Evlendikten sonra kendi ailenin soyadını da kullanmak

İş olsun diye konu açıyorsunuz, eş bir şey dememiş başka biri bir şey dememiş, bu konu ne mana? Kim niye yadırgayacak, elini sallasan çift soyisimli kadına çarpıyor, dünyada bir ilki yapmış değilsiniz.

Evlilikte sorun edilecek en son şey bence bu olabilir, ismim ve eşimin soyismi uzun olduğu için ailemin soyismini kullanmıyorum ama kısa olsaydı kullanırdım eşim de sorun etmezdi.

Siz de cok asi bisey yaptiginizi dusunerek yapmissiniz bi tepki alamayinca olay bozulmuş haha
Esiniz sallamamis ailesi bisey derse diyorsunuz. Kendinize olay ariyorsunuz ha

Eşim sorun etmedi asla hatta dalgasını geçtik ben senin soyadını alayım dedi, sadece ailesi veya çevre için sordum ben soruyu. Ayrıca gereksiz dert diyen olmuş ama yorumlardan birinde yazmışlar, eşim bana çektirdi bu yüzden diye. Demekki sorun eden örümcek kafalı insanlar hala var bu devirde maalesef

Siz de cok asi bisey yaptiginizi dusunerek yapmissiniz bi tepki alamayinca olay bozulmuş haha
Esiniz sallamamis ailesi bisey derse diyorsunuz. Kendinize olay ariyorsunuz ha
Kendime olay aramıyorum, sadece aklıma takılan bir şeydi varsayım üzerine sordum. İnsanların dert ettiği şeyler size basit gelebilir ama alay edilsin diye açmadım başlığı..

Çünkü o ailenizin soyadı ya da kızlık soyadınız değil, sizin "kendi" soyadınız. Diğeri eşinizin soyadı. Sizin değil. Bana kalsa sadece kendimkini kullanacağım.

Sınırını bilmeyen insan kırılsın zaten, çok mu önemli?
Senelerdir olan bir uygulama bu. Herkes alışmıştır artık bu duruma. Alışmayanın da kendi problemi, gitsin ağlayarak mağara duvarlarına yazsın.

Yengem yaptı böyle iyi yapmışsın dedim valla hiç almayacaktım soyadınızı ama ayıp olur diye aldım dedi cevap vermedim eş ailesi bizim gibiyse sizde yengem gibi olun ıbıvkvkb

Laf soylenirmi sanmam ya benimde kardeşimin eşi kendi soyadinida ekletti bende eşime sormuştum kendi soyadimda kalsın mi diye soy adını seviyorumusun dedi istiyosan kalsın sonra vazgeçtim hiç hoş değil çünkü soyismim

Konu yapmaya bile gerek yok ki. Kim nerden bilecek sizin hangi soyisimi kullandığınızı

Ben direkt esimin soyadini kullanmak istedim o kendi teklif etti iki soyismi kullanmami . Ne gibi bir sorun olabilir ki ben agac kavugundan mi ciktim tabi ki kullanabilirim kendi soyismimi de . Bunu dert edecekse esiniz oturun sorgulayin zaten ben kimle evlendim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…