- Konu Sahibi minikgelin
-
6.haftaya gırıcem kısmetse, bebegımın kalbi 5.hafatnın basından itibaren atmaya basladı pirinç tanem benım13 ocak tahımını dogum anlıyacagın onumde koca koca aylar var
önce kirası dusuk bi yere tasın sonra bebek için dusun cunku ilk 3-4ay hiç bi iş yapamıyosun agır kaldıramıyosun yani.. esya tasırken zorlanma gercı akrabalarında yakınındaysa buna gerek kalmayacak.. benımde annemler gelecek esyalarımı toplamaya bakalım kısmet..
şua iğne olacak bi duurm olmadı ama emınım onuda atlatıcambalıktan nefret eden ben..pişerken okadar mı güzel kokar Allahım yaa miss misss yani.. helekı tadı bambaska guzeldi sankı sırf benım için icat edilmiş bi balık sırf ben yıyıyım dıye..(esım tavada değil fırında yap dedi tavada belkı agır kokar yıyemezsın dedi bide yaglı filan olcakyaa belkı mıden almaz dedi bende fırında yaptım ve bundan sonrakı tavuk ve kırmızı etıde hep fırında pişiriyorum lokum oluyor hafif lezzetli ,tiksinmöiyorum,ocak batmıyor yani aklında bulunsun ) kendime sasırıyorum bu aralarrrr
olumsuz olma daima hayırlısını iste..en kısa zamanda senınde bebiş çizelgen olması dileğiyle diyorum..
Biz 1 yıl dolmadan karar verdik ama rabbim henüz göndermedi 2.5 ay sonra evliliğimizin 2.yılını kutlayacağız o zamana kadar hamile kalmak istiyorum.umarım olur.karar verip hemen bebek sahibi olanlara çok imreniyorum.inşallah isteyenler çok beklemez
bebeğin bir zamanı olduğuna inanmıyorum tıpkı evlilik yaşı gibi, birçok faktörün bir araya gelmesi gerek.bazıları için 5 sene bazıları da 1.senesinin sonunda çocuğunu kucağına almış oluyor biraz kısmet biraz da hayat tarzı belirliyor.
konuyu görünce yazmak iastedim.2009 mayıs ayında evlendim 2 yıldır evliyim.24 yaşındayım.özel sektörde muhasebede çalışıyorum çok stresli bir işim var.onun harici kiradayız ve eşimle evlilik öncesi geçen 6 yılımız var.artık çok istiyoruz aslında bebeğimizin olmasını ama kirada olmamız çalışmam gerektiği ve diğer bir problemim var iğneden anormal korkuyorum.kaç tane psıkıyatri ye gittim çözülemedim şu an bile arayıştayım.dertlerimi anlatmaya başladım canım kısacası
turuncu arkadaşımın dediğine katılıyorum ertelenecekse bile düzenli sağlık kontrolünden geçilmeli ben de en kısa zamanda kadın doğum uzmanına gideceğim benim de kafam çok karışık .sürekli bebek mağazalrındayım ve burada doğum öyküleri okuyorum :))Allah isteyen herkese nasip etsin.
merhaba hanımlar 1 senelik evliyim.. bebek için kararsızım.. daha erken diyorummm ama olsunda istiyorumm...
sizce ideal bebek zamanı nezaman:)
canım bende iğneden çok korkardım ama konu bebeğin olunca gerçekten gözün hiçbir şeyi görmüyor o kadar ki benim ki şimdi bir yaşında nerdeyse onun yerine aşılarını ben olucam
en kısa sürede karar verirsiniz umarım canım ama küçük melekler her zaman uğur getirir unutma:)
teşekkür ederim canım inşallah.ne güzel şeyler hissediyorsun ben de iğne kan verme korkumu yenebilir miyim acaba bebiş zamanında diye düşünüyorum?yakınlarım var ama yine de hamile kalmadan taşınmam en iyisi olur kafam da rahat olur.hamile kaldığım zaman çalışmak da istemiyorum işim çok stresli.şu ev işini halletsek sonra tekrar düşünücem detaylı bir şekilde :)) hamileliğinin rahat ve huzurlu geçmesini diliyorum canım.haberleşelim olur mu
Allah sabrınıda gucunude kuvvetınıde verıyor canım sen hiç telaslanma.. ama yınede için rahat olması acısından bı doktorla gorus yani.eşinle konus bu konuyu oda zaten nıyetlı sanırımönce dusuk kıralı bi yere gecın.. sende işinden iş tazmınatı alıp çıkarsın canım onu dert etme once evini bi tası.. eşinin işne yakın bi yerden ev tutarsınız olmazsa ,eşin ne kadar servısle gidip gelsede meselaa yanı .. o servıste gecırcegı zamanları eve çoktan gelır senın yanında gecırır bide boyle dusun.. bebegın olacakya carsıdan ev bakmazdım hem havası pis olur gurultu çok..ne bılım yaaişte bu sartlarıda gozoununde tuutp bi yer bakın sımdıden..
aminn insallahhsenden müjedeli haberlerını beklıyorum ona göree
merhabalar konuyu görünce yazmak istedim bende
2009 temmuz ayında evlendik eşimle
evlenmeden önce 1-2 yıl olmasını istemedik
daha sonra evlendik ve 2010 yılı haziran ayında olsun istedik bebeğimiz
ama hala gelmedi bebeğim
doğum kontrol hapı kullanmıştım keşke hiç kullanmasaydım.
evlenmeden önce ilk 2 sene yapmayız diyoduk.aslında eşim çıkarken evlenince hemen bi bebeğimiz olsun istiyodu ama ben 2 sene bekleriz diyodum.niyeyse artık illa 2 sene..
evlendik,eşimin maaşının 4te birlik kısmı krediye bağlandı 2 seneliğine..sanıyorum bu iki bizim uğursuz rakamımızkirada oturuyoduk.eşim ben 2 sene bebek istemem nasıl uğraşıcaz bu kadar borç varken diyodu.
evlendikten hemen sonra laylaylom herşey güzeldi.zaman nası geçiyo anlamıyoduk.sonra ben iş bulamadım.sonra eşimin mesaileri çoook uzamaya başladı.sonra ben evde çokça zamanlar çok yalnız kaldım.yalnızlık bana koymaya başladı.helede nöbet zamanları zaman geçmek bilmiyo,kukumav kuşu gibi evde tek başına otur dur.dedim ben bebek istiyorum,borçlar zaten ödeniyo..bizim bebek olana kadar borcun çoğu bitmiş olur.bebeğimiz için kışın ortasında lojmana taşındık.evimiz çok soğuktu,lojman sıcak.bebeğimiz üşümesin dedik.
aralık ayıda dahil olmak üzere bebeğimizi bekledik bekledik ve halada bekliyoruz.evlendikten yaklaşık 2 ay sonra annelik duygularım kabardı yani kısacası..ama ne gelen varrr ne giden
umarım en kısa zamanda müjdeli haberi duyarız canım.stres yapma yeter ki biz daha denemedik bile erteliyoruz hala ben de 2009 mayısta evlendim .Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
benim de evlendikten sonra hakikaten anne olma duygularım kabardı.ama önceki sayfalarda yazmıştım aşırı iğne korkum var atlatamıyorum ve kiradayız çalışmak zorudna olduğum için erteliyoruz 2 yıl oldu daha denemedk umarım Allah isteyen herkese nasip eder.karra verdiğimizde bakalım biz ne kadar bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?