- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
-
- Konu Sahibi Berceste060
Hic bir konuda anlasamiyoruz. Devamli cekisme halinde. Rakip gibi davraniyor. Sıkıntımi hic anlatamam ornegin. Cikar iliskisi. Parasini alayim yemegi yaptirayim. Kapidan gelir menu ne der sadece
Biz dusuncesi yok. Soyledigim cok az tarafi. Ailemle hic konuşmuyor. Ortada hicbir sey yok. Yuz vermeyeceksin boyle iyi diyor. Ne bileyim neler neler
hizmet etmem yani güzelim... onlara hizmet etmek için mi doğdun sen. annen baban onlara hizmet et diye mi yetiştirdi seni. evet ederim ama bir yere kadar. hak edene ederim. beni hizmetçi gibi görene değil gerekten sevene sayana ederim. kapıyı açınca "menu ne" diyene değil "seni özledim karım" deyip öpene ederim.Neyi yapmazsiniz?
Kamuda meslekli bir memur. Yillarca uzak yasamis ailesinden. Giyimi kusami temizligi iyiydi. Zekidir de. Dengim degil evet. Cok da isteye isteye evlenmedim. Istemiyorum korkuyorum evlilikten diye cok kisiyle gorustum hep olumlu yaklaştılar. Dedim ya nasil oldu anlamadim yok diye diye evlendimO değil de benim merak ettiğim ne iş yapıyor? Mesleği ne?
Siz öğretmenmişsiniz...
Denginiz değil gibi geldi bana...
Yaş geçiyor diye,evlenmek için evlenmişsiniz kusura bakmayında...
Aynen ailemin yaninda dogum yapacagim buna bir sey demedi sukur. Orda ilgilenecek adam yok zaten. Hizmet etme noktasinda evime geldi diye elimden geleni yaptim. Allah bilsin. Simdi memlekete tayin isteyim babam yanimizda kalsin diyor. Babasinin yaptiklarini defalarca konustuk. Kendine cok guveni var hic ayrilmam zannediyor. Ne mecburiyetim var sizin kahrinizi cekmeye dedim. Aklindan zorunun olmasi lazim insanin bu hayata dayanmasi icin.Kan bagimiz yok oyle olanlar bile cekmiyor. Cekeceksin ben diyecem sen susacaksin dedi.hizmet etmem yani güzelim... onlara hizmet etmek için mi doğdun sen. annen baban onlara hizmet et diye mi yetiştirdi seni. evet ederim ama bir yere kadar. hak edene ederim. beni hizmetçi gibi görene değil gerekten sevene sayana ederim. kapıyı açınca "menu ne" diyene değil "seni özledim karım" deyip öpene ederim.
ben bir evlilik bitirdim 3 bucuk senemi heba ettim. sen yıllarını heba etme. aradan gene zaman geçti iyi biri çıktı karşıma evlendim mesudum. kurtar kendini. ilk boşanan sen değilsin. son boşanan da sen olmayacaksın. ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEN KAR.
hamile olduğunu da sorun etme. eminim tek başına daha güzel büyüteceksin bebeğini.
orada doğurursan bu adamlar stresten senin sütünü bile kestirir Allah korusun. sabır ettikçe sen tükeneceksin. tecrübe ile sabit. çünkü öyle adamlar değişmez bilirim. bilirim.
Babasina yaranmaya calisiyor. Onlarda hizmet eden kadin makbul. Bak ogretmen aldim hem de cig kofte bile yogurur sana zihniyetibenim eşimlede kültürümüz çok farklıdır..ama ne ailesinden,ne kendinden bu tür saçmalıklar duymadım.. babası çok hasta,yaşlı olsaydı bile beni tek göndermeye utanırdı muhtemelen..kaldı ki daha yeni evli sayılırsınız..kültürden çok eşinizde babasına fazlaca düşkünlük var galiba..kıyamıyor belkide
Babasina yaranmaya calisiyor. Onlarda hizmet eden kadin makbul. Bak ogretmen aldim hem de cig kofte bile yogurur sana zihniyeti
Ben hic taviz vermedim yanlis gelen her seyi soyledim. Cenen cok diyo. Her seye itiraz ediyorsun diyor. Diyorum ki neden soyluyorum hakli olabilir mi diye bi dusun istersen diyorum. Ne bileyim anlamakta sıkıntısı var. Baska konularda cok zekice konusur dusunur. Bizim konulara gelince acaba zihinsel sıkıntısı var mi diye dusundugum de oluyor. Babamlarla ayni sehirde olsam giderdim donem icinde. Isim var birakamam mecbur katlaniyorum. O da bunu beni birakmaz algiliyo hic küs bile gitmedigim icin. Kavgaci degilim korkarimÇok enteresan..birde öğretmensiniz..kısmetinizde eşiniz varmış onu anlarım ama,kendinizi neden ezdirdiniz,ezdiriyorsunuz. Baştan beri taviz vermeniz yanlış geldi bana.
Ayrılık aşamasında böyle bir insan mutlaka arıza çıkaracaktır. Keşke kendinizden soğutsanızda o bıraksa sizi. Allah yardımcınız olsun
2 ay telefonla 3 kez yuzyuze konustuk. 15 gun direttim evlenmek istemiyorum diye. Herkes begendi bizimkilerden. Tipi de iyi giyimi vs. Sessiz sessiz dururdu. Ikna etti cevrem evlendik 15 gun sonra direkt nikah tayin ciksin diye. Sonra dugun oldu hicbir sey anlamadan evli oldum.Günaydın..
Nişan yapmadan mı evlendiniz; nişanlılık döneminde tanırdınız biraz hiç değilse..
Eğitimli biriymişsiniz, buna rağmen böyle bir evlilikte çocuk yapıyorsunuz. Gerçekten yazık ediyorsunuz, günahına giriyorsunuz o çocukların.Bebek dogmadan bi sey yapamayacağım sanirim. Korkuyorum o stresi kaldiracak gucum yok. Annem de sabret dedi. Yalnız bir gunum bir yil geciyor nasil sabredip bekleyecegim bilemiyorum.
Kaç yaşındaydınız ki?Kesinlikle haklisin dedim ya yasim gec diye evlendim çocuğum olsun yuvam olsun diye. Beni kandirdi hep ne istersen o olur dedi. Ne bulursak onu yeriz birbirimize arkadaş oluruz dedi. Duzelir dedim olacak gibi degil. Cocuk maalesef keske hic olmasaydi
Haklisin bi noktada canim. Basina gelmeyen bilmez ama. Annesi babasi birlikte olan her cocuk da dort dortluk eğitim, sevgi, terbiye almiyor maalesef. Esim de annesi babasi birlikte bir ailede yetismis ama yetistirdikleri cocuk dunyami karartti.[/QUOTE]Eğitimli biriymişsiniz, buna rağmen böyle bir evlilikte çocuk yapıyorsunuz. Gerçekten yazık ediyorsunuz, günahına giriyorsunuz o çocukların.
Su an 36 yimKaç yaşındaydınız ki?
Ay terbiyesiz küstah yaratik benim eski esten bile kötüymüş. Bosan paranda sana kalir keyfine bakarsin. Hem para ver hem hizmetcilik yap oh ne guzel ne guzelHic bir konuda anlasamiyoruz. Devamli cekisme halinde. Rakip gibi davraniyor. Sıkıntımi hic anlatamam ornegin. Cikar iliskisi. Parasini alayim yemegi yaptirayim. Kapidan gelir menu ne der sadece
Biz dusuncesi yok. Soyledigim cok az tarafi. Ailemle hic konuşmuyor. Ortada hicbir sey yok. Yuz vermeyeceksin boyle iyi diyor. Ne bileyim neler neler
Canim ust mesajlari neden okumuyorsunuz? Yasa mi takildiniz bu kadar? Yukari mesajlara bakin yazdim zaten.Bencede kaç :)