Konuyu çarpıtan yok. Adam sizle 5 sene beraber olup ayrılır ayrılmaz nişanlanmış evlenme kararı almış. Kötüyse kötü, siz psikolog psikiyatrist misiniz? Kafasına silah dayayıp zorla mı evlendirmişler ahlaksızın? Evlilik dediğin sadece aşk meşk değil sevgi yoksa da saygı işidir. Görücü usulü evliliğe karşı değilim yeter ki saygı duyulsun. Kabul etmiyorsunuz ama içten içe hala beni seviyor kafasında ben varım diye hissettiniz. Bitmiş gitmiş sizinle değil başkasıyla evlenme kararı almış ne diye konuşuyorsunuz?siz ne dediğinizin farkında mısınız? biz beş yıl sevgiliydik evlenmek üzereydik kavga ettik pat diye köylerinden ailecek tanıdıkları olan o kızla evlenme kararı aldı. nişanlandı. normalde biz evlenecektik yani o 3. şahış muamelesi yapmaya çalışıyorsunuz ya olay öyle değil işte. yok kız beni duysa evlilik bitermiş kız zaten biliyordu. kızın çok umrunda değil anlayacağınız. ben onu aramadım mesajlaşma da olmadı. her gün bazen 2-3 günde bir (1 gün içerisinde 3-6-8-15 cevapsız araması oluyordu) en sonunda açıp noldu diyordum çok kötüydü ben merak ettim siz olsanız sizde merak ederdiniz. yok seni unutamamış diyelim istiyosun yazmışsınız öyle olduğunu düşünüyo olsam niye bide sizden duymak istiyim? beni unutamadığını da sevdiğini de bu gibi şeyler zaten düşünmüyorum. ilişkilik bir durumda yok görüşmek istediğinde görüşmedim hatta eskiden olsa sen derdin görüşelim diye dedi. görüşmedim nişanlandıktan sonra. konuyu çarpıtmayın. bir insan niye böyle bişey yapar fikirleri merak ettim. evleneceğinide söyleyebilirdi 1 hafta ben inanamıyorum nasıl bir manyak
Çok kötüymüş, bir kaç aya baba olma haberi alırsınız o çok kötü durumdaki adamdan. Hiç empati yaptınız mı, evlenme kararı aldığınız kişi günde 3-6-8-15 kez eski sevgilisini arasa ne hissederdiniz? Kızın haberi var veya yok bu sizi ilgilendirmiyor, adamın ahlaksızlığına ortak olmayın. Ayrıca alttan alta kızı suçladığınız da farkedilmiyor değil. Böyle adamlarla bırak sevgili olmayı evlenmeyi normal arkadaş bile olunmaz. Göz göre göre 2 kadınla acımadan oynuyor.