Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ayyy çok teşekkür ederim Krizzzz çok mutlu oldumm.....ama benimde bilmediğim cok sey var tabiki

bence sende olabilirsin isteyen herkes yapabiliri.....öğrenilmeyecek bi şey değil ki bu....o işten zevk almasını bileceksin....zevkle yapacaksın iştahla yapacaksın bak bakalım nası oluyo o zamn....zaten öyle yaparsan onu yedrecek insanlar arayacaksın....evine misafir çağıracaksın hehee

kadayıfları fırın tepsisinin içinde parçaladım...ufacık oldu hepsi.....150 derece fırında(önceden ısıtılmıs)sürekli takip ederk arada bir çıkarıp tahta kasıkla karıştırarak(topaklanmasın diye)kızarmasını bekledim...ama cabuk kızarıyo....basından ayrılma.....on dk takipte ol yani....bide üstü kızardıkça karıştır ki hepsi aynı renk olsun.....baktın hepsi aynı renk....fırından çıkar üzerine sekerini serp ve karıştır.....fırını kapa mtepsiyi içine koy...fırının sıcağıyla kalsın.....bu kadar canım....

tereyağlı seviyosan da genişçe bi tavaya tereyağını koy...içine parçaladığın kadayıfları at...kavur sürekli karıştırarak....kızarınca çıkar geniş bi tepsiye dök.....iyi kavurursan topaklanmaz krizimmmm

ama yakma faslına geçiyorum hala topaklanma oluyor bir de yağsız deneyeyim ne yapayım, kavururken kolum çok yoruluyor hem
canım gözümden kaçan bir noktayı yakalamama vesile oldun, teşekkür ederim.
evet misler gibi yemek yapsam paylaşmadan duramam, hatta blog bile açarım :44:
demek ki bol bol çalışıp misler gibi yemek yapmayı öğrenmem lazım. o zaman misafir isteği kendiliğinden doğar. haklısın.
bir de bulaşık çıkmasa ve yorulmasam süper olacak da, işte bunlar vazgeçirtiyor beni

çağloş ben zevkle aşkla iştahla yapıyorum ama misafir çağırmak istemiyorum nolcekkk

hepsini ben iştahla yerim

ya bende de şu mnatık var, ondan mutfakta gelişemiyorum.
yaşayacak kadar yesek, doğal yesek, çiğ yesek çoğu şeyi (ciddiyim, yiyebileceğimiz gibi olanları tabi), fırında şekerli gıdalar, unlu gıdalar yapmasak, sofradaki tek yemekle doysak, misafirin de çeşit beklentisi olmasa :44: yani alt tarafı karın doyuruyoruz, temel ihtiyacımızı karşılıyoruz, niye bu kadar büyütülüyor ki anlamıyorum. özellikle erkekler. yakında yemek konusunda tartışmasam iyi bizimkiyle. yalnızken bir şey demiyor da dün kvler iki çeşit yemek yapmış, bu kadarcık mı dedi! Allah'ım ya, ne bekliyorsa. insanlar emek gösteriyor, önüne yemek koyuyor, konuşmak haddimizi olmamalı diye düşünüyorum ben. ama bizimkinin bu sıralar çenesi düştü

rica ederim canım benim....bulaşıkların hepsini makinye at ya...ben aman sunu atmayım sunu elimde yıkayım diyodum baktım herşeyi elimde yıkıyorum amannn dedim şimdi herseyi makineye atıyorummm...ohhh mis....sende öle yap....bide söle bi durum var....mesela önce kremaya başladın ya....pişirdin onun bulaşıkları kaldır....mesela ben bi bardak kullandım...o bardağı bi daha kullanmayacaksam hemen atıyorum elimin altında durmasın diye...için sıkılır öyle...işin bittiyse at makineye orda beklesin....sonra diğer işine gec...ferah ferah yap

çağloş ben zevkle aşkla iştahla yapıyorum ama misafir çağırmak istemiyorum nolcekkk

hepsini ben iştahla yerim

ona şüphem yok hepsini iştahla yersin de sonra gelir ağlarsın burda....çağlaaa basenler cıkmıs...çağla göbişim cıkmıssssaz paylaşımcı ol....sağlığını düsünnn ahhaha

ama çağla bulaşıkları yerine yerleştirmek de sıkıcı ve yorucu
ay ben evlenmemeliydim sanırım. hem boşa su deterjan elektrik masrafı. bence mutfakta çeşit azaltılmalı toplu olarak. bende az zaten ama millet fazla yapınca, ben beceriksize çıkıyorum bir de anlamıyorum evlendiğimden beri patates yemeği yapmadım ya, nesi var ki bunun. yemekten sayılmıyor misafire yapsak basitçe

dediğim gibi yaparsan sıkıcı ve yorucu olmaz işte

evet misafir umduğunu değil bulduğunu dimi ama...neden ayıplanıyo ki...ayyy patates yapmış koymu önümüze diyenler var yani......bizler de çalışıyoruz sonuçta....ama patatesin için tavuk but alıp koyarsannn niyeyse agır bi yemek oluyo....o da aynı sey halbuki....

ağzı olan konuşuyor ya yeter ki bahaneleri olsun takmayın. çok istiyorlarsa butları alıp gelsinler

bende mutfak dagılınca sıkılıyorum ve 4 tane tencerem oldugu için onarı elde yıkıyorum

evet ya, bir de masada kesin yaptıklarından birini yemeyen çıkıyor, işte o an kopasım geliyor

ağzı olan konuşuyor ya yeter ki bahaneleri olsun takmayın. çok istiyorlarsa butları alıp gelsinler

bende mutfak dagılınca sıkılıyorum ve 4 tane tencerem oldugu için onarı elde yıkıyorum

çok yorgun değilsem bende elde yıkıyorum tencereleri...ayrıca cok yağlı değilse....makinede yer kaplıyo çünküüü

evet ya, bir de masada kesin yaptıklarından birini yemeyen çıkıyor, işte o an kopasım geliyor

tüm bunları geçtim,halledilmeyecek şeyler değil de-seni bu ara çok gergin ve öfkeli görüyorum krizim...üzülüyorum buna.....sen böyle değildin amaaa...noldu ki...yolunda gitmeyen bişey mi var iş yerindee...o kadın hala gelmedi mi...hala sen mi yapıyosun işlerini?:44::44::26::26:

Krizz ben de yemek yapmaya başladığımda gaza gelip misafir ağırlıyorum Yoksa benim de becerememe korkum var hatta az da olsa rezil olmuşluğum bile var yani

Bu arada ben eşimin kuzenlerini çağırdığımda isten eve gidip patates yemeği yapmıştım gayette oldu yani bence sorun yok ama basite kaçtığı için insanlar onu yapmak istemiyor sanırım..

Ben de bazen ev ile uğraşırken evlenmemeliydim diyorum

evet olumlama yapan kriz yok

fakat hazirana kadar beklemedeyim demişti. tercihler hayırlı bir açıklansa

şifonyerim cok toz oluyo bıktım ben ya

sorma yaaaa benmde öyle...ev 3.kat ama yoldan yüksekte basladıgında4-5 kat gbi duruyo yine de toz ckıyo.....dün bi baktım böle kaldım...bide turksat dan geldiler...adamlarda öle kalmıştır kesin..ne pis demiştir bu hatun

valla ben ellemiyorum artık sadece pazarları ..halılar arada kusuyo yine tüy

gelmedi canım, hala da ben yapıyorum ama gerginlik öfkeli olmak doğal ya, olacak o kadar şu sıralar evde pek kalamadım ondandır, yaklaşık bir aydır (hatta daha fazla) gezdik şimdi evde eşimin ailesi var, bir zararları yok hamd olsun da kendimle başbaşa kalmayı seviyorum ve şu sıralar olmuyor:44: bir de eşimin sınavı, vs. gerilmiş olabilirim. bir de erkeklerin rahatlığı batmaya başladı gözüme ya, kayınpederi görseniz oooo paşa ya adam kayınvalide de diyor, imreniyorum kocama, keşke erkek olsaydım diye. ben işten geliyorum, evde o kadar koşturuyorum (çalışkan günümdeysem), ama eşim gazete okuyabiliyor, bunu gönlü kaldırıyor. anneme keşke daha fazla yardım etseymişim, onu şimdi anlıyorum insan iş yaparken birilerinin oturması sinir ediyor.

şifonyerim cok toz oluyo bıktım ben ya

çağla ev sorunu çözme konusunda güzin ablamız oldu

ben de rezil oluyorum canım,hatta hiç sorunsuz bir davet hatırlamıyorum

evet olumlama yapan kriz yok

fakat hazirana kadar beklemedeyim demişti. tercihler hayırlı bir açıklansa

eli kulağında ama bebiş duymasın, gelmeyecek bence bir yer taviz vermedik çünkü, bir sonraki sınavı da göze alarak tercih yaptık.
ama olumluyum ya niye öyle diyorsunuz ev işlerine takığım şu sıralar, uyuz oluyorum. neyse geçer inşallah, geribildirimler için sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…