Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eski uyelerden ve malesef yasinin dogru oldugunu dusunuyorum
Size yazdiginin cok ayip oldugunu soyledim verdigi cvba ayri sasirdim
Siz uzulmeyin o kdr msj yardimci olmaya calisma size ayri uzuldum

Bazen vazgeçmeyi bilmek gerek diye düşünüyorum..
Siz sevgililiği bitirmiyorsunuz, ben Bir evliliği bitiriyorum şuan..
Şöyle düşündüm; yaşamak istediğim, kendime layık gördüğüm hayat karşımdaki insanla yaşanacak hayat değil.. onun bana vereceği, verdiklerinden belli..
Daha fazla yıpranmanın anlamı yoktu..
Siz de düşünün, kendinize layık gördüğünüz hayat bu şekilde yaşamak mı ?

lütfen evlenmek için acele etmeyin, şuan keşke hiç evlenmeseydim diyorum, 2.eşten ayrılmak üzereyim çocuk da var, işiniz var, sağlığınız yerinde neden size değer vermeyen biriyle birlikte olmak için ısrar ediyorsunuz, emin olun evlenmemek dünyanın sonu değil, o adamla evlenirseniz hiçbirşey hayalinizdeki gibi olmayacak asıl kabus o zaman başlıycak çocukları rahat bırakmıycak, paranız elinizden alınacak, sağlığınız bile bozulabilir Allah korusun, lütfen imkanınız varsa tatile filan gidin biraz uzaktan bakın yaşadıklarınıza, ailenizle ilgili durumu bilmiyorum ama lütfen size kıymet vermeyen sadece para için sizi kullanan bir adamdan uzak durun, benim maaş kartımda eşimde olduğu için biliyorum, yani yaşayacaklarınız yaşadım, o yollardan geçtim, keşke beni de uyaran birileri olsaydı belki de hiç evlenmezdim bu pislik herife

Harika bi yazı

Siz de biraz bahseder misiniz bize de faydası olur

Tulipa hanim, ben yeni üyelerdenim, burdaki üyeleri tanimiyorum ve gayet objektifim.
Yazilarda ben egolu bisey göremedim, bende sizi kirmak icin yazmadim.
Konuyu siz actiginiz icin herkes kendince disardan bakip ne gördünü yaziyor.
Haa.. belki bizlerde aynini yasadik veya daha kötüsünü ve bu yüzden uyarmak istedik. Mükemmel bir evliligiz iliskimiz yok belki ama icinde karsilikli sevgi var!!
Iste benim burda göremedigim adamdaki sevgi! Günde bir msj atiyor.. sizde buna raziyim diyorsunuz.
Ben buna sasiriyorum.
Sizi el üstünde tutan, hayatinin tam ortasina koyan birisi olsa, ok yapin sizde fedakarlik diyecegim. Ama bana karsi tarafin ilgisi cook az geldi.
Yanlis anladigim bisey varsa veya sizi kirdiysam sorry. Burdan okuyunca böyle anladiliyor.

Üzülmeyin canım..Herkes kendi kalitesince yazar
Bence de herkes kalitesi dogrultusunda yazar.Ne laf anlamaz insanlarsınız.Bir insana doğruyu gösterirsin ama sonra baskı yapmazsın alaylı alayli
Bir düsunecek o insan zaten..Durumu analiz eder mısınız dedim sizi arkadaşlarım görüp..
Mune
konuyu kapatır mısın?Daha fazla gereksiz yorum yazılamasın.Insani pişman ediyorsunuz gerçekten kapattirmadigina. Nezaketli ve objektif yorum dedikce ...Insan olan anlar ya.Suan sınır olmaktan başka bir işe yaramıyor konu.Gercekten KK dan da soğutuyorsunuz.Buraya konu açtım diye yerden yere vuracağını, anlamına gelmez.Evleneceksem de ben çekecem evlenmeyeceksem de ben çekecem. Kaldiramiyorum arkadaşım negatif aşağı çekici yorumları.Bana dikkat ettiyseniz konularda hep nezaketli yazarım bunu da beklerim.Ama tahrik ediyorsunuz insanı.Nezaketli yazanlar olumsuz da yazdilar basim gozum ustune birsey demedim faydasini da aldim.
Zaten alınmıyor onlar ama kendini bilenler üstüne alınıyor işte böyle.Bir faydasını görmüyor gerginlesiyorum bos yere.Zaten mutluluk bombası bir insan değilim. Yazarken insan bir üslubuna dikkat eder.Bin kere söyledim.Ama değişen birşey yok.Ya niye gelip gelip yazıyorsun yazma yani.Senin yorumunun bana bir faydası olmuyor çünkü niyetin kötü.Gelmis burda stresini atıyorsun bana.

Bizim iyi zamanlarimiz da oldu belki ondan çok kötü görmüyorum
Çünkü buraya hep kötü taraflarını yazdım yorum almak için.Buna raziyim derken bugünkü mutluluğuna aynı olacaksa raziyim daha kötü olacaksa razı değilim istedim öyle de dua ettim.Bugunkuyle eşit yada daha iyi olacaksam nasib et yoksa etme evlilik diye.
Ben dışardan baksam başka biri olsam evet çok üstüne gelinmis uyenin derim ilk baskarda sert alayci yorumlara birsey demiyordum iyiligim için diyordum.Ama bin tane olunca yeter artık gerilmeye başladım.Oklari kişiye değil bana yönettiniz ona yönetim bari ondan soğuyayım da ise yaradın.Biyle kendime saygılı azalttirmaya yönelmekten başka birşey yapmıyorsunuz.Bir insana 40 kere deli dersen deki olurmuş biraz dikkat lütfen.Geriliyorum artık.Empati yapın.Bazi yorumlar nezaketli empatik ama olumsuzdu .Onlara tesekur ederim .

Mune kapatır mısın..Teli elimden düşürmez oldum.

Son düzenleme:
Her biriniz kendi maddiyat maaş yönetimini yazsaydıniz çok daha faydalı olurdu.

Sanki adam evlendi de maaş yönetiminiz kaldı...Allahım yarabbim...Sın mesajlarınla herkese verip veriştirmişsin şimdi hala akıl istiyorsun
Şuan istemiyorum konuyu kapattiriyorum zaten.Onlari dahi yazsaydınız daha faydaki olurdu.Elbetteki dusunecem etraflıca. Düşünmeden mi evleneyim .Ben de düşünüyorum şuan.Evlenmeden herşeyi düşünmek iyidir.Tolire edip edemeyeceğin şeyleri, sevginin yeri..O da düşünsün bana sevgisi var mı yok mu...Ne dediginiz belli degil.Yazma artık lütfen hakkimda yorum yapma.

Son düzenleme:
Beni anladığın için tesekur ederim.Yazar mısın ogrenmek isterim.
Eniştem ilgili çok şaşırtıcı ama fazlasıyla değer veriyor ama bir kızkardeş olarak gözümden kaçmıyor,istesem de istemesem de acaba diyorum evin maddi yükü fazlasıyla kızlardeşimde!üvey kızın nike ayakkabısına kadar!Bunun tersi olsa nasıl olurdu bilemiyorum çifte standart yapmak da değil amacım,sanırım anlatabildim..

Ablam suan ayda daha fazla para vermem için ısrar ediyor. O böyle yaptıkça evlenesim geliyor bu arada.Yagmurdan kaçarken dolu olabilir ama bir aile de böyle yapmamalı onlara daha çok kiriliyorum.

Son düzenleme:
Tesekur ederim.Boyle örnekler faydalı oluyor düşünmekte.Ama onu maaşı da 3 yıl sonra benim maaşımla aynı olacak borcu bitince.Aslinda hesaplı tutumlu adam.Okadar borcun arasında araba parası biriktirmiş çok iyi bir araba olmasa da.O durumu taktir ettim.Ve yurt dışından vazgeçtiğini söylemişti son yüzyüzede..

Ablam suan ayda daha fazla para vermem için ısrar ediyor. O böyle yaptıkça evlenesim geliyor bu arada.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.. ablanız kendi canınız kanınız, elin adamının çocuğunu okutmaya çalışırken, adamın ev vs borcunun altına girerken vereceğiniz para daha çok ağrınıza gider...
Yaşam biçiminizi bilmiyorum, yalnız mı yaşıyorsunuz ablanızla mı ama bence kendiniz 1+1 bir eve çıkın..
Şuan içinizde bulunduğunuz yaşantıdan kaçarken daha kötüsüne denk gelmeyiniz bence...

Ablam suan ayda daha fazla para vermem için ısrar ediyor. O böyle yaptıkça evlenesim geliyor bu arada.

Senin de her şeyden evlenesin geliyor
Ben istiyorum desene bir kere de

"Kötü yorum yapıp beni evliliğe itiyorsunuz"
"Ablam para istiyor evlenesim geliyor"

Sen de farkındasın başına geleceklerin de şimdiden başlamışsın başkasına yıksam sebebi diye hazırlanıyorsun

Söylüyoruz ama anlatamıyoruz bacım bi tartayım bi bakayım modunda hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…