• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra ailesine aşık olan eşim

limonca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
27
48
3
Merhaba. ilk defa burada konu açıyorum. 10 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok. eşimle sekiz sene sevgililik sürecinin ardından evlendik. Bu 10 ayda esimle ailesi özellikle annesi yuzunden defalarca boşanma noktasına geldik.
Eşim sevgiliyken adeta bana tapıyordu benim için o mükemmel bir insan onu kimse üzemez karşısında beni bulur diyordu. Kendi ailesiyle sürekli kavga halindeydi evdeki kavgaları sevgiliyken hep bana anlatırdı ben ise yapma o senin annen kardeşin bu akşam gıttıgınde öp, ilk adımı sen at barışın derdim. Çünkü kendi ailemde küslük görmedim tuhafıma gidiyordu. Evlendikten sonra ise durum tam tersi oldu. O yapılan kavgaların söylenen sözlerin hepsi unutuldu. Yüzlerine bakmadıkları evlat ayrımı yaptıkları çocukları bir anda aslan oğlum oldu. bu evden kurtulmak istiyorum diyen eşim nasılsınız bir ıhtıyacınız var mı diye her gün ailesini arayıp bir anda hayırlı evlat oldu k.validem ben oğlumu ne sana ne de senin aılene kaptırmam deyp her gün oğlusunu aradı(sanki biz oğlunu yiyorduk) anlayacağınız bir anda kenetlenip beni dışladılar ben ise neye uğradığımı şaşırdım.
K.validem gerek eşimin yanında gerek eşimin olmadığı yerde bana ve aileme onca hakarette bulundu eşim ise ağzını dahi açmadı aslında nişanlıyken eşimden çok korkuyordu ama baktı ki oğlu artık ağzını açmıyor o da laflarında sapıttı aşırı ağzı bozuk ve kıskanç. Kocamdan destek bulamayıp ben kendimi savunmaya geçtiğimde ise terbiyesiz damgası yedim. K.validemin evlendikten sonra eşimin ustune bu kadar düşmesının nedeni beni kıskanması ve eşimin evlendikten sonra maaşa bağlanmış olması. bu benim düşüncem tabi. Çünkü kendisi paraya aşık bir insan ve bana oğlumun parasını sen yiyorsun dedi. Onun davranışının sebebi bu. peki ya eşime evlendıkten sonra ne oldu??
Eşimle çok defa konusmayı denedim ama annesi söz konusu olduğunda bana karsı adeta duvar oluyor annen bana bunu dedı ben bu lafı hak edecek ne yaptım dediğimde bile annem öyle demek istememiştir de sen yanlış anlamışsındır diyor çıldırmak üzereyim eşime gerçekleri gösterip kendime tekrar nasıl bağlarım bana bir akıl verin...

Ailesiyle görüşüyor musun şimdi yuvanı yıkmak istiyo boşanma noktasına gwldiyseniz niye hala karistiriyo annesini

evet çok klasik cnm her evde hemen hemen bir adet aynısından var sayılır.....kıymete binsinler,evlat olarakta iyi olsunlar ama eşlerinede değer verseler nolur sanki...hiç karşına ailesi için alma bunlar evlendikten sonra baroya kaydolup anne avukatı oluyorlar...kendini yıpratmana değmez inan....

Allah Allah,
kadına ve ailesine hakaret ediliyor,
her evde var bunlardan diyorsunuz.

bizim evde yok onu söyleyeyim.
8 yıllık ilişkide eşini tanımamış olman da imkansız, gerçekten değişik bir durum.

ben olsam resti çekerdim, kimse değil aileme bana da hakaret edemez.
ailesi ile ilişkileri iyi olsun aman, herkes iyi anlaşsın elbette.
ama diğer konular taviz verilemez.

Allah Allah,

8 yıllık ilişkide eşini tanımamış olman da imkansız, gerçekten değişik bir durum.

konu başlığına istinaden söyledim düzelteyim o zaman cnm!

8 yıldır çalışmıyor muydu yani ?
Evlenince maaşa bağlandı oğlu ne demek

Hakaret vs kısmını saymazsak aynı şeyleri biz de yaşıyoruz. Ailesini aramayan eşim şimdi aynen anlattığın gibi ailesine duvar oldu. Nefret ediyorum bu durumdan. Haksızlıklara karşı yanlış anlamışsındır. Annem iyi niyetlidir lafların dan. Oysa bilmiyor ki bu cümleler kurmaya devam ettikçe benim kızgınlığım hiç bitmeyecek

Este bitiyor herşey diyecek bir şey yok, sen onlari yok sayarsan bir sure sonra esinde umursamaz yok sürekli onları savunmak zorunda bırakırsanız kıymete binet sabredip gercekleri Gormesini beklemek lazim

canim o her zaman ailesine aşıktır da seni ürkütmemek için öyle davranmıştır genelde evlenmeden önce ve evlendikten sonra diye ikiye ayrılır bunlar fazla önemsememek lazım yada evlenmemek lazım bekarlık sultanlıktır sözü gerçekten doğru

Allah Allah,

Ben de bu tür ailelere ilk kez bu platformda şahit oldum. Eşimden çok ben arayıp sorarım kayınvalidemi, iş hayat yoğunluğunda eşimin aklına bile gelmez annesi, ben hatırlatırım anneni aradın mı bugünlerde ara konuş diye...

Kizlar nolur su evlenince aile asigi olup esini ezdiren erkek modelini normallestirmeyin. Cogu insanin yasiyor olmasi onu normal yapmiyor cogu insanin sorunlu oldugunu gosteriyor.

Cozume gelince, sen kendini ezdirmeyeceksin. Sen tepkini koyacaksin. Ariyor ediyor derken abartiyorsun. Kendin de abartma. Birak konussunlar. Konu sana gelince ver tepkini. Ters mi tepti? Baslarim boyle evlilige deyip cekip gideceksin. Boyle evlilik olmaz cunku.

demek ki hepsi aynı bu erkeklerin.

kimi az şiddetli kimi çok ama bu gerçek.

toplasan bi elin parmağını geçmez kız tarafının ailesi yüzünden ayrılanlar ama kv yüzünden biten ilişkiler çorap söküğü gibi...

artık senin ailen benim de. tabiki annesini babasını kenara atmayacak ama..
konuşmayı dene. olmazsa susmayı dene ;)

Buna benzer durumları bende yaşamıştım.hakaret olayı dışında. Gerçi sonradan onu da yaptı kv bende sildim onu defterden.Bakin eşinizin annesi diye onun her yaptığını sineye çekmek zorunda değilsiniz sevmek zorunda hiç değilsiniz. İşin içinde bir saygısızlık ve hakaret madem ki var susmayın verin ağzının payını.
İçinize atıp hasta olmaya değmez. Zaten sussanizda kıymet bilmezler cevap versenizde.bari içinizden geleni yapın.

Ama somut örnek verin özellikle hakaret ne dedi ne zaman dedi niye dedi

Ailesini arıyor zira onlar siz yokken eşin seni bizden uzaklaştırıyor diyorlar o da hayır uzaklaştırmıyor diye içinden gelmese de arıyor soruyor

Sen yanlış anlamışsındır diyor zira erkekler cümlelerin alt anlamına bakmaz

Oğlum zayıflamışsın cümlesine cevabı yok kilo bile aldım olabilir ama asıl cümlenin eşin sana güzel yemek yapmıyor olduğunu anlamaz

Evlendik eşim 10 kilo aldı annesi hala zayıflamışsın diyor ne zayıfı ya duba gibi oldum göz doktoruna git vs dedi ben de sonra dedim ki o cümle kilo ile ilgili değil böyle böyle amma fesatsın dedi

Sonra Kv nin kızı evlendi bak damat kilo aldı kızım iyi bakıyor dedi eşim de anladı olayı ama 5 yıl geçti arada

Hakaret boyutuna gelince eşinin cevap vermesini bekleme terbiyesiz ol fark etmez ama hakaret algıları da farklı olabilir çok da önemseme

Ama somut örnek verin özellikle hakaret ne dedi ne zaman dedi niye dedi

Ailesini arıyor zira onlar siz yokken eşin seni bizden uzaklaştırıyor diyorlar o da hayır uzaklaştırmıyor diye içinden gelmese de arıyor soruyor

Sen yanlış anlamışsındır diyor zira erkekler cümlelerin alt anlamına bakmaz

Oğlum zayıflamışsın cümlesine cevabı yok kilo bile aldım olabilir ama asıl cümlenin eşin sana güzel yemek yapmıyor olduğunu anlamaz

Evlendik eşim 10 kilo aldı annesi hala zayıflamışsın diyor ne zayıfı ya duba gibi oldum göz doktoruna git vs dedi ben de sonra dedim ki o cümle kilo ile ilgili değil böyle böyle amma fesatsın dedi

Sonra Kv nin kızı evlendi bak damat kilo aldı kızım iyi bakıyor dedi eşim de anladı olayı ama 5 yıl geçti arada

Hakaret boyutuna gelince eşinin cevap vermesini bekleme terbiyesiz ol fark etmez ama hakaret algıları da farklı olabilir çok da önemseme

ha ha , ben de eşime arada kadın muhabbeti tüyolarını veririm, yok artık falan der.

bu erkekler kadınlar olmadan nasıl yaşıyorlar hayret doğrusu :rolleyes:

Merhaba. ilk defa burada konu açıyorum. 10 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok. eşimle sekiz sene sevgililik sürecinin ardından evlendik. Bu 10 ayda esimle ailesi özellikle annesi yuzunden defalarca boşanma noktasına geldik.
Eşim sevgiliyken adeta bana tapıyordu benim için o mükemmel bir insan onu kimse üzemez karşısında beni bulur diyordu. Kendi ailesiyle sürekli kavga halindeydi evdeki kavgaları sevgiliyken hep bana anlatırdı ben ise yapma o senin annen kardeşin bu akşam gıttıgınde öp, ilk adımı sen at barışın derdim. Çünkü kendi ailemde küslük görmedim tuhafıma gidiyordu. Evlendikten sonra ise durum tam tersi oldu. O yapılan kavgaların söylenen sözlerin hepsi unutuldu. Yüzlerine bakmadıkları evlat ayrımı yaptıkları çocukları bir anda aslan oğlum oldu. bu evden kurtulmak istiyorum diyen eşim nasılsınız bir ıhtıyacınız var mı diye her gün ailesini arayıp bir anda hayırlı evlat oldu k.validem ben oğlumu ne sana ne de senin aılene kaptırmam deyp her gün oğlusunu aradı(sanki biz oğlunu yiyorduk) anlayacağınız bir anda kenetlenip beni dışladılar ben ise neye uğradığımı şaşırdım.
K.validem gerek eşimin yanında gerek eşimin olmadığı yerde bana ve aileme onca hakarette bulundu eşim ise ağzını dahi açmadı aslında nişanlıyken eşimden çok korkuyordu ama baktı ki oğlu artık ağzını açmıyor o da laflarında sapıttı aşırı ağzı bozuk ve kıskanç. Kocamdan destek bulamayıp ben kendimi savunmaya geçtiğimde ise terbiyesiz damgası yedim. K.validemin evlendikten sonra eşimin ustune bu kadar düşmesının nedeni beni kıskanması ve eşimin evlendikten sonra maaşa bağlanmış olması. bu benim düşüncem tabi. Çünkü kendisi paraya aşık bir insan ve bana oğlumun parasını sen yiyorsun dedi. Onun davranışının sebebi bu. peki ya eşime evlendıkten sonra ne oldu??
Eşimle çok defa konusmayı denedim ama annesi söz konusu olduğunda bana karsı adeta duvar oluyor annen bana bunu dedı ben bu lafı hak edecek ne yaptım dediğimde bile annem öyle demek istememiştir de sen yanlış anlamışsındır diyor çıldırmak üzereyim eşime gerçekleri gösterip kendime tekrar nasıl bağlarım bana bir akıl verin...

Sonrasında siz birşey demediniz mi? Ne hakla ailem hakkında böyle söyler diye? Ya da neden eşinizin cevap vermesini beklediniz? Olanları kendi ailenize anlattınız mı? Böyle bir durum olsa ortalığı birbirine katarım. Kendi aileme herşeyi anlatırım. Bu olayda ailene anlatsaydın, ailen onu karşısına alıp konuşsaydı utanırdı belki bir daha yapmazdı.

Back