- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
gelmedi canım, hala da ben yapıyorum ama gerginlik öfkeli olmak doğal ya, olacak o kadar şu sıralar evde pek kalamadım ondandır, yaklaşık bir aydır (hatta daha fazla) gezdik şimdi evde eşimin ailesi var, bir zararları yok hamd olsun da kendimle başbaşa kalmayı seviyorum ve şu sıralar olmuyor:44: bir de eşimin sınavı, vs. gerilmiş olabilirim. bir de erkeklerin rahatlığı batmaya başladı gözüme ya, kayınpederi görseniz oooo paşa ya adam kayınvalide de diyor, imreniyorum kocama, keşke erkek olsaydım diye. ben işten geliyorum, evde o kadar koşturuyorum (çalışkan günümdeysem), ama eşim gazete okuyabiliyor, bunu gönlü kaldırıyor. anneme keşke daha fazla yardım etseymişim, onu şimdi anlıyorum insan iş yaparken birilerinin oturması sinir ediyor.
çağla ev sorunu çözme konusunda güzin ablamız oldu
ben de rezil oluyorum canım,hatta hiç sorunsuz bir davet hatırlamıyorum
aslı da iyidir ev sorunu çözme konusunda
aynen yaaa...bende az önce onu yazacaktım...bircan evlenmeseymişim dediğim oluyo dyince aklıma geldi...anneme daha fazla yardım etseymişim...şimdi hiç iş yapmıyor...çok agır ilaçlar kullanıyor ve sürekli uyuyo....canım annemmmmm:2::2:gecen cumartesi günü aöf sınavdan çıkıp anacığıma gittim evini hiç böle görmemiştim....sabahtan yemeğini temzligini yapan bitiren kadının evini...götürüyodu...hemen temizliğe giriştim....süpürdüm sildim toz aldım...sonrada anneanneme gittim...eee annem böyle olunca onun evini de temzleyememiş...onunkini de bi süpürüp sldim toz aldım aksam oldu eve döndüm...oturup konusmaadık bi....annemin bana ihtiyacı var yaaa...anneler gününde sarıldı alpaya dedi ki sen bizim hazinemizi aldın...ben annemn ve babamın yanında farklıyım....herseyi alttan alıp gönül kırmadığım için sanırım....:2::2:cok zoruma gitti öle diyince....
neyse nerden nereye....keşke evlenemeseydik arkadaşşşşş