Evlendikten sonra ailesine aşık olan eşim

Ayyy seninki grrçekten pek fena yaa napmak lazım bilemedim bu durumda . Allahtan benimkinin bu kadar fenalık yapacak hali yok en azından içindekini direk söylüyo benimki , sendeki daha zor ancak kaynananı kaynar kazanda kaynatınca düzelir bu kadın ben diyim . :) takma kafana yaa kocanla iyi geçinmeye bak , bişey değiştiremediğimiz gibi üstüne bide kendimizi üzüyoruz boşyere hemde . Arkadaşımm , ececiimmm :) öpüyorum mutluluk bizimle olsun..

Peki siz kayinvalidenizle aynı şehirde misiniz?

Peki siz kayinvalidenizle aynı şehirde misiniz?

Hayır değilim...
Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen yaşıyorum bu sıkıntıları.
Tatillerimizde memleketimize gittiğimizde burnumdan geliyor..

Haliyle onca şeyden sonra sevemiyor isteyemiyorum..
Kabullenemiyorum...

Kalbim çok soğudu. Mümkün değil bir daha ısınmam affetmem...

Ben de ayni sehirde degilim fakat huzur kaçırmaya niyeti olan insan uzakta olsa da yetişiyor her türlü. Benimki sinirlenince kendini kaybediyor söylediği lafları ben bir başkasına anlatmaya utanıyorum eşime soylediğimde annem dediyse haketmissindir diyor

Öncelikle kayinvaliden ve eşini yanlış bırakmayacaksın.belli kaynanan dolduruyor eşini (telefonla konuştuğu zaman bile ). Anlattığına göre fena bir kadın .esinede gelince ,ona bu durumdan Rasiz olduğunuzu söyleyin .her zaman söylerim güzellikle , tatlı dile

ailelere hakaret vs kısmını saymazsak bu Evlendikten sonra ailesine aşık olma olayı klasik bir durum. benim eşim 13 yasında ayrılmış evden, yatılı okul vs derken 15 yıl ailesinden ayrı yaşamış, ailesiyle sıkı fıkı değildi evlenmeden önce. şimdi utanmasa beni ev içine gelin götürecek o kadar aşık

Eşini seviyorsan tek sıkıntınız ailesi ise kv ile mesafeli görüş ve onu duymazdan gel kafana takmamaya çalış zaten annesi dır dır etmekten eşin bi sure sonra bıkacak ve annesime. De napayım anlaşamıyorsanız diyecek yorulacak bugünkü hevesi kalmayacak bence anneşinin lafını etme bende yasadım benzer durumu ben 2 yıl sonra yaptım sen yıllarını heba etme derim allah kolaylık versin

Bu kadar kiymetli oğulları vardi da neden evledirdiler bilmem...
Fanusa koyup vitrinde seyretselermis keşke..

Güle oynaya düğün yaptı zamanında.. Aaaa pardon düğün ve kina boyunca da cok defa acillik oldu...
Nasil bir ruh haliyse icten içe eriyor..

Eşim zaten uzun zamandir ailesinden ayri yaşıyordu.. Ama evlendikten sonra daha bir değişmiş annesinin gözünde... Simdi daha çok özlüyormuş...
Hep aklindaymis....
Evlenince bağlılığı artmış...

Ben uydurmuyorum. Bizzat kendisi söylüyor eline gecen her firsatta ....

Laflari sen saydır kayinvaliden olacak cadı seni eşine şikayet etmek zorunda kalsın biraz da. Sikayet eden taraf hep sen olduğun icin adam annem hakli heralde moduna geçmiş.

Onca lafi yiyip oturarak anca daha fazlasını duymaya zemin hazirlarsin. Büyük bir blöf yapmanın zamanı gelmiş geçiyor. Çekip gideceksin o evden. Tek şartla da geri döneceksin. Tabi adam eğer istiyorsa yapar bunu. Istemiyorsa da onun icin ugrasmaya gerek yok zaten. Yarin bi gün bebegin olur daha cok kafa yedirtir o kadın sana.

B

Başka bir konudan dolayı tartışıp da evi terk edersem eşimin peşimden geleceğinden adım gibi eminim ama bunu annesinden dolayı yaparsam eşimin hiç taviz vermeyeceğinden boşanmaya gideceğinden de yine adım gibi eminim çünkü annesi deyince eşim için akan sular duruyor. Eşim annesini istemememi ve annesine saygısızlığı kabul etmiyor. Ve k.validemin istegi de zaten bizi boşatıp oğlunun maaşını kendi yemek. bize geldiğinde oğlum boşa bu kızı ben seninle bu evde kalırım sana bundan daha guzel yemekler yaparım bile dedi düsünün... Biz kavuşmak için senelerce bekledik. k.valideme istediğini vermek istemiyorum

Seni k.pek gibi seviyorum ama anneme saygısızlık yaparsan boşarım dedi bana. Düşünün o kadar çaresizim...

Olayı başarı / başarısızlık olarak gördüğümüz sürece acı çekmeye mahkumuz ama. Ömrün delinin biriyle uğraşarak mi geçecek? Kalbin sızlamıyor mu eşin seni ezdirdikce. Şahsen eşime saygı duymamaya başlarım beni önemsemiyor olarak görürüm çünkü.

Evet canım görmeğimde sorun yok
Ama birkaç ayda bir görünce de sinir oluyorım
Politik fena malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…