- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.110
- 248
haklısınız, zaten sorunlu giden bir evlilikti ama icimde hep bi umut acaba vardı simdi o da silindi. Gerekçeside benim ona cinsel olarak yakın olmamam buna itmiş. Gerçekten bu zihniyette insana ayırdıgım vakitler icin üzülüyorum
O kahvaltı mevzusu artık herşeyin birikimiydi sanırım büyük şeylere susup en ufak bi olayda gitmişimo zamana kadar nelere susmusm simdi düşününce daha iyi anlıyorum. Of o altınları vermeyecegim diye kavgalar ettigimizde aglamalar, küsmeler, beni kötü kalplilik vicdansızlıklarla suclamalar vs adamların yiyecek ekmeği yokmus ben vermiyormusum kv böyle yıkamıştı sanırım beynini altınları aldı hepsi rahatladı ailecek yaptıkları tek şey psikolojik baskı.
Hayır alamadım tabikikendime yediremedim onlarn yaptıgı ac gözlülüğü, yedi aleme bizde adet erkek tarafı alır diyip tartısmayı büyütp sürekli eşim tarafından laf sokulunca bende kv eline götürüp altınları istemişsiniz dedim verdim. O da altınlara bakıp “ne kadarını getirmişsinz bakıyım” dedi bende o günden sonra ne maaşımı ortak ediyorm ne de esim borcta ödüyor olsa yardım etmek icimden gelmiyor. umrumda olmuyor.
hep bir umut hep bi acabalarhaklısınız, zaten sorunlu giden bir evlilikti ama icimde hep bi umut acaba vardı simdi o da silindi. Gerekçeside benim ona cinsel olarak yakın olmamam buna itmiş. Gerçekten bu zihniyette insana ayırdıgım vakitler icin üzülüyorum
Çocuk yapmayın.Siz bilirsiniz isterseniz biraz ara verin bir bakın değisme olacak mı ya da boşanın ya da aynen böyle ev arkadaşı gibi yaşayın...tek ve kesin tavsiyem çocuk yapmayın.Arkadaslar iyi akşamlar herkese.. 3-4 aydır evliyim eşimle 1 1.5 yıl gibi kısacık bi sevgililikten sonra evlendik.aynı iş yerinde calısıyoruz ve orda tanıştık. Evlenmek icin acele eden taraf hep oydu. Ben daha erken desemde tripleriyle sözleriyle hep ben ikna edilen taraf oldum. O zamanlar gerçekten evlenilecek bir insan olarak görüyordum kendisini. Cünkü bir önceki ilişkim şiddet, zorbalık yüzünden baya beni yıpratmıstı. Bi nevi sıgınagım olmustu esim. Yeniden birine güvenmek, birini sevmek, sevildigini bilmek hissetmek benim unuttugum duygularımdı hepsini eşimde yaşadım tüm bu duygulara kapılıp aileme söyledm ve isteme vs hızlandırılmıs sekilde oldu herşey. Aslında nisanlılık evresinde esya konusunda bile o kadar tartısıp ters düştük o kadar cok kavga ettik ki strese dayanamadım vücudumda yaralar cıktı, kendimi hasta ettim. o zamanlar her olayda tartısıp bana “tamam ileride bakarız olmazsa bosanırız” bile dedi. Ben aptal gibi herşeyi kabul ettim. Sogumuştum eşimden, içimden olmasını istemiyordum ama bişeyler olmak zorundaymıs mecburmusum gibi ısrar ettim evlenme konsuunda. Ailemde bunu hissetmiş olacak ki kafana yatmadıysa olmuyorsa bırak dediler yine dinlemedim. Sonuç kendim ettim kendim buldumsimdi evliyiz ama 3 4 ayın 1.5 ayını zaten küs geçirmişizdir. Baslarda cok anneciydi evde olan biteni anlatır küstügünde annesigile giderdi en son kıyameti kopardım simdi anneciliği törpülenmş durumda yine küsüyo ama en fazla ya yatk ayırıyor yada oda değiştirip baska odada takılıyor barısana kadar. Hiç düzgün iletişimimiz yok, ortak paylaşımlarımız yok. aksamları işten gelince yemek hazırla sofra topla o elinde telefon bi kanepede ben birinde böyle geçti aylarımız. hic özel bir günde de yapmıyoruz bunları. Dogum günümde bile herşey o kadar sıradandı ki bir hediye ile ki o da süpürge kutladı, o gün evde olmamıza ragmen yine yemek temizlikle geçti günüm. Sagolsun hediyeyi düşünms ama o gün özel hissetmek istemiştim yemege gitmek aklına bile gelmiyor. Gidelim diye ben söyledigimde ise mırın kırın ediyor benimde hevesim kaçıyor. Cinsellik deseniz sayılı, terapiste gidelim diyorum arastırıyorum öylece kalıyor üzerine düşmüyor. Aileme giderken ben hep yalnız gidiyorum onlarda bişeyler hissediyorlar üzülüyorlar. Bosanmayı düşünüyorum tüm bu sebeplerden bosanılır mı hiç bilmiyorum. Cok mutsuzum, boşansak aynı iş yerinde nasıl olur boşanmasam nasıl başa cıkabilirim bu mutsuzlukla hiç bilmiyorum. Bu evlilik düzelir mi yoksa uğrasmadan bitirmelimiyim?
Yani hemen karar verme demiştim ama bu olmaz boşanmakta haklısın hakkında hayırlısı olsunKonuya güncelleme:
Arkadaşlar evliligmin 6. Ayında bişeyleri yoluna sokmaya baslamıştık. Ta ki eşimin telefonunda bir baska kızla sanal sex yaptıgı mesajları görene kadar. Gönderilmiş videolar fotograflar var birbirlerine ancak bu görseller hep silinmiş, ben yalnızca mesajları gördüm. Eşim bunun aldatma olmadıgını cok pişman oldugunu bi an boslukta yaptıgını söylüyor. annesi ise sözde konusup arama bulmaya gelip benim oglum ypmaz ogluma iftira atma diyor. Ben evi ayırdım. Dava açmaya hazırlanıyorum. Bunu yapan bir kere daha yapar mı zaten sorunlu baslayn ama yeni düzelmeye baslayan evliligimi bitirmelimiyim? Pişman oldugu icin şans mı vermeliyim?
Bok bulur demeye geldim, gidiyorum.Keske tek iftira demesiyle kalsaydı bide apartmanda bagırıyor ogluma bir degil on ladygilt bulurum diyegülüyorum ama cok trajikomik
Anca tilfon başında çkü ile oynar, kim uğraşacak ya onun ölüsünü diriltmekle.Bok bulur demeye geldim, gidiyorum.
Anasına sorsak oğlu coni sins kdjdjdkjd. Öff bu anacı erkekler de analarıyla birlikte kapatılsın valla.Anca tilfon başında çkü ile oynar, kim uğraşacak ya onun ölüsünü diriltmekle.
Konuya güncelleme:
Arkadaşlar evliligmin 6. Ayında bişeyleri yoluna sokmaya baslamıştık. Ta ki eşimin telefonunda bir baska kızla sanal sex yaptıgı mesajları görene kadar. Gönderilmiş videolar fotograflar var birbirlerine ancak bu görseller hep silinmiş, ben yalnızca mesajları gördüm. Eşim bunun aldatma olmadıgını cok pişman oldugunu bi an boslukta yaptıgını söylüyor. annesi ise sözde konusup arama bulmaya gelip benim oglum ypmaz ogluma iftira atma diyor. Ben evi ayırdım. Dava açmaya hazırlanıyorum. Bunu yapan bir kere daha yapar mı zaten sorunlu baslayn ama yeni düzelmeye baslayan evliligimi bitirmelimiyim? Pişman oldugu icin şans mı vermeliyim?
Keske tek iftira demesiyle kalsaydı bide apartmanda bagırıyor ogluma bir degil on ladygilt bulurum diyegülüyorum ama cok trajikomik
Ah evet, oğulları aslan kaplan, biz garı değiliz. Elimize ne s.çıldı ki ne sıvamamız bekleniyor acaba?Anasına sorsak oğlu coni sins kdjdjdkjd. Öff bu anacı erkekler de analarıyla birlikte kapatılsın valla.
İşte böyle boşarlar adamıAh evet, oğulları aslan kaplan, biz garı değiliz. Elimize ne s.çıldı ki ne sıvamamız bekleniyor acaba?
Daha 4 aylık evlisiniz ve şimdi böyleyse ilerisini hiç düşünemiyorum...Arkadaslar iyi akşamlar herkese.. 3-4 aydır evliyim eşimle 1 1.5 yıl gibi kısacık bi sevgililikten sonra evlendik.aynı iş yerinde calısıyoruz ve orda tanıştık. Evlenmek icin acele eden taraf hep oydu. Ben daha erken desemde tripleriyle sözleriyle hep ben ikna edilen taraf oldum. O zamanlar gerçekten evlenilecek bir insan olarak görüyordum kendisini. Cünkü bir önceki ilişkim şiddet, zorbalık yüzünden baya beni yıpratmıstı. Bi nevi sıgınagım olmustu esim. Yeniden birine güvenmek, birini sevmek, sevildigini bilmek hissetmek benim unuttugum duygularımdı hepsini eşimde yaşadım tüm bu duygulara kapılıp aileme söyledm ve isteme vs hızlandırılmıs sekilde oldu herşey. Aslında nisanlılık evresinde esya konusunda bile o kadar tartısıp ters düştük o kadar cok kavga ettik ki strese dayanamadım vücudumda yaralar cıktı, kendimi hasta ettim. o zamanlar her olayda tartısıp bana “tamam ileride bakarız olmazsa bosanırız” bile dedi. Ben aptal gibi herşeyi kabul ettim. Sogumuştum eşimden, içimden olmasını istemiyordum ama bişeyler olmak zorundaymıs mecburmusum gibi ısrar ettim evlenme konsuunda. Ailemde bunu hissetmiş olacak ki kafana yatmadıysa olmuyorsa bırak dediler yine dinlemedim. Sonuç kendim ettim kendim buldumsimdi evliyiz ama 3 4 ayın 1.5 ayını zaten küs geçirmişizdir. Baslarda cok anneciydi evde olan biteni anlatır küstügünde annesigile giderdi en son kıyameti kopardım simdi anneciliği törpülenmş durumda yine küsüyo ama en fazla ya yatk ayırıyor yada oda değiştirip baska odada takılıyor barısana kadar. Hiç düzgün iletişimimiz yok, ortak paylaşımlarımız yok. aksamları işten gelince yemek hazırla sofra topla o elinde telefon bi kanepede ben birinde böyle geçti aylarımız. hic özel bir günde de yapmıyoruz bunları. Dogum günümde bile herşey o kadar sıradandı ki bir hediye ile ki o da süpürge kutladı, o gün evde olmamıza ragmen yine yemek temizlikle geçti günüm. Sagolsun hediyeyi düşünms ama o gün özel hissetmek istemiştim yemege gitmek aklına bile gelmiyor. Gidelim diye ben söyledigimde ise mırın kırın ediyor benimde hevesim kaçıyor. Cinsellik deseniz sayılı, terapiste gidelim diyorum arastırıyorum öylece kalıyor üzerine düşmüyor. Aileme giderken ben hep yalnız gidiyorum onlarda bişeyler hissediyorlar üzülüyorlar. Bosanmayı düşünüyorum tüm bu sebeplerden bosanılır mı hiç bilmiyorum. Cok mutsuzum, boşansak aynı iş yerinde nasıl olur boşanmasam nasıl başa cıkabilirim bu mutsuzlukla hiç bilmiyorum. Bu evlilik düzelir mi yoksa uğrasmadan bitirmelimiyim?
Tam problemli zamanlarımda yazmışım bunu ...tüm yukun omzumda olduğu zamanlar suan çok rahatım kk bana geçen yillarimdaki zorlugu hatırlattığın ve suanki mutluluğumu hissettirdigin için teşekkürlerbasliga cvp aynen bende
Sen düzelsin diye çaba harcarken o başka alemlerde hayali oynaşmalar yaşıyorsa hele ki bu haltı yiyen sana günlerce haftalarca elini sürmeyen adamsa tekmeyi haketmiştir. Yazık sana. Erkekliği sanalda söken adam gitsin sanal evlilik yapsın.Konuya güncelleme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?