- Konu Sahibi minikgelin
6.haftaya gırıcem kısmetse, bebegımın kalbi 5.hafatnın basından itibaren atmaya basladı pirinç tanem benım 13 ocak tahımını dogum anlıyacagın onumde koca koca aylar var
önce kirası dusuk bi yere tasın sonra bebek için dusun cunku ilk 3-4ay hiç bi iş yapamıyosun agır kaldıramıyosun yani.. esya tasırken zorlanma gercı akrabalarında yakınındaysa buna gerek kalmayacak.. benımde annemler gelecek esyalarımı toplamaya bakalım kısmet..
şua iğne olacak bi duurm olmadı ama emınım onuda atlatıcam balıktan nefret eden ben..pişerken okadar mı güzel kokar Allahım yaa miss misss yani.. helekı tadı bambaska guzeldi sankı sırf benım için icat edilmiş bi balık sırf ben yıyıyım dıye..(esım tavada değil fırında yap dedi tavada belkı agır kokar yıyemezsın dedi bide yaglı filan olcakyaa belkı mıden almaz dedi bende fırında yaptım ve bundan sonrakı tavuk ve kırmızı etıde hep fırında pişiriyorum lokum oluyor hafif lezzetli ,tiksinmöiyorum,ocak batmıyor yani aklında bulunsun ) kendime sasırıyorum bu aralarrrr
olumsuz olma daima hayırlısını iste.. en kısa zamanda senınde bebiş çizelgen olması dileğiyle diyorum..
teşekkür ederim canım inşallah.ne güzel şeyler hissediyorsun ben de iğne kan verme korkumu yenebilir miyim acaba bebiş zamanında diye düşünüyorum?yakınlarım var ama yine de hamile kalmadan taşınmam en iyisi olur kafam da rahat olur.hamile kaldığım zaman çalışmak da istemiyorum işim çok stresli.şu ev işini halletsek sonra tekrar düşünücem detaylı bir şekilde :)) hamileliğinin rahat ve huzurlu geçmesini diliyorum canım.haberleşelim olur mu