- Konu Sahibi chocolategirl
canimm...
Allah sana guzel bir evlilik nasip eder insallah...
unutamiyorum , unutulur mu hic...cok sevdigin bir adamin kocanin,beraber yaslanmayi dusundugun adamin soylediklerini unutabilir misin? unutamiyorum...unutamam da..onun da unutturmak icin birsey yapacagini sanmiyorum,benden vazgecti cunku,uzun zamandir vazgecmis benden bu cok belli....tabii ki bende de hatalar var,o da ben de yiprandik mutlaka...ama ben de onca yipranmama ragmen bosanalim demiyorum degil mi? sevgimden,hayatimda olmasini istedigimden... ama o istemiyorsa yapacak birsey yok be canim,ben atlatsam nolur atlatmasam nolur...sevgi baska birsey ki beni tanisaniz asla bunlari kendime yasatacak biri degilim,gururluyum..ama sevgi hatalari gormuyor,gorse de sevgi ayriligi kabul etmiyor...kizin bana ne derseniz diyin ama ben onu seviyorum,ama bu sefer egilmem!
canım olur mu öyle şey sana niye kızalım.ben ki sevgiye son derece saygı duyan, sevgisi için birçok şeyi göze almış ve hala da alabılen bı ınsanım.sana ve sevgıne sonsuz saygım var.benım ilişkiniz yönündeki olumsuz yorumlarımın nedenı de eşinin sana davranışları ve senın ümidini yitirmiş olmadı zaten.sende bı iyimserlik görseydım asla yazmadım bunları ama bız ilişkine dısardan bakan ınsanlar olarak daha objektıfız.gördüğümüz gerceklerı yazmaya calsııyoruz.benım ılk yorumum "eşinin dikkatını cekmeye calıs" gibisinden olmustu mesela.ama o son seylerı de okuyunca çok üzüldüm canım adına.kararın ne olursa olsun son derece saygı duyarız,ilişkinin baş kahramanı sensin çünkü,en ıyı kararı yine sen verırsın.Hakkında hayırlısını diliyorum Rabbimden.