- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
söyleyin canım bir şey olmaz
vertigo nedir?
günaydın gelincikler iyileştimde geldimnasılsınız bakalım
aslı da iyidir ev sorunu çözme konusunda
aynen yaaa...bende az önce onu yazacaktım...bircan evlenmeseymişim dediğim oluyo dyince aklıma geldi...anneme daha fazla yardım etseymişim...şimdi hiç iş yapmıyor...çok agır ilaçlar kullanıyor ve sürekli uyuyo....canım annemmmmm:2::2:gecen cumartesi günü aöf sınavdan çıkıp anacığıma gittim evini hiç böle görmemiştim....sabahtan yemeğini temzligini yapan bitiren kadının evini...götürüyodu...hemen temizliğe giriştim....süpürdüm sildim toz aldım...sonrada anneanneme gittim...eee annem böyle olunca onun evini de temzleyememiş...onunkini de bi süpürüp sldim toz aldım aksam oldu eve döndüm...oturup konusmaadık bi....annemin bana ihtiyacı var yaaa...anneler gününde sarıldı alpaya dedi ki sen bizim hazinemizi aldın...ben annemn ve babamın yanında farklıyım....herseyi alttan alıp gönül kırmadığım için sanırım....:2::2:cok zoruma gitti öle diyince....
neyse nerden nereye....keşke evlenemeseydik arkadaşşşşş
solitarycim hosgeldin cnm nasılsın?
bu arada haklısın bende cok çekiyorum bu konuda....ona inat eve dokunmadığım oldu yani.....giyecek ütülü bişey bulamayınca anladı neden yapmadığımı....
Geçmiş olsun canım hoşgeldin
Çağla ya annem iki haftadır izinli evde ben sürekli anneme gitmek istiyorum mesela kopamadım onlarla zaman geçirmek istiyorum eşimi tabiki çok seviyorum ama ailemin yanında olmak yardımcı olmak da istiyorum biz gidiyoruz zaten sürekli sorun olmuyor ama ne bileyim yaa..
Benim eşimde bir şeye elini sürmez hiç yardımcı olmaz..
Söylesemde pek bir şey değişmiyor...
Canlarım özledim sizi.Gece giriyorum foruma bu ara zamanlamam tutmuyor.
İş konusunda yüzüm gülmedi yine işsizim.Bütün sorunlu tipler beni buluyor konu iş olunca sanırım.
Kendinize kocalarınıza iyi bakın canlarım.
Şimdi çıkıyorum yine kayınvaldemle kadıköye gidip çılgınca alışveriş yapma planımızı uygulamaya
Öptüm hepinizii.
Unutmadann
Eki Görüntüle 713863
Merhaba kızlar 8 gün sonra inşallah aranızda olacağım.
Beni de kabul eder misiniz?
hoşbulduk kuzucum iyiyimm , umutluyumm.
Açıköğretim sonuçları açıklanmış , 3 dersim iyi . diğer ikisi 40 almışım.
3 derste olsa geçebildiğimi görmek güzel , pek çalışmamıştım
Günaydın Kızlar
Çağla Müge şarkı için teteşşürler
Ceren hakkında hayırlısı olsun canım
günaydın cnm rica ederim :* hosgeldinnn
Hoşgeldin
FİNANSAL YÖNETİM GİRMEDİ
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU GİRMEDİ
İKTİSADA GİRİŞ 20.000
İŞLETME FONKSİYONLARI GİRMEDİ
ÖRGÜT KURAMI 15.000
GENEL MUHASEBE 30.000
MALİYET YÖNETİMİ 45.000
PAZARLAMA İLETİŞİMİ 75.000
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ GİRMEDİ
mügeeeee rezilliğime bakkkkk....pazar günü girmedim zaten......cok uzaktı verdikleri okul sinirlendm gitmedim......
gecen dönemde muhasebe iyiydi....kitap yüzü açmayıp,sınavda ooo piti piti yaparsam olacağı bu
ama pazarlamaya bak.75 almışım.....şaştım kaldım laaa ....iyi sallamışımmm