Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
62 sayfa olmuş. ilişki halen devam mı ediyor? ben şoktayım ya. bunu 20 yaşında hayatı görmemiş bi çocuk yapsa anlarım da 42 yaşında bir kadın neden kendine bu kötülüğü yapar, hiç anlamam.
62 sayfa yorum yapıldı.Soyleyeceklerinizi söylediniz soylersiniz hala tamam.Ama artik bu negatif asagilamali konuşmalarınız can sıkıcı .Böyle beni desteklemiş enerjimi yükseltmiş olmuyorsunuz.Sizin gibilerin amacı dur bir laf sokayim batırayım.Aa hikaye var cekirdegimi de alip laf sokayim.Amac yardim etmek degil burda.Ben konuyu açıp güzel enerji almayacaksam gözümü adam gibi açmayacaksam ne öne mi var hakaret ettirmek için mi açtım ben konuyu.
Agizlarinizin ayarı olsun diyorum hala apir sapir konusmalar.
Iyi niyetli olsalar enerjimi bukadar aşağı çekmeye çalışmazdı kimi yorumcular.Siz basınıza gelirse öyle yaparsınız.Adam gibi yorumunuzu nazikçe yapın çekilin lütfen
Ben her konuya böyle yaklaşırım bunu da beklerim.Sana patlamış oldum sen çok negatif birşey söylememişsin ama ben de doldum.Genele konuşuyorum.

62 sayfa yorum yapıldı.Soyleyeceklerinizi söylediniz soylersiniz hala tamam.Ama artik bu negatif asagilamali konuşmalarınız can sıkıcı .Böyle beni desteklemiş enerjimi yükseltmiş olmuyorsunuz.Sizin gibilerin amacı dur bir laf sokayim batırayım.Aa hikaye var cekirdegimi de alip laf sokayim.Amac yardim etmek degil burda.Ben konuyu açıp güzel enerji almayacaksam gözümü adam gibi açmayacaksam ne öne mi var hakaret ettirmek için mi açtım ben konuyu.
Iyi niyetli olsalar enerjimi bukadar aşağı çekmeye çalışmazdı kimi yorumcular.Siz basınıza gelirse öyle yaparsınız.Adam gibi yorumunuzu nazikçe yapın çekilin lütfen
Ben her konuya böyle yaklaşırım bunu da beklerim.
tam olarak nerede aşağılamışım?

Ben her konuya böyle yaklaşırım bunu da beklerim.

Ben yorumların genelinde hakaret göremiyorum.
Yaşınız büyük deneyimlisiniz, nasıl bu hataya düşersiniz diyere herkes şoktan şoka giriyor.
Ben 20 yaşındayken evet böyle şeyler yapıyordum, aşağılanmış veya alınmış hissetmiyorum bu yorumlardan.
Çünkü nedir insan tecrübesizdir yapar, anlamaz.
Ama şu konuda 1 kadın olumlu yorum yapmamışken sizin onun hakkında hala beklentide olmanız doğal olarak insanları duble şoka soktu.
Keşke bu konudakilere alındığınız kadar adama alınsaydınız, tepki gösterseydiniz

Bir de biz yumoş yumoş konuştukça anlamadınız.
Veya anlamak istemediniz o yüzden sert üsluplar gelmeye başladı.
Çünkü insanın inanası gelmiyor.
Çekirdek çitleyenler varsa görmezden gelin ama kendi adıma konuşursam ben kötülüğünüzü istemedim, aksine üzüldüm sizin için.

tam olarak nerede aşağılamışım?
Düzenleme yaptım o sırada.Oraya bakar mısın.Sana patlamis oldum sen negatif birsey soylemedin.Hala devam ediyor mu kötü bir baskı oluyor.Baski olmamalı.Gerektiginde vazgeçtim vazgeçerim ben.Ama bir ilişki süreci.Insan iyi düşünüp bir karar verir ama böyle enerjim aşağı çekilerek baskıyla değil.Siz doğruyu gösterseniz ben yok demem düşünürüm üzerinde.Konuyu hiç açmamış gibi kısıtlı bakmam..Ama lütfen sakın...Beni de geriyorsunuz..Onurumu dusurmem ben de ..O kadar değil.. Sakince düşünmek istiyorum baskıyla değil.. Kafamda bitirdim diyorum hala mi deniyor..
Sarı sayfa haberi gibi de davranmayın..

Son düzenleme:
Yaşınız büyük deneyimlisiniz, nasıl bu hataya düşersiniz diyere herkes şoktan şoka giriyor.
Ben 20 yaşındayken evet böyle şeyler yapıyordum, aşağılanmış veya alınmış hissetmiyorum bu yorumlardan.
Ama şu konuda 1 kadın olumlu yorum yapmamışken sizin onun hakkında hala beklentide olmanız doğal olarak insanları duble şoka soktu.
Keşke bu konudakilere alındığınız kadar adama alınsaydınız, tepki gösterseydiniz
Ben o yaşlarda daha güçlüydüm Ben de o yarlarsa daha eyvallahsizdim.Ama her insan farklı işte.. Benim de yaşım ilerleyince gücüm düştü yani..Bu kadar agir ithamlar nedir..Yazan her kisi yasini yaşadıklarını da yazsa
Her insanın gördüğü geçirdiği farklıdır bukadar yargılayıcı konuşmamalısınız.Be yorumlara bukadar sert yaklaşmam cogu kisi bilir beni yorumlarimda ;onu da bekliyorum.

Onla da çok tartışmalar ayrılmak istemelerim oldu.Onu cabuk terketmedim.Nasilki kk bana böyle sert aşağı laflar ediyor arkamı dönüp gitmiyorum..Konumu dahi kapattirmiyorum.

Onla da çok tartışmalar ayrılmak istemelerim oldu.Onu cabuk terketmedim.Nasilki kk bana böyle sert aşağı laflar ediyor arkamı dönüp gitmiyorum..Konumu dahi kapattirmiyorum.

Uğruna savaşılacak bir sevgi/saygı varsa eyvallah
Haklısınız derdim
Ama adamın olayı para ve üstelik de saygısız
O yüzden bunun için çabalamak gibi ulvi hareketler kendi zamanını boşa harcamaktan ötesi değil

Sizler kimlerden vazgectiniz.Hangi kosullarda.Hangi hatalarda.Benim de vazgectiklerim donse kabul etmeyeceklerim oldu.

Onlari da yazalım derim bundan sonra yazanlar..Konuya bir faydası olur.Ben dahil herkes yararlanır..

Bu adam beni kaybetmek istemiyor onu anlıyorum son davranışlarından.Sadece söylüyorum birşey düşünmüyorum
.Kendimi kasmamak için zamana yaydım..

tulipa tulipa bu konun inan hepimizi çıldırttı ,sakin bu adamla evlenme diye kendimizi paralarken bulduk....başka konulara yaptığın yorumlara bakıyorum ...ablanın bosanmanin,iş kurmanın ve 4 çocuğunu buyutmenin maddi /manevi yukunu sana da yüklediğini goruyorum. Sen bundan da çok bunalmissin. Keşke sen maasinla zamanında 1+1 ev alsaymissin .Yalnızca senin açtığın ayrı bir kapın olsaymis...belki daha mutlu bir düzen kurabilirdin😔

Bu adam beni kaybetmek istemiyor onu anlıyorum son davranışlarından.Sadece söylüyorum birşey düşünmüyorum
.Kendimi kasmamak için zamana yaydım..
Bakın adamın sizi kaybetmek istemeyeceği konusunda zaten bir sorun yok. Tabii ki istemeyecek.
Sorun, sizi NİYE kaybetmek istemediği. Aşkından sevgisinden, size çok değer verdiğinden, beraber ömür geçirmek istediğinden değil.
Maddi olarak sizden fayda sağlayacak. Kendine ve çocuklarına ev aldırmış olacak. Bunun yanısıra giderlerini bölüşmüş olacak. Sırf ev için bile kaç erkek hangi kadınlarla evlenir hiç fikriniz var mı?

Yani bana ev alacak olsanız ben de sizi kaybetmek istemem tabii ki. Sizi kaybetmemek için yapmam gereken günde iki mesaj atıp hal hatır sormak çünkü. Öyle büyük beklentileriniz yok adamdan, bu kadarını da yapsın, kaç yüzbinliralık ev var işin ucunda.

Sizin görmek istemediğiniz bu.
Adamın kaybetmek istemediği siz kendiniz değilsiniz.
Maaşınız, paranız, alacağınız ev.

O 20li yaşlardaki çekenlere şok oluyorum zaten ben.Elinizi sallasanız ellisi yani.
Ama çoğu erkek ,hatta tamamina yakin bir kismi, çalışan birini isteyerek maddi çıkarını öne atmış oluyor .Devir oyle bir devir oldu.Buna hangimiz hayır diyebilir.Cogu kadinin maas karti kocasinda yada tamamini havale yapiyor yada bir kismini.Beraber ev aliyorlar.Aksi de senin benim yapmak oluyor.Ben de ev alırsam bizim olacak haliyle senin benim olmayacağı için..
Ha tabi bu öküz olduğunu önceden gösteriyor..O fark var..Ama sonuç aynı mi aynı..Herkes kazandıkları farklı da olsa biz olayına giriyor senim benim değil..Çoğu erkek aşk olayını sallıyor maddi manevi çıkar.Ev isi para cinsellik çocuk
.Kadında buna aşk ekleniyor..Ha bazı erkeklerde de var aşk ama hepsinde değil işte..özellikle ileri yaş erkekleri böyle..Genç erkekler daha çok aşk peşinde.Oyuzden genç kadinlarin beni anlamaması normal..ileri yaş erkeklerinin çoğunluğu böyle gibi geliyor bana.Asktan soğumuş.Yara almış.Mantik olayına gitmiş.Ha ben böyle olamadım o sorun.Hala aşk kadınıyım ben..Oyuzden ağır geldi belki..

Son düzenleme:
O 20li yaşlardaki çekenlere şok oluyorum zaten ben.Elinizi sallasanız ellisi yani.
Ama çoğu erkek ,hatta tamamina yakin bir kismi, çalışan birini isteyerek maddi çıkarını öne atmış oluyor .Devir oyle bir devir oldu.Buna hangimiz hayır diyebilir.Cogu kadinin maas karti kocasinda yada tamamini havale yapiyor yada bir kismini.Beraber ev aliyorlar.Aksi de senin benim yapmak oluyor.Ben de ev alırsam bizim olacak haliyle senin benim olmayacağı için..
Ha tabi bu öküz olduğunu önceden gösteriyor..O fark var..Ama sonuç aynı mi aynı..Herkes kazandıkları farklı da olsa biz olayına giriyor senim benim değil..Çoğu erkek aşk olayını sallıyor maddi manevi çıkar.Ev isi para cinsellik çocuk
.Kadında buna aşk ekleniyor..Ha bazı erkeklerde de var aşk ama hepsinde değil işte..özellikle ileri yaş erkekleri böyle..Genç erkekler daha çok aşk peşinde.Oyuzden genç kadinlarin beni anlamaması normal..ileri yaş erkeklerinin çoğunluğu böyle gibi geliyor bana.Asktan soğumuş.Yara almış.Mantik olayına gitmiş.Ha ben böyle olamadım o sorun.Hala aşk kadınıyım ben..Oyuzden ağır geldi belki..
Kac yasindasin bilmiyorum ama ben 40 yasindayim ve dusuncelerim tamamen farkli senden
36 yasinda evlendim , esim benden 7 yas buyuk , gayet de asigiz
Yasitim ve benden buyuk arkadaslarimda kendileriyle yasit yada buyuk erkeklerle evlendi ve evleniyor , hicbirisi sizin sevgiliniz gibi degil ya da sizin bu yorumunuzda belirttiginiz ozelliklerde degil

Ya cevrenizi degistirin , duzgun adamlarla arkadaslik edin yada bununla evlenip kafanizi duvardan duvara vurun , anlattiklariniz bana gore korkunc gercekten , hicbir kadin boyle bir adamla evlenmemeli

Konu sahibinin bu konuyu açmasının sebebi, ben hata ettim adamı düşünecem demeye sevk ettim, nasıl çevirebilirim geri evlilik fikrine...Bunun dışındaki yorumlara ve gerçeklere kapalı ve hakaret olarak algılıyor..

Herkes en iyisi buna yonelik taktik versin 😜

Bu arada defalarca adamın kendisinden adım beklediğini yazmış...Ama ne hikmetse adam virüs girdi, beni boğma diyerek mesajlarına cevap bile vermeye zaman zaman tenezzül etmiyor, canı isterse de napıon diye yazıyor...Adım bekleyen adam boyle oluomuş demek siz de öğrenin yani bunları 😀😀

Maddiyatçı dememe kızmışsın ama aşk kadınım deyip daha evlenmeden ev alırsam çocuklarının payı olur yok perdeyi o alsın yok emekli olurum diye bisürü hesaba giren biri nasıl aşk kadını oluyor...güldüm akşam akşam

20li yaşlarda çekenler anlaşılabilir. Tecrübesiz, hayat tecrübesi yok, aşk tecrübesi yok, erkekleri tanımıyor, hayatta daha doğru düzgün bir şeyler yaşamamış, sevgilisini kaybederse hayatının biteceğini düşünüyor.
Siz bunların tam tersisiniz. Senelerdir çalışan, başından evlilik geçmiş, deneyimli, tecrübeli bir kadınsınız.
Herkesin 20liklere değil size şaşırması bu yüzden zaten.
Asıl sizin çekmiyor olmanız lazım diye düşünüyoruz.

Maddiyatçı dememe kızmışsın ama aşk kadınım deyip daha evlenmeden ev alırsam çocuklarının payı olur yok perdeyi o alsın yok emekli olurum diye bisürü hesaba giren biri nasıl aşk kadını oluyor...güldüm akşam akşam
Aşk kadınıyım diye aptal da değilim .Ki kafama takılanları buraya yazdım sordum.Evlenmeden ev al diyenler oldu ayıp olur dedim .Ozaman ben maddiyat konuşmuşum özür dilerim hatamı anladım diyeyim.Ne istediğiniz belli değil sizin de.Herssy suç herşey kabahat.Adeta sarı sayfa haberi size göre. Gayet insanı konuşmalar onlar.
Saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen laf sokacağım diye uğraşmayın.Kac yaşındasın.Evli misin?Yaşadıklarından bahset.

20li yaşlarda çekenler anlaşılabilir. Tecrübesiz, hayat tecrübesi yok, aşk tecrübesi yok, erkekleri tanımıyor, hayatta daha doğru düzgün bir şeyler yaşamamış, sevgilisini kaybederse hayatının biteceğini düşünüyor.
Siz bunların tam tersisiniz. Senelerdir çalışan, başından evlilik geçmiş, deneyimli, tecrübeli bir kadınsınız.
Herkesin 20liklere değil size şaşırması bu yüzden zaten.
Asıl sizin çekmiyor olmanız lazım diye düşünüyoruz.
20lerde elini sallasan ellisi.Ama şimdi böyle değil.Ha ben zaten evlenmeden once uzun süren bir karsilikli platonikimsi (sevdigim halde olmadim)bir de 6 ay süren bir ilişki yaşadım. Çok ilişkim olmadi.Bosanma sonrası yaralı dönemde şansların bosanma ve yas yuzunden azaldığı dönemde yasadim en buyuk iliskileri
Onlar da bu yüzden sancılı oldu..Lutfen sız neler yaşadınız anlatır mısınız.

Konu sahibinin bu konuyu açmasının sebebi, ben hata ettim adamı düşünecem demeye sevk ettim, nasıl çevirebilirim geri evlilik fikrine...Bunun dışındaki yorumlara ve gerçeklere kapalı ve hakaret olarak algılıyor..

Herkes en iyisi buna yonelik taktik versin 😜

Bu arada defalarca adamın kendisinden adım beklediğini yazmış...Ama ne hikmetse adam virüs girdi, beni boğma diyerek mesajlarına cevap bile vermeye zaman zaman tenezzül etmiyor, canı isterse de napıon diye yazıyor...Adım bekleyen adam boyle oluomuş demek siz de öğrenin yani bunları 😀😀
Vazgeçsin ozman yazmasin bana.Niye yazıyor.Adam düşünme sürecinde.Benden de başka bir çaba görmüyor. Sorunu konuşmadan irtibatı kesmemiş olduk.Kendince yatismayi bekledi.Ki ben hiç yüz vermiyorum.Suan adım atmak istese bile o yüzü bulamıyor.Sence neden irtibatı kesmiyor ne yapacak onu da de bakalım..Ben her türlü nazik yorumu aldim kabul ettim
Ama senin gibi ego kokan yorumları kabul etmiyorum.Niyetin ben faydalanayim degil
Laf sokmak için uğraşıyorsun.Boyle laf sokayim suksem olsun yorumlarından..
Böyle yazacaksan yazma gerçekten.. Faydan olmuyor enerjimi aşağı çekiyorsun sadece.Yorumlarinizi nazikçe yapın buraya apır sapir söz duymak için açmadım.Ben burdaki yorumlara hep öyle yaparım onu da beklerim..

Son düzenleme:
20lerde elini sallasan ellisi.Ama şimdi böyle değil.Ha ben zaten evlenmeden once uzun süren bir karsilikli platonikimsi (sevdigim halde olmadim)bir de 6 ay süren bir ilişki yaşadım. Çok ilişkim olmadi.Bosanma sonrası yaralı dönemde şansların bosanma ve yas yuzunden azaldığı dönemde yasadim en buyuk iliskileri
Onlar da bu yüzden sancılı oldu..Lutfen sız neler yaşadınız anlatır mısınız.
Ben de inatla hayatınızda nolursa olsun bir erkek olması gerektiğini düşünmenize şaşıyorum. Benim annem 30lu yaşlarında boşandı, karşısına birçok insan çıktı. "Aman yanımda biri olsun da varsın çıkarı için olsun" demedi, aklına yatan biri olmadığı için tekrar evlenmedi. Kendi tercihiyle. Belki önümde annem gibi "eh işte"lik bir kocası olmasındansa bekar kalmayı tercih eden bir örnek olduğu için sizin bu "tren kaçmadan iyi kötü biriyle evleneyim" mantığınız bana garip geliyor.

Valla ben 2 yılın sonunda doğumgünümde "doğumgünün kutlu olsun, bizden bir şey olmayacak, bitirelim" mesajıyla bırakıldım. Bir başkası, bir gün önce sokak ortalarında el ele yürürken, "benim aradığım insan elimin altında" deyip öperken iki gün sonra bana iş sorunları olduğunu söylediği gece eve başkasını almış, tesadüfen öğrendim. Böyle böyle küçüklü büyüklü hazin hikayelerim var :KK70: Öyle musmutlu bir aşk hayatım olmadı hiç yani, sancılar çeken, acılar başarısızlıklar yaşayan tek siz değilsiniz.

Yuvarlak hesap 30 yaşındayım diyelim.
Benim yaş aralığımdaki erkeklerin çoğu evlendi barklandı veya ciddi ilişkisi var. Bir kısmı özellikle 35+ boşandı bile, kimi çocuklu.
Ben hiç evlenmedim.
Buna rağmen "yaşım geçmeden" evlenmiş olmak için bir sürü falsosu olan birini hayatıma almayı düşünmedim. İte kaka yürüteceğim bir sevgililik veya evlilik yerine tek başıma olmayı tercih ediyorum. Diyorum ya belki de önümde annem kadar güçlü bir kadın olduğu için hayattaki mutluluğumu evliliğe, erkeğe endekslemiyorum. Tek başıma da zaten mutluyum, hayatıma biri girecekse bu mutluluğumu arttırmak için olmalı, bozmak için değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X