• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben düşük yaptım sorularım cevaplarsanız sevinirim bir kaç kere daha konu açmıştım kusura bakmayın

Sormak istediğim şey dusuktan sonra ne zaman ilişkiye girilir benim dusuğum daha keseyi görmeden dustu aslında iki hafta geçmişti ama geç döllenme olduğu için keseyi görmeden dustu yani erken zamanlarda en son beta 1200 du.bir de sorum korunmalimiyim kararsız kaldım
Kanama bıttıkten sonra gırılebılır kendını hazır hıssedıyorsan

Dusukden sonra bi cok kisinin adet düzensizliği oluyor ne yazikki suphen varsa az cok yumurtadigin zamani biliosan kan verebilirsin önemli olan yumurtlama tarihin ve o ara yaptigin iliski gunlerin sayisi buna göre tahmini tarih ile kan vermek dogru oluyor kesinlikle adet düzensizliği olan herkeze oneririm ovulasyon testlerini kafa rahat oluyor ve kendini takip edebiliosun .
Bunu dışında onerim neden sürekli düşük yaptigini arastir farkli hastaneye git gerekirse esinden kaynaklida olabilir senle alakalida bi cok sebep olabilir önlemini alirsin
Yaptık da yanlış doktorlara gitmişsin dedi doktor bana şimdi başka bir doktora gitcem pıhtılaşma çıktı onemsemediler şimdiki doktor hemen iğne ilaca baslalim dedi olduğunda gel inşallah sağlıkla olur

Yaptık da yanlış doktorlara gitmişsin dedi doktor bana şimdi başka bir doktora gitcem pıhtılaşma çıktı onemsemediler şimdiki doktor hemen iğne ilaca baslalim dedi olduğunda gel inşallah sağlıkla olur
Walla ben düşük yaptigimda kana bile bakmadan doktor direk coraspirin ic zarari olmaz dedi düşün en buyuk sebebi kan pıhtılaşmasi dedi garip gelmisti ama baya bilincli bi doktordu ve cok kisiden duymustum ismini inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim cümlemize 🤲 ovulasyon testini öneririm coo bilinçli oluyor insan adetinin ne zaman baslicagini , yumurtlasigini ve tutup tutmadığını takip ediorsun kafan rahat oluyo stresde yapmiyosun ( gerci bizler bu şekilde stresi buluyoruz) ama genel olarak adeti cok iyi takip ediyorsun yumurtayi da miss ☺️

Back