Evlendiğim adamı tanıyamiyorum

Nasil bir kafa yapisi var ki sende elalem ne der diye canini riske atiyosun.bu adam icki iciyo pavyona gidiyo bicak cekiyo agir konusucam kusura bakmayin ama yakinda bu seni satmaya da kalkar...hicbirsey senden daha kiymetli degil bunu aklindan cikarma.daha 21 yasindasin onunde uzuun bi hayat var.guzelligini gencligini en guzel yillarini bu pislige harcatma bas tekmeyi defolsun gitsin

Hakliisiniz cok dusundum onuda ama ailem herkes elalem ne der die die benimde kafama oyle bi yerlemiski elalem ne der bi turlu cesaret edemiyorum bosanmaya :KK42:

Yahu bu elalem neden bu kadar takılıyor kafanıza
Elalem kim, ekmek mi veriyorlar, su mu veriyorlar, siz şiddet gördüğünüzde arka mı çıkıyorlar
Yapmayın Allah aşkına artık ya, ne derlerse desinler, herkes kendi k.... daki çöpe baksın

Canım erkekler maalesef değişmiyor. Sen bence her yolu denediysen ve düzelmiyorsa çocuk yokken bitir derim ama bu senin kararın. Genç yaşta seni tüketmesine izin verme sakın. Erkekler evlenince değişiyor. Benim eşimde değişti yani ama evden çıkmaz kötü alışkanlıkları çok şükür yok. Benimde eşimin ailesi ile problemim var yani. Herkesin problemi farklı tatlım. Ben araya mesefa koydum problemim azaldı ama senin için çözüm şu ki;ya yıllarca çaba göstereceksin ya da bu işi bitireceksin. Burdan boşan demesi kolay ama al kağıda eşinin artıları ve eksilerini yaz. Ben oyle yaptım ama artıları ağır geldi.Bütün problemlerim bitti mi hayır ama çaba göstericem çünkü aile kaynaklı. Sizde direk eşinden kaynaklı problem var. Çok üzüldüm ama canım keşke elimizde sihirli değnek olsa da bir yolu bulunsa :KK43:

Kararınız ne olursa olsun eşiniz sarhoşken bir müdahalede bulunmayın.. Kapıyı açmayacağım demişsiniz, böyle bir durumda size her türlü zarar verir.. Bırakın tepki göstermeyi karşıdaki alkollüyse tek kelime etmemek lazım.. Maalesef ki akılsız insanlar kendilerini kaybedene kadar içer.
Hiç mi hiç kendilerine saygısı olmayan adam kendisini komik duruma düşürüp başkasına muhtaç hale getirir.

21 yaşındasınız, evlilik için çok toy bir yaş hele böyle alkolle pavyonla baş edecek durumda değilsiniz. Kimse mücadele etmek zorunda değil. Hayata bir defa geliyoruz. Hayat bir saniyeyi kaybetmeyecek kadar kıymetli.
....

Akıl vermek gibi olmasın ama benim bir arkadaşım eşi sarhoşken imzalattı boşanma kağıdını ve bir celsede boşadı elinde ne var ne yoksa aldı. Şunu asla unutma ailen önemlidir ama sen sıkıntıya düştüğünde annen ya da baban bir iki ağlar üzülür aman boşanma kızım dul kalırsan ne olur der sonra akşam oldu mu ikisi de yatağına girer uyur. Olan sana olur kocan yine gelir sarhoş sen çekersin anlayacağın. Ah be güzelim yaşın da çok gençmiş...

Evlenmeden önce biraktigindan neden emin olmadınız?
Bu ışler biraz zor

Eve zil zurna geldigi bir gün huyuna git guzelce biraz daha içir. Yatsın ayilsin biraz daha icir. Su icki orjinalmis de karistir karistir icir. Yemegine suyuna kat kandır kandır icir. Komaya girip ölmezse diye banyo cikisina yatagina falan tuzak kur düşsün kafayi gözü kırsın hic olmazsa.

X