- 6 Ekim 2011
- 100
- 7
- 298
- Konu Sahibi minikgelin
-
Herkes bunu yaşamış sanırım bizde evleniriz 2*3 yıl sonra diyorduk genelde
ama öyle olmadı evlendik 2 ay sonra bebek planı kurmaya başladık 2*3 yıl bekleyemeyiz falan demeye başladık
şimdi 4 aylık evliyiz 21 yaşımdayım. bebek ne zaman olur bilmiyorum şimdiki planlarımızda henüz yok.
1 yılımızı dolduralım yeniden düşünücez. belki ileri atabiliriz yine
sENi hamiş görmek istiyorum :)
Bizde 2 yıl sonra çalışmalara başlarız heralde :)
Bu arada bende 4 aylık evliyim.
spidi sen 21 yaşında mısın, şoklar içerisindeyim
yok yaşlı değil de olgun bir izlenim vermiştin. artı yükseklisans yazıyordu eğitim durumunda. ben de nerden baksan 24 yaşındasındır diye tahmin ediyordum, vay be hakkaten şaşırdım, güzelmiş :))
mesela 5-6 yıl niye çocuk düşünmüyorsunuz cnm çok uzun bi süre deilmii sankii..
belki eşimle 3 seneye yakın sevgili olduk 1 senedirde evliyiz 4 senedir tanıyorum yani:)bide yaşımda ilerliyorrr onunda etkisi var 27 yaşındayımmm ..önceden arkadaş ortamlarımızda hiç bebek olmasdı şimdi herkesin bebeig var imreniyor gibiyim ama kararsızımda nebilim büyük sorumluluk sanki:)
cnm benım sen sevdıgın adamı sevıyorsan guvenıosan bence en dogru zaman..ben 22 yasında evlendım suan 24 yasındayım..gecenlerde bı kadınla sohbetımız oldu mahalleden 23 yasındaymıs bırı 4 yasında bırıde 1 yasında ıkı cocugu var..acaba dedım gec mı kaldım ?erken anne baba olmak cok guzel bence..ama beklıcem dıosanda mılletı takmıcaksın..mıllet herseyı söler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?