Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anladigim kadariyla kafanizda bitirmissiniz ama ondan ya bitsin ya da devam edelim gibi bir hamle bekliyorsunuz ve diyorsunuz ki benden bir adim goremedigi icin kendisi cekiniyor dogru mu anlamisim ? o zaman bi süre daha bekleyin yine adim atmayin birakin o israr etsin birakin o dusunsun sizi kaybedeceğini. bitiren taraf olmak istemiyorsaniz yorumsuz bekleyin zaman her seyin ilaci. olacagi varsa ve adam seviyorsa yani burda olan maddiyat konusundaki yorumlardan o tarafla ilgili yorum yapamıyorum seven adam gozunden elini tutusundan ne bilim bi opusunden belli olur icinden mi geliyor yoksa sizi elinde tutmak icin mi bunu en iyi siz anlarainiz o yuzden birakin o size gelsin gelmiyorsa da yol verin gitsin her seyin hayırlısı

Ya geçiniz o "aşk kadınıyım" laflarını
Sert konuşunca sert konuştu diye agresifleşiyorsunuz
Sizin gelip kulağınızın dibinde bağırsalar aynı tas aynı hamam
Valla evlenin
Dünya kaç bucak göreceksiniz
En az 20 konu açarsınız

20de çekiyordum çünkü saftım ve "aa beni çeviyoy" diye düşünüyordum

Ben de oyle dusunuyorum.Ama bir şeyi bitirirken veya bitirmeden dusunmeme engel degil bu.Hayalci nin konusunu okudum.Adam tam bir hodukmus.Benimki öyle bile değil. Benimkine şükrettim.Bak bana da o çok kötü geldi mesela.Ben hiç kötü sözler duymam.Ilgi konusunda yeterki bulmadım.Ve oğlunun yurt dışı olayı ev almak erken emekli olmak fikri beni o konuşmaya itti.O da gücendi. Ama evlensek de benim maddi olarak kahrolacagim birşey yok.Birlikte ev almak her evli çiftin yaptıkları.Ama biri az katar ama diğeri çok katar.O yurt dışı deyince ben ev de alınacak nasıl olacak dedim.En son yurtdışı fikrinden vazgeçtiğini de söylemişti sinirle mi düşünerek mi bimiyorum.Bu olay üstüne düsünsün bakalım ben rahatım.. Eğer ki gelmezse ozaman gr sevgisi yokmuş ozaman derim.Simdi veya evlilik olacaksa sevgisi yok da diyemiyorum.Sevgisi var ama elbette gözünü kör edecek kadar değil.Ben de düşünme asamasindayim zaten..Bu demek değil ki ayrılmayacağım..

Düşüneceğim sadece..Belki bitiririm belki bitirmem hareketlerine göre onun.Burdan gazi da aldim.Evlenirsem de ben çekeceğim.Evlenmezsem de yalnızlığımı ben çekeceğim.Ama birşey bitirmeye değer mi değmez mi onu düşünmem gerek.Bir hareketini görür bitiririm.Belli olmaz.Biz evlenene kadar bin defa ayrılırız düzgün gitmezse.Ben hareketlerini degerendiriyorum aten.O benle bir gün konuşacak ne diyecek dinleyeceğim.Tam kararı ozaman vereceğim.Simdiden de alıştırıyorum kendimi ayrılığa.O anki akli hislere göre artık..
Egerki evlenirsem aynı konular icin açmam.Ha başka konular olur açarım.Evleneceksem de bunları goze almışımdır.Gelip o konularda kafanızı şişirmem.Kisi kendi hal dünyasına göre tercih eder veya etmez sonucta. Hani 20li yaşlardaki gibi kaybedecek cok şeyim yok.Insan ilk evliliğine cok dikkat etmeli encok.Evlenirse de doğru hareket etmeli.Bosanmada onun oldugu gibi benim de hatalarım oldu mesela.
Gerisi kalitesi düşük kitleden dolayı battı balik yan gidiyor.Iflah olmuyor pek herkese kaymağını yedirmiyor.

Son düzenleme:
Onun arkadaşı da ona şimdi fistek veriyormuş.Senin benim yapacak diyormuş Ki bahsetmiştir kankisine.(umarim bahsetmemistir)Cok fena kankisi tam bir x.Allah Kankisinin karısına yardım etsin.Benim kankim de çok fenadır o olsa ne bu onu ne o bunu çekerdi mesela.Insan yine az çok anlaşacağı biriyle oluyor.

Umarim size cok asik birisiyle evlenir, cok mutlu olursunuz. Ben bu adamdan daha iyisini bulabileceginize inaniyorum, bence siz de inanin. Bir kitap okumustum, "insanlari kendinize nasil asik edersiniz"di sanirim adi, size faydali olacagini dusunuyorum bu donemde hem kafanizi rahatlatma konusunda hem de geleceginize daha olumlu bakma konusunda.

Tesekur ederim pozitif enerji dolu yorumun için.
Yazari kim.Oyle bir kitap çok önceden arkadaşımdan almıştım okumadım hala bende kalmış.Arayayim bir kitaplıkta.
Daha iyisini bulmak..Zaman kısıtlı işte..Oyuzden iyice düşünmeden şanslar verilmeden kolayca atılmıyor.. Içimdeki hisler bu yönde.. Elbetteki kendimi zorlamıyorum değerlendiriyorum sadece..

Aslında karşınıza iyi birisi çıksa, bu herifi geldiği yere postalarsınız fakat bu adamdan farklı bir babayiğit çıkmadığı için yine dönüp dolaşıp istemesenizde bu kişinin kollarına dönemeçli yollardan savrularak bir hazan yaprağı misali sarardığınızın sizde farkında olarak ne yazık ki önüne pat diye düşüyorsunuz.

Allahtan bıçak gibi kesmişsin Allah akıl fikir versin bacım ne diyelim evlen sen evlen ne uzatıyorsun

Adam yazmıyor zaten boş bahanelerle yazmıyor çünkü sen bizden iyi biliyorsun ki bu adam seni sevmiyor anca mantık evliliği derdinde irtibatı kesmiyor dediğinde günde belki bir sefer mesaj ciddi komik oluyor artık yorumların

Ben kendime saf demişim zaten
Millete kızıyorsunuz
Kalkıp "aptal" diyorsunuz
Bravo
Bir tane hakaret içeren yorumum yok bana patlasın
Neyse ya naparsan yap banane gelip yazıcam sayfalarca sonra bir de ben "aptal" olucam
Sana demedim ben onu genel için söyledim.

Ben senin yasının 42 olduguna kesinlikle inanmıyorum...Burda ciddiye alınmak için yaşını büyük söyledin bence...
Hayalci senin konunu da okudum.Daha beter bir adamı çekmişsin.Ayrildin mu ondan?

Bakin su sin mesajlar icin genel olarak konuşuyorum
Nezaketle herkes yorum yapabilir ki onun ici açtım konuyu .Ağzınızın ayarı olsun dedikce azıtmaz insan.Sari sayfa haberine cevirdiniz.Aman ben ne rezil bir ilişkinin içindeymişim.Niye anında terketmiyormusum dusunuyormusum
Zaman taniyormusum..Ben size uaranmak icin istesem aninda terkettim derim.Sizi ciddiye alip durust oluyorum.Sizler herbiriniz mükemmel ilişkilere sahipsinizdir umarım bunları söylerken.Bir insana sert şekilde yapma deyince yapası gelir ona daha çok itilir bu pskiolojik gerçeği bilmeniz gerekir.Lutfen bakın yine uyarıyorum enerjimi düşürmeyin.Dusurecekseniz sayfaya yazmayın. Nezaketli yorum yapanlar yazsın.Basim kaldırmıyor daha fazla.Zaten canım sıkılacagı kadar sıkılmış bir de siz sıkmayın pişman etmeyin insani konu açtığına.Hadi benin sıkıntılı zamanım size ne oluyor.Biraz nezaketli yorum yapmayı düşünün laf sokmak alay etmek yerine.Stresli bir işte fazla mesaiyle çalışıyorum.Nobet çıkışı uykusuzluklar falan..Bir de sizin ayarsız yorumlarınızla uğraşacam.

Ilk sayfalarda ki o gözümü açtınız algısı kaybolmaya başladı sayenizde ,bu kadar da olmaz.Niyetler egoya dönüyor çünkü.Oyuzden objektif yorumlar gibi algilanmiyor suan tarafimdan.

Son düzenleme:
Komik buluyorsan yazma.Kendi mükemmel ilişkinle öğün.
Yazıyor bana hergun .Yalan mi söyleyeceğim burda Allah Allah.Ayrilmadikki zaten.Gercekten böyle ayari kacik yorumlar devam ettikçe objektiflifinizden şüphe ediyorum.Oh ya seni sevmiyor gibi yorumlar var şaka gibisiniz kiminiz.
Böyle enerjimi aşağı ceken yorumlara ihtiyacım yok pozitif nezaketli yorumlar tercihimdir konuyu ben açtıysam konu bensem okadar da hakkım vardır dedikce bu ısrar niye.

Son düzenleme:
Herkesin maas karti esinde demissiniz. Nasil bir dusunce bu. Kadinin parasinda gozu olan erkekten hayir gelmez. Siz calisip kazanacaksiniz ama karti esinize vereceksiniz. Olacak sey degil. Benim cevremde bir cok ornek var kazanip maasini karisina getiren. Ama maas karti alani hic gormedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…