Evlendigime pismanimm

Acaba dedım kendıme.... yorumlarım yanlış mı olacak fakat yazmadan yapamadım.. Bu olaylar mı boşanmaya yol acıyor yoksa baska baska sebepler mı var.. Yok eger bu gıbı olaylarsa boşanma sebebınıze cok şaşırırım..
Hic bir konuda anlasamiyoruz. Devamli cekisme halinde. Rakip gibi davraniyor. Sıkıntımi hic anlatamam ornegin. Cikar iliskisi. Parasini alayim yemegi yaptirayim. Kapidan gelir menu ne der sadece
Biz dusuncesi yok. Soyledigim cok az tarafi. Ailemle hic konuşmuyor. Ortada hicbir sey yok. Yuz vermeyeceksin boyle iyi diyor. Ne bileyim neler neler

Şöyle bir yorum yapayım o halde... Madem yol boşanmayı gosterıyor... Sızde oldugunuz gıbı ıcinizden geceni ve ıstedıgınızı yapın saygıyı bozmadan... Degışır se ne guzel degışmez ıse duşundugunuz uygularsınız:KK43:

Bebek dogmadan bi sey yapamayacağım sanirim. Korkuyorum o stresi kaldiracak gucum yok. Annem de sabret dedi. Yalnız bir gunum bir yil geciyor nasil sabredip bekleyecegim bilemiyorum.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun, bebeğiniz için kendinizi bırakmayın. Eşiniz nereli çok merak ettim? Bana çok tanıdık geliyor bu anlattıklarınız da

Bende esimden ayrıldım seni cok iyi anlıyorum yasayan bilir inan bende cok bekledim hep acaba düzelir mi acaba acaba dedim ama olmadı cok katlandım 7 sene baktım düzelmiyor ayrıldım 1 tane oglum var ama inan zaman düzeltmiyor bence kendini yıpratmadan ayrılmak Allah yardımcın olsun :KK43:tabi ayrılmanın da zorluğu var insanların dul olarak bakması herkesin bir baska konusması insan bazen kaldıramıyor :KK43: yalnız mutsuz bir evliliktense ayrılmak en iyisi

Bende esimden ayrıldım seni cok iyi anlıyorum yasayan bilir inan bende cok bekledim hep acaba düzelir mi acaba acaba dedim ama olmadı cok katlandım 7 sene baktım düzelmiyor ayrıldım 1 tane oglum var ama inan zaman düzeltmiyor bence kendini yıpratmadan ayrılmak Allah yardımcın olsun :KK43:tabi ayrılmanın da zorluğu var insanların dul olarak bakması herkesin bir baska konusması insan bazen kaldıramıyor :KK43: yalnız mutsuz bir evliliktense ayrılmak en iyisi
Ayrilma surecinden korkuyorum. Cok olaylar olacak diye. Bunlar kalabaliklar bizim kimsemiz yok. Zarar verirler mi nasil olur bilemiyorum

Hamileymişsin.... kusura bakmadyecek sözüm yok sana .
Olan hep çocuklara oluyor. Keşke razcık ya 1 yıl sabretseydiniz
Kesinlikle haklisin dedim ya yasim gec diye evlendim çocuğum olsun yuvam olsun diye. Beni kandirdi hep ne istersen o olur dedi. Ne bulursak onu yeriz birbirimize arkadaş oluruz dedi. Duzelir dedim olacak gibi degil. Cocuk maalesef keske hic olmasaydi

Valla biz de de asarım keserim dedi ama işin icine devlet girdigi zaman bir de cezaevi korkusu hic bir sey yapamaz sıkayet edersin yanına bile yanasamaz

Guneyde bir il demistim tam yer soylemek istemiyorum. Genelde cogu yer ayni oralarda.

O değil de benim merak ettiğim ne iş yapıyor? Mesleği ne?

Siz öğretmenmişsiniz...
Denginiz değil gibi geldi bana...

Yaş geçiyor diye,evlenmek için evlenmişsiniz kusura bakmayında...

Guneyde bir il demistim tam yer soylemek istemiyorum. Genelde cogu yer ayni oralarda.
Anladım.Kuzenimde 8ay önce mardinli biriyle evlendi ve 2 aydır annesinin evinde,bugün yarında davaları açılacak.Aynen sende ki gibi öncesinde gül bahçesi vaadedilip sonrasında zehir edilen bir hayat.Kültür bile denmez onlarınkine ama o beyinsiz kafalarında kadını hizmetkar bilirler hor görürler.Keşke evlenmeseydin diyemem artık,öncelikle evinize girecek bir çocuk var bu her şeyi düzeltebilecek bir vesilede olabilir bunu bilemeyiz.Ben çocuktan sonra ailede huzuru bulanlardanım.Ama çocuk doğdu ve bu adam aynı,o zaman al çocuğunu git korkma anneler güçlüdür,o çocuğun senin gücüne ihtiyacı var sağlıklı bir gelecek kurabilmesi için.

X