Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

silkelet

ay Allah o boyuta getirmesin ne yaparsan mubah işte insanlar deniyor

bugün çok mu duygusalım ne :26:

Kızlar ben evleneli 18 gün oldu kv kp hiç gelmedi bize Benim mi onları davet etmem gerekli Gerekirse ne zaman davet etmeliyim ve yemeğe mi çaya mı çağıryım :26:

Kriz gerilme ltf. rahat olmaya çalış eşine anlat biraz kendimi yoplayım öyle de...
Kv yanında ise o varken davet edebilirsin birilerini hem sana yardımcı olur.

bana ne, onlarla ya da onlarsız, istemiyorum misafir ya
ben niye böyleyim, sorun bende...
neyse öfkemi size yansıtmadan çıkayım ben :18:

hoşçakalın

Kızlar ben evleneli 18 gün oldu kv kp hiç gelmedi bize Benim mi onları davet etmem gerekli Gerekirse ne zaman davet etmeliyim ve yemeğe mi çaya mı çağıryım :26:

çaya çağır bence, ben hala yeni gelinim bir şey bilmiyorum muhabbeti yapıyorum, sen de öyle yaparsın
yemeğe davet zor bence

çaya çağır bence, ben hala yeni gelinim bir şey bilmiyorum muhabbeti yapıyorum, sen de öyle yaparsın
yemeğe davet zor bence

Evet Gerçektende yemek yapmayı bilmiyorum yani yaparım ama güzel olmaz moralim bozulur çaya çağırmakda ayıp olur mu bilemedim :26: Bide erken mi daha gelmeleri için Onlara gidiyoruz ama biz daha hiç çağırmadık

Son düzenleme:
tuğçe ona bakarsan bende çağırmadım kendi annemlerle bir alayım diyorum hepsi aradan çıkar hem de muhabbet sohbet olur. ben konusacak birşey bulamıyorum da

**

bu arada elif herşeyin çok hoş. güle güle aşkla kullan

**

vee herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…