- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
- Konu Sahibi kelebek0788
-
e 2. kadın ya illa yuva da ğıtacak e o yuvanın dağılması için önce kurulması lazım mantıkenikinci kadın niye siz evlendikten 1 ay sonra size mesaj ile eşinin senden başka hayatı var diyor.siz evlenmeden önce nerdeymiş.durmuş durmuş evlenmenizi mi beklemiş anlamadım ki.hiç olmazsa evlenmeden önce gerçek yüüznü görürdünüz boşanmakla uğraşmazdınız.
ikinci kadın niye siz evlendikten 1 ay sonra size mesaj ile eşinin senden başka hayatı var diyor.siz evlenmeden önce nerdeymiş.durmuş durmuş evlenmenizi mi beklemiş anlamadım ki.hiç olmazsa evlenmeden önce gerçek yüüznü görürdünüz boşanmakla uğraşmazdınız.
Evet benimFotoğraftaki sensen kaldır bence konu bayağı popüler olucak gibi deşifre olma
Evet nedense benda onun olduğunu düşündüm oda böyle detaylı inandırıcı yazıyor duTiramisu olabilirmi diye düşünmedim değil
Fotorafi bana fake sin dedikleri icin koydumBugün üye olmuş konu sahibi. .
Fotoğraf koymuş falan. .
Gerçek gelmedi bana nedense konu . .
Fotorafi bana fake sin dedikleri icin koydum
Tiramisu ?Evet nedense benda onun olduğunu düşündüm oda böyle detaylı inandırıcı yazıyor du
Maalesef allah dusmanim basina vermesin. Inandirmak icin ne yapmam gerek bilmiom. Samiyetime inananlar zaten inanirGerçekse çok üzüldüm ..
Tiramisu sitede parola yeni gelenler pek bilmezTiramisu ?
Tiramisu sitede parola yeni gelenler pek bilmez
Hayir 7. aydan beri ayri yasiyoruz.ve nafaka odemek zorunda kabullensede etmesede. Kdin burda mahkemeye basvurdu mu babalik onayi yapildiginda devlet soke soke aliyor adamdan parayi. Odemeye karsi olursa maasina el koyuyor kanunen.Evli değillerse kanunen o evi geçindirdiğini ispatlaması gerekir.
Fotorafi bana fake sin dedikleri icin koydum
Yapiyorum zaten elinden evini aldim ! Ama ben ilahi adaletin onu vurmasini istiyorumValla o midesizlesmiş neden Sen hesap yapmayasin? Aldattığını kanıtla al elinden ne var ne yok. Senden yüzük isteyen dusmus bir adama bir de sen vur gelişine. Hakediyor bunu, hakettigini ver derim.
Bu işin Naif Düşünecek bir yanı kalmamış.
Cok mu ?Konuyu nerdeyse 90 kişi okuyor
Hayir 7. aydan beri ayri yasiyoruz.ve nafaka odemek zorunda kabullensede etmesede. Kdin burda mahkemeye basvurdu mu babalik onayi yapildiginda devlet soke soke aliyor adamdan parayi. Odemeye karsi olursa maasina el koyuyor kanunen.
Konu patladı gittiCok mu ?
Cok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?