- 4 Ocak 2018
- 180
- 121
- Konu Sahibi Berceste060
Kayinpederim evlenmez mal bolunecek kaygisindalar. Aile terapisti ben de dusunmedim degil. Gider mi bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bir konuda anlasamiyoruz. Devamli cekisme halinde. Rakip gibi davraniyor. Sıkıntımi hic anlatamam ornegin. Cikar iliskisi. Parasini alayim yemegi yaptirayim. Kapidan gelir menu ne der sadeceAcaba dedım kendıme.... yorumlarım yanlış mı olacak fakat yazmadan yapamadım.. Bu olaylar mı boşanmaya yol acıyor yoksa baska baska sebepler mı var.. Yok eger bu gıbı olaylarsa boşanma sebebınıze cok şaşırırım..
Sakın sakın ve sakın çocuk yapmaÇamurun icine saplandim çıkış yolu ariyorum. Hayretler icinde izliyorum ben de. Gercek mi bu yasadiklarim diyorum.
Ayrilma surecinden korkuyorum. Cok olaylar olacak diye. Bunlar kalabaliklar bizim kimsemiz yok. Zarar verirler mi nasil olur bilemiyorumBende esimden ayrıldım seni cok iyi anlıyorum yasayan bilir inan bende cok bekledim hep acaba düzelir mi acaba acaba dedim ama olmadı cok katlandım 7 sene baktım düzelmiyor ayrıldım 1 tane oglum var ama inan zaman düzeltmiyor bence kendini yıpratmadan ayrılmak Allah yardımcın olsun tabi ayrılmanın da zorluğu var insanların dul olarak bakması herkesin bir baska konusması insan bazen kaldıramıyor yalnız mutsuz bir evliliktense ayrılmak en iyisi
Kesinlikle haklisin dedim ya yasim gec diye evlendim çocuğum olsun yuvam olsun diye. Beni kandirdi hep ne istersen o olur dedi. Ne bulursak onu yeriz birbirimize arkadaş oluruz dedi. Duzelir dedim olacak gibi degil. Cocuk maalesef keske hic olmasaydiHamileymişsin.... kusura bakmadyecek sözüm yok sana .
Olan hep çocuklara oluyor. Keşke razcık ya 1 yıl sabretseydiniz
Guneyde bir ilin koyundenÖncelikle Allah yardımcınız olsun, bebeğiniz için kendinizi bırakmayın. Eşiniz nereli çok merak ettim? Bana çok tanıdık geliyor bu anlattıklarınız da
Neyi yapmazsiniz?yapmam. net.
Guneyde bir il demistim tam yer soylemek istemiyorum. Genelde cogu yer ayni oralarda.Nereliler?
Guneyde bir il demistim tam yer soylemek istemiyorum. Genelde cogu yer ayni oralarda.
Anladım.Kuzenimde 8ay önce mardinli biriyle evlendi ve 2 aydır annesinin evinde,bugün yarında davaları açılacak.Aynen sende ki gibi öncesinde gül bahçesi vaadedilip sonrasında zehir edilen bir hayat.Kültür bile denmez onlarınkine ama o beyinsiz kafalarında kadını hizmetkar bilirler hor görürler.Keşke evlenmeseydin diyemem artık,öncelikle evinize girecek bir çocuk var bu her şeyi düzeltebilecek bir vesilede olabilir bunu bilemeyiz.Ben çocuktan sonra ailede huzuru bulanlardanım.Ama çocuk doğdu ve bu adam aynı,o zaman al çocuğunu git korkma anneler güçlüdür,o çocuğun senin gücüne ihtiyacı var sağlıklı bir gelecek kurabilmesi için.Guneyde bir il demistim tam yer soylemek istemiyorum. Genelde cogu yer ayni oralarda.