Evlendiğim adamı tanıyamiyorum

Sevin beni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
20
3
34
Arkadaslar biz esimle iki yil gorustuk ve şuan iki yillik evliyiz daha evlendigimiz ilk aydan itibaren en ufak seyde esim bana agiza alinmiycak hakaretler edio Bana alkolu pavyonu biraktim demisti ama biz evlenir evlenmez en ufak bi tartismada evden gidip sabaha karsi sarhos gelmeye basladi Eve bu ara haftada bir yapio mutlaka ve sabrediyorum napicami bilmiyorum artik alistim hic sesimi bile cikarmiyorum kapiyi acip yerime yatiyorum ama inanilmaz kotuyum

Eeee adam değişmeyeceğine göre siz de kabullendiniz sanırım...

Siz alıştıysanız onun içinde sorun teşkil etmez...
Ne münasebet pavyona gitmek sabahlara kadar içmek.
Bu kadar sinmeyin...

Eeee adam değişmeyeceğine göre siz de kabullendiniz sanırım...
Hayir kabullenme degil ama ne zaman o eve geldigide tepki gostersem beni bicaklamaya bile kalkti Hep Ben zararli ciktim ama sabrediyim degisir belki dedim daha kotuye gitti bu arada iyice sogudum ondan

Siz alıştıysanız onun içinde sorun teşkil etmez...
Ne münasebet pavyona gitmek sabahlara kadar içmek.
Bu kadar sinmeyin...
Haklisiniz her defasinda kendine gelince yeminler etti sozler Verdi yapmiycam affet Beni die ailemde sabret diolar inanin Ben cok civil civil bi insandim hayattan sogudum artik yasadiklarim oyle degistirdiki Beni 60 yasinda gibiyim simdi

Hayir kabullenme degil ama ne zaman o eve geldigide tepki gostersem beni bicaklamaya bile kalkti Hep Ben zararli ciktim ama sabrediyim degisir belki dedim daha kotuye gitti bu arada iyice sogudum ondan
Sabretmek ya da öldürülmeyi beklemek yerine adliyeye gitseniz daha iyi olmaz mı?

Her seferinde yine icerse bosanicam diyorum ama o kadar kolay olmuyomus gercekten oyle bir piskopatla evlenmisimki ailemede bisey yapmasindan korkuyorum

Her seferinde yine icerse bosanicam diyorum ama o kadar kolay olmuyomus gercekten oyle bir piskopatla evlenmisimki ailemede bisey yapmasindan korkuyorum
Her türlü öldürülcen yani.
Evliyken de bekarken de.
O zaman kader deyip çekecen kardeş,ne yapalım ki biz.

Hakliisiniz cok dusundum onuda ama ailem herkes elalem ne der die die benimde kafama oyle bi yerlemiski elalem ne der bi turlu cesaret edemiyorum bosanmaya
Elalemin ne dediği mi önemi senin hayatın mı? Bir daha asla bu yaşlarında olmayacağının, bu dünyada yeni bir yaşam şansı verilmeyeceğinin farkındasın di mi?
Düzeleceğine inanıyorsan, bir müddet savaş evliliğin için; umut yoksa hayatından heba ettiğin 2 yılla kalsın, gelecekte 20 yılın için ağlar bulma kendini.

Gayet de güzel boşanılıyor valla.
Sonrası zor ama muhteşem yaşam!
Tavsiye ederim.
Saolun valla cesaret verdiniz gercekten cok istiyorum ailem baska sehirde onlardan destek alamiyorum herkes bekle dio ama bi daha ayni Seyi yaptiginda kapiyi acmiycam sabahta cikip gidicem istedigi hayati yasasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…