Konu sahibi kendisini uyaranları egolu ilan etti..Hatta eski konularını okuyup sen de sunu yapmıssın burda niye ahkam kesiyorsuna getirdi...Burdan belli zaten kişiliğin de neyse...Sanki onun kötülüğü için uğraştık...Bize ne git ayaklarına kapan...
Adamdan bişey olmayacağını herkes önce normal yazdı ama o adamı savundukça , kafasındaki senaryoları buraya dökdükçe doğal olarak sert uyarılar da geldi...
Konu sahibi yazmamızı istemiyor...Sadece biraz daha bekle bakalım, adam sana döner kesin, şimdi düşünüyordur gibi yorumlar onun işine yarayacak...Artık yazmayalım zaten konunun bu kadar uzatılacak bi durumu da yok...Seni kendinden fiziki olarak uzak tutan ama aynı zamanda mesajlarla cepte tutan bi adam var...
Yine soyluyorum sen yaşını doğru söylemiyorsun zaten bence...Doğru soyleseydin belki yaşına verilirdi bu kadar eleştirilmezdin...
Eski uyelerden ve malesef yasinin dogru oldugunu dusunuyorum
Size yazdiginin cok ayip oldugunu soyledim verdigi cvba ayri sasirdim
Siz uzulmeyin o kdr msj yardimci olmaya calisma size ayri uzuldum
Bazen vazgeçmeyi bilmek gerek diye düşünüyorum..
Siz sevgililiği bitirmiyorsunuz, ben Bir evliliği bitiriyorum şuan..
Şöyle düşündüm; yaşamak istediğim, kendime layık gördüğüm hayat karşımdaki insanla yaşanacak hayat değil.. onun bana vereceği, verdiklerinden belli..
Daha fazla yıpranmanın anlamı yoktu..
Siz de düşünün, kendinize layık gördüğünüz hayat bu şekilde yaşamak mı ?
lütfen evlenmek için acele etmeyin, şuan keşke hiç evlenmeseydim diyorum, 2.eşten ayrılmak üzereyim çocuk da var, işiniz var, sağlığınız yerinde neden size değer vermeyen biriyle birlikte olmak için ısrar ediyorsunuz, emin olun evlenmemek dünyanın sonu değil, o adamla evlenirseniz hiçbirşey hayalinizdeki gibi olmayacak asıl kabus o zaman başlıycak çocukları rahat bırakmıycak, paranız elinizden alınacak, sağlığınız bile bozulabilir Allah korusun, lütfen imkanınız varsa tatile filan gidin biraz uzaktan bakın yaşadıklarınıza, ailenizle ilgili durumu bilmiyorum ama lütfen size kıymet vermeyen sadece para için sizi kullanan bir adamdan uzak durun, benim maaş kartımda eşimde olduğu için biliyorum, yani yaşayacaklarınız yaşadım, o yollardan geçtim, keşke beni de uyaran birileri olsaydı belki de hiç evlenmezdim bu pislik herife
Bence de herkes kalitesi dogrultusunda yazar.Ne laf anlamaz insanlarsınız.Bir insana doğruyu gösterirsin ama sonra baskı yapmazsın alaylı alayliÜzülmeyin canım..Herkes kendi kalitesince yazar
Bizim iyi zamanlarimiz da oldu belki ondan çok kötü görmüyorumTulipa hanim, ben yeni üyelerdenim, burdaki üyeleri tanimiyorum ve gayet objektifim.
Yazilarda ben egolu bisey göremedim, bende sizi kirmak icin yazmadim.
Konuyu siz actiginiz icin herkes kendince disardan bakip ne gördünü yaziyor.
Haa.. belki bizlerde aynini yasadik veya daha kötüsünü ve bu yüzden uyarmak istedik. Mükemmel bir evliligiz iliskimiz yok belki ama icinde karsilikli sevgi var!!
Iste benim burda göremedigim adamdaki sevgi! Günde bir msj atiyor.. sizde buna raziyim diyorsunuz.
Ben buna sasiriyorum.
Sizi el üstünde tutan, hayatinin tam ortasina koyan birisi olsa, ok yapin sizde fedakarlik diyecegim. Ama bana karsi tarafin ilgisi cook az geldi.
Yanlis anladigim bisey varsa veya sizi kirdiysam sorry. Burdan okuyunca böyle anladiliyor.
Her biriniz kendi maddiyat maaş yönetimini yazsaydıniz çok daha faydalı olurdu.
canım detaylar burda başka ne merak edersen sorabilirsinSiz de biraz bahseder misiniz bize de faydası olur
Şuan istemiyorum konuyu kapattiriyorum zaten.Onlari dahi yazsaydınız daha faydaki olurdu.Elbetteki dusunecem etraflıca. Düşünmeden mi evleneyim .Ben de düşünüyorum şuan.Evlenmeden herşeyi düşünmek iyidir.Tolire edip edemeyeceğin şeyleri, sevginin yeri..O da düşünsün bana sevgisi var mı yok mu...Ne dediginiz belli degil.Yazma artık lütfen hakkimda yorum yapma.Sanki adam evlendi de maaş yönetiminiz kaldı...Allahım yarabbim...Sın mesajlarınla herkese verip veriştirmişsin şimdi hala akıl istiyorsun
Eniştem ilgili çok şaşırtıcı ama fazlasıyla değer veriyor ama bir kızkardeş olarak gözümden kaçmıyor,istesem de istemesem de acaba diyorum evin maddi yükü fazlasıyla kızlardeşimde!üvey kızın nike ayakkabısına kadar!Bunun tersi olsa nasıl olurdu bilemiyorum çifte standart yapmak da değil amacım,sanırım anlatabildim..Beni anladığın için tesekur ederim.Yazar mısın ogrenmek isterim.
Derdiniz ne? konu bekçisi gibi oldunuz! hayır cidden polemikden başka bir işe yaramıyor şu mesajınız da dahil tümü...Sanki adam evlendi de maaş yönetiminiz kaldı...Allahım yarabbim...Sın mesajlarınla herkese verip veriştirmişsin şimdi hala akıl istiyorsun
Tesekur ederim.Boyle örnekler faydalı oluyor düşünmekte.Ama onu maaşı da 3 yıl sonra benim maaşımla aynı olacak borcu bitince.Aslinda hesaplı tutumlu adam.Okadar borcun arasında araba parası biriktirmiş çok iyi bir araba olmasa da.O durumu taktir ettim.Ve yurt dışından vazgeçtiğini söylemişti son yüzyüzede..Eniştem ilgili çok şaşırtıcı ama fazlasıyla değer veriyor ama bir kızkardeş olarak gözümden kaçmıyor,istesem de istemesem de acaba diyorum evin maddi yükü fazlasıyla kızlardeşimde!üvey kızın nike ayakkabısına kadar!Bunun tersi olsa nasıl olurdu bilemiyorum çifte standart yapmak da değil amacım,sanırım anlatabildim..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.. ablanız kendi canınız kanınız, elin adamının çocuğunu okutmaya çalışırken, adamın ev vs borcunun altına girerken vereceğiniz para daha çok ağrınıza gider...Ablam suan ayda daha fazla para vermem için ısrar ediyor. O böyle yaptıkça evlenesim geliyor bu arada.
Ablam suan ayda daha fazla para vermem için ısrar ediyor. O böyle yaptıkça evlenesim geliyor bu arada.
Söylüyoruz ama anlatamıyoruz bacım bi tartayım bi bakayım modunda halalütfen evlenmek için acele etmeyin, şuan keşke hiç evlenmeseydim diyorum, 2.eşten ayrılmak üzereyim çocuk da var, işiniz var, sağlığınız yerinde neden size değer vermeyen biriyle birlikte olmak için ısrar ediyorsunuz, emin olun evlenmemek dünyanın sonu değil, o adamla evlenirseniz hiçbirşey hayalinizdeki gibi olmayacak asıl kabus o zaman başlıycak çocukları rahat bırakmıycak, paranız elinizden alınacak, sağlığınız bile bozulabilir Allah korusun, lütfen imkanınız varsa tatile filan gidin biraz uzaktan bakın yaşadıklarınıza, ailenizle ilgili durumu bilmiyorum ama lütfen size kıymet vermeyen sadece para için sizi kullanan bir adamdan uzak durun, benim maaş kartımda eşimde olduğu için biliyorum, yani yaşayacaklarınız yaşadım, o yollardan geçtim, keşke beni de uyaran birileri olsaydı belki de hiç evlenmezdim bu pislik herife