Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlar :KK3:

Kızlar ben evleneli 18 gün oldu kv kp hiç gelmedi bize Benim mi onları davet etmem gerekli Gerekirse ne zaman davet etmeliyim ve yemeğe mi çaya mı çağıryım :26:

Cenım sen onları davet edersin biraz daha zaman geçsin benim fikrim yemekli alman ama son karar senin tabisi :KK9:

günaydın kuzular:KK3:

Tatlım eşyaların çok güzl güle güle kullanın :KK16:

:KK14:evet :18:

bana da bugün çarşamba gibi geliyor :18:

bide hava cok sıcaktı şimdi buz gibi :KK25: donuyorum

Aynan kuzu ya bugün çarşamba gibi işlerim de yoğun bir de ben ay sonu izne çıkıyorum 1 hafta kaldı ya zaman geçiremiyorum :KK31:

Havalar desen dışarı güneşli görünüyor ayaklarım dondu resmen sabahta uyuya kalmışım nasıl kalktım servise yetiştim o an kopuk resmen hatırlamıyorum eşimede bir hırladım saati kapatmış :KK9:

Aynan kuzu ya bugün çarşamba gibi işlerim de yoğun bir de ben ay sonu izne çıkıyorum 1 hafta kaldı ya zaman geçiremiyorum :KK31:

Havalar desen dışarı güneşli görünüyor ayaklarım dondu resmen sabahta uyuya kalmışım nasıl kalktım servise yetiştim o an kopuk resmen hatırlamıyorum eşimede bir hırladım saati kapatmış :KK9:

:KK9::KK9::KK9: o saat alarm olayları sakat :KK1::KK1:

izne çıkacaksan doğrudur zaman geçmez izinliyken de su gibi geçer :KK24:

günaydın canlar:KK16:nasılsınız?

krizzz senin bunu aşman lazım diye düşünüyorum canım benim....bence bi girişsen gerisi gelecek....böle yaparsan daha kötü olur...sürekli al demiyorum ben tabişki de ama arasıra değişiklik iyi gelir....

tuğçecan ben kv mi ayrı aldım bizimkileri ayrı....yemeğe aldım....menüde de mercimek çorbası,pilav,et sote,salata vardı.....caya her zaman alınır yanına bi kekle ama her zamn yegeme alınmaz...hemen almana gerek yok ama...bi ay geçirin öle alırsın...kv ve anneneleri bir alma derim...öle senin için cok daha zor olur....:KK34::KK34:

elifcim herseyin cok güzell...bayıldım...Allah mutlu mesut etsin inş...güle güle kullanın canım...bu arada sen nerdeydin...neresi burası manzara deniz...offf yazlık evi gibi...bitttim...:KK16::KK16::KK1::KK1:

bu arada herkese hayırlı kandiller...Allah kabul etsin dualarınızı....

bide 2 sene önce bugün babaannemi defnettik tam da bu saatlerdi....hala ilk günkü gibi acı:KK14::KK14::KK14:mekanın cennet olsun canım babaannemm:KK14::KK14::KK14:

çağla bana da mı ayrı al diyorsun yani :KK1::KK1:

ben hepsini bir arada çıkartayım diyordum :KK9:

*

mekanı cennet olsun :KK16:

denenmiş irmik helvası tarifi olan var mı :KK25: ben dün yaptım berbattı :KK14:

günaydın bonibonlar, hayırlı bir regaip kandili diliyorum hepimize :KK31:

Günaydın Canım :KK3: Hayırlı kandiller

krizzz senin bunu aşman lazım diye düşünüyorum canım benim....bence bi girişsen gerisi gelecek....böle yaparsan daha kötü olur...sürekli al demiyorum ben tabişki de ama arasıra değişiklik iyi gelir....

tuğçecan ben kv mi ayrı aldım bizimkileri ayrı....yemeğe aldım....menüde de mercimek çorbası,pilav,et sote,salata vardı.....caya her zaman alınır yanına bi kekle ama her zamn yegeme alınmaz...hemen almana gerek yok ama...bi ay geçirin öle alırsın...kv ve anneneleri bir alma derim...öle senin için cok daha zor olur....:KK34::KK34:

elifcim herseyin cok güzell...bayıldım...Allah mutlu mesut etsin inş...güle güle kullanın canım...bu arada sen nerdeydin...neresi burası manzara deniz...offf yazlık evi gibi...bitttim...:KK16::KK16::KK1::KK1:

bide 2 sene önce bugün babaannemi defnettik tam da bu saatlerdi....hala ilk günkü gibi acı:KK14::KK14::KK14:mekanın cennet olsun canım babaannemm:KK14::KK14::KK14:

Canım Babaannenin mekanı cennet olsun... Sana da hayırlı kandiller...

Aslııı ben hiç İrmik helvası yapmadım :26:

nurlar içinde yatsın inşallah canımm :26::26::26:
Allah mekanını cennet etsinn ..

çağla bana da mı ayrı al diyorsun yani :KK1::KK1:

ben hepsini bir arada çıkartayım diyordum :KK9:

*

mekanı cennet olsun :KK16:

denenmiş irmik helvası tarifi olan var mı :KK25: ben dün yaptım berbattı :KK14:

Günaydın Canım :KK3: Hayırlı kandiller

Canım Babaannenin mekanı cennet olsun... Sana da hayırlı kandiller...

Aslııı ben hiç İrmik helvası yapmadım :26:

Amin canlarım saolun...:2::2:

aslıııı irmik helvasında ustayımdırrrrr canım benim:KK34::KK34:

Son düzenleme:
aslıııı irmik helvasında ustayımdırrrrr canım benim:KK34::KK34:

hemen tarifini yazr mısın :21::21::21: benimkinin suyu az geldi sanırım istediğim gibi olmadı
bak bi resim eklicem öyle olmasını istiyorum :KK31:

irmik-helvasi.jpg
böle olsun işte.. bendekiler tel tel ayrı kaldı .pilav gibi :KK14:

Teşekkür ederim tatlım allah daha güzelini sizlere versin:KK19::KK19:HAYIRLI KANDİLLER:KK19:

çağla ben de senin gibi becerikli ve ben de adanalı olsam misafir alırdım :63: ama değilim işte ne yapayım ya :44:

ben de bu kadayıfı sorucam :KK9: şimdiiii tepsiye hiç yağ koymadan sadece kadayıfları serptin ve şekeri de üzerine koyup mu fırına verdin, kaç dereceye verdin?
ben tereyağlı seviyorum amma velakin topak topak oluyorum, onunla uğraşmak istemiyorum. çözüm de bulamadım, en iyisi tereyağsız yapmak di mi:44::44:
mutfak çağladan sorulur arkadaşlar :KK55::KK9:

ha bir de elif bomba gibi geliyor, o da mutfakta süper, hissediyorum :KK52:
ne de olsa hataya gelin gidiyor, yok yok bu akdenizde bir şey var :44:

X