- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
çağla ben de senin gibi becerikli ve ben de adanalı olsam misafir alırdımama değilim işte ne yapayım ya :44:
ben de bu kadayıfı sorucamşimdiiii tepsiye hiç yağ koymadan sadece kadayıfları serptin ve şekeri de üzerine koyup mu fırına verdin, kaç dereceye verdin?
ben tereyağlı seviyorum amma velakin topak topak oluyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. çözüm de bulamadım, en iyisi tereyağsız yapmak di mi:44::44:
mutfak çağladan sorulur arkadaşlar
ama yakma faslına geçiyorum hala topaklanma oluyorbir de yağsız deneyeyim ne yapayım, kavururken kolum çok yoruluyor hem
canım gözümden kaçan bir noktayı yakalamama vesile oldun, teşekkür ederim.
evet misler gibi yemek yapsam paylaşmadan duramam, hatta blog bile açarım :44:
demek ki bol bol çalışıp misler gibi yemek yapmayı öğrenmem lazım. o zaman misafir isteği kendiliğinden doğar. haklısın.
bir de bulaşık çıkmasa ve yorulmasam süper olacak da, işte bunlar vazgeçirtiyor beni
çağloş ben zevkle aşkla iştahla yapıyorum ama misafir çağırmak istemiyorumnolcekkk
hepsini ben iştahla yerim
ama çağla bulaşıkları yerine yerleştirmek de sıkıcı ve yorucu
ay ben evlenmemeliydim sanırım. hem boşa su deterjan elektrik masrafı. bence mutfakta çeşit azaltılmalı toplu olarak. bende az zaten ama millet fazla yapınca, ben beceriksize çıkıyorumbir de anlamıyorum evlendiğimden beri patates yemeği yapmadım ya, nesi var ki bunun. yemekten sayılmıyor misafire yapsak basitçe
dediğim gibi yaparsan sıkıcı ve yorucu olmaz işte
evet misafir umduğunu değil bulduğunu dimi ama...neden ayıplanıyo ki...ayyy patates yapmış koymu önümüze diyenler var yani......bizler de çalışıyoruz sonuçta....ama patatesin için tavuk but alıp koyarsannn niyeyse agır bi yemek oluyo....o da aynı sey halbuki....
ağzı olan konuşuyor ya yeter ki bahaneleri olsun takmayın. çok istiyorlarsa butları alıp gelsinler
bende mutfak dagılınca sıkılıyorum ve 4 tane tencerem oldugu için onarı elde yıkıyorum
evet ya, bir de masada kesin yaptıklarından birini yemeyen çıkıyor, işte o an kopasım geliyor
çok yorgun değilsem bende elde yıkıyorum tencereleri...ayrıca cok yağlı değilse....makinede yer kaplıyo çünküüü
tüm bunları geçtim,halledilmeyecek şeyler değil de-seni bu ara çok gergin ve öfkeli görüyorum krizim...üzülüyorum buna.....sen böyle değildin amaaa...noldu ki...yolunda gitmeyen bişey mi var iş yerindee...o kadın hala gelmedi mi...hala sen mi yapıyosun işlerini?:44::44::26::26:
şifonyerim cok toz oluyo bıktım ben ya
sorma yaaaa benmde öyle...ev 3.kat ama yoldan yüksekte basladıgında4-5 kat gbi duruyo yine de toz ckıyo.....dün bi baktımböle kaldım...bide turksat dan geldiler...adamlarda öle kalmıştır kesin..ne pis demiştir bu hatun
tüm bunları geçtim,halledilmeyecek şeyler değil de-seni bu ara çok gergin ve öfkeli görüyorum krizim...üzülüyorum buna.....sen böyle değildin amaaa...noldu ki...yolunda gitmeyen bişey mi var iş yerindee...o kadın hala gelmedi mi...hala sen mi yapıyosun işlerini?:44::44::26::26:
şifonyerim cok toz oluyo bıktım ben ya
Krizz ben de yemek yapmaya başladığımda gaza gelip misafir ağırlıyorumYoksa benim de becerememe korkum var hatta az da olsa rezil olmuşluğum bile var yani
Bu arada ben eşimin kuzenlerini çağırdığımda isten eve gidip patates yemeği yapmıştım gayette oldu yani bence sorun yok ama basite kaçtığı için insanlar onu yapmak istemiyor sanırım..
Ben de bazen ev ile uğraşırken evlenmemeliydim diyorum
evet olumlama yapan kriz yok
fakat hazirana kadar beklemedeyim demişti.tercihler hayırlı bir açıklansa