Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aslı da iyidir ev sorunu çözme konusunda

aynen yaaa...bende az önce onu yazacaktım...bircan evlenmeseymişim dediğim oluyo dyince aklıma geldi...anneme daha fazla yardım etseymişim...şimdi hiç iş yapmıyor...çok agır ilaçlar kullanıyor ve sürekli uyuyo....canım annemmmmm:2::2:gecen cumartesi günü aöf sınavdan çıkıp anacığıma gittim evini hiç böle görmemiştim....sabahtan yemeğini temzligini yapan bitiren kadının evini...götürüyodu...hemen temizliğe giriştim....süpürdüm sildim toz aldım...sonrada anneanneme gittim...eee annem böyle olunca onun evini de temzleyememiş...onunkini de bi süpürüp sldim toz aldım aksam oldu eve döndüm...oturup konusmaadık bi....annemin bana ihtiyacı var yaaa...anneler gününde sarıldı alpaya dedi ki sen bizim hazinemizi aldın...ben annemn ve babamın yanında farklıyım....herseyi alttan alıp gönül kırmadığım için sanırım....:2::2:cok zoruma gitti öle diyince....

neyse nerden nereye....keşke evlenemeseydik arkadaşşşşş

günaydın gelincikler iyileştimde geldim nasılsınız bakalım

iyiyiz, güzin ablamıza dert yanıyoruz hoşgeldin

çağla ya, ben keşke evlenmeseymişim diyemiyorum.
her şeye rağmen o benim tombikim ve aşk fedakarlıktır birbirimize karşı ne fedakarlıklarımız oldu, sizlerin de olmuştur.
iyi ki varlar kocalarımız

kızlar ne güzel konulara parmak basmışsınız hepimizin dertleri aynı sanırım ev işleri yemek temizlik off off ömür geçecekmi acaba diyorum bunları yapa yapa bide çalışıyoruz daha zor oluyor valla senelerce bu işleri bir arada yürütüp bide çalışan kadınları ayakta alkışlamak hatta ödül vermek lazım

hadi ya hayırlısı artık

evet iş stresi fazla sende . ev işi stresi ama.. bir de kv'denler kalınca ne kadar da olsa huzursuz olman normal..

ayrıca sen iş yaparken onun oturması çok sinir bozucu evet gidip kavga edesim geliyor.

günaydın gelincikler iyileştimde geldim nasılsınız bakalım

geçmiş olsun hoşgeldin.

**

Çağlam annen öyle diyerek seni onure etmiş. ve büyükler cidden biraz daha ağır ve oturaklı oluyorlar. ondandır. öyle düşünme

hoşbulduk cnm tabi cnm iyiki var kocişler ama kocişler bizden daha rahatlar işten gelip maç kanalını açıyor benimki ben üstümü değiştirir değiştirmez yemeğe girişiyorum aşkım tabakları gel al demesem oralı olmayacak erkek olmak varmış bu hayatta

kızlar ben diğer sayfaya takılmaktan burayı unutmuşum ne örüyonuz canlar...Kriz ya eylül falan nerede göremedim:26:

zaten ciddi bi şekilde yürekten demedim ben onu...anacığımı öle görünce dedim ama tabikide öyle.....bide sen eşim ben yorgun olduğum halde iş yapıyorum ama o gazete okuyabiliyor dedin ya ona istinaden...çünkü benmkide öle....ya tlfnda,pc de oyun oynar...ya haber izler...ya gazete okur...tek faydası sabah benden önce kalkıp cay demlemesi...

ben anneme diyorum ki bana pratik şeyler söyle yemek konusunda bari rahat edeyim.

bana dediği ; çok gevşeksin

ben 3 vardiya calısırdım ve işten gelince yapardım yemeklerimi. evimi de kendim temizlerdim... çamaşırları ise elde de yıkardım merdaneli mak.da da.. şimdi sen bulasıkları mak. atıyon...

çamaşırları ise mak. atıp alıp asmak zor...

sonra bebekle yine calıstım diyor.:26:

yemegi yarım saat 1 saatte hazırlıcan üşeniyorsun... evlendin iyice uyukluyon zaten biraz dinç göreyim seni diyor

anlamıyorum ya burda sizle konusunca bende sorun yok ohh be diyorum..

solitarycim hosgeldin cnm nasılsın?

bu arada haklısın bende cok çekiyorum bu konuda....ona inat eve dokunmadığım oldu yani.....giyecek ütülü bişey bulamayınca anladı neden yapmadığımı....

benim kv onlardan ve o kadar yıpranmış ki, emeklilikten sonra toparlamış kendini ve emekli olmaktan çok mutlu, erken emekli olmuş o sebepten bizlere çok hak veriyor ve çektiği zorlukları anlatıyor sürekli. çok zor günler yaşamış. hele o zamanlar doğum izni 1 aymış.. çok zorççç

kızlar ben diğer sayfaya takılmaktan burayı unutmuşum ne örüyonuz canlar...Kriz ya eylül falan nerede göremedim:26:

canım ben de bircana sordum, bir süre sonra dönecekmiş :44::44:

ahh bir de annem diyor ki ; biz kv ile altlı üstlü idik... her aksam orda da yemek yapardım

sabah oldu mu kapımıza geldikleri olurdu siz çok şanslı ve rahatsınız.

ahh ahh düşününce neler cekmişler ya

çağla bizimki yardım ediyor da ben yardım etmesini değil ev işlerini hep birlikte yapmayı istiyorum. ama bir çamaşır katlayışı ve düzeltişi var, aman sen hiçbir şeye bulaşma diyorum bu sefer de aman neyse. bebek buraları okusa suratı nasıl asılır garibimin, çok üzülür.
özürdilerim bebiş
ben acıkmadım, çünkü niyetliyim

valla ben böyle anneleri bayanları takdir ediyorum 14 saat çalışıyorum dışarı işlerimde oluyor eve gidince gözüm direk yatakta ama mecburen yemek yap onları yıka ya da makineye yerleştir sonra kocişle konuşacak vaktim bile olmuyor 3 gündürde hastaydım dün erkenden uyudum gece bi baktım yanıma gelmiş sırmaşıyo daha yeni evliyiz adamı 3 gündür boşladım ama yine uyumuş kalmışım

solitarycim hosgeldin cnm nasılsın?

bu arada haklısın bende cok çekiyorum bu konuda....ona inat eve dokunmadığım oldu yani.....giyecek ütülü bişey bulamayınca anladı neden yapmadığımı....

iyiyim cnm hoşbuldum sen nasılsın valla ben yapayım diyorumda sen kadınsın sen yapacaksın diyor çıkıyor işin içinden

aynen çook zor şu an benim içinde ama inş alışacaz bizde biraz zaman geçince rutine bağlıyacaz nasıl olsa çocuk şuan benim için hayal aslında çook istiyorum baktıracak birisi olsa düşünmem yaparım ama eşim istemiyor henüz bide işimi kaybetmeyi göze alamıyorum

bendeeee
ne yesek acabaaaa :44::44::44:

kriz niyetliymiş...söleyemem şimdi ne yiceğimi diloşumm

krizzz aynı durum bizde de var...ama yine de ses çıkarmamaya çalışıyorum...her ne kadar onun arkasından düzeltsemde

Allah kabul etsin canım...ben uzun zamndır niyetlenemiyorum...vertigo baslayabiliyo ac kaldıgımdaa....cesaret edemiyorum o yğüzden....çok çektimmmm çokkk vertigodan:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…