Evlendikten sonra yakın arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün evlenen arkadaşa bugün mesaj mı attınız? Ayıp yaw
Hiç mi görmediniz duymadınız hiç mi empatiniz yok

Kadının düğün stresinden gözü sizi görmemiştir bence.
Hele bir zaman geçsin,o zaman belli olur
Kişiye göre biraz da.
Benim bazı arkadaslarim var evli ama bekar gibi spontane çağırınca geliyor,bazı arkadaşlarım var evli ama bir yere gidince kocası cıkcıklanir diye sadece evine çağırır, ablam var mesela ultra premium evli, sevgilisiyle tanıştığı andan itibaren artık bir bütün,asla onsuz plan yapmaz,işten geliş saatinde mutlaka beraber olurlar :)
Zaman gosterir

Evlilik arkadaşlığı bozuyor orası bende çok net de siz de abartmayın yani. Yok gözünün içine bakardım, yok elini tutardım, aramızda özlemler var ama bana sarılırken soğuktu falan… bu ne çeşit bi arkadaşlık yahu. Arkadaşlık anlayışınızı tekrar bi gözden geçirin bence.

haklısınız

kına gününden beri
e zaten kınanın ertesi günü düğün oluyor, deli gibi yorulmuştur şimdi o çok normal. biraz rahat bırak hiç öyle soğuksun vs diye sitem etme çok itici ve anlayışsız bir tavır bu. sen de öğrenciymişsin çok gençsin daha. biraz zaman geçsin soğukluk devam ederse o zaman dert edersin bunu.

bu şekilde measj attım ve gördü nasıl telafi edicem?

Belki düğün stresi falandır bekleyin biraz derim. Benim de 2 arkadaşım nişanlanınca değiştiler yavaş yavaş bağımı kestim eskisi gibi değilim

napıcam şimdi telafi etmek için?
Rahat bırakacaksınız, o sizi arayıp yazmadan rahatsız etmeyeceksiniz
Artık sorumlulukları var, önceliği eşiyle kurduğu ailesi, eskisi gibi laylaylom olmayacak hayatı, hatta bir süre sonra yeni düzen öyle değiştirecek ki onu sizi çocukça bulacak
Düşünsenize düğünün ertesi günü tam kocanla öpüşüyorsun romantik bir müzikte dans ediyorsun cart arkadaşın mesaj çekiyor yok soğuktun yok şu bu bilmem ne
Ayrıca ne bu telaş hiç anlamadım tamam çok seviyor olabilirsiniz de ömür boyu çooook samimi olacaksınız diye bir sözleşme mi imzalandı, diyelim arkadaşlığınız bitti dünyanın sonu mu

Sizin gibi bi arkadaşım vardı 10 yıllık diyim liseden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Evlilik serüvenimde mutlu olmam gerekirken beni üzdüğü için yollarımı ayırdım sonuç olarak düğünüme de gelmedi. 1 gram pişmanlık duymadım. Yapmayın arkadaşınız yuva kuruyor siz yanında olun yeter fazla anlam yüklemeyin.

Üzülmeyin. Gerçekten arkadaşınızsa sizi kaybetmemek için dengeyi sağlayacaktır. Ama değilse kocişim var artık onunla yapıyorum herşeyi diyebilir. Buna hazır olun. Evlenen arkadaşlar niye değişiyor bilmiyorum ben kendime bakıyorum sanki hep aynıyım. Herkesle aynı mesafe ne çok ne az. Sizde üzülmeyin evlenince sizde onun yokluğunu aramayacaksiniz belki de. Siz evlilik düşünüyor musunuz

yani aynı şekilde ben yanında olayım ona destek olursam bitmez zaten düğününe gittim nedimelik yaptım yani onun her alanda yanındayım destekçisiyim sadece bi an öyle hissettim arkadaşlığımızın bitmesini istemiyorum.

anladım daha dikkatli olucam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…