O yazıya katılmıyorum banyoyu mecburiyetten yaptırdı.Evlenmek istiyordu eşya bakıyorduk parasını ödeyecekti ben erteledim..Sonra da o konuşmayı yaptım.Oyuzden geri çekti kendini.Defalarca söyledim bunu.Herhalde gözden kaçtı.O yoruma kesinlikle katılmadım.O kadar değil.Ayakta alkışlanacak bir yazı olmuş gerçekten..
Siz olaylarin icinden bizde disardan bakiyoruz. Bu kadar kadin tamamen sizden farkli dusunuyoruz. Siz katilmayabilirsiniz ama bir çogumuza göre galiba görünen bu maalesefO yazıya katılmıyorum banyoyu mecburiyetten yaptırdı.Evlenmek istiyordu eşya bakıyorduk parasını ödeyecekti ben erteledim..Sonra da o konuşmayı yaptım.Oyuzden geri çekti kendini.Defalarca söyledim bunu.Herhalde gözden kaçtı.O yoruma kesinlikle katılmadım.O kadar değil.
Ben evlensem de okutmam ki.Onu anladi o.Evi alır çekilirim demeye getirdim.Ev meselesinin sekteye uğramasını istemiyorum dedim.Seni engellemek istemem bildiğin gibi yap dedim ama benim maaşla ev olayına girecem demeye getirdim.Ev taksiti bitince de erken emekli olurum ev almışım daha napayım dedim.Yani çok da ezdirmedim kendimi.Ezdirsem bunu mesele dahi yapmaz adamla aramı bozmazdım.Ayip mi oldu diye düşünmüştüm sadece.Oyuzden seni engellemek istemem dedim.Maas kartını bir çok kişi kocasına veriyor yada havale yapıyor ben yapmam ben mi ezdirmiş oluyorum kendimi.Kk daki çoğunluk böyle de yapıyor konusu açılmıştı okumuştum tek tek yorumları.
Evde kaldım korkusu mu yaşıyorsun?Bağımlılık yok.Suan ayrılsak kahrolmam bile.Ama sevmiştim.Uzulurum biraz .Okadar da olsun.
Sizler gençsiniz tabi.Ben de gençken kimleri reddettim.Insan yoruluyor iki kötü şey hakkında secim yapmak istiyor.Ben bundan sonra eskisi gibi durmam zaten ona.
Tulipa, neden burdaki insanlara kendini ispatlamaya çalışıyorsun? Canın kime isterse paranı ona harcarsın. Canın nasıl birini istiyorsa öyle birini seversin. Adam seni kullanıyor paran için diyelim, sen de onu kullanıyorsun bir şekilde. Madden ya da manen. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.Bizde şuan ablam ve çocukları kalıyor.Ben zaten onlara da harcıyorum.Evlenirsem biraz da eşime harcamış olacam.Cocuklarina hediye dışında harcamam.Insan kimseye para harcamayayım derse yalnız kalır. Ben de ondan bıkmışım.Ev almak eve biraz katkı bukadar.Zaten çocuğum olursa onun bakıcı parası vs de olacak paradan zırnık kalmaz.
Enson çocuğunu yurtdışına göndermeyeceğini vazgectigini de söylemişti.Tr de bile birsuru para demisti. Naparsa yapsın artik.
Ben yaşadığım için o yazıya katılmam mümkün değil.Ben doğruya doğru diyorum zaten.Hakli olana haklı diyorum.Ama abartmış onu yazan.Ben olayları kendim yaşadım.O kişi değil.Hakliya hakli diyorum okadar aklim calisiyor.Carpitilmasina da okey demem.Siz olaylarin icinden bizde disardan bakiyoruz. Bu kadar kadin tamamen sizden farkli dusunuyoruz. Siz katilmayabilirsiniz ama bir çogumuza göre galiba görünen bu maalesef
Asla aklınıza laf etmiyorum. Benden buyuksunuz saygim sonsuz size soyleyen bircok kisi benden buyuk ve o deneyimleri yasamis kisiler hak veriyorum bircok yazilana. Hakkinizda hayirlisi olsun diyorum ben.Ben yaşadığım için o yazıya katılmam mümkün değil.Ben doğruya doğru diyorum zaten.Hakli olana haklı diyorum.Ama abartmış onu yazan.Ben olayları kendim yaşadım.O kişi değil.Hakliya hakli diyorum okadar aklim calisiyor.Carpitilmasina da okey demem.
Kız yemin ederim "iki çocuğumu yurt dışında okutacaksan gel benle evlen" diyesim geldiParasıyla sevdirttirecek sonunda kendisini
Değerli tulipa, yaşın 42 ise sana tavsiyem bu platgornda bulunan 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar forumuna göz atman. Eş adayın çocuk istemiyorsa işin zor. Okuduğumdan anladığım kadarıyla sağlıkçısın. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Özellikle maddi konu konusunda sorun yaşaman muhtemel konu.Ben yaşadığım için o yazıya katılmam mümkün değil.Ben doğruya doğru diyorum zaten.Hakli olana haklı diyorum.Ama abartmış onu yazan.Ben olayları kendim yaşadım.O kişi değil.Hakliya hakli diyorum okadar aklim calisiyor.Carpitilmasina da okey demem.
Yok çocuk istiyordu o.59681938, member: 906068"]
Değerli tulipa, yaşın 42 ise sana tavsiyem bu platgornda bulunan 40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar forumuna göz atman. Eş adayın çocuk istemiyorsa işin zor. Okuduğumdan anladığım kadarıyla sağlıkçısın. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Özellikle maddi konu konusunda sorun yaşaman muhtemel konu.
.Iki gündür yazmıyor.Ona verdiğim cevabı okumadı.Birden bire nolduysa.Evet uzuluyorum.Sevmisim herşeye rağmen.Ozluyorum, irtibatim kesilince..Iyi günlerimiz de oldu..
Üzülme canım arayacak .senin nabzını ölçmek için aramıyor.Biliyorki ne zaman arasa bıraktığı yerdesin.aklınca sana ders veriyor. Çocuk konusuna gelince .sırf çocukları üzülmesin diye bile çocuk yapmaz bu adam demedi deme.senin şartlarında bi kadın 2 çocuğuyla onu kabul etmis bu adam daha ne iştesin. Inşallah biz yanılıyoruzdur da çok üzülmezsinIki gündür yazmıyor.Ona verdiğim cevabı okumadı.Birden bire nolduysa.Evet uzuluyorum.Sevmisim herşeye rağmen.Ozluyorum, irtibatim kesilince..Iyi günlerimiz de oldu..
Yazdiginiz cevabi okumustur gormemis degdir kesinlikle. Bildirimde acmadan yazilari okuyup yoksayabiiyorsunuz.Iki gündür yazmıyor.Ona verdiğim cevabı okumadı.Birden bire nolduysa.Evet uzuluyorum.Sevmisim herşeye rağmen.Ozluyorum, irtibatim kesilince..Iyi günlerimiz de oldu..
Iki gündür yazmıyor.Ona verdiğim cevabı okumadı.Birden bire nolduysa.Evet uzuluyorum.Sevmisim herşeye rağmen.Ozluyorum, irtibatim kesilince..Iyi günlerimiz de oldu..
Yok ben yapabilirdim.Sevgi bende çok şeyi göze aldırır.Sevmeden kimseyle de yapamam.Ama adam böyle işte.Bugun yazdım niye okumuyorsun diye.Teline virüs girmiş.Dedim on dk sonra cevaplamıştım ben mesajını.O an gördüm ama berat gecesi namaz kılayım dedim dedi.Ertesi gün de telime virüs girdi dedi.Bugun işyerinde format attırmış.Ama ben altında kalmadım.Gorunce cevaplayabilirdin diye .Kavga ettik.Cok üstüne geliyormusum.Her mesaja cevap vermek mi zorundaymis.Her mesaja cevap verse evin yolunu sasirirmis.Cevap vermek bir insanı onemsemektir dedim çıktım ben de.Saydim biraz.Keske içim sogusa.Ben kendimi tamamen çekersem belki adam ozaman düşer bana.Neden bu kadar korkuyorsunuz???Evlilik birbirini hayat arkadasligina secmek,ortak kararlar almak..Siz bunu bastan basaramamissiniz.Bir omuru sizi isteyen biri ile gecirirsiniz..Sizi istemiyorsa kimse vazgecilmez degildir..Cocuklu biri ile evlenmek zor.Sahsen ben yapamazdim.Cok fedakar olmaniz lazim.Bazen ikinci planda olmayi goze almaniz lazim..O da bunu sezmis,bunu yapamayacaginizi anlamis ve ondan dusunuyorum diyor.Bence onun yolunu gozlemek yerine siz de dusunun.Acaba yapabilir miyim diye.Yok yere basinizi agritmayin. Insan bazen kendi cocuguna bile tahammul edemezken baskasinin cocugu icin uzulmek bir sure sonra agir gelir insana..
Yok ben yapabilirdim.Sevgi bende çok şeyi göze aldırır.Sevmeden kimseyle de yapamam.Ama adam böyle işte.Bugun yazdım niye okumuyorsun diye.Teline virüs girmiş.Dedim on dk sonra cevaplamıştım ben mesajını.O an gördüm ama berat gecesi namaz kılayım dedim dedi.Ertesi gün de telime virüs girdi dedi.Bugun işyerinde format attırmış.Ama ben altında kalmadım.Gorunce cevaplayabilirdin diye .Kavga ettik.Cok üstüne geliyormusum.Her mesaja cevap vermek mi zorundaymis.Her mesaja cevap verse evin yolunu sasirirmis.Cevap vermek bir insanı onemsemektir dedim çıktım ben de.Saydim biraz.Keske içim sogusa.Ben kendimi tamamen çekersem belki adam ozaman düşer bana.
Arkadaşlar okudunuz dimi, bugün yazmış 'niye mesajımı okuyorsun' diye sitem etmiş. Lütfen artık yormayin minnak parmaklarınızı. Lütfen.
Hayır o yazıyordu hep .Son gün o yazdi ben on dk sonra cvp verdim iki gün görmedi.Neden msj okumuyorsun iki gundur diye patladim.Normal değil mi o yazmis bana.Arkadaşlar okudunuz dimi, bugün yazmış 'niye mesajımı okuyorsun' diye sitem etmiş. Lütfen artık yormayin minnak parmaklarınızı. Lütfen.