- Konu Sahibi chocolategirl
-
canimm...
Allah sana guzel bir evlilik nasip eder insallah...
unutamiyorum , unutulur mu hic...cok sevdigin bir adamin kocanin,beraber yaslanmayi dusundugun adamin soylediklerini unutabilir misin? unutamiyorum...unutamam da..onun da unutturmak icin birsey yapacagini sanmiyorum,benden vazgecti cunku,uzun zamandir vazgecmis benden bu cok belli....tabii ki bende de hatalar var,o da ben de yiprandik mutlaka...ama ben de onca yipranmama ragmen bosanalim demiyorum degil mi? sevgimden,hayatimda olmasini istedigimden... ama o istemiyorsa yapacak birsey yok be canim,ben atlatsam nolur atlatmasam nolur...sevgi baska birsey ki beni tanisaniz asla bunlari kendime yasatacak biri degilim,gururluyum..ama sevgi hatalari gormuyor,gorse de sevgi ayriligi kabul etmiyor...kizin bana ne derseniz diyin ama ben onu seviyorum,ama bu sefer egilmem!
cok iyimsersiniz.... ama bu is ciddi,bu sefer yapacak...biliyor musunz,hic korkmuyorum,uzulmuyorum da...sadece keske evlenmeseydim diyorum... kendi kendimi rezil ettim...
oyle yaptim zaten..kabul ettim artik. uzerimde elimden geleni yapmis olmanin garip bir rahatligi var,iyiym ben...
komik bisey yapmis,eline dikkat ettim,yuzugunu cikarmis...saniyorum 500. kez filanartik hic umursamiyorum,bosuyorum diyip hemen yuzugunu atan bir adam bu,ve bunu kacinci yapisi...yaziklar olsun...
senın gözunde kuçulmuş saygı duymuyorsun gıbı artık asıl sorun bu bence. onun boşanıyorum demesınden çok tehlıkelı olan taraf sensın bana göre. hayırlısı olsun. sakınleşmek ıyı gelıcek sıze.
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim....3,5 sene cok uzun bir sürec degil bir evlilik icin lakin bir 13,5 sene daha bunun böyle gitmesi seni cidden piskolojikman mahf eder...:teselli:
Esin tipik bir evlenilmeyecek adam Modeli....bu tür erkeklerin neden yuva kurmak neden evlenmek gibi kutsal ve temiz bir olayin icine girip mahsum kizlarin kadinlarin hayallerini umutlarini beklentilerini kirletmelerini anlayamiyorum...
Be adam madem kafana göre istedigin gibi hesap vermeden bir hayat yasamak istiyordun neden elin garibinide yaktinki?
Hicbirsey ve hic kimse senden ve sagligindan kiymetli degildir güzelim...baktin gördün olmuyor yol ver gitsin...esini sürekli bosanmakla tehdit eden bir adamin zaten evliliginde ve esinde gözü yok bence...
Allah yar ve yardimcin olsun.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?