Yorum yazmak var yazmak var.Nezaketli yazmak çok mu zor.Bayagi da ego kokan yorumlar.Birgun konu acar da görürseniz anlarsınız.Ben en başta teşekkür de ettim gozumu actiniz diye.Sert yorumlara bike bitssy demedim.Ama bukadarı da fazla.Enerjimi aşağı çekiyor bu egolu sert yorumlar diyorum bu ısrar niye yani.Insan laftan anlar.Birakin da benle nasıl konusacaginiza karışayım.Samar ormanı miyim ben burda birini vurunca oburunu çevirip durayım.Ben burda beni teklemeyesiniz diye mi açtım konuyu.O kıvama getirdi bazılarınız.Bir daha söylüyorum.Nezaketli yazacaksanız yazın.Yoksa lütfen yazmayın.Cunku objektifliginden emin olamıyorum artık yazanlardan ego olayına giriyor.Bir de birebirinizde gördükçe coşuyorsunuz haydee izliyorumAdam beni darlama evlenirsek beni delirtirsin modundan her gun msj atma moduna ne zmn geldi?
Hani siz bitirmistiniz sakin sakin bekleyip bitirecektiniz daha guzel oluyordu?
Ben bu adamin bi sizle gorustugune de inanmiyorum. Birden sizden ayrilip - bence yakasindan dusun diye her seyi yapiyor ama anlayan yok- aniden evlenip ask mutluluk sevgi! modunda yasamayada gecebilir
Ama simdi yine kizacaksiniz
Ilk baslarda sizi anliyordum ama artik anlayamiyorum amaciniz sevgi ve mutlulukmu gercekten yoksa ilk sartin fiziki olarak bir erkegin var olmasimi?
Cok garip bir ruh hali icindesiniz
Sevgi istiyor ama sevmeyi bilmiyorsunuz.
Bu adamdan hayir yok ne öldürür ne umdurur ama yarin sizin karsiniza biri ciksa fevriliginiz ile yikabilirsiniz. Burada bile size kendi dogrularina gore -ki bu cok mantikli birsey- yazanlara begenmezseniz ego diyor apir sapir konusma diyorsunuz.
Burada insanlar sizin derdinizle dertlendi ne demek istiyor diye durup dusunmelisiniz
Bu adamdan sonrada hayat var. Hayat bu adam degil. Ve bu adamsiz cok guzel olabilir
Ama once inanmaniz gerekiyor
Ben de benimkini senin adamdan iyi buldum.Nasil ilgisi yok.Ayni para mevzuları işte.Adam küçücük şeyleri hesap ediyormuş.Biz öyle küçük hesaplara girmedik.Bizimki konuşulacak mevzular.Ayrildiniz mi merak ettim.Objektif yorum diyorsun ama bana öyle gelmiyor.Objektif yaptığına inanıyorsan kendinden örnek ver ve ayrıldınız mı onu söyleYa benle ilgisi yok...her olay kendi içindedir karşılaştırma ben burda sana objektif yorum yapıyorum...
neyi düşünüyor tam olarak?
Bide beğenmediği yorumların eksi konularına gidip bakıyorYa bazi yazdiklariniza soka giriyorum
Cok cok ayip
Burada herkes derdinizle dertlendi aldiklari cevaba bak.
Artik konuyuda okumayacagim sinirden sacimi basimi yolasim geldi
Bide beğenmediği yorumların eksi konularına gidip bakıyorbenden birsey bulamadı galiba o yüzden mükemmel evliliğin yazmış konu ben o şu bu değil konu sensin tulipa hala düşünüyormuş beyim senden daha paralısını buluncaya kadar heralde düşünecek
Bazilarinizinki ayıp değil sanki.Alayli alaylı yorumlar. Okumayin yazmayın lütfen alaylı yorum yapacaksanız.isabet olur.Ya bazi yazdiklariniza soka giriyorum
Cok cok ayip
Burada herkes derdinizle dertlendi aldiklari cevaba bak.
Artik konuyuda okumayacagim sinirden sacimi basimi yolasim geldi
Ya biz senin üstünden neyin egosunu kasacağız sen bu adamla evlensen bize ne olucak bize ne zarar gelecek ciddi saçmalıyorsun.Yorum yazmak var yazmak var.Nezaketli yazmak çok mu zor.Bayagi da ego kokan yorumlar.Birgun konu acar da görürseniz anlarsınız.Ben en başta teşekkür de ettim gozumu actiniz diye.Sert yorumlara bike bitssy demedim.Ama bukadarı da fazla.Enerjimi aşağı çekiyor bu egolu sert yorumlar diyorum bu ısrar niye yani.Insan laftan anlar.Birakin da benle nasıl konusacaginiza karışayım.Samar ormanı miyim ben burda birini vurunca oburunu çevirip durayım.Ben burda beni teklemeyesiniz diye mi açtım konuyu.O kıvama getirdi bazılarınız.Bir daha söylüyorum.Nezaketli yazacaksanız yazın.Yoksa lütfen yazmayın.Cunku objektifliginden emin olamıyorum artık yazanlardan ego olayına giriyor.Bir de birebirinizde gördükçe coşuyorsunuz haydee izliyorum
Sanki 3.sayfa haberiyim.
Adam evet hergun yaziyor.Birsey oldu mu gönlümü almak için daha sık yazıyor.Bir sorun olursa yine ona göre değerlendiririm.Onun öfkesi geçmiştir ben konuşsam konuşur ama onu bekliyorum.
Yok bit tek hayalcininkine baktımBide beğenmediği yorumların eksi konularına gidip bakıyorbenden birsey bulamadı galiba o yüzden mükemmel evliliğin yazmış konu ben o şu bu değil konu sensin tulipa hala düşünüyormuş beyim senden daha paralısını buluncaya kadar heralde düşünecek
Ama bunu nezaketle yapım lütfen kaç kere dediğim halde enerjim aşağı çekiliyor ne söyleyecekseniz düzgün nezaketli söyleyin dediğim halde ayni tıp yorumlar .Insan olan anlar.Ben zaten hep teşekkür ettim sayfalarca.Sert yorumlara da birşey demedim.Ama artık beniYa biz senin üstünden neyin egosunu kasacağız sen bu adamla evlensen bize ne olucak bize ne zarar gelecek ciddi saçmalıyorsun.
Burda herkes senin bu hatayı yapmaman için o sert yorumları yapıyor yarın bir gün bu herifle evlenirsen sende diyeceksin ki keşke daha kötü yorumlar olsaydı da vazgeçseydim
Bende ilk konunu okuduğumda çok şaşırdım hatta kırmamak adına sakince yazdım seni kk da bildiğimdenYok bit tek hayalcininkine baktım
Encok o egolu, alaylı konuştu
Meğer benden beterini yaşamış.Seni genel konudan biliyorum evliliğinin iyi gittiğine dair yorumlarını görüyordum. Ben herkesi severdim burda seni de.Ama insan kendini belli ediyor işte, bir yumuşak karnını gösterince hele.Cok ayıp gerçekten.
Benim de nevrim döndü ben de boğazıma cokulmus gibi hissediyorum.Anla işte oyle oluyor.Ustelik bir benim mesajımla böyle oldun ben burda kaç egolu mesajla uğraşıyorum.Pisman edersiniz gerçekten insanı konu açtığına.Gercekten nevrim dondu
Adam cok hakli ya
Sanki bogazima cokmus gibi hissediyorum su anda
Tamam ben hep teskur ettim.Gozumu açtığnızı söyledim.Yoksa bukadar rahat olmazdim.Daha ne olsun.Ben ayip mi ettim diye sordum sizlere..Ayip ettim galiba dedim..Bende ilk konunu okuduğumda çok şaşırdım hatta kırmamak adına sakince yazdım seni kk da bildiğimdenama cevapların hep aynı ve hiç bir arpa boyu yol almıyorsun insanlarda sinirleniyor doğal olarak senin sarsmak istiyor bu adam evlenirse neden evleneceğini çok iyi biliyorsun senle bizim hiç bir yorumumuza da ihtiyacın yok kendini kandırmaktan vazgeç
Benim de nevrim döndü ben de boğazıma cokulmus gibi hissediyorum.Anla işte oyle oluyor.Ustelik bir benim mesajımla böyle oldun ben burda kaç egolu mesajla uğraşıyorum.Pisman edersiniz gerçekten insanı konu açtığına.
Aynen unuttum.Burdaki yorumlarla hele beynim hallac pamuğuna dondu.Konu sahibi de unuttu sanirim artik adamin neyi dusundugunu.
Önceki sert hatta egolu mesajlara birşey demiyordum.Ama artık kendimi şamar oğlanı stres topu gibi hissediyorum.Cok fazla ragbet goren bir konu oldugundan cok falza sert egolu mesaj oldu.Disardan sen de bir bak sana yazılsa artik enerjini asagi cekmezmi..Ben zaten derdimle ugrasiyorum burda..Bir durun kızlar dedim yine de anlamadınız.Anlamak çok mu zor bunu?Iyi de ben bu sayfadan cikarim olay biter ben neyi anlayayim neresindeyim burada herkes hayatina doner bize ne siz niye bu kdr fevrisiniz?
Biz ne kaybederiz siz ne yasiyorsunuz
Konu sizsiniz
Bir baska uyenin acilarina laf etmeniz cok ayip
Insanlar ben yandim baskalari yanmasin diyebilir
Asil vuran siz oluyorsunuz bu durumda
Ben de bir itirafta bulunayim diyorum ben 24 yasimdaki bana ne yapsam nasil affettirsem
Esime karsi tek mahcubiyetim degmeyecek adamlara zaman harcamak gecen 1 gunume 1 dkma yazikmis
Bu yasima kadar ogrendigim en onemli seyde erkekler duz varliklar ve isterlerse kimse engel olmaz. Cekingenlik ruhlarinda yok. Isterlerse kimse tutamaz
Bu arada kimseyle dalga gecmedim ama oyle algiladiysaniz ozur dilerim
Tek amacim gozlemlerimi anlatmakti
Bu bu konunuza ve actiginiz tum konulara son msjim kendi adima faydam yoksa zamanimda yok diyorum.
Mutluluklar dilerim
Insallah beklediginizden iyi olur.
Ya yazmayin ozaman böyle düşünüyorsanız.Sizler yazıyorsunuz ben cevap veriyorum.Durduk yere birşeyler eklemiyorum ki.Yazmayin ozaman.Merak uyandıran güncel herkesin icinde kendinden bir şeyler bulduğu konu olunca aldı başını gitti yorumlar.Yazmasiniz ben mi ilerleyecektim.Yahu tamam. Olc bic ne yapıyorsan yap. Bizden ne istiyorsun? Psikolojimizi bozdun haftalardır mıy mıy mıy. Ne evlilik merakiymis arkadas.
Ya yazmayin ozaman böyle düşünüyorsanız.Sizler yazıyorsunuz ben cevap veriyorum.Durduk yere birşeyler eklemiyorum ki.Yazmayin ozaman.Merak uyandıran güncel herkesin icinde kendinden bir şeyler bulduğu konu olunca aldı başını gitti yorumlar.Yazmasiniz ben mi ilerleyecektim.
Nezaketli ,objektif , yardim ve destek niyetli yorum yada yazilmasin diyorum anlama yok.
Mesela herkes evlilikte maddi olarak nasıl yaptığını yazsın benim daha çok işime yarar inanki.
Ben içim rahat zamanın geçmesini bekliyorum herşey belli olsun diye.Ne mıy mıyi.Cabuk sonuclanmadi diye hoslanmanmiyorsunuz.