- 8 Haziran 2015
- 20
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Sevin beni
Arkadaslar biz esimle iki yil gorustuk ve şuan iki yillik evliyiz daha evlendigimiz ilk aydan itibaren en ufak seyde esim bana agiza alinmiycak hakaretler edio Bana alkolu pavyonu biraktim demisti ama biz evlenir evlenmez en ufak bi tartismada evden gidip sabaha karsi sarhos gelmeye basladi Eve bu ara haftada bir yapio mutlaka ve sabrediyorum napicami bilmiyorum artik alistim hic sesimi bile cikarmiyorum kapiyi acip yerime yatiyorum ama inanilmaz kotuyum
Cok ekiden varmis ama esimin ikna kabiliyeti oyle yuksekki gercekten inandirdi Beni herkesi ruhumuz bile duymadiEvlenmeden önce alkol pavyon ayağı var mıydı ? Varsa bile bile neden evlendin ?
Huylu huyundan vazgeçmez diye boşa dememişler.. Allah sabır versinCok ekiden varmis ama esimin ikna kabiliyeti oyle yuksekki gercekten inandirdi Beni herkesi ruhumuz bile duymadi
Hayir kabullenme degil ama ne zaman o eve geldigide tepki gostersem beni bicaklamaya bile kalkti Hep Ben zararli ciktim ama sabrediyim degisir belki dedim daha kotuye gitti bu arada iyice sogudum ondanEeee adam değişmeyeceğine göre siz de kabullendiniz sanırım...
Haklisiniz her defasinda kendine gelince yeminler etti sozler Verdi yapmiycam affet Beni die ailemde sabret diolar inanin Ben cok civil civil bi insandim hayattan sogudum artik yasadiklarim oyle degistirdiki Beni 60 yasinda gibiyim simdiSiz alıştıysanız onun içinde sorun teşkil etmez...
Ne münasebet pavyona gitmek sabahlara kadar içmek.
Bu kadar sinmeyin...
Sabretmek ya da öldürülmeyi beklemek yerine adliyeye gitseniz daha iyi olmaz mı?Hayir kabullenme degil ama ne zaman o eve geldigide tepki gostersem beni bicaklamaya bile kalkti Hep Ben zararli ciktim ama sabrediyim degisir belki dedim daha kotuye gitti bu arada iyice sogudum ondan
Bosanmayida cok dusundum ama bi turlu beceremiyorum Allah askina bosananlar nasil bosanio insanlar ne der dusuncesinden biktim artik yaaaHuylu huyundan vazgeçmez diye boşa dememişler.. Allah sabır versin
Hakliisiniz cok dusundum onuda ama ailem herkes elalem ne der die die benimde kafama oyle bi yerlemiski elalem ne der bi turlu cesaret edemiyorum bosanmayaSabretmek ya da öldürülmeyi beklemek yerine adliyeye gitseniz daha iyi olmaz mı?
Gayet de güzel boşanılıyor valla.Bosanmayida cok dusundum ama bi turlu beceremiyorum Allah askina bosananlar nasil bosanio insanlar ne der dusuncesinden biktim artik yaaa
Aileniz öldürülmenize razı yani?Hakliisiniz cok dusundum onuda ama ailem herkes elalem ne der die die benimde kafama oyle bi yerlemiski elalem ne der bi turlu cesaret edemiyorum bosanmaya
Her türlü öldürülcen yani.Her seferinde yine icerse bosanicam diyorum ama o kadar kolay olmuyomus gercekten oyle bir piskopatla evlenmisimki ailemede bisey yapmasindan korkuyorum
Elalemin ne dediği mi önemi senin hayatın mı? Bir daha asla bu yaşlarında olmayacağının, bu dünyada yeni bir yaşam şansı verilmeyeceğinin farkındasın di mi?Hakliisiniz cok dusundum onuda ama ailem herkes elalem ne der die die benimde kafama oyle bi yerlemiski elalem ne der bi turlu cesaret edemiyorum bosanmaya
Saolun valla cesaret verdiniz gercekten cok istiyorum ailem baska sehirde onlardan destek alamiyorum herkes bekle dio ama bi daha ayni Seyi yaptiginda kapiyi acmiycam sabahta cikip gidicem istedigi hayati yasasinGayet de güzel boşanılıyor valla.
Sonrası zor ama muhteşem yaşam!
Tavsiye ederim.
Yaa Adam oyle ikna etmiki herkesi inanmiyorlar bana eda bosanmak icin oyle soyluyor demis herkes Beni sucluyo nerdeyseAileniz öldürülmenize razı yani?