Evlendiğim icin cok pişmanım…

Annesinin attigi mesajin ekran görüntüsünü alabilir misiniz? Bosanirsaniz belki isinize yarar, altinlarinizin zorla alindigini soylersiniz
 
aklindan bitirmek geciyorsa gönlündende cikmaya baslamis simdi yollarinizi ayirmak kolayda coluk cocuga karisinca isler öyle kolay olmuyor birse sevgisizlik saygisizlik icinde cirpiniyorsaniz hayatinizi birbirinie zindan edersiniz
 
Düzelmiyorsa en başından çocuk yokken boşan...
 
O kahvaltı mevzusu artık herşeyin birikimiydi sanırım büyük şeylere susup en ufak bi olayda gitmişim o zamana kadar nelere susmusm simdi düşününce daha iyi anlıyorum. Of o altınları vermeyecegim diye kavgalar ettigimizde aglamalar, küsmeler, beni kötü kalplilik vicdansızlıklarla suclamalar vs adamların yiyecek ekmeği yokmus ben vermiyormusum kv böyle yıkamıştı sanırım beynini altınları aldı hepsi rahatladı ailecek yaptıkları tek şey psikolojik baskı.


Nasil yani ya, oha. E geri alabildiniz mi altınları peki? Lütfen geri isteyin, onlar sadece ve sadece sizin hakkınız.

Hayır alamadım tabiki kendime yediremedim onlarn yaptıgı ac gözlülüğü, yedi aleme bizde adet erkek tarafı alır diyip tartısmayı büyütp sürekli eşim tarafından laf sokulunca bende kv eline götürüp altınları istemişsiniz dedim verdim. O da altınlara bakıp “ne kadarını getirmişsinz bakıyım” dedi bende o günden sonra ne maaşımı ortak ediyorm ne de esim borcta ödüyor olsa yardım etmek icimden gelmiyor. umrumda olmuyor.
 
Başı neyse sonunda öyle gelir boşan bence kendine yazık etme
 
Bende de var aynı durum. Yaklaşık bir yıldır evliyiz hangi noktada başladı emin değilim sanırım birkaç ay sonra yavaş yavaş başladı ama net olarak son 2 aydır çok derinleşti. Küs olsa da olmasa da aynı evde yaşayan iki arkadaş gibiyiz o başka odada takılır telefonu ile, ben salonda. Küsünce zaten yatağını da ayırıyor. Benim bir çabam olmasa barışmıyor. Barışınca en fazla on gün güzel geçiyor sonra yine aynı. Çok kez konuştum böyle olmaz, derdin ne diye. Her seferinde farklı bir bahane. Benim hatam önlem almayıp ilk günden hamile kalmam oldu, 2 aylık bebeğim var. Bebeğimi çok seviyorum ve ona karşı kendimi suçlu hissediyorum. Neticede yeni yıla kadar zaman verdim kendisine, değişmeyecekse bebeğimi böyle sevgisiz, iletişimin olmadığı bu kötü örnekle büyütmek istemiyorum. Sevgisizliği ve ilgisizliği görüp ilerde başkalarından sevgi dilenmesini istemiyorum.
Benim size diyeceğim değişmiyor. Belki terapist denersiniz ama bebek düşünmeyin düzeldiğinize emin olmadan, bebek olunca daha da açılıyor ara.
 
Aslında evliliğiniz çok yeni, ama evlenmeden öncesinde bile iyi gitmeyen şeyler olduğu için ve yeni evliyken bile eşinin çabasını görmediğim için üzgünüm ama nasıl başlarsa öyle gider diyebilirim.
Daha kötüsü olur, iyisi olmaz.

Acaba eşinin seni kaybetmeye dair bir korkusu var mı, sana gerçekten değer veriyor mu bunları anlamak için kendini geri çekip ondan bekle. Yemeği yapma, biraz geri dur. Niye böyle davranıyosun vs ısrarcı olursa birşeyler bul -ay bugun çok yorulmusum vs - bakalım seni önemsiyor mu, biraz politik davranmaya çalış; duygularını katmadan.
Zor bişey ama baska bir yol denemiş olursun :)
 
Bu evlilik olmamış maalesef. Sizin tek başınıza çabaladığınızı görüyorum sadece. Hele altın mevzusu tam nefretlik.
 
Konuya güncelleme:
Arkadaşlar evliligmin 6. Ayında bişeyleri yoluna sokmaya baslamıştık. Ta ki eşimin telefonunda bir baska kızla sanal sex yaptıgı mesajları görene kadar. Gönderilmiş videolar fotograflar var birbirlerine ancak bu görseller hep silinmiş, ben yalnızca mesajları gördüm. Eşim bunun aldatma olmadıgını cok pişman oldugunu bi an boslukta yaptıgını söylüyor. annesi ise sözde konusup arama bulmaya gelip benim oglum ypmaz ogluma iftira atma diyor. Ben evi ayırdım. Dava açmaya hazırlanıyorum. Bunu yapan bir kere daha yapar mı zaten sorunlu baslayn ama yeni düzelmeye baslayan evliligimi bitirmelimiyim? Pişman oldugu icin şans mı vermeliyim?
 
Aldatma değilse siz de yapın aynısını. Kaynana denen oluşum ile de muhatap dahi olmayın. Alsın bitanecik oğlunu, hayrını görsün. Sanal seks yaptığı kadını istesin oğluna. Süper olur.
 
hadi baristin toparlamaya calistin diyelim kaynananin sana ogluma iftira atiyorsun demesini unutacakmisin ...
ben msjlari bile unutamam zaten de hadi msjlarini unuttun diyelim aileye yansidigi icin hersey toparlamasi daha zor

ve sahsen ben kalbul etmezdim gitsin pisliginde bogulsun
 
bitir güzel kardeşim.
İnan bana senelerinin heba olmasına zerre kadar değmez.
Çocugun da yok, boşan gitsin.
Aynı durumda sen olsan pişmanım desen affedecek miydi ? Tabiki hayır.
 
Sizce düzelmeye mi baslamıs adam aldatmış yani bu mu düzelme
 
Kabul eder affederseniz daha sonra bunları açıktan yapmaya çalışır. Düğünde takılan tüm altın ve paraları da avukatınız alsın. Kb kahvaltı mesajı ve düğün videoları resimleri alın saklayın. Böyle birine ve ailesine ihtiyacınız yok. Adamın telefonundan tüm mesajları kopyalayın
 
Bazi şeylerin ikinci şansı olmaz. Yol verin.
 
haklısınız, zaten sorunlu giden bir evlilikti ama icimde hep bi umut acaba vardı simdi o da silindi. Gerekçeside benim ona cinsel olarak yakın olmamam buna itmiş. Gerçekten bu zihniyette insana ayırdıgım vakitler icin üzülüyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…