• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra ne zaman bebek düşündünüz?

canım biz evlendikten 3 yıl sonra bebek yapmaya karar vermiştik.allahın izniylede 26+2 günlük hamileyim.eşin ve sen hazır hissettiğiniz zaman düşünün bence.dış seslere kulak vermeyin.bu sizin hayatınız ve kararınız

merhaba kızlar,

benimde evlendiğim 1 yıl oldu aslında uzun süre istemice ama benim yaşım 28 eşiminki 38 çok fazla yaş farkı olsun istemiyorum ama bugün bişey oldu ocakta hamile kalayım dedim ama eşime söylesem mi söylemesem mi akşam bilemedim o çok istiyor ama ben çok korkuyorum doğumdan :)

Temmuz 2008de evlendim.
İlk olarak Eylül 2010da bebek istedik, korunmayı bıraktık.
Aralık 2010da hamile kaldım ama kaybettim.
Daha sonra da rabbimin izni ve lütfuyla Mayıs 2011'de tekrar hamile kaldım, şu an 7. ayımın içindeyim :nazar:
Beklediğim, korunduğum süre için hiçbir pişmanlığım yok. Kararımın arkadasındayım, öyle oldu güzel oldu.
Mantıklı işler yaptım, zaman benim lehime işledi.
Sadece daha erken olsaydı iyi olurdu dediğim konu yaş.

Ben 2007 temmuz ayı evlendim. Çocuğumuz henüz yok bizde 2012 yaz aylarında bebek düşünüyoruz.
Aslında çocuk kararı hem yaşa hemde şartlara bağlı bir durum.Kendini hazır hissetmekte çok önemli tabi.
Artık çocuk olmuyomu diyenlerin Allahın izniyle çenelerini kapatıcaz seneye:)

biz 3.5 senelik evliyiz ve ben 6.5 haftalık hamileyim,ilk 3 yıl hiç istemedim yaşımda küçüktü şimdi 24üm eşimse 30 zamanı gelmiştir yani,evlenince ilk 1 yılda çocuk olcak diye bişey yok yani çocuk yapalım die evlenmioruz sadece dimi,etrafınızda hani bebek diyenleride hiç takmayın valla,onlara ne diimi ama Allah versin yeter ki 3 yıldan sonrada olur 5 yıldan sonrada olur,önemli olan hazır olmak...

Back