- 18 Ağustos 2022
- 3.607
- 12.168
- 138
- Konu Sahibi cokomellix
-
Cok gúldum buna. Iste tamda bu kadarŞuna dönüş herhangi bir sual, tavır gelirse.
Eşim sorun etmedi asla hatta dalgasını geçtik ben senin soyadını alayım dedi, sadece ailesi veya çevre için sordum ben soruyu. Ayrıca gereksiz dert diyen olmuş ama yorumlardan birinde yazmışlar, eşim bana çektirdi bu yüzden diye. Demekki sorun eden örümcek kafalı insanlar hala var bu devirde maalesefNe gibi bir sorun olacak?
Bunu sorun eden adamla olmaz zaten.
Biz işlemler sırasındayken ben direkt söyledim. Eşimden bunun icazetini alacak da değilim. Bunu “erkeklik” meselesi gören bir adam kırodur benle işi olmaz.
Nasıl normal görüyorsunuz bunlar için izin almayı anlamıyorum gerçekten
Kendime olay aramıyorum, sadece aklıma takılan bir şeydi varsayım üzerine sordum. İnsanların dert ettiği şeyler size basit gelebilir ama alay edilsin diye açmadım başlığı..Siz de cok asi bisey yaptiginizi dusunerek yapmissiniz bi tepki alamayinca olay bozulmuşhaha
Esiniz sallamamis ailesi bisey derse diyorsunuz. Kendinize olay ariyorsunuz ha
Yengem yaptı böyle iyi yapmışsın dedim valla hiç almayacaktım soyadınızı ama ayıp olur diye aldım dediÖnceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
o da bana ailemden yadigar dersin işte, samimiYok tabiki eşimin soyadını da aldım, biraz uzun ama ne bileyim aileden yadigarmis gibi geldi bana sonradan. Yoksa ilk başta sadece eşimin soyadını almıştım.
Laf soylenirmi sanmam ya benimde kardeşimin eşi kendi soyadinida ekletti bende eşime sormuştum kendi soyadimda kalsın mi diye soy adını seviyorumusun dedi istiyosan kalsınÖnceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
Önceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin? Neden sorun olsun ki ben 9 yıldır kendi soyadımı da kullanıyorum hiç problem olmadı
Kendiniz yadırgamasaydınız bunu dert etmezdiniz.
Konu yapmaya bile gerek yok ki. Kim nerden bilecek sizin hangi soyisimi kullandığınızıÖnceleri kullanmak için dilekçe vermedim veya nikah kıymadan önce bunu bildirmedim ama soyadımı seviyorum ve bu yüzden eski soyadimi da eklemek için dilekçe yazdım. Kabul edilmiş, artık ikisi de sistemde var. Ama bu durum sizce evlilikte sorun edilecek bir şey mi? Eşime söyledim laf arasında ve sorun olmaz dedi geçti. Anladı mı emin de değilim ama neyse. Velhasıl, bunu sorun eden birisi olursa veya yadırgayan, özellikle eşimin ailesinden birisi, ne cevap vermeliyim ki hem kırılmasın hem de sınırını bilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?