- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
O 20li yaşlardaki çekenlere şok oluyorum zaten ben.Elinizi sallasanız ellisi yani.
Ama çoğu erkek ,hatta tamamina yakin bir kismi, çalışan birini isteyerek maddi çıkarını öne atmış oluyor .Devir oyle bir devir oldu.Buna hangimiz hayır diyebilir.Cogu kadinin maas karti kocasinda yada tamamini havale yapiyor yada bir kismini.Beraber ev aliyorlar.Aksi de senin benim yapmak oluyor.Ben de ev alırsam bizim olacak haliyle senin benim olmayacağı için..
Ha tabi bu öküz olduğunu önceden gösteriyor..O fark var..Ama sonuç aynı mi aynı..Herkes kazandıkları farklı da olsa biz olayına giriyor senim benim değil..Çoğu erkek aşk olayını sallıyor maddi manevi çıkar.Ev isi para cinsellik çocuk
.Kadında buna aşk ekleniyor..Ha bazı erkeklerde de var aşk ama hepsinde değil işte..özellikle ileri yaş erkekleri böyle..Genç erkekler daha çok aşk peşinde.Oyuzden genç kadinlarin beni anlamaması normal..ileri yaş erkeklerinin çoğunluğu böyle gibi geliyor bana.Asktan soğumuş.Yara almış.Mantik olayına gitmiş.Ha ben böyle olamadım o sorun.Hala aşk kadınıyım ben..Oyuzden ağır geldi belki..
O 20li yaşlardaki çekenlere şok oluyorum zaten ben.Elinizi sallasanız ellisi yani.
Ama çoğu erkek ,hatta tamamina yakin bir kismi, çalışan birini isteyerek maddi çıkarını öne atmış oluyor .Devir oyle bir devir oldu.Buna hangimiz hayır diyebilir.Cogu kadinin maas karti kocasinda yada tamamini havale yapiyor yada bir kismini.Beraber ev aliyorlar.Aksi de senin benim yapmak oluyor.Ben de ev alırsam bizim olacak haliyle senin benim olmayacağı için..
Ha tabi bu öküz olduğunu önceden gösteriyor..O fark var..Ama sonuç aynı mi aynı..Herkes kazandıkları farklı da olsa biz olayına giriyor senim benim değil..Çoğu erkek aşk olayını sallıyor maddi manevi çıkar.Ev isi para cinsellik çocuk
.Kadında buna aşk ekleniyor..Ha bazı erkeklerde de var aşk ama hepsinde değil işte..özellikle ileri yaş erkekleri böyle..Genç erkekler daha çok aşk peşinde.Oyuzden genç kadinlarin beni anlamaması normal..ileri yaş erkeklerinin çoğunluğu böyle gibi geliyor bana.Asktan soğumuş.Yara almış.Mantik olayına gitmiş.Ha ben böyle olamadım o sorun.Hala aşk kadınıyım ben..Oyuzden ağır geldi belki..
Ben de oyle dusunuyorum.Ama bir şeyi bitirirken veya bitirmeden dusunmeme engel degil bu.Hayalci nin konusunu okudum.Adam tam bir hodukmus.Benimki öyle bile değil. Benimkine şükrettim.Bak bana da o çok kötü geldi mesela.Ben hiç kötü sözler duymam.Ilgi konusunda yeterki bulmadım.Ve oğlunun yurt dışı olayı ev almak erken emekli olmak fikri beni o konuşmaya itti.O da gücendi. Ama evlensek de benim maddi olarak kahrolacagim birşey yok.Birlikte ev almak her evli çiftin yaptıkları.Ama biri az katar ama diğeri çok katar.O yurt dışı deyince ben ev de alınacak nasıl olacak dedim.En son yurtdışı fikrinden vazgeçtiğini de söylemişti sinirle mi düşünerek mi bimiyorum.Bu olay üstüne düsünsün bakalım ben rahatım.. Eğer ki gelmezse ozaman gr sevgisi yokmuş ozaman derim.Simdi veya evlilik olacaksa sevgisi yok da diyemiyorum.Sevgisi var ama elbette gözünü kör edecek kadar değil.Ben de düşünme asamasindayim zaten..Bu demek değil ki ayrılmayacağım..Ben de inatla hayatınızda nolursa olsun bir erkek olması gerektiğini düşünmenize şaşıyorum. Benim annem 30lu yaşlarında boşandı, karşısına birçok insan çıktı. "Aman yanımda biri olsun da varsın çıkarı için olsun" demedi, aklına yatan biri olmadığı için tekrar evlenmedi. Kendi tercihiyle. Belki önümde annem gibi "eh işte"lik bir kocası olmasındansa bekar kalmayı tercih eden bir örnek olduğu için sizin bu "tren kaçmadan iyi kötü biriyle evleneyim" mantığınız bana garip geliyor.
Valla ben 2 yılın sonunda doğumgünümde "doğumgünün kutlu olsun, bizden bir şey olmayacak, bitirelim" mesajıyla bırakıldım. Bir başkası, bir gün önce sokak ortalarında el ele yürürken, "benim aradığım insan elimin altında" deyip öperken iki gün sonra bana iş sorunları olduğunu söylediği gece eve başkasını almış, tesadüfen öğrendim. Böyle böyle küçüklü büyüklü hazin hikayelerim varÖyle musmutlu bir aşk hayatım olmadı hiç yani, sancılar çeken, acılar başarısızlıklar yaşayan tek siz değilsiniz.
Yuvarlak hesap 30 yaşındayım diyelim.
Benim yaş aralığımdaki erkeklerin çoğu evlendi barklandı veya ciddi ilişkisi var. Bir kısmı özellikle 35+ boşandı bile, kimi çocuklu.
Ben hiç evlenmedim.
Buna rağmen "yaşım geçmeden" evlenmiş olmak için bir sürü falsosu olan birini hayatıma almayı düşünmedim. İte kaka yürüteceğim bir sevgililik veya evlilik yerine tek başıma olmayı tercih ediyorum. Diyorum ya belki de önümde annem kadar güçlü bir kadın olduğu için hayattaki mutluluğumu evliliğe, erkeğe endekslemiyorum. Tek başıma da zaten mutluyum, hayatıma biri girecekse bu mutluluğumu arttırmak için olmalı, bozmak için değil.
Düşüneceğim sadece..Belki bitiririm belki bitirmem hareketlerine göre onun.Burdan gazi da aldim.Evlenirsem de ben çekeceğim.Evlenmezsem de yalnızlığımı ben çekeceğim.Ama birşey bitirmeye değer mi değmez mi onu düşünmem gerek.Bir hareketini görür bitiririm.Belli olmaz.Biz evlenene kadar bin defa ayrılırız düzgün gitmezse.Ben hareketlerini degerendiriyorum aten.O benle bir gün konuşacak ne diyecek dinleyeceğim.Tam kararı ozaman vereceğim.Simdiden de alıştırıyorum kendimi ayrılığa.O anki akli hislere göre artık..Ya geçiniz o "aşk kadınıyım" laflarını
Sert konuşunca sert konuştu diye agresifleşiyorsunuz
Sizin gelip kulağınızın dibinde bağırsalar aynı tas aynı hamam
Valla evlenin
Dünya kaç bucak göreceksiniz
En az 20 konu açarsınız
Asil o aptallik..Elini sallasan ellisi.20de çekiyordum çünkü saftım ve "aa beni çeviyoy" diye düşünüyordum
Tesekur ederim pozitif enerji dolu yorumun için.Umarim size cok asik birisiyle evlenir, cok mutlu olursunuz. Ben bu adamdan daha iyisini bulabileceginize inaniyorum, bence siz de inanin. Bir kitap okumustum, "insanlari kendinize nasil asik edersiniz"di sanirim adi, size faydali olacagini dusunuyorum bu donemde hem kafanizi rahatlatma konusunda hem de geleceginize daha olumlu bakma konusunda.
Kova burcu zeki olur. Aslana kapılır, boğaya lafı geçmez. Eş adayınız bunlardan boğa olansa yandınız.Görmemişim.yeni gördüm.Kova yim
Asil o aptallik..Elini sallasan ellisi.
Allahtan bıçak gibi kesmişsin Allah akıl fikir versin bacım ne diyelim evlen sen evlen ne uzatıyorsunO hergun yada bir gün geçirse ertesi gün yazıyor.O yazmadan yazmıyorum.Buakadar rahatlığı da sağolsun kk sayesinde kazandım şuan.Dun başım ağrıyordu .O msj atınca söyledim.Igne yapalım dedi.Cikista gelecekti.Ben de onu beklemeden kendim yapım dedim enjektör yoktu.Ona dedim şimdi gelsen olur mu ağrı fazla böyle böyle.Sonra geldi.Ilk defa iğne için evime geldi.Tanismaya daa bir ay once gelmişti zaten.Gece de kandilimi kutlamış nasıl oldun demis.Benim yazdigimi bugün görmedi,bakmadı.Ben stabil duruyorum anlayacağınız..Iyiki yazıyor..
Adam yazmıyor zatenVazgeçsin ozman yazmasin bana.Niye yazıyor.Adam düşünme sürecinde.Benden de başka bir çaba görmüyor. Sorunu konuşmadan irtibatı kesmemiş olduk.Kendince yatismayi bekledi.Ki ben hiç yüz vermiyorum.Suan adım atmak istese bile o yüzü bulamıyor.Sence neden irtibatı kesmiyor ne yapacak onu da de bakalım..Ben her türlü nazik yorumu aldim kabul ettim
Ama senin gibi ego kokan yorumları kabul etmiyorum.Niyetin ben faydalanayim degil
Laf sokmak için uğraşıyorsun.Boyle laf sokayim suksem olsun yorumlarından..
Böyle yazacaksan yazma gerçekten.. Faydan olmuyor enerjimi aşağı çekiyorsun sadece.Yorumlarinizi nazikçe yapın buraya apır sapir söz duymak için açmadım.Ben burdaki yorumlara hep öyle yaparım onu da beklerim..
Sana demedim ben onu genel için söyledim.Ben kendime saf demişim zaten
Millete kızıyorsunuz
Kalkıp "aptal" diyorsunuz
Bravo
Bir tane hakaret içeren yorumum yok bana patlasın
Neyse ya naparsan yap banane gelip yazıcam sayfalarca sonra bir de ben "aptal" olucam
Hayalci senin konunu da okudum.Daha beter bir adamı çekmişsin.Ayrildin mu ondan?Ben senin yasının 42 olduguna kesinlikle inanmıyorum...Burda ciddiye alınmak için yaşını büyük söyledin bence...
Akrep erkeği pistir zaten.Kova burcu zeki olur. Aslana kapılır, boğaya lafı geçmez. Eş adayınız bunlardan boğa olansa yandınız.
Komik buluyorsan yazma.Kendi mükemmel ilişkinle öğün.Adam yazmıyor zatenboş bahanelerle yazmıyor çünkü sen bizden iyi biliyorsun ki bu adam seni sevmiyor anca mantık evliliği derdinde irtibatı kesmiyor dediğinde günde belki bir sefer mesaj ciddi komik oluyor artık yorumların