Evlendiğim adamı tanıyamiyorum

ailene sana bıçak çektiğini söyledin mi? söylediysen ailenin bunu sindiğini öğrenirse eşin daha kötü şeyler yapar demişsin zaten canım daha önceden vardı pavyon alkol diye şimdide belki değişir diyorsun değişseydi pavyon alkolde değişirdi boşuna ümitlenip kendini yazık etme

Elalemin ne dediği mi önemi senin hayatın mı? Bir daha asla bu yaşlarında olmayacağının, bu dünyada yeni bir yaşam şansı verilmeyeceğinin farkındasın di mi?
Düzeleceğine inanıyorsan, bir müddet savaş evliliğin için; umut yoksa hayatından heba ettiğin 2 yılla kalsın, gelecekte 20 yılın için ağlar bulma kendini.
Her defasinda ikna edio Beni aglio zirlio bende sanirim ikna olmus gibi yapiyorum caba harcamadim dememek icin

ailene sana bıçak çektiğini söyledin mi? söylediysen ailenin bunu sindiğini öğrenirse eşin daha kötü şeyler yapar demişsin zaten canım daha önceden vardı pavyon alkol diye şimdide belki değişir diyorsun değişseydi pavyon alkolde değişirdi boşuna ümitlenip kendini yazık etme
Evet soyledim annem bunu Aramis ne oluyo die azarlamis onu bile ikna etmis eda yalan soyluyo baska sevdigi var bosanmak icin Ben karimi seviyorum die oyle guzel yalan soyluyorki Ben bile kendimden suphe ediyorum

Dert dert ustune bınmış, neden hala boşanmıyorsun? Ona yemının mı var?
Kucuk bi yerde yasiyoruz ve herkes taniyo birbirini elalem ne der korkusu iste ama iki yildir sabrediyorum artik gercekten iyice soguttu kendinden ayni yataga bile girmek gelmio icimden ne hayallerim vardi benim neler yastti Bana su yasimda gidisat onu gosteriyor ayrilmak istoyorum gercekten artik

canım bu adamdan beklenir zaten içki içen pavyona giden biri yalan dolan neler neler çıkar zaten seni hiç dövüyormu savunma o an vurduğu yerde morarır sıcağı sıcağına ailene git o zaman orda anlat böyle canım işte o zamn herşey çıkar ortaya tabi bu anlattığımda tehlikeli oda var korktum valla bu adamdan

Kucuk bi yerde yasiyoruz ve herkes taniyo birbirini elalem ne der korkusu iste ama iki yildir sabrediyorum artik gercekten iyice soguttu kendinden ayni yataga bile girmek gelmio icimden ne hayallerim vardi benim neler yastti Bana su yasimda gidisat onu gosteriyor ayrilmak istoyorum gercekten artik
Hıc bırsey ıcın gec kalmıs degılsın canım hakkında hayırlısını ıste.

bile bile lades demişsin canım..
Evet oyle oldu sanirim o kadar benimle evlenmek isteyen vardi hepsini reddettim bunun icin Bana yasattiklarina bak bide korudum kendimi herkesten ilk sevgilimle evlenmek istiyorum herseyimi onunla yasamak istiyorum die elimi bile ilk bu tuttu ama hakettimi hayir bana hayati zehir etti

Hıc bırsey ıcın gec kalmıs degılsın canım hakkında hayırlısını ıste.
Her gun dua ediyorum tam bosanmaya karar verdim elime bi kitap aldim actim sayfada direk Rabbin hatrina sabret yaziodu cok etkilendim bu gune kadar o yuzden sabrettim Hep o cumle geldi aklima ama artik olmuyor

Hayir kabullenme degil ama ne zaman o eve geldigide tepki gostersem beni bicaklamaya bile kalkti Hep Ben zararli ciktim ama sabrediyim degisir belki dedim daha kotuye gitti bu arada iyice sogudum ondan
Seni bıçaklamaya kalkan adamla hala aynı evde mi yaşıyorsun? Can güvenliğin yok farkında mısın?

canım bu adamdan beklenir zaten içki içen pavyona giden biri yalan dolan neler neler çıkar zaten seni hiç dövüyormu savunma o an vurduğu yerde morarır sıcağı sıcağına ailene git o zaman orda anlat böyle canım işte o zamn herşey çıkar ortaya tabi bu anlattığımda tehlikeli oda var korktum valla bu adamdan
Oyle yapicam artik napiyim onda bile yalan soylerde o artik kendimi dusunucem Hep baskalari icin yasadim artik kendim icin yasiycam hayatimi :KK42:

Seni bıçaklamaya kalkan adamla hala aynı evde mi yaşıyorsun? Can güvenliğin yok farkında mısın?
Evet haklisiniz sinir hastasi hele sarhosken hic bilmiyor ne yaptigini kendi ailesinede ayni seyleri yapmis onlar Hep benim arkamda ogullarina guvenmiyorlar hic ama bitti artik daha 21 yasindayin

Oyle yapicam artik napiyim onda bile yalan soylerde o artik kendimi dusunucem Hep baskalari icin yasadim artik kendim icin yasiycam hayatimi :KK42:

Ailende kabul etmiyorsa kadın sığınma evine git canım VE SEN KİMSEYİ İKNA ETMEK ZORUNDA DEĞİLSİN SEN YAŞIYORSUN HERŞEYİ VE BU HAYATTA SEN ÖNEMLİSİN.

Evet oyle oldu sanirim o kadar benimle evlenmek isteyen vardi hepsini reddettim bunun icin Bana yasattiklarina bak bide korudum kendimi herkesten ilk sevgilimle evlenmek istiyorum herseyimi onunla yasamak istiyorum die elimi bile ilk bu tuttu ama hakettimi hayir bana hayati zehir etti

kader böyleymiş demekki yaşaman gerekiyormuş...
boşanma konusunu düşün

Ailende kabul etmiyorsa kadın sığınma evine git canım VE SEN KİMSEYİ İKNA ETMEK ZORUNDA DEĞİLSİN SEN YAŞIYORSUN HERŞEYİ VE BU HAYATTA SEN ÖNEMLİSİN.
Yuksek okul mezunuyum canim 7 8 tane sertifikam var bulurum heralde bi is kendi ayaklarimin uzerinde durabilirim sirf evliligimi kurtarmak icin sabrettim ilerde pisman olmamak hic emek harcamadim dememek icin cok tesekkur ederim cesaret verdiniz sizde Bana

Arkadaslar biz esimle iki yil gorustuk ve şuan iki yillik evliyiz daha evlendigimiz ilk aydan itibaren en ufak seyde esim bana agiza alinmiycak hakaretler edio Bana alkolu pavyonu biraktim demisti ama biz evlenir evlenmez en ufak bi tartismada evden gidip sabaha karsi sarhos gelmeye basladi Eve bu ara haftada bir yapio mutlaka ve sabrediyorum napicami bilmiyorum artik alistim hic sesimi bile cikarmiyorum kapiyi acip yerime yatiyorum ama inanilmaz kotuyum

Sen insanlar ne der diye düşünerek hareket edersen hayatın hayat olmaktan çıkar.Ailenle büyüklerinle konuş çalışıyor musunuz ya da aileniz size boşanmanız durumunda destek olurlar mı?Aileler bu gibi dönemlerde kesinlikle kızlarının arkadasında kapı gibi durmaları lazım .Size boşanın demem ama biraz güçlü olun.

X