Evlendiğim icin cok pişmanım…

seni o kadar iyi anlıyorum ki cok benzer seyleri yaşamişız 600.000 tl ye yakın para toplandı ama kv ve kp aldı..ben de gurur yaptım ağladım ağzımı açamadim korktum boşanmaktan

şimdi avukatım uğraşacak

avukatım diyecek ki müvekkilime hakkı olan altınları verin yoksa evden çıkmayacak

zaten boşanma davası sürene kadar evden çıkmama hakkına sahipsin dedi avukatım

geziyorum spor yapıyorum
o da evin 7.000 TL lik aidatını ödüyor elektrik su v.s de ona kitledim

beter olsunlar gözpınarlarım kurudu ağlamaktan

onsuz hayat güzelmiş be
hergün annemi aradın mı hadi annemi aea diyordu
hey mübarek evlee karşılıklı 500 mt ileride oturuyor her akşam annende yemek yiyoruz cinsellik 0 zaten..

sen benim annemi aradin mı bayramda geçen yılbaşında diye sordum

ben erkeğim dedi

canın cehenneme dedim yetti artık

hep bir umut hep bi acabalar
beyin başka söyler kalp bambaşka
kalbine söz geçirebildiğinde kalpten soğuduğunda bu iş bitiyor
ben yürekten tiksiniyorum

Çocuk yapmayın.Siz bilirsiniz isterseniz biraz ara verin bir bakın değisme olacak mı ya da boşanın ya da aynen böyle ev arkadaşı gibi yaşayın...tek ve kesin tavsiyem çocuk yapmayın.

Burda hemen ayrıl boşan diyenlere bakma gerçekten içinde bitmişse boşan ama önce enine boyuna düşün. Bazen evlilikler başta sorunlu olabiliyor birbirine uyum sağlamak evliliğe uyum sağlamak vs biz de eşimle çok kavga ederdik yaşayıs tarzı fazla rahat oldugu için bana uymuyordu bu yüzden kavgalarımız çok oluyordu bazen ikimiz de keşke evlenmeseydim dediğimiz de oldu ama zamanla oturuyor evlilik. Ani karar vermeyin evliliğin oturması zaman alabilir herkesin başlarda cicim ayları gibi gelmeyebilir biraz zaöan tanıyın. Bu süreçte inceleyin düşünün tartın sonra hala olmayacagını düşünüyorsanız boşanırsınız

Yani hemen karar verme demiştim ama bu olmaz boşanmakta haklısın hakkında hayırlısı olsun

Evet zaten bende de soğumalar baslamıstı ama insan ileriyi düşünüp keske demek istemiyor. Böyle bir adamla evli kalsam yine cok üzülecegimi biliyorum. Hadi diyorum eşimi affedebiliyim zamanla ya kv ? Bizim yatak odamıza cinselligimizin ne kadar seyrek olduguna kadar her konuda bilgi sahibi kadın. Onunda suclaması ben kadınlık yapmamısım, umarım bir gün herkes yaşattıgını yaşar tek duam bu onlara.

Eşiniz çok erkekliğini yapabiliyorsa karısına yapsın dışarıdaki kadınlarla sanal olarak değil. Yerinizde olsam kv ye karısını tatmin edip cinselligini rayına oturtsunda diğer kadınlar şurada kalsın ben kadınlık yapamiyorumda o bana kocalik erkeklik yapabiliyomu acaba derdim. Konunuz rastgele denk geldi eylülden beri duzelmistir daha yeni evliler diye aklımdan geçerken sanal seks filan çok mide bulandırıcı. Bosanin bosanmayin orasını bilemem ama kesinlikle korunun

Umarim mesajlarin ekran goruntusunu almissinizdir.

Keske tek iftira demesiyle kalsaydı bide apartmanda bagırıyor ogluma bir degil on ladygilt bulurum diye gülüyorum ama cok trajikomik

Ayyy esinizi affetseniz bile kayinvalideyle bir daha muhatap olmayin. Tam sinir uclarina kadar gerecek bir kaynana.

Daha 4 aylık evlisiniz ve şimdi böyleyse ilerisini hiç düşünemiyorum...

basliga cvp aynen bende
Tam problemli zamanlarımda yazmışım bunu ...tüm yukun omzumda olduğu zamanlar suan çok rahatım kk bana geçen yillarimdaki zorlugu hatırlattığın ve suanki mutluluğumu hissettirdigin için teşekkürler

Sen düzelsin diye çaba harcarken o başka alemlerde hayali oynaşmalar yaşıyorsa hele ki bu haltı yiyen sana günlerce haftalarca elini sürmeyen adamsa tekmeyi haketmiştir. Yazık sana. Erkekliği sanalda söken adam gitsin sanal evlilik yapsın.

Benim inandığım ve asla değişmeyen bir şey var ki, o da insanların değişmediği. Belki biraz törpülenir bazı huylar ancak değişmez. Bir süre dayanır, rol yapar günü kurtarmak için, sonra da daha fazlası başka şekillerde ortaya çıkar.

Ne için, ne uğruna şans vereceksiniz ki? dünyaya bir kere geliyoruz ve kıymet bilmeyene ömür çürütmeye asla değmez.
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur, doğru kararlar verebilirsiniz. Sevgiler

Mesajların hepsini okudum, bu halimle bilee gülümsettinizz ilahi kızlar alemsiniz anacı erkekler bencede bulasmasınlar annelerinii emmeye devam etsinler yaaa benimde pyıma düşen buymuş degişecegine dair bi inancım yok, ilk yazdgım messjı bile okurken bunları ben yaşamısım diyorum hele son yaptıgının hiç affı yok. Sevgiliyken güzel oldugumuz günlere üzülüp aglıyorum, bir de kendi halime üzülüyorum. Ama cok sükür isim var ailem arkamda destekcim, bu bosanma süreci yıpratacaktır eminim hem bian önce bitsin hemde acele edesim gelmiyor cünkü gelecek o bosanma sürecinden cok korkuyorum. Esime karsı bir sevgim yok onunda bana karsı yok sevgisi saygısı buna eminim ama insan acaba nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor. Bu hafta sürec baslasın istiyorum korkarakta olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…