Evlendigime pismanimm

Ay terbiyesiz küstah yaratik benim eski esten bile kötüymüş. Bosan paranda sana kalir keyfine bakarsin. Hem para ver hem hizmetcilik yap oh ne guzel ne guzel
Ben de oyle düşünüyorum. Bunlar beni mahvetti.Simdi kayinpeder ariyo utanmadan kendi adiyla kv nin adini söylüyor. O mu geliyo ben mi geliyorum diye. Yani bebegin adina yer edinmeye calisiyor. Simdi de bu dert cikti.

Sanırım herkeste hata var az da olsa. Aileniz bu kadar çabuk kabul etmemesi gerekirdi ki üç kez yüz yüze görmüşsünüz. Sizin de yaşınız geçti düşünceniz yanlış bir kanı olmuş. Evlenmek için evlenmek, çocuk yapmak sıkıntılı. Ama olan olmuş. Eşiniz ve babası ise zaten arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Düzeltmeye çalışırsanız ne kadar işe yarar bilmiyorum, sonuçta kalıp yargıları yıkıp kadına değer vermeyen birine değer vermesini sağlamak aşırı zor. Eğer olumlu bir davranış görürseniz çift terapisine gidip duruma bakın. Eğer hiçbir adım yok ve böyle devam eder diyorsanız kaçın. Sonuç olarak ayaklarının üstünde durabilen bir insansınız aileniz de arkanızda çekmeyin bu çileyi.

Sanırım herkeste hata var az da olsa. Aileniz bu kadar çabuk kabul etmemesi gerekirdi ki üç kez yüz yüze görmüşsünüz. Sizin de yaşınız geçti düşünceniz yanlış bir kanı olmuş. Evlenmek için evlenmek, çocuk yapmak sıkıntılı. Ama olan olmuş. Eşiniz ve babası ise zaten arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Düzeltmeye çalışırsanız ne kadar işe yarar bilmiyorum, sonuçta kalıp yargıları yıkıp kadına değer vermeyen birine değer vermesini sağlamak aşırı zor. Eğer olumlu bir davranış görürseniz çift terapisine gidip duruma bakın. Eğer hiçbir adım yok ve böyle devam eder diyorsanız kaçın. Sonuç olarak ayaklarının üstünde durabilen bir insansınız aileniz de arkanızda çekmeyin bu çileyi.
Aileme kizginim çok konustuk bunu. Ben yasim gec yuva kurayim dedim de onume ilk gelenle evlenmedim. Giyimi temizligi isinin olmasi, mantikli konusmalari vardi. Bana da cok olumlu konustu ailemin ozellikle cok kafasina yatti. Kimse dort dortluk degil. Denemek istedim ama bu kadari gercekten cok fazla. Saskinim. Isim gucum var gizli aliyorum ihtiyaclarimi. Gonlu olmuyor. Simdiye kadar her seyini alsaydin dedi. Insan bi kez alisveris yapıp omur boyu o kiyafetleri mi giyer? Benim ondan cok beklentim yok. Ilgi sevgi diye hic beklentim yok fark ettiyseniz. Insanca yasamak gayem. Corap dahi alamam yaninda. Biz de hataliyiz tabi. Gercekten yok diye diye evlendim kendi bunu hep soyler.

Aileme kizginim çok konustuk bunu. Ben yasim gec yuva kurayim dedim de onume ilk gelenle evlenmedim. Giyimi temizligi isinin olmasi, mantikli konusmalari vardi. Bana da cok olumlu konustu ailemin ozellikle cok kafasina yatti. Kimse dort dortluk degil. Denemek istedim ama bu kadari gercekten cok fazla. Saskinim. Isim gucum var gizli aliyorum ihtiyaclarimi. Gonlu olmuyor. Simdiye kadar her seyini alsaydin dedi. Insan bi kez alisveris yapıp omur boyu o kiyafetleri mi giyer? Benim ondan cok beklentim yok. Ilgi sevgi diye hic beklentim yok fark ettiyseniz. Insanca yasamak gayem. Corap dahi alamam yaninda. Biz de hataliyiz tabi. Gercekten yok diye diye evlendim kendi bunu hep soyler.
Çok özür dilerim ama terbiyesiz ve görgüsüz cimri biri eşiniz. En kötüsü de merhametsiz. Hayat arkadaşına bebeğinin annesine bunları yapmaya utanmıyor mu? Çok yazık. O adam hiçbir şeyi haketmiyor. Benim tavsiyem bir süre rapor alıp çalışmayın. O zaman anlar değerinizi. Kazandığınız parayla birşey alamamak ne demek? Çok korkunç

Kocanizdan çok ailesinin suçu bu tarz erkek çocuğu yetiştiren ailelere çok kızıyorum. Kendilerini bişey sanıyorlar. Sanki kadınlar dünyaya onlara hizmet etmek için gelmişler. Bunu birde eğitimli kesim yapıyor onca yıl boşuna okumuş. Keşke evlenmeseydiniz o adam yalnız kalmayı hak etmiş. Baba olmayı ise hiç hak etmiyor.

adam yontulmamış bir odun, midem bulandı okurken. allah yardımcı olsun elbet ama yolumuzu da biraz belirleyebiliriz. kader deyip susup oturmayacaksınız herhalde. en kısa sürede boşanın bu adamdan 8 ay bişey değil çocuk da yok. kaçın arkanıza bakmadan.

adam yontulmamış bir odun, midem bulandı okurken. allah yardımcı olsun elbet ama yolumuzu da biraz belirleyebiliriz. kader deyip susup oturmayacaksınız herhalde. en kısa sürede boşanın bu adamdan 8 ay bişey değil çocuk da yok. kaçın arkanıza bakmadan.
Kaderim deyip oturmayacagim az yipranmayla kurtulurum insallah. Bosanma asamasi korkutuyor beni. Laflar dedikodular o taraftakiler bizimkiler..

Hiç tanımadan evlenip hemen çocuk yapmışsınız
Ne olmasını bekliyordunuz?
Beklentim yok hanifendi. Isteyerek evlenmedim demistim. Taniyarak evlenenlerde de cok degisti böyle degildi diyenlerin sayisi az degil. Bosanmalarin cogu da taniyarak evlenen yuksek tahsillilerde maalesef. Allah herkesin karsisina merhametli insan cikarsin.

Beklentim yok hanifendi. Isteyerek evlenmedim demistim. Taniyarak evlenenlerde de cok degisti böyle degildi diyenlerin sayisi az degil. Bosanmalarin cogu da taniyarak evlenen yuksek tahsillilerde maalesef. Allah herkesin karsisina merhametli insan cikarsin.
Bi dua edecekseniz allah herkese kendi kıymetini bilmeyi nasip etsin diyin bence.
Karşıdakine kendi duygularının hayatının gücünü verirsek onun merhametine kalırız böyle .
Evlenmek çok mu gerekliydi ? Görücü usulü oldu ailem zorla verdi de dememissiniz . Ya geçiyor bende evleneyim bari diye evlenmişsiniz . Bende size soruyorum evlenmek her kadının hayat boyu yapması gereken çok mu elzem bir iş?

Bi dua edecekseniz allah herkese kendi kıymetini bilmeyi nasip etsin diyin bence.
Karşıdakine kendi duygularının hayatının gücünü verirsek onun merhametine kalırız böyle .
Evlenmek çok mu gerekliydi ? Görücü usulü oldu ailem zorla verdi de dememissiniz . Ya geçiyor bende evleneyim bari diye evlenmişsiniz . Bende size soruyorum evlenmek her kadının hayat boyu yapması gereken çok mu elzem bir iş?
Buyuk harflerle konusuyorsunuz.

Cok konustum. Ceneni kapat cok konusma siparis vereydin istedigin gibi diyor. Cok degisikler erkek istedigini yapar kadin susar mantiginda. Katlanamiyorum. Her gun agliyorum cikis yolu diye. Okullar kapansin aileme gidince geri donmeyecegim. Baska cikar yol bulamadim.
Bosan
Sakin hamile kalma

Ogretmenim o yuzden okullarin kapanmasini bekliyorum. Babam duysa dakika durdurmaz. Yazin konuyu acacagim. Annemin haberi var o da bebek dogsun sabret diyor. Stresi kaldiramazsin diyor. 4 aylik hamileyim.

Neee hamile misim?
Offf boyle adamdan da hemen hamile kalmissin
Aferin

Kaderim deyip oturmayacagim az yipranmayla kurtulurum insallah. Bosanma asamasi korkutuyor beni. Laflar dedikodular o taraftakiler bizimkiler..
Kaderin degil.
Bosan hemen
Bosanan kadinlar nas ayakta kalmissa sen de kalirsin
Isim gucun var
Nolur elim adamlarina analarina babalarina hizmetci olmayin boyle nolur

Kaderin degil.
Bosan hemen
Bosanan kadinlar nas ayakta kalmissa sen de kalirsin
Isim gucun var
Nolur elim adamlarina analarina babalarina hizmetci olmayin boyle nolur
Yapacagim kararliyim. Bebek stresi kaldiramaz diye korkuyorum. Onceligim onun ve benim sagligimiz. Yazin gelmemeyi bir dusunuyorum bir vazgeciyorum. Dogumu beklesem mi diye. Kayinpederin koyune de gidilecek ona nasil dayanacagim neler bekliyor beni bilemiyorum.

Kaderin degil senin elinde gibi kelimeler kullanmayacagim cunku bu kaderindi Allah diledi ve imtihan ediyor ve o cocugun olmasini diledigi icin bunlari takdir etti. Bende bosandim. Hemde bosandigimda oglum 3 aylikti.hamileligim berbat gecti. Suan oglum 4 yasinda ve cok sinirli bic cocuk hamileligini guzel gecirmeye calis. Simdi 2. Evliligimi yaptim bi oglum daha oldu. Simdide bambaska sorunlar. Ananem hep dermis insan yastigini degistirir kaderini degil. Bence bosanmadan önce bide cocugu elinden alma riski olursa onuda dusun. Oyle riski alma. Evlat bambaska. Bazi seylere onun icin katlaniyor kadinlar. Allah hakkinda hayirlisini versin. Ve burda yorum yazan bazi kisilere diyorum aferin maferin diye yargilama yapmayin.herkes hata yapar. Yasadikca tecrube kazanir. Kimse bosanmak icin evlenmez mutlu olmak icin evlenir. Destek yerine köstek olmayin

Sizin cocugunuz yaninizda mi? Cocuktan vazgececegini sanmiyorum ama ikimiz de vazgecmeyecegiz. Nasil olacak bilemiyorum. Ona bosanmak istedigimi soylemedim. Dogumdan sonra geri donmeyecegim. Simdi kafama kilcik dustu. Hangi sartlarda alabilir?

Sizin cocugunuz yaninizda mi? Cocuktan vazgececegini sanmiyorum ama ikimiz de vazgecmeyecegiz. Nasil olacak bilemiyorum. Ona bosanmak istedigimi soylemedim. Dogumdan sonra geri donmeyecegim. Simdi kafama kilcik dustu. Hangi sartlarda alabilir?
Evet benim cocugum yanimda ben tek şansim türk olmamasi ve turkiyeden baska ulkeye geri donmüs olmasi bide zaten umrunda degil 4 yasinda oldu oglum bi kere bile sormadi. Canima minnet. Ama ogluma uzuluyorum. Ayni seyleri yasamani istemem ama soraa bi dert sormasa bi dert karisik bi durum. Zaten suanki esim ogluma cok iyi bi baba oldu. Cocukla ilgili durumu cok iyi düsun ve bide velayetin babaya verildigini dusun. Herkese bosan demek kolay geliyor ortada cocuk var. Ben rahat bosandim. Cunku bebegimin bende kalcagindan emindim. Adam turkiyeye giremiyordu halada giremiyor. Ama seninki zorla bile alabilir. Bunlari iyice kararlastirmadan karar verme. Azmi haberlerde izliyoruz hepsi senin benim gibi gercek hayatlar. Ve deneyimsiz insanlarin degil gercekten yasamis insanlarin vercegi nasihatlere bak. Belki sana akil vercek kisi evli bile degildir ne anlarki durumunu. Evlilik yasanmadan bilincek birsey degil. Bosanmakta kolay degil

Bide yazmayi unuttum. Hangi sartlarda alir ben mahkeme ile ilgili seyleri bilemem. Ama sonucta bosanmak icin sunacagin sebep anlasamiyoruz medeniyetsiz babasina hizmet ediyorum vs. Bu sebepler velayeti almamasina engel olmaz. Cunku ickici dayak atan şizofren maddi durumu kötu olan biri degil. Boyle olsa almasi zor olur. Sadece cocuk kucuk anne bakimina ihtiyaci var diye bi sansin var. Bilemiyorum bunu isin ehli kisilere danismalisin ve ona gore karar vermelisin

X