- 18 Ağustos 2022
- 1.385
- 2.488
- 63
- 30
- Konu Sahibi cokomellix
-
Yani hususi söylemezseniz kimsenin umrunda olacağını sanmam.Önceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
Tansu çillerin kocası bile aldı soyadını yeni değil herhaldeSon güncellemeden haberim yoktu, hemen gidip kocama müjdeyi vereyim
Kimi ne ilgilendirir?Önceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
Çiller kendi soyadını vermedi tatlım, eşi mahkeme kararı ile çiller soyadını aldı. Tansu hanımdan bağımsız olarak yani. Kanunda böyle bir madde yok. Sadece özgür irademizle mahkemeye verip istediğimiz soyadı alabiliyoruz, yoksa evlendimm eşime ben soyisim vericem gibi bir durum yok. Yanlış bilgi vermeyelimTansu çillerin kocası bile aldı soyadını yeni değil herhalde
Ben iki soy isimi de kullanıyorum eşim her defasında şaka yapar senin soy adın... bu der ama diğer adımı da kullandığımda bişey demiyor yani bence bunun kararını sen vermelisin buna karışmamalı.Önceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
Eğer eşiniz sorun etmiyorsa başka kimsenin sorun edebileceği bir mevzu değil. Ben olsam “kocamla biz böyle uygun gördük” derimÖnceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?