- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
Kızlar ben evleneli 18 gün oldu kv kp hiç gelmedi bize Benim mi onları davet etmem gerekli Gerekirse ne zaman davet etmeliyim ve yemeğe mi çaya mı çağıryım :26:
günaydın kuzular
Günaydın Kızlar
Cenım sen onları davet edersin biraz daha zaman geçsin benim fikrim yemekli alman ama son karar senin tabisi
Tatlım eşyaların çok güzl güle güle kullanın
Depresif bi günden günaydınlar
bi haftasonu gelemedi yahu.. :44:
Depresif bi günden günaydınlar
bi haftasonu gelemedi yahu.. :44:
GünaydınBana da gelmedi hafta sonu ya ben çalışmaktan çok sıkıldım artık...
evet :18:
bana da bugün çarşamba gibi geliyor :18:
bide hava cok sıcaktı şimdi buz gibidonuyorum
Aynan kuzu ya bugün çarşamba gibi işlerim de yoğun bir de ben ay sonu izne çıkıyorum 1 hafta kaldı ya zaman geçiremiyorum
Havalar desen dışarı güneşli görünüyor ayaklarım dondu resmen sabahta uyuya kalmışım nasıl kalktım servise yetiştim o an kopuk resmen hatırlamıyorum eşimede bir hırladım saati kapatmış
bide 2 sene önce bugün babaannemi defnettik tam da bu saatlerdi....hala ilk günkü gibi acımekanın cennet olsun canım babaannemm
günaydın bonibonlar, hayırlı bir regaip kandili diliyorum hepimize
günaydın canlarnasılsınız?
krizzz senin bunu aşman lazım diye düşünüyorum canım benim....bence bi girişsen gerisi gelecek....böle yaparsan daha kötü olur...sürekli al demiyorum ben tabişki de ama arasıra değişiklik iyi gelir....
tuğçecan ben kv mi ayrı aldım bizimkileri ayrı....yemeğe aldım....menüde de mercimek çorbası,pilav,et sote,salata vardı.....caya her zaman alınır yanına bi kekle ama her zamn yegeme alınmaz...hemen almana gerek yok ama...bi ay geçirin öle alırsın...kv ve anneneleri bir alma derim...öle senin için cok daha zor olur....
elifcim herseyin cok güzell...bayıldım...Allah mutlu mesut etsin inş...güle güle kullanın canım...bu arada sen nerdeydin...neresi burası manzara deniz...offf yazlık evi gibi...bitttim...
bu arada herkese hayırlı kandiller...Allah kabul etsin dualarınızı....
bide 2 sene önce bugün babaannemi defnettik tam da bu saatlerdi....hala ilk günkü gibi acımekanın cennet olsun canım babaannemm
nurlar içinde yatsın inşallah canımm :26::26::26:
Allah mekanını cennet etsinn ..
çağla bana da mı ayrı al diyorsun yani
ben hepsini bir arada çıkartayım diyordum
*
mekanı cennet olsun
denenmiş irmik helvası tarifi olan var mıben dün yaptım berbattı
Günaydın CanımHayırlı kandiller
Canım Babaannenin mekanı cennet olsun... Sana da hayırlı kandiller...
Aslııı ben hiç İrmik helvası yapmadım :26:
aslıııı irmik helvasında ustayımdırrrrr canım benim
günaydın canlarnasılsınız?
krizzz senin bunu aşman lazım diye düşünüyorum canım benim....bence bi girişsen gerisi gelecek....böle yaparsan daha kötü olur...sürekli al demiyorum ben tabişki de ama arasıra değişiklik iyi gelir....
tuğçecan ben kv mi ayrı aldım bizimkileri ayrı....yemeğe aldım....menüde de mercimek çorbası,pilav,et sote,salata vardı.....caya her zaman alınır yanına bi kekle ama her zamn yegeme alınmaz...hemen almana gerek yok ama...bi ay geçirin öle alırsın...kv ve anneneleri bir alma derim...öle senin için cok daha zor olur....
elifcim herseyin cok güzell...bayıldım...Allah mutlu mesut etsin inş...güle güle kullanın canım...bu arada sen nerdeydin...neresi burası manzara deniz...offf yazlık evi gibi...bitttim...
bu arada herkese hayırlı kandiller...Allah kabul etsin dualarınızı....