Ayyy seninki grrçekten pek fena yaa napmak lazım bilemedim bu durumda . Allahtan benimkinin bu kadar fenalık yapacak hali yok en azından içindekini direk söylüyo benimki , sendeki daha zor ancak kaynananı kaynar kazanda kaynatınca düzelir bu kadın ben diyim . :) takma kafana yaa kocanla iyi geçinmeye bak , bişey değiştiremediğimiz gibi üstüne bide kendimizi üzüyoruz boşyere hemde . Arkadaşımm , ececiimmm :) öpüyorum mutluluk bizimle olsun..:)))))) evet çok tehlikeli
gecenlerde eşimi aradı subat ayında
nisan ayında eşimin kuzenın dugunu varmıs . eşime dıyor ki telefonda.
sakın plan yapmayın düğüne geleceksınız dıyor
eşim de bakarız ne zaman dugun falan dedi.
telefonu kapayınca düğün kımın dedim.
söyledi işte, düğün eşimin ailesinın yasadıgı sehırde.
ben de dedım ki, o kız bızım düğüne gelmedi.nikahımıza da gelmedi. aksam yemegımız oldu ona da gelmedı.
aynı sehırdeydık. ben sımdı baska sehırden bana gelmeyen ınsana mı kalkıp masraf edip gıdeceğim cok sacma değil mi?
gecenlerde kv ile grstuk, düğün davetıyesını yollamıs kız bıze.
ben de ben gtmeyı dusunmuyorum anne dedım.
kusura bakma ama kız bıze tenezzul edıp aynı sehırde ıken gelmemıs , ben neden masraf yapıp ta burdan oraya gdeyım kı dedım.
bana dıor ki . haklısın ececim yok zaten ben gelin demedim . davetıyeyı verdı getırdım sadece diyor.
ben kvalideme siz nasıl anne babasınız bile dedim.
çnk eşimi cok zor durumda bıraktılar gercekten evlılık asamasında.
demediğim şey kalmadı ama hala popomda dolanıyo ececim ececim.
ben içimden guluyorum ama yuzsuzlugu canımı sıkıyo
eşim işsizdi yazın . evımız kira. bize dıyor ki kvalide
ayyyy ececim yaaa bak hazır oğlumun da işi yok, sen de işyerınden bıkac gun izin al yurt dısına tatıle gıdın dıyor
ya bız o ara evi gecındırmeye zar zor para denklestırıyorduk dalga gecer gbı bıde bunları soluyor
eşim de saf saf hıc cevap vermıyor . iş bana dusuyor yıne. anne sen dalga mı gecıyorsun falan dıyorum .
yok hayatım değişiklik olur size de diyor.
snr ben eşime dıyorum neden annenın sacmalıklarına bırsey demedın dıye, aman desem ne olucak anlıcak mı sankı dıyor
anlamasın ama sen deeeee. yoksa ben araya gırmek durumunda kalıyorum.
sürekli millete acınıyor. evleri kira nasıl gecınıyorlar , hayat cok pahalı, işte falan kişiye cok uzluyorum dyor.
ben de dıyorum herkese uzuluyorsun bı kendı ogluna uzulmuyorsun , bizim de evımız kira diyorum
evet annecim diyor:))))))))))))))))))))))))
Peki siz kayinvalidenizle aynı şehirde misiniz?Bende yazdıklarınızı okurken aynı hisse kapıldım... Çok benzer noktalar var..
Kv me hiçbir şekilde cevap veremiyorum.. Hiçbir saygisizligim olmadi.. Elim ayagim titrer gözüm dolar.. Suratim kizarir.. Asla cevap veremem..
Ama eşime karşı tam tersi.. Allah ne verdiyse... Bağır çağır dök..
O yüzdendir ki Eşim de benim saygılı olduğuma annesine cevap vermediğime hic inanmaz..
Sende yapmışsındır sende demissindir.. Annem tek başına mi kavga edecek . senin de payın var. Senin de hatan var ...
Ayni işte.. Dertler acılar aynı...
Peki siz kayinvalidenizle aynı şehirde misiniz?
Ben de ayni sehirde degilim fakat huzur kaçırmaya niyeti olan insan uzakta olsa da yetişiyor her türlü. Benimki sinirlenince kendini kaybediyor söylediği lafları ben bir başkasına anlatmaya utanıyorum eşime soylediğimde annem dediyse haketmissindir diyorHayır değilim...
Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen yaşıyorum bu sıkıntıları.
Tatillerimizde memleketimize gittiğimizde burnumdan geliyor..
Haliyle onca şeyden sonra sevemiyor isteyemiyorum..
Kabullenemiyorum...
Kalbim çok soğudu. Mümkün değil bir daha ısınmam affetmem...
Merhaba. ilk defa burada konu açıyorum. 10 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok. eşimle sekiz sene sevgililik sürecinin ardından evlendik. Bu 10 ayda esimle ailesi özellikle annesi yuzunden defalarca boşanma noktasına geldik.
Eşim sevgiliyken adeta bana tapıyordu benim için o mükemmel bir insan onu kimse üzemez karşısında beni bulur diyordu. Kendi ailesiyle sürekli kavga halindeydi evdeki kavgaları sevgiliyken hep bana anlatırdı ben ise yapma o senin annen kardeşin bu akşam gıttıgınde öp, ilk adımı sen at barışın derdim. Çünkü kendi ailemde küslük görmedim tuhafıma gidiyordu. Evlendikten sonra ise durum tam tersi oldu. O yapılan kavgaların söylenen sözlerin hepsi unutuldu. Yüzlerine bakmadıkları evlat ayrımı yaptıkları çocukları bir anda aslan oğlum oldu. bu evden kurtulmak istiyorum diyen eşim nasılsınız bir ıhtıyacınız var mı diye her gün ailesini arayıp bir anda hayırlı evlat oldu k.validem ben oğlumu ne sana ne de senin aılene kaptırmam deyp her gün oğlusunu aradı(sanki biz oğlunu yiyorduk) anlayacağınız bir anda kenetlenip beni dışladılar ben ise neye uğradığımı şaşırdım.
K.validem gerek eşimin yanında gerek eşimin olmadığı yerde bana ve aileme onca hakarette bulundu eşim ise ağzını dahi açmadı aslında nişanlıyken eşimden çok korkuyordu ama baktı ki oğlu artık ağzını açmıyor o da laflarında sapıttı aşırı ağzı bozuk ve kıskanç. Kocamdan destek bulamayıp ben kendimi savunmaya geçtiğimde ise terbiyesiz damgası yedim. K.validemin evlendikten sonra eşimin ustune bu kadar düşmesının nedeni beni kıskanması ve eşimin evlendikten sonra maaşa bağlanmış olması. bu benim düşüncem tabi. Çünkü kendisi paraya aşık bir insan ve bana oğlumun parasını sen yiyorsun dedi. Onun davranışının sebebi bu. peki ya eşime evlendıkten sonra ne oldu??
Eşimle çok defa konusmayı denedim ama annesi söz konusu olduğunda bana karsı adeta duvar oluyor annen bana bunu dedı ben bu lafı hak edecek ne yaptım dediğimde bile annem öyle demek istememiştir de sen yanlış anlamışsındır diyor çıldırmak üzereyim eşime gerçekleri gösterip kendime tekrar nasıl bağlarım bana bir akıl verin...
Ben de ayni sehirde degilim fakat huzur kaçırmaya niyeti olan insan uzakta olsa da yetişiyor her türlü. Benimki sinirlenince kendini kaybediyor söylediği lafları ben bir başkasına anlatmaya utanıyorum eşime soylediğimde annem dediyse haketmissindir diyor
En büyük hatanın esimde oldugunun farkındayım. K.validemin söyledikleri umrumda bile değil beni şaşırtan eşim oldu. Eskisi gibi nasıl olur gerçekleri ona gösterip kendime nasıl bağlarım diye sordum ben zaten
Onca lafi yiyip oturarak anca daha fazlasını duymaya zemin hazirlarsin. Büyük bir blöf yapmanın zamanı gelmiş geçiyor. Çekip gideceksin o evden. Tek şartla da geri döneceksin. Tabi adam eğer istiyorsa yapar bunu. Istemiyorsa da onun icin ugrasmaya gerek yok zaten. Yarin bi gün bebegin olur daha cok kafa yedirtir o kadın sana.
sen ne dedın öle deyınceSeni k.pek gibi seviyorum ama anneme saygısızlık yaparsan boşarım dedi bana. Düşünün o kadar çaresizim...
B
Başka bir konudan dolayı tartışıp da evi terk edersem eşimin peşimden geleceğinden adım gibi eminim ama bunu annesinden dolayı yaparsam eşimin hiç taviz vermeyeceğinden boşanmaya gideceğinden de yine adım gibi eminim çünkü annesi deyince eşim için akan sular duruyor. Eşim annesini istemememi ve annesine saygısızlığı kabul etmiyor. Ve k.validemin istegi de zaten bizi boşatıp oğlunun maaşını kendi yemek. bize geldiğinde oğlum boşa bu kızı ben seninle bu evde kalırım sana bundan daha guzel yemekler yaparım bile dedi düsünün... Biz kavuşmak için senelerce bekledik. k.valideme istediğini vermek istemiyorum
Evet canım görmeğimde sorun yokAyyy seninki grrçekten pek fena yaa napmak lazım bilemedim bu durumda . Allahtan benimkinin bu kadar fenalık yapacak hali yok en azından içindekini direk söylüyo benimki , sendeki daha zor ancak kaynananı kaynar kazanda kaynatınca düzelir bu kadın ben diyim . :) takma kafana yaa kocanla iyi geçinmeye bak , bişey değiştiremediğimiz gibi üstüne bide kendimizi üzüyoruz boşyere hemde . Arkadaşımm , ececiimmm :) öpüyorum mutluluk bizimle olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?