- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
gelmedi canım, hala da ben yapıyorumama gerginlik öfkeli olmak doğal ya, olacak o kadar şu sıralar evde pek kalamadım ondandır, yaklaşık bir aydır (hatta daha fazla) gezdik şimdi evde eşimin ailesi var, bir zararları yok hamd olsun da kendimle başbaşa kalmayı seviyorum ve şu sıralar olmuyor:44: bir de eşimin sınavı, vs. gerilmiş olabilirim. bir de erkeklerin rahatlığı batmaya başladı gözüme ya, kayınpederi görseniz oooo paşa ya adam kayınvalide de diyor, imreniyorum kocama, keşke erkek olsaydım diye. ben işten geliyorum, evde o kadar koşturuyorum (çalışkan günümdeysem), ama eşim gazete okuyabiliyor, bunu gönlü kaldırıyor. anneme keşke daha fazla yardım etseymişim, onu şimdi anlıyorum insan iş yaparken birilerinin oturması sinir ediyor.
çağla ev sorunu çözme konusunda güzin ablamız oldu
ben de rezil oluyorum canım,hatta hiç sorunsuz bir davet hatırlamıyorum
günaydın gelincikler iyileştimde geldimnasılsınız bakalım
hadi ya hayırlısı artıkeli kulağında ama bebiş duymasın, gelmeyecek bence bir yertaviz vermedik çünkü, bir sonraki sınavı da göze alarak tercih yaptık.
ama olumluyum ya niye öyle diyorsunuzev işlerine takığım şu sıralar, uyuz oluyorum. neyse geçer inşallah, geribildirimler için sağolun kızlar
günaydın gelincikler iyileştimde geldimnasılsınız bakalım
iyiyiz, güzin ablamıza dert yanıyoruzhoşgeldin
çağla ya, ben keşke evlenmeseymişim diyemiyorum.
her şeye rağmen o benim tombikim ve aşk fedakarlıktırbirbirimize karşı ne fedakarlıklarımız oldu, sizlerin de olmuştur.
iyi ki varlar kocalarımız
iyiyiz, güzin ablamıza dert yanıyoruzhoşgeldin
çağla ya, ben keşke evlenmeseymişim diyemiyorum.
her şeye rağmen o benim tombikim ve aşk fedakarlıktırbirbirimize karşı ne fedakarlıklarımız oldu, sizlerin de olmuştur.
iyi ki varlar kocalarımız
kızlar ne güzel konulara parmak basmışsınız hepimizin dertleri aynı sanırım ev işleri yemek temizlik off offömür geçecekmi acaba diyorum bunları yapa yapa bide çalışıyoruz daha zor oluyor valla senelerce bu işleri bir arada yürütüp bide çalışan kadınları ayakta alkışlamak hatta ödül vermek lazım
hoşbulduk cnmtabi cnm iyiki var kocişler ama kocişler bizden daha rahatlar işten gelip maç kanalını açıyor benimki ben üstümü değiştirir değiştirmez yemeğe girişiyorum aşkım tabakları gel al demesem oralı olmayacak erkek olmak varmış bu hayatta
benim kv onlardan ve o kadar yıpranmış ki, emeklilikten sonra toparlamış kendini ve emekli olmaktan çok mutlu, erken emekli olmuşkızlar ne güzel konulara parmak basmışsınız hepimizin dertleri aynı sanırım ev işleri yemek temizlik off offömür geçecekmi acaba diyorum bunları yapa yapa bide çalışıyoruz daha zor oluyor valla senelerce bu işleri bir arada yürütüp bide çalışan kadınları ayakta alkışlamak hatta ödül vermek lazım
kızlar ben diğer sayfaya takılmaktan burayı unutmuşum ne örüyonuz canlar...Kriz ya eylül falan nerede göremedim:26:
ben anneme diyorum ki bana pratik şeyler söyle yemek konusunda bari rahat edeyim.
bana dediği ; çok gevşeksin
ben 3 vardiya calısırdım ve işten gelince yapardım yemeklerimi. evimi de kendim temizlerdim... çamaşırları ise elde de yıkardım merdaneli mak.da da.. şimdi sen bulasıkları mak. atıyon...
çamaşırları ise mak. atıp alıp asmak zor...
sonra bebekle yine calıstım diyor.:26:
yemegi yarım saat 1 saatte hazırlıcan üşeniyorsun... evlendin iyice uyukluyon zaten biraz dinç göreyim seni diyor
anlamıyorum ya burda sizle konusunca bende sorun yokohh be diyorum..
solitarycim hosgeldin cnm nasılsın?
bu arada haklısın bende cok çekiyorum bu konuda....ona inat eve dokunmadığım oldu yani.....giyecek ütülü bişey bulamayınca anladı neden yapmadığımı....
benim kv onlardan ve o kadar yıpranmış ki, emeklilikten sonra toparlamış kendini ve emekli olmaktan çok mutlu, erken emekli olmuşo sebepten bizlere çok hak veriyor ve çektiği zorlukları anlatıyor sürekli. çok zor günler yaşamış. hele o zamanlar doğum izni 1 aymış.. çok zorççç
bendeeee
ne yesek acabaaaa :44::44::44:
çağla bizimki yardım ediyor da ben yardım etmesini değil ev işlerini hep birlikte yapmayı istiyorum. ama bir çamaşır katlayışı ve düzeltişi var, aman sen hiçbir şeye bulaşma diyorum bu sefer deaman neyse. bebek buraları okusa suratı nasıl asılır garibimin, çok üzülür.
özürdilerim bebiş
ben acıkmadım, çünkü niyetliyim
iyiyim cnm hoşbuldum sen nasılsınvalla ben yapayım diyorumda sen kadınsın sen yapacaksın diyor çıkıyor işin içinden