Evlendikten sonra yakın arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
off sildim yazdıklarımı okudu çünkü bende anlayıssızlık ettim özür dilerim yoğunluğunun farkında değildim yazdım .bundan sonrada böyle yapmam
O cevap vermeden tekrar mi yazdınız? Duygularınızla hareket ediyorsunuz. Düğünden yeni dönmüşsünüz arkadaşınız yorgundur. Hemen sizinle eskisi gibi muhabbete geçemez ki. Biraz zaman tanıyın.
Ben yakin arkadaşlarıma düğün ertesi şöyle seyler yazsam canıma okurlardı vallahi. Biraz anlayissizca olmus.

bidaha yapmıcam bu şekilde hatamı anladım.

biraz zaman geçtikten sonra ve böyle bir davranışı tekrarlamadıkça eskisi gibi oluruz değilmi

Hissetmeniz normal siz artniyetli değilsiniz benim arkadaşım bana beddua etmişti nişan bohçasına çağıramadım diye. Sonuç olarak kaybetti beni. Siz yapmayın öyle senin mutlu olmanı istiyorum telaşın bitince eskisi gibi görüşmek isterim değerlisin diyin geri çekilin. Evlilik çok farklı apayrı. Siz gezme düşünürken bekarlar olarak ben işten çıkıp çamaşır atıcam mesela eve gidip

yani biraz geri çekilirsen eskisi gibi olabilir diyorsun . Mesajlarına biraz daha geç dönsem gibisindennn

ben bu hislerimi ona yazdım ama şuan pişman oldum . Nasıl telafi edicem?
Tekrar bir mesaj at kusura bakma saçmaladım seni en mutlu zamanlarında darladıgım için kusura bakma yaz.

Ve bırak o sana dönsün mesajla birdaha da yazma .

Çok fevri bir insansınız sanırım size 24 saat kuralını tavsiye ederim .

biraz zaman geçtikten sonra ve böyle bir davranışı tekrarlamadıkça eskisi gibi oluruz değilmi
Arkadaşınızı kaybedeceksiniz diye çok korkuyorsunuz bence bunu hissettirmemekle başlayın. Ve keske cevap vermeden bir daha mesaj atmasaydınız. Olur da cevap yazarsa "bi anlik duygusalligima geldi, kapatalim konuyu" deyin, duygusal cevaplar vermeyin.
Eskisi gibi tamamen olmaz. Evlilik ayrı bir sorumluluk yüklüyor elbette bekar hayati gibi olmuyor. Ama birbirinizi çok seviyorsanız kopmazsınız.
Görüşme sıklığınız azalır. Su an çok yakın bir arkadaşımın iki küçük bebeği var bir yaş arayla , çoğu zaman mesajlarıma bile cevap veremiyor. Çok az görüşüyoruz artik ama birbirimizi seviyoruz hala aynı şekilde.
Diğer bir arkadaşım hem evli hem kpss çalışıyor hem bebekli. Ona hic yazmıyorum nerdeyse. Vaktini almayayım diye.
Biz bekarken kafamıza eser hadi çıkalım der çıkar buluşurduk oysa ki.
Evlenince insanlar artık kendi çekirdek ailelerine yöneliyorlar. Benimde içten içe üzüldüğüm seyler oluyor ama belli etmiyorum. Kabullenmek daha doğru geliyor. Eskisi gibi uzun uzun sohbet edememek, bebeklerinden dolayı eve erken dönmeleri gerekmesi vs.
Bunlara elbette hazırlıklı olun.
Sevgi ve saygı aranızda olduktan sonra eskisi kadar sık gorusulmemeye alışılıyor.

Bu nasıl arkadaşlık Sevgilisi misin de gözlerinin içine bakıp ellerini tutuyorsun?

Tuhaflıklarda level atlayanlardansınız bana kalırsa.

Evlenmeni kıskanmış olmasın o arkadaşın. Beddua nedir yahu...

kınadan beri böyle hissettim diyorsunuz. zaten 3 gün olmuş. kına ve düğün günü insan zaten stres altında olur. kına günü sizin için ne yapmasını bekliyordunuz durup durup size sarılacak mıydı ya da hep sizinle mi ilgilenecekti.. değişik bir arkadaşlık anlayışınız var. o gün nasıl soğuk olduğunu anlayabildiniz karmaşada. arkadaşlarınıza sevgilinizmiş gibi davranmayın lütfen.

O düğün savaşından sağ çıkabilmiş bir kahraman sen elti , görümce , kayın ailesi , çeyiz , takı , borç , salon , kına , çekim vs dertlerin insanı nasıl da çökerttiğini bilemezsin . O kıza her yüz aynı görünmüştür düğünde . Bir andan sonra sele kapılan kütük gibi oluyor insan
Bence bir süre sonra konuşursunuz tekrar ayrıca arkadaşlık kavramı benim için ne zaman olmazsa olmazdan yaaani diyebileceğim bir kavram olmuş bilmiyorum . Yaşlılık sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…