- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi nonicknameno
-
O cevap vermeden tekrar mi yazdınız? Duygularınızla hareket ediyorsunuz. Düğünden yeni dönmüşsünüz arkadaşınız yorgundur. Hemen sizinle eskisi gibi muhabbete geçemez ki. Biraz zaman tanıyın.off sildim yazdıklarımı okudu çünkü bende anlayıssızlık ettim özür dilerim yoğunluğunun farkında değildim yazdım .bundan sonrada böyle yapmam
bidaha yapmıcam bu şekilde hatamı anladım.O cevap vermeden tekrar mi yazdınız? Duygularınızla hareket ediyorsunuz. Düğünden yeni dönmüşsünüz arkadaşınız yorgundur. Hemen sizinle eskisi gibi muhabbete geçemez ki. Biraz zaman tanıyın.
Ben yakin arkadaşlarıma düğün ertesi şöyle seyler yazsam canıma okurlardı vallahi. Biraz anlayissizca olmus.
biraz zaman geçtikten sonra ve böyle bir davranışı tekrarlamadıkça eskisi gibi oluruz değilmiO cevap vermeden tekrar mi yazdınız? Duygularınızla hareket ediyorsunuz. Düğünden yeni dönmüşsünüz arkadaşınız yorgundur. Hemen sizinle eskisi gibi muhabbete geçemez ki. Biraz zaman tanıyın.
Ben yakin arkadaşlarıma düğün ertesi şöyle seyler yazsam canıma okurlardı vallahi. Biraz anlayissizca olmus.
Hissetmeniz normal siz artniyetli değilsiniz benim arkadaşım bana beddua etmişti nişan bohçasına çağıramadım diye. Sonuç olarak kaybetti beni. Siz yapmayın öyle senin mutlu olmanı istiyorum telaşın bitince eskisi gibi görüşmek isterim değerlisin diyin geri çekilin. Evlilik çok farklı apayrı. Siz gezme düşünürken bekarlar olarak ben işten çıkıp çamaşır atıcam mesela eve gidipyani aynı şekilde ben yanında olayım ona destek olursam bitmez zaten düğününe gittim nedimelik yaptım yani onun her alanda yanındayım destekçisiyim sadece bi an öyle hissettim arkadaşlığımızın bitmesini istemiyorum.
yani biraz geri çekilirsen eskisi gibi olabilir diyorsun . Mesajlarına biraz daha geç dönsem gibisindennnHissetmeniz normal siz artniyetli değilsiniz benim arkadaşım bana beddua etmişti nişan bohçasına çağıramadım diye. Sonuç olarak kaybetti beni. Siz yapmayın öyle senin mutlu olmanı istiyorum telaşın bitince eskisi gibi görüşmek isterim değerlisin diyin geri çekilin. Evlilik çok farklı apayrı. Siz gezme düşünürken bekarlar olarak ben işten çıkıp çamaşır atıcam mesela eve gidip
Tekrar bir mesaj at kusura bakma saçmaladım seni en mutlu zamanlarında darladıgım için kusura bakma yaz.ben bu hislerimi ona yazdım ama şuan pişman oldum . Nasıl telafi edicem?
Arkadaşınızı kaybedeceksiniz diye çok korkuyorsunuz bence bunu hissettirmemekle başlayın. Ve keske cevap vermeden bir daha mesaj atmasaydınız. Olur da cevap yazarsa "bi anlik duygusalligima geldi, kapatalim konuyu" deyin, duygusal cevaplar vermeyin.biraz zaman geçtikten sonra ve böyle bir davranışı tekrarlamadıkça eskisi gibi oluruz değilmi
Bu nasıl arkadaşlık Sevgilisi misin de gözlerinin içine bakıp ellerini tutuyorsun?en yakın arkadaşımın(dostum) düğününden döndüm dün. Konuşmalarında ya da herhangi birşeyd soğukuluk seziyorum. Ya da ona sarılmak istediğim zaman onun eskisi gibi içten sarılmadığını seziyorum. Bu evlilik sürecinin verdiği stres mi yoksa başka bişey mi? Kısacası evlilik yakın arkadaş ilişkilerini bozar mı? Bu arada aramızda çok fedakarlıklar , özlemler ve beklemeler var. Yani benim için çok kıymetli hep gözlerinin içine bakarak konuşurum elini tutarım hep destekçisi benimdir. Kendiside hayatında ben olmazsam eksik kalcağını ifade eder ara sıra hani bu süreç geçtikten sonra eski haline döner mi? birde böyle hissettiğimi kendisine söyledim henüz görmedi
destek olmak anlamında söyledimBu nasıl arkadaşlık Sevgilisi misin de gözlerinin içine bakıp ellerini tutuyorsun?
Tuhaflıklarda level atlayanlardansınız bana kalırsa.
Olsun yine de abartı ve tuhaflık var ilişkinizde.. Arkadaşsınız sadece abartmanın anlamı yok.destek olmak anlamında söyledim
Evlenmeni kıskanmış olmasın o arkadaşın. Beddua nedir yahu...Hissetmeniz normal siz artniyetli değilsiniz benim arkadaşım bana beddua etmişti nişan bohçasına çağıramadım diye. Sonuç olarak kaybetti beni. Siz yapmayın öyle senin mutlu olmanı istiyorum telaşın bitince eskisi gibi görüşmek isterim değerlisin diyin geri çekilin. Evlilik çok farklı apayrı. Siz gezme düşünürken bekarlar olarak ben işten çıkıp çamaşır atıcam mesela eve gidip
pekiOlsun yine de abartı ve tuhaflık var ilişkinizde.. Arkadaşsınız sadece abartmanın anlamı yok.
siz sevgili değil arkadaşsınız. Bu kadar samimiyet çok.. hiç gele
keşkeSiz evlenmediginiz icin henüz bilmiyorsunuz . Ama dügün telasi farkli oluyor. Herkes bana "dügündeki yemekler süperdi" dedi, ben oysaki ne yedigimi hatirlamiyorum bile. Keske mesaj atmadan önce buraya yazdaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?