Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yazmak var yazmak var.Nezaketli yazmak çok mu zor.Bayagi da ego kokan yorumlar.Birgun konu acar da görürseniz anlarsınız.Ben en başta teşekkür de ettim gozumu actiniz diye.Sert yorumlara bike bitssy demedim.Ama bukadarı da fazla.Enerjimi aşağı çekiyor bu egolu sert yorumlar diyorum bu ısrar niye yani.Insan laftan anlar.Birakin da benle nasıl konusacaginiza karışayım.Samar ormanı miyim ben burda birini vurunca oburunu çevirip durayım.Ben burda beni teklemeyesiniz diye mi açtım konuyu.O kıvama getirdi bazılarınız.Bir daha söylüyorum.Nezaketli yazacaksanız yazın.Yoksa lütfen yazmayın.Cunku objektifliginden emin olamıyorum artık yazanlardan ego olayına giriyor.Bir de birebirinizde gördükçe coşuyorsunuz haydee izliyorum
Sanki 3.sayfa haberiyim.
Adam evet hergun yaziyor.Birsey oldu mu gönlümü almak için daha sık yazıyor.Bir sorun olursa yine ona göre değerlendiririm.Onun öfkesi geçmiştir ben konuşsam konuşur ama onu bekliyorum.

Ya benle ilgisi yok...her olay kendi içindedir karşılaştırma ben burda sana objektif yorum yapıyorum...
Ben de benimkini senin adamdan iyi buldum.Nasil ilgisi yok.Ayni para mevzuları işte.Adam küçücük şeyleri hesap ediyormuş.Biz öyle küçük hesaplara girmedik.Bizimki konuşulacak mevzular.Ayrildiniz mi merak ettim.Objektif yorum diyorsun ama bana öyle gelmiyor.Objektif yaptığına inanıyorsan kendinden örnek ver ve ayrıldınız mı onu söyle

Ya bazi yazdiklariniza soka giriyorum
Cok cok ayip
Burada herkes derdinizle dertlendi aldiklari cevaba bak.
Artik konuyuda okumayacagim sinirden sacimi basimi yolasim geldi
Bide beğenmediği yorumların eksi konularına gidip bakıyor benden birsey bulamadı galiba o yüzden mükemmel evliliğin yazmış konu ben o şu bu değil konu sensin tulipa hala düşünüyormuş beyim senden daha paralısını buluncaya kadar heralde düşünecek

Gercekten nevrim dondu
Adam cok hakli ya
Sanki bogazima cokmus gibi hissediyorum su anda

Ya bazi yazdiklariniza soka giriyorum
Cok cok ayip
Burada herkes derdinizle dertlendi aldiklari cevaba bak.
Artik konuyuda okumayacagim sinirden sacimi basimi yolasim geldi
Bazilarinizinki ayıp değil sanki.Alayli alaylı yorumlar. Okumayin yazmayın lütfen alaylı yorum yapacaksanız.isabet olur.

Ya biz senin üstünden neyin egosunu kasacağız sen bu adamla evlensen bize ne olucak bize ne zarar gelecek ciddi saçmalıyorsun.
Burda herkes senin bu hatayı yapmaman için o sert yorumları yapıyor yarın bir gün bu herifle evlenirsen sende diyeceksin ki keşke daha kötü yorumlar olsaydı da vazgeçseydim

Yok bit tek hayalcininkine baktım
Encok o egolu, alaylı konuştu
Meğer benden beterini yaşamış.Seni genel konudan biliyorum evliliğinin iyi gittiğine dair yorumlarını görüyordum. Ben herkesi severdim burda seni de.Ama insan kendini belli ediyor işte, bir yumuşak karnını gösterince hele.Cok ayıp gerçekten.

Ama bunu nezaketle yapım lütfen kaç kere dediğim halde enerjim aşağı çekiliyor ne söyleyecekseniz düzgün nezaketli söyleyin dediğim halde ayni tıp yorumlar .Insan olan anlar.Ben zaten hep teşekkür ettim sayfalarca.Sert yorumlara da birşey demedim.Ama artık beni
germekten başka birşey yapmıyor çoğu yorum.Ego evet.Yazilir da öyle alaylı yazılmaz.Ustelik yapmayın diye belirttiğim halde.Insan olan anlar.
Ben zaten yorumları dinlemiyor değilim.Aklim da var değerlendireceğim .Bu alaylı baskılar niye?
Lütfen daha nezaketli yorumlar olsun.Yoksa kapattiracagim zaten kimsenin stres topu değilim ben burda.

Bende ilk konunu okuduğumda çok şaşırdım hatta kırmamak adına sakince yazdım seni kk da bildiğimden ama cevapların hep aynı ve hiç bir arpa boyu yol almıyorsun insanlarda sinirleniyor doğal olarak senin sarsmak istiyor bu adam evlenirse neden evleneceğini çok iyi biliyorsun senle bizim hiç bir yorumumuza da ihtiyacın yok kendini kandırmaktan vazgeç

Gercekten nevrim dondu
Adam cok hakli ya
Sanki bogazima cokmus gibi hissediyorum su anda
Benim de nevrim döndü ben de boğazıma cokulmus gibi hissediyorum.Anla işte oyle oluyor.Ustelik bir benim mesajımla böyle oldun ben burda kaç egolu mesajla uğraşıyorum.Pisman edersiniz gerçekten insanı konu açtığına.

Tamam ben hep teskur ettim.Gozumu açtığnızı söyledim.Yoksa bukadar rahat olmazdim.Daha ne olsun.Ben ayip mi ettim diye sordum sizlere..Ayip ettim galiba dedim..
Ama ben de düşüneyim bir.Zamana yayayım.Kafamda ölçüp biçim kendi yaşamima göre değerlendireyim.Herzaman dışardan konuşmak kolay gelir.Eger ki ben onda olumlu adimlar gorursem ölçüp biçip sonra evlilik kararı alırsam da bu beni bağlar Sonuçlarına katlanmayı göze alırım yada almadan bitiririm..Olcmek tartmak bunu gerektirir.Belki ben bazı şeyleri tolere edeceğim.Yada etmeyeceğim bitireceğim.Buyuk etken sevgimin olması.Suan o düşünürken ben de düşünüyorum.Oyuzden acele de etmiyorum

.Ben yardım ve destek niyetli objektif yorumları hep değerlendirdim zaten olumsuz da olsa geçmiş konulara bakarsanız.Ama artık nerdeyse ona itiliyorum yazım şekilleriyle.

Iyi de ben bu sayfadan cikarim olay biter ben neyi anlayayim neresindeyim burada herkes hayatina doner bize ne siz niye bu kdr fevrisiniz?
Biz ne kaybederiz siz ne yasiyorsunuz
Konu sizsiniz
Bir baska uyenin acilarina laf etmeniz cok ayip
Insanlar ben yandim baskalari yanmasin diyebilir
Asil vuran siz oluyorsunuz bu durumda
Ben de bir itirafta bulunayim diyorum ben 24 yasimdaki bana ne yapsam nasil affettirsem
Esime karsi tek mahcubiyetim degmeyecek adamlara zaman harcamak gecen 1 gunume 1 dkma yazikmis
Bu yasima kadar ogrendigim en onemli seyde erkekler duz varliklar ve isterlerse kimse engel olmaz. Cekingenlik ruhlarinda yok. Isterlerse kimse tutamaz
Bu arada kimseyle dalga gecmedim ama oyle algiladiysaniz ozur dilerim
Tek amacim gozlemlerimi anlatmakti
Bu bu konunuza ve actiginiz tum konulara son msjim kendi adima faydam yoksa zamanimda yok diyorum.
Mutluluklar dilerim
Insallah beklediginizden iyi olur.

Önceki sert hatta egolu mesajlara birşey demiyordum.Ama artık kendimi şamar oğlanı stres topu gibi hissediyorum.Cok fazla ragbet goren bir konu oldugundan cok falza sert egolu mesaj oldu.Disardan sen de bir bak sana yazılsa artik enerjini asagi cekmezmi..Ben zaten derdimle ugrasiyorum burda..Bir durun kızlar dedim yine de anlamadınız.Anlamak çok mu zor bunu?

Yahu tamam. Olc bic ne yapıyorsan yap. Bizden ne istiyorsun? Psikolojimizi bozdun haftalardır mıy mıy mıy. Ne evlilik merakiymis arkadas.
Ya yazmayin ozaman böyle düşünüyorsanız.Sizler yazıyorsunuz ben cevap veriyorum.Durduk yere birşeyler eklemiyorum ki.Yazmayin ozaman.Merak uyandıran güncel herkesin icinde kendinden bir şeyler bulduğu konu olunca aldı başını gitti yorumlar.Yazmasiniz ben mi ilerleyecektim.
Nezaketli ,objektif , yardim ve destek niyetli yorum yada yazilmasin diyorum anlama yok.
Mesela herkes evlilikte maddi olarak nasıl yaptığını yazsın benim daha çok işime yarar inanki.
Ben içim rahat zamanın geçmesini bekliyorum herşey belli olsun diye.Ne mıy mıyi.Cabuk sonuclanmadi diye hoslanmanmiyorsunuz.

Son düzenleme:

Ne belli olucak ? Erkek arkadasiniz su anda ne dusunuyor mesela bunu konusuyor musunuz hani hergun mesajlasiyormussunuz ya.Illaki konu aciliyordur.Aylarca dusunup sonuclanacak bir durum mu sizce bu ?

Konu sahibi kendisini uyaranları egolu ilan etti..Hatta eski konularını okuyup sen de sunu yapmıssın burda niye ahkam kesiyorsuna getirdi...Burdan belli zaten kişiliğin de neyse...Sanki onun kötülüğü için uğraştık...Bize ne git ayaklarına kapan...
Adamdan bişey olmayacağını herkes önce normal yazdı ama o adamı savundukça , kafasındaki senaryoları buraya dökdükçe doğal olarak sert uyarılar da geldi...

Konu sahibi yazmamızı istemiyor...Sadece biraz daha bekle bakalım, adam sana döner kesin, şimdi düşünüyordur gibi yorumlar onun işine yarayacak...Artık yazmayalım zaten konunun bu kadar uzatılacak bi durumu da yok...Seni kendinden fiziki olarak uzak tutan ama aynı zamanda mesajlarla cepte tutan bi adam var...

Yine soyluyorum sen yaşını doğru söylemiyorsun zaten bence...Doğru soyleseydin belki yaşına verilirdi bu kadar eleştirilmezdin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…