Evlendigime pismanimm

Evet benim cocugum yanimda ben tek şansim türk olmamasi ve turkiyeden baska ulkeye geri donmüs olmasi bide zaten umrunda degil 4 yasinda oldu oglum bi kere bile sormadi. Canima minnet. Ama ogluma uzuluyorum. Ayni seyleri yasamani istemem ama soraa bi dert sormasa bi dert karisik bi durum. Zaten suanki esim ogluma cok iyi bi baba oldu. Cocukla ilgili durumu cok iyi düsun ve bide velayetin babaya verildigini dusun. Herkese bosan demek kolay geliyor ortada cocuk var. Ben rahat bosandim. Cunku bebegimin bende kalcagindan emindim. Adam turkiyeye giremiyordu halada giremiyor. Ama seninki zorla bile alabilir. Bunlari iyice kararlastirmadan karar verme. Azmi haberlerde izliyoruz hepsi senin benim gibi gercek hayatlar. Ve deneyimsiz insanlarin degil gercekten yasamis insanlarin vercegi nasihatlere bak. Belki sana akil vercek kisi evli bile degildir ne anlarki durumunu. Evlilik yasanmadan bilincek birsey degil. Bosanmakta kolay degil
Canim velayet neden babaya veriliyor? Cocuk icin bile olsa katlanilmasi zor. Gun sayiyorum nasil dayanayim. Iyi bir baba olacagini dusunmuyorum. Bana neler neler yapti. Cuma gunu carsidaydik gozume bebek ayakkabisi ilisti bakmaya calistim baktirmadi buralardan giysi alacagimi dusunuyorsan yaniliyorsun herkes gibi pazardan ordan burdan giyinecek dedi. Ben de sadece çalışan sen degilsin. Cocugumun sagligi icin neresi uygunsa ordan alinacak dedim. Boyle bir adamdan baba olmaz.

Bide yazmayi unuttum. Hangi sartlarda alir ben mahkeme ile ilgili seyleri bilemem. Ama sonucta bosanmak icin sunacagin sebep anlasamiyoruz medeniyetsiz babasina hizmet ediyorum vs. Bu sebepler velayeti almamasina engel olmaz. Cunku ickici dayak atan şizofren maddi durumu kötu olan biri degil. Boyle olsa almasi zor olur. Sadece cocuk kucuk anne bakimina ihtiyaci var diye bi sansin var. Bilemiyorum bunu isin ehli kisilere danismalisin ve ona gore karar vermelisin
Anladim. Ailecek cok kufurbazlar bu etken olabilir mi acaba? Iyice arastirmam lazim kolay olmayacak biliyorum

Bence mahkeme her ayrintiya dikkat eder. Iyicr arastir onun hayatini ve kendi hayatini guzelce karsilastir. Ve hanginiz daha iyi bir cocuk yetistirmeye uygun oldugunu en iyi sekilde ispatlamaya calis. Bunlari en ince ayrintisina kadar planla ve oyle giris bu ise. Ve en onemlisi Dua... Rabbim hakkinizda hayirlisini versin

Cok konustum. Ceneni kapat cok konusma siparis vereydin istedigin gibi diyor. Cok degisikler erkek istedigini yapar kadin susar mantiginda. Katlanamiyorum. Her gun agliyorum cikis yolu diye. Okullar kapansin aileme gidince geri donmeyecegim. Baska cikar yol bulamadim.
Cok mantıklı. Başka yoruma gerek yok bence.

X