Evlatlıktan reddediyorum.

ALLAH hayırlı evlat versin derler ya, Allah evlatlara da hayırlı anne babada versin

Arkadasima var. Gidip kalsam neden diye sorgulamaz bile.. Çünkü su an icinde bulundugum durumu tek paylasabildigim insan nisanlim oldu. Normalde hic bir sorunumuzu böyle anlatmazdim. Şimdi hepsi gitti. Beni onunla ayirmakla tehdit ettiler. Ne yazik..
Kim ayiriyormus bi denesinler hic tanimadiklari bir benle karsilasirlar saygisizlil yapmak istemesem de seni beni bu kadar üzemezler dedi.

Gerçekten tek istedigim küçük sirin ama ait oldugumuz huzurlu bir yuva.
Yani geciniriz allahin izni ile. nisanlimin ailesi kendi yasadiklari evi bize vermek istiyorlar idi. O yüzden beklemeye aliyorlardi. Kendi diger evleri yapılana kadar. Olmazsa bir cati kati buluruz. 750den basliyor kiralar burada.

Olur olur zeynocum hepsi olur emin ol. Ben ve sevgilim de bunu hesaplıyorduk biara, eger istedigi is olmazsa gecinebilir miyiz diye. Ama evelallah oluyor hepsi. Insanlar asgari ücretle cocuk okutuyorlar ev bakıyorlar.

Ailenin karşısında da kenetlenin, baktn cok ileri gidiyorlar tek kelime etmeyin çıkın gidin. Size yakismayacak cümleler kullanmayn. Insan sonra cok pisman oluyor çünkü.
Zeynocum her sey insanlar için, dert etme. Senden bir tane var, olabildigince mutlu yasa.

Bak benim arkadasim da vardi seninle hemen hemen aynı seyleri yaşıyorlardı ama onun simdi Allah bozmasn mis gibi bir ailesi var. O kadar mutlu ki. Huzur neymis öğrendim ağız tadıyla yemek yemek ne demekmiş simdi biliyorum dedi.

Sen adımlarını düzgün at, mantıklı kararlar ver ve ânı yaşamaya çalış.

Ve eğer duaya inanıyorsan da insirah oku allaha sığın. Biz hep burdayız sıkıldıkça yaz, hatta bana özel mesaj da atabilirsin konusuruz dertlesiriz :)

Ya canm ben senin onceki konularini okudum sana bsey sormak istyorm ama cekiniyorm terslersin diye

Çok cok tesekkur ederim..
Gerçekten de öyle huzurlu yemek yemeyi insan ozluyor, istiyor.
Şu an fevri davranmamak adina duruyorum. Yasadigimiz sehirde biz de kayinvalidem de taninan aileleriz. Ortak cevremiz cok fazla.. haydi biz evleniyoruz deyipte benim ailem olmadığında cok farkli olacak. Biraz daha sakinlesin inşallah ortalik. Eger sakinlesmeyecek gibi olursa aliriz bir yangin da bizden cikar..

Allah korusun. Su an susuyorum dislerim sıkmaktan acidi.

Bu mu tersleyecegim sey. gercekten guldurdunuz.
Ay keske öyle olsaydi ya var ya keske. Insanin vicdani rahatlar biliyor musun. Öz evladina nasil yapar diye düşünmez hic degilse..
Nufustan araştırdım.
Ya ben cokk duydum blyomusun bizim bi akrabanin ogluda ayni sen gibi dişlaniyormus taa seneler snra cikti megerse kadin evliyken yasak aşk yaşamis babasi oz deglmis o aklima geldide seninkiyle cok bnziyor hikayeleri

Ya ben cokk duydum blyomusun bizim bi akrabanin ogluda ayni sen gibi dişlaniyormus taa seneler snra cikti megerse kadin evliyken yasak aşk yaşamis babasi oz deglmis o aklima geldide seninkiyle cok bnziyor hikayeleri

Yok öyle degil ben fazlasiyla babam tarafina benziyorum.

Bu ülkede neler neler unutuluyor baksana, bir terör eylemi bile ne kadar kalabiliyor ki gündemde.. korkma o yüzden hiç, insan unutubilen bi canli cok şükür.

Kendini gevsetmeye çalış canim, papatya çayı işini görür gibi melisa çayı.. ya da ben kuşburnu çayını da cok severim tat olarak.. kendini küçük seylerle kandırmaya uğraş. Stres sağlığımıza da zarar çünkü. hatta yapabiliyosan internetten plates videolariyla basla platese. Biz burdan sana ikna olduk iyi niyetine iyi huyuna. Ailen kıymetini bilemiyorsa da o onlarn eksiği. Sen kendinden emin oldukca bosver gerisini :)

Yok öyle degil ben fazlasiyla babam tarafina benziyorum.
Belki diyorum babanin onceden bir hanimi vardir belki sn o bayanin evladisindirr annen uveydr ne biliyim sendn saklarlar nye bir anne evladndan ayrsn ya parmagin hangisini kessen acimaz seni dogururken hic mi cani yanmamis

Cok tesekkur ederim. Bitki çayı ice ice bi hal oldum allahtan seviyorum da içip içip sakinliyorum fazla melisa biraz kafa da yapıyor :)
Insallah çözüme ulasir. Cok tesekkur ederim hem size hem de forumda yardimci olan, dua eden her arkadasa..

Belki diyorum babanin onceden bir hanimi vardir belki sn o bayanin evladisindirr annen uveydr ne biliyim sendn saklarlar nye bir anne evladndan ayrsn ya parmagin hangisini kessen acimaz seni dogururken hic mi cani yanmamis

O ihtimallerle gecti cocuklugum.
Diyorum ya öyle olsa rahatlayacagim dönemler gecirdim.

O ihtimallerle gecti cocuklugum.
Diyorum ya öyle olsa rahatlayacagim dönemler gecirdim.
Allah sabir versn sen annenden gormedgn anneligi cocuklrina yap allah hayirli yerlerden kismetini acsn hakkinda hayrlisi takma kafana herkes gun gelir ettigini bulur kiymetli kizi belki ona donup bakmayacak sen bakacaksn k.bkma ama annen senin tam cahilligin dibine vurmus senin yerinde olsam ole bir anayi muhattaba dahi almam

ailenizin size davranışı kesinlikle tasvip edilemez. kaçtı falan filan ne derlerse desinler başka ev tutabilirsin. bu hengamede evlenme bence.denize düşen yılana sarılır hesabı olmasın. Ailenizin, size karşı bu kadar öfkeli, hırçın olmalarının nişanlınızla ve ailesiyle bir alakası olabilir mi? yanlış kişi olduğunu ama sizin nişanlınızı tercih ettiğinizi düşünüyor ve bu yüzden saldırgan davranıyor olabilirler mi? sevgilinizi bilmeden önce de bu şekilde mi davranıyordu aileniz? aklıma başka bir şey gelmedi.

Aklıma da başka ihtimal gelmiyor nedense. Yani birisi anne babasına ne yapmış olabilir de bu denli kardeş ayrımı yapılabilir ki?
Birşey yapmasına gerek yok. İçten gelen birşey bu, herkes çocuklarını eşit derecede sevecek ya da sevecek diye bi durum yok. Çok var evlat ayrımı yapan ya da evladını sevmeyen, kötü davranan...

En basiti kazara hamile kalınmış ve istemeden dünyaya getirilmiş bi bebek olabilir. Ya da bebekliği/çocukluğu zor geçmiştir, yaramazdır, uyku/yemek problemi, okulda başarısızlığı vardır. Ailesi de çocuğun bunları kasten yapmadığını anlayamayacak kapasitedir. Ablası da çocuk olarak daha kolaysa, anne babasını yormamış yıpratmamışsa üstün tutuluyordur...

Ya da evlatlık yorumunuzdan yola çıkarak, isteyerek evlat edinilmiş değil de bi şekilde yakınlarından birinin çocuğu olup bakmak zorunda kalmış olabilir. Yani ebeveynleri vefat etmiş ya da evlilik dışı dünyaya gelip duyulmasın diye şimdiki ailesine bırakılmış olabilir. Ama düşük bi ihtimal...

Evet benim aslında ilk mesajımdaki evlatlıktan kastım akrabanın çocuğu olma ihtimaliydi.
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam burada öyle bir konu vardı. Aslında babası amcası çıkmıştı. Öyle bir şey geliyor aklıma. Çocuğu okulda başarısız oldu diye böyle bir nefret beslenilmez.

Ülkenin %90ının psikolojisi bozuk, en ufak şeyden katil bile oluyor insanlar... dediğim gibi bi sebep olması da şart değil, bazı ebeveynler bazı çocuklarını daha çok severler her zaman...

Bir kiskanclik var buyuk olarak ablanin kismeti olmadigi senin bir nisanlin oldugu icin cekemiyorlar seni bu anne nasil bir anne ve baban cok tuhaflar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…