- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi kelebek0788
-
cok tsk ederim. Yasa olarka maalesef fazla bisey yapamiyorum. Kendi gelirim yuksek oldugu icin ondan mafaka alamiyorum, daha dogrusu kanunen o cocuk ve annesi benim onumde nafaka olayinda. Yasal olarak bile haklarim kadindan sonra geliyor
Almanyada doğup büyüyen bir insan sonuctaHer şeyi geçtim yüksek lisans bitirmiş bir mimar nasıl olur da olacağını değilde olucağını diye başlık açar ? Bana fake gibi geldi kusura bakmayın.
Ya arkadaşlar daha geçenlerde bir gurbetçi ailenin düğünü oldu. Maldivlere balayı ve 30 bin tl değerinde bir yüzük hediye edilmişti. Kiralık limuzinler falan bizat şahit oldum. Neden bu kadar takıldiniz? Sırf kıskançlıktan bir kadının başına gelen acıları es geçip sabote ediyorsunuz.
Bizim dugunde 900 kisilikti. Yapilan okadar seyi saymadim bile dedigniz hibi konu bu degil. Yukaridaki maldivleri yuzuk felan yazdim oda eimim bana davranisini anlatabilmek icindi.Ya arkadaşlar daha geçenlerde bir gurbetçi ailenin düğünü oldu. Maldivlere balayı ve 30 bin tl değerinde bir yüzük hediye edilmişti. Kiralık limuzinler falan bizat şahit oldum. Neden bu kadar takıldiniz? Sırf kıskançlıktan bir kadının başına gelen acıları es geçip sabote ediyorsunuz.
Aynen cok tsk ederim30 bin liralık pırlanta ve maldiv tatili abartı şeyler değil zaten. Bunu özel bişeymiş gibi belirtmesi tuhaf geldi. Türkiyede özel sektörde çalışan iki beyaz yakalı zaten 30 gibi evleniyorsa bunları yapar. Hele ailelerin durumu az iyise çok rahat.Konu sahibi bunları eşinin değer göstergesi gibi anlatmış ona takıldı insanlar.
Okalli bir tokat attim hastanede aylelerin onundeGidip catinn ortasından vuracaksın boylsini eksik bisy yok degilmi
Nerden donsen kardir derler ya.. iyiki cocugun filan yok.... iyi kii.Psikolojik destek aldim aylarca ve kendimi isime verdim. Ailem bana kucak acti hep beraber yaralarimizi sariyoruz
Bizim dugunde 900 kisilikti. Yapilan okadar seyi saymadim bile dedigniz hibi konu bu degil. Yukaridaki maldivleri yuzuk felan yazdim oda eimim bana davranisini anlatabilmek icindi.
Hayir kadindan da sonra cunki kadina kadin calisamadigi icin 3 yil boyunca nafaka odemesi gerekiyor. Avukatim boyle dedi. Batsin o pisligin parasi cok sukur muhtac degilim.Sen de nafaka alabilirsin mağdur olduğun için ama bence lüzumsuz. Boşandıktan sonra adamın parasını yemek bana mantıksız geliyor. Yasal olarak hakların kadından sonra değil çocuktan sonra geliyor.
hani yok etmiştin maddi değeri olan herşeyiHer ay kadina ve cocuga 800 euro nafaka oduyor bborclari birikmis. Benden yuzugu istedi serefsiz. Vermedim.
900 kişilik düğün yaptınızsa kalabalık bir Aileniz var. Benim düğünüme gelecek 100 kişiyi ben zor topladım daaileniz adama bir şey yapmadı mı?
sen hiç tuvalet deliğine uyan kaşıkçı elması gördün mü ?Nasıl bir yüzükmüş o öyle tuvaletten gitmeyecek ben tlfn düşünsem gider valla şansa bak
Hayir benim ailem turkiyede yasiyor. Hepsi onun ailesidi bizden varsa varsa 200-250 kisi oda arkadas tanidik felan. Yapmadilar allh buyuk diyip sabretiler. Sadexe oglan kardesimi tutmakta zorlandik900 kişilik düğün yaptınızsa kalabalık bir Aileniz var. Benim düğünüme gelecek 100 kişiyi ben zor topladım daaileniz adama bir şey yapmadı mı?
Ada almışlar onlar da, şatolu falan
Suriyeliler ne alaka konuylaO suriyelilerle ikinci eş duydum ben de..Bizim burda yoğunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?