Evlemmek uzereyken konustugum bir konu yizunden duşunecegini soyledi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Laalecim seni de gordugume sevindim kuzum..Depresyon icin cok dr dr gezdim ilac denedim ama ise yaramiyor.Yine de kullanıyorum.Psikolog deneyecegim ,para tuzağı olsa da kısa vadede çok faydası olmasa da.Ayri eve çıkamam.Yalniz kalmak bana hiç iyi gelmiyor denedim daha önce.Ozellikle ayrılık aşamalarında hiç iyi gelmiyordu. Ondan biktigim için ailemin yanına geldim.Olursa kat cıkarim kendi mulkumuze..Maddi anlasmazliklariz idare ediyorum simdilik..Kendimi zaten hiç bukadar ruhen fiizken çekmemiştim.. O da düsünsün kendindeki yerimi.
tulipa tulipa canım benim.
Psikolog para tuzağı da çok afedersin de bu adam neci?
Bu adamın sadece seni sömürmek için yanında olduğunu kaç defa daha söylemeli acaba?
Ailen de öyle.
Çevrendeki herkes seni kullanıyor,sen yalnız kalmamak için buna boyun eğiyorsun.
Yalnız kalınca ne oluyor ki?
Hani hayatta hiç yalnızlığı görmemiş olsam acaba mı diyecem de inan buradaki hemen herkes bir dönem yalnız kalmışır,hala yalnızdır vs.

Yok uzatmam o kadar.O da uzatmaz.Biliyor benim tez canlı oluşumu.Beklemeyecegimi.Sana iki ay sonra gelsem unutmuş olursun dedi.Sevgim geçiciymis yani.Ilgi üstüne konuşuyorduk da...Sonsuz sevmeyeceğimi biliyor.Gormeyecince unutacağımı biliyor.Kadinlarin sevgisi görsellik üzerine gormeyince unutuyor dedi.Benle gerçekten evlenmek istedi şüphem yok kizlar .Martta eşya alacaktik parası da verilecekti ben erteledim bir gerginlik uzerine..Oglunu bekledik arabayı satmasını bekledik Satınca hemen koyuldu ise yigidi vur hakkini ver.Ama maddi konularda anlayışımız ters iste bildiginiz gibi o sorun oldu..Ben o meseleyi konustum degisti hersey..

Adama sinir oldum o ayrı da sen de ayrı bi olaysın yani...Asla vazgeçmeyen takıntılı kadın modelisin...Boşunaymış buraya yazılanlar...Yiğidi vur hakkını ver diyorsun...Size mutluluklar

Adam oyalıyor evlenmez. Evlense bile çocuk meselesi yalan olacak, aradan yıllar geçecek ve tulipa menapoza girecek. Adam zaten oyalayarak boş yere 1 yılını yemiş. Yaşını almış insanlar 1 yıl neyin flörtünü yaşayacaklar benim bildiğim duygu ve mantık varsa 5 6 ay içinde evlenilir. Adam daha düşüneceğim diyormuş. Pehh. Çünkü çocuk meselesinde rahat. Büyümüşler, düzenleri olmuş. Adamın tek derdi para çekeceği atm. Biz bunu yaşamasın diye çabalıyoruz işte ama sanmıyorum bizi dinleyeceğini
Bir yıl evet çok uzadı.Ilgisizlik de olunca zor geçti.Martta eşya alınıyordu nerdeyse ben erteledim.Cocuk konusunda sorun olmaz kızlar okadar da kötü biri değil.Sadece maddi yardımımı bekledi işte.. Ama bukadar uzaması bizi yıprattı..Beni çok yıprattı.Dusun dusun bir hal oldum.Biz sonbaharda eğlenmeliydik sonrası zor geçti
Ama işte anca arabayı sattı ozaman da.Arabasi çok iyi değildi zaten.Hatta dediki bana sen kredi çeksen eşya ici arabayı satınca ben kapatırım krediyi.Ben oralı olmadım.Arabayi satmasını bekledim.Elini taşın altına koysun istedim..Osiralar gerçekten istiyordu..

bu kafar tereddüteyse ve maddi durumları deert ediyorsa bu durumhiç düzelmezse hep bu konuda tartışabilirsiniz ve senin ruhun sen çok yıpranırsın ama yinede sen bilirsn tabikide
Yani bukonuda sert dusunurse olmaz zaten.O da kendini maddi anlamda çekecek biraz..

Kizlar bir yildir bir ikiskim var.Burda son birkaç konu onla ilgili.
ilgisizligini çektim bir yıl.Sevdim, değer verdim ..Oğlunu ikna etti sonunda arabayı sattı eşya almak üzereyken özensiz davranışları yüzünden eşya almayı erteledim(meğer 500tl kapora vermis bana soylememis) Sonra yine ilişkime normal devam ettik.
Zaten o bana güzel yaklaşsa yelkenlerim iner ama o öyle değil..

Oğlunu iki yıl sonra yurtdışına para değeri düşük bir ülkeye okumaya göndereceğini söyledi (ailesinin yaninda).Şuan maaşının çoğu geçmişte yaptığı borsa borcuna gidiyor .O da 2 yıl 8 ay sonra bitiyor..Ben bazı sözlerinden maaş kartı beklediğini anlamistim.Bu tür maddi beklentiler beni üzüyordu.Evlenmeden konuşup temiz bir sayfayla evliliğe girmek istedim.(Tabi pişman edildim)

Ben oglunun yurt disi olayini konuştum.Sahsen bana gereksiz gelmişti kendi çocuğum olsa yine de gereksiz görürdüm.Hani ikinci öğretimler var.Bunu söyledim.Kararli olduğunu gördüm.Olabilir.
Su dikkatimi cekti.Tam 2 yıl sonra göndermek istiyor ama borcu 2 yıl 8ay sonra bitiyor.Nasil göndereceksin dedim.Fazla mesai yaparım biriktiririm dedi.Ev alıp sonra pirimim dolunca emekli olmak istediğimi söyledim.O da ev almak istiyordu esasen.Cogunluk taksitleri benimkiyle odesek son taksitleri de sen ödesen ne güzel olurdu.Oglandan sonra bari yapmasan"dedim(kızını da kesin olmasa da göndermeyi dusunuyordu).. Tabi bozuldu.Pirim dolunca emekli olmamı istemedi.Ben de söz veremem dedim..

Ertesi gün sen benim çocuklarıma ana olamazsın hiç başlamamalıydık dedi.Ben onu üzdüğünü fark ettiğim için özür dilerim dedim.Cok açıklamalar yazdım.Sen bu meselelerden kiymetlisin dedim.Ertesi gün de evine gittim.Guzel karsiladi.
Bir hafta geçti yine arıyor soruyor ama ben artık evlenmek eşya almak istiyorum.Daha bir ilgisizlik sezdim.Bir mesaj yazdım bir sonraki aşamaya geçelim yada düşünmüyorsan bitirelim diye.

Ertesi gün buluşma ayarladı.Bir korkuyla gittim.Ve düşüneceğini söyledi.O arabayı satıp yatak odası ve oturma grubu alacaktı.Oturma grubunu sen al benim daha masraflarım olacak demişti.Halbuki yeterdi.Ben yetmediği yerde yardım edeyim demistim.Sonrada oturma grubu alayim haki perdeleri en al ozaman demistim.Diger eşyalar zaten var.Ben de onun almadiklarini alacaktim klima masa ayakkabilik mutfağa ek dolap vs.Altin alma demistim ama yok almak lazım demişti.kupe kolye...Ben buna 7bin de para vermiştim parca parca önceleri araba için..Onun birini geri istemiisim. ..Işte bu diyalogu sevmemiş.. O dialologu sevmemiş..Beni denemişmiş.

Dusunecem dedi..20 gun oldu .Bu buluşma da iki hafta once.Ama iki haftadır canım demeyi anında kesti daha az aramaya başladı..

Ben evine gittim sık sık aramı iyi tutmak için..
Seni engellemiş gibi olmak istemiyorum bildiğin gibi yap ama sen böyle beni düşün demistim gidip geldikçe..

Teli birkerede açmaz nerdeyse bir yildir. ona laf ediyorum artık bu olay üstüne iyice kudurdu.hicbitsey dedittirmez oldu
.Dün buluşma ayarladım.. Ben daralıyorum ne olacağız diye...Yine bahanelar. Ben eşya icin çok gezmiş karar verememisim huuzru önemseyen insna bunları çok düşünmezmis.

Ben gezme dersindeymişim sürekli. Onu zorluyormusum.Sik görüşmek istiyormusum (.Bir haftayı geçince görüşmek istiyordum artık .)
.Firsat vermiyormuşum ona.
Ilgi için çok dırdır ediyormuşum.Benle mutlu olur mu onu düşünüyormuş.. O an birsey diyemedim fazla uzuntuden..

Geri bas biraz dusuneyim dedi.

Akşamına mesajla bahsettigi kirildigim şeyleri yazdım.Uzuntumu belirttim..(arada ilgisizliğinden dolayı sitemler yazardim) Cok kizdi..Yazistik derken daha da kızdı kizginlikla bitirdi..
Kızlar ben elimden geleni yapmadım mi?Onu biraz da rahat bırakmak isterdim ama bu kusluk bana çok stres vermişti.. Nefes alamaz olmuştum

Hoş böyle de rahat değilim
..Adam bitirecekmi sizce..yazar mi.. Benim yapabileceğim başka birşey varmı?O konudan bahsettiğine cok pişman oldum.Cok büyütmedi mi sizce?Burnumdan getirdi resmen belki de tamamen bitirecek buyuzden..

..
Sanki maddi olarak istediği gibi olmayacağımı anladi da yan mi çiziyor.. Bunu kendine soyledim bugun yok diyor tabi..Gerçekten mi kafasi karisiyor..Yada burnumu diger seylerle beraber surtmek mi istiyor..Bilsemki surtmek icin yapiyor ;yine rahat olacaktim..Ne diyorsunuz?

Allah koruyor seni bence, bırak gitsin
Geri bas diyen adama bir de yalvaracak mısın
Senin kazancın üzerine hesap yapıyor resmen ve sen kimseye de anne olmak zorunda değilsin, evliliğin amacı bu olmamalı zaten
Yerinde olsam bir dakika düşünmem, böyle bir adamla hayat birleştirilmez, nesine güveneceksin bunun, çalışmasan bırakacak seni tek derdi kendine sponsor bulmak, olmaz olsun öyle evlilik

Evleneceği hayal...
Kendi bilir.Yalniz yalnız dursun.Yada daha iyisini bulabilirse bulsun bakalım..Sen olmazsan daha bu işlere girmem dedi..Böyle diyenler yine de deniyor gerçi.Ben olmasam şuan yalnız olacak maddi katki da kimse yapmayacak ona.Dursun yalnız yalnız.Ben ne demisim ne yapmışım..ne yapacağım da çektin kendini..Benim illaki katkım.olacakti her evli çift gibi..Niye söylediğim sorun oldu..

Yasiniz 42 idi galiba. Yazdiklarinizi okuyunca,bakici ilkokul kismi,nasil bu kadar emin oldu acaba cocugun down sendromlu veya baska bir rahatsizligi olmayacagindan diye hayret ettim. Oyle bir program yapilmis ki hayatin dogasina aykiri. Boyle ozel bir bebeginiz olsaydi kucaginizda bebeginiz tek basiniza onun tedavisiyle ugrasirken bosandiginiz esinizin uzerine olan evin taksitlerini de oderken kendinizi bulabilirdiniz. Lutfen kurtarin kendinizi su adamdan.
+ 1 milyon. Yalniz döviz uzerinden.
Yani o kadar dogru soylemis ki arkadas. Yapma tulipa tekmeyi bas

Bence her şeyi kabul edip evlenin ya da ayrılın. Bu adamın mantık evliliği yaptığı kesin ve değişeceğini sanmıyorum. Yani böyle kabul etmeyecekseniz-ki edecek gibi duruyorsunuz- ayrılın. O da şaşırsin.
Ben de mantık evliliği yaptıgini düşünüp uzuluyordum ilgisizlikleri olunca..Yani ben kendimi çekince o da şaşıracak.. Yalnızlığa doymadıysa buyursun çocuklar ,maddiyat ,bana ne dedi desin..

istersen 10 yıl konuş böyle bir adamla işin olmamalı diyor üyeler.
bir sürü bekar yaşına uygun adam var.
2 çocuklu adamla ne işin olur?
Ama bu yasta genelde cocuklu oluyorlar.Cok az bu yasta olup çocuksuz olan denk düşmüyor düşse için ısınmıyor
..

Aman başım bağlansın da nasıl bağlanırsa bağlansın düşüncesi. Yaşa da bakmıyor bu. İllet gibi bir şey geldimi gözü kör ediyor sanki.
Yok için ısınmasa olmaz kızlar okadar da değil.Icimin ısınmadıgi birkaç talip de oldu
Ama talip gerçekten çok az bu yasta onu soyleyim..10yildir sadece bir elin parmaklarını geçmedi bu kişiler hariç.

Ama bu yasta genelde cocuklu oluyorlar.Cok az bu yasta olup çocuksuz olan denk düşmüyor düşse için ısınmıyor
..

var var çocuksuz o yaşlarda çok erkek var. evlenmemiş bile var.
kaldı ki illa senden büyük olması şart mı?
mesela 37-38 yaşlarında iyi bir erkek olur. neden kalıplara sıkışıp hayatı kendine zehir ediyorsun?

bence işi yokuşa sürüp seni maddi olarak kafasına göre kullanacağı kıvama getirmeye çalışıyor.zaten şu paralı şeyler araya girince ben kendi açımdan acayip itici bulurdum soğurdum.
Ben de onu düşündüm Ama acaba da diyorum gerçekten zoruna mı gitti.Kotu zanla da iyı zanla da düşünüyorum..

Adama sinir oldum o ayrı da sen de ayrı bi olaysın yani...Asla vazgeçmeyen takıntılı kadın modelisin...Boşunaymış buraya yazılanlar...Yiğidi vur hakkını ver diyorsun...Size mutluluklar
Seni oyaliyor evlenecegi yok dediginiz icin yazdim onlari..

Herkes yazmış ben de yazayım resmen sizi kullanmaya çalışıyor Allah aşkına kendinize gelin siz bu kadar aciz bi insanmısınız adam kaç yaşına gelmiş maddi planlarını henüz evlenmediği bi kadın üzerinden yapıyor yol veriin gitsin yada adamın dediği gibi geri basın gitsin

..

Yapma Tulipa, seninle eskiden beri yazışırız, çık artık bu psikolojiden
Evet o yaşta adamların çocukları oluyor genelde, benim eşiminde var iki çocuğu ama mühim olan sınırları çizmek ve sınırlardanda öte adamın hakkaniyetli davranması, bu adam seni sadece finansal açıdan istiyor, yalnızlık, yaş gibi bahanelerle kapılma böyle adamlara

Allah koruyor seni bence, bırak gitsin
Geri bas diyen adama bir de yalvaracak mısın
Senin kazancın üzerine hesap yapıyor resmen ve sen kimseye de anne olmak zorunda değilsin, evliliğin amacı bu olmamalı zaten
Yerinde olsam bir dakika düşünmem, böyle bir adamla hayat birleştirilmez, nesine güveneceksin bunun, çalışmasan bırakacak seni tek derdi kendine sponsor bulmak, olmaz olsun öyle evlilik
Attraente senin yorumunu gordürdüğünme sevindim.Cunku sen de çocuklu bir adamla evlisin.Sizde nasıl oluyor bu mali işler bahseder misin?

Ben de onu düşündüm Ama acaba da diyorum gerçekten zoruna mı gitti.Kotu zanla da iyı zanla da düşünüyorum..
Bu tarz bir şeye alınacak kadar gururlu bi insan henüz evli olmadığı bir kadına sen şunu ödersin bilmem ne de diyemez üzülmeyin sizi çok rahat kullanabileceğini düşünmüş sorun çıkaracağınızı anlayınca da ayrılma tehdidiyle sindirmeye çalışıyor arkadaşım sal şu adamı hayatına bak

Kendi bilir.Yalniz yalnız dursun.Yada daha iyisini bulabilirse bulsun bakalım..Sen olmazsan daha bu işlere girmem dedi..Böyle diyenler yine de deniyor gerçi.Ben olmasam şuan yalnız olacak maddi katki da kimse yapmayacak ona.Dursun yalnız yalnız.Ben ne demisim ne yapmışım..ne yapacağım da çektin kendini..Benim illaki katkım.olacakti her evli çift gibi..Niye söylediğim sorun oldu..
Her evli çift eşine destek oluyor doğru, ama kimse kendisiyle maaş kartı için evlenmek isteyen birini de kabul etmiyor.
Siz şanslısınız aslında kendini belli etmiş, ama inkar sürecinde gibisiniz.
Burdaki kadınların tek amacı sizi büyük ihtimalle mutsuz bitecek bi evlilikten kurtarmak.
Olaylara karşı taraftan bakın. Bizi anlayacaksınız.

bence gerçeği siz daha iyi anlıyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz.mutsuz olacağınız bir evliliğe razımısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X