Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlın mantıklı davranmış, kriz çözücü olmuş aferin ona ama keşke ailenizi bu kadar bilmeseydi.
Ileride önüne sunulması olabilir maalesef ki ..
Bu kadar öfke neden kaynaklanıyor olabilir , aklım almadı. Bu nasıl ayrımcılık ?
Anneniz ne dedi babanız kovarken
Nedenmiş bu haksızlıkları ?
Yanlisim varsa duzelt ablan daha onceden kacti mi?
Demek ki kacan daha degerli oluyormus.
Benim babam da bana daha fazlasini yapti. Yasantilarimiz o kadar birbirine benziyor ki.
Ben gidip direkt nikah tarihi aldim nisanlimla. Valizimi alip ciktim. Allahima sukur cok mutluyum esimle.
Tamam ama saglam olmalısın. Gün içinde çık tabiki kafani dagit is basvuruları yap nişanlınla görüş. Kendini kapattikca kolun kanadın düşecek olmaz böyle. Kendini ittirmen gerekiyor kimse seni tutup kaldıramaz ki, lütfen canının kıymetini bil.
Neden büyütmüsler peki?
Anlattiklariniz o kadar tanidik geliyoki anlatamam,ben ayni evin icinde tam 2 yil özbeöz annem ve babamla hic konusmadan ayni sofraya oturmadan yasamak zorunda birakildim.hala neden oldugunu bilmedigim bi sebep yuzunden bana ikiside küsmüştü cunku..esimle 7 ayda evlendik ve ceyizimin ciktigi gun hatta gelin oldugum gun bile annemle babam bana tek kelime etmediler.dugunume geldiler 2 saat sonra gittiler,evlendim 2 sene yine ne arayan ne soran..5 ay once dusuk yaptim annem o zaman aradi,simdide cani istedigi zaman arayip geliyo oturuyo gidiyo ama babam hala evime gelmedi,artk cokda onemli degil zaten
Sizi düşünmeyen kaçmış olmanızı bile ablanız içn istemeyen sizi reddeden bi aileye neden hala sabrınız? Kaçmış olacaksanız da kaçmış desinler kime ne ben olsam pılımı pırtımı toplayıp çoktan gitmiştim.
Teşekkür ederim. Dediğin gibi durdukca yere cekiliyorum.
Büyüttükleri sebebi maalesef burada anlatamayacagim.gecen yil ablam nisani atarken 3. Kisiler yüzünden basimiza gelen bir seyden dolayi beni suclu bulduklari icin.
Sanirim benimkinin sonu böyle olacak gibi hissediyorum..![]()
Tamam canım. Bak bu öğrendiğin seyi de harekete gecmek icin bir isaret olarak kabul et. Ciddi söylüyorum dağıt kafanı is basvurularina gir. Asgari ücretle de olsa gecici bir is bulsan ayri ev icin sana yeter o. Hatta ufaktan ceyizin icin para bile biriktirebilirsin. Biriktiremesen bile hzuurun yerinde olur :) keyif keyif konusursun nisanlınla bi düşünsene.
Ama is basvuruları için ya da nisanlınla mitlu olabilmen icin sağlıklı güçlü olman gerek. Cildinin ışıl ışıl olmasi lazm, gözlerinin canlı bakmasi lazım. Senin gücünü kirmaya çalışıyorlar onlara istediklerini verme zeyno. Daha dik dur daha güçlü ol. Lütfen ciddiye al bu söylediklerimi.
Seni evlatliktan reddetseler de hakaret de etseler o evde hala senin bir hakkın var. Dini boyutuna girmiycem hic. Ama yiyeceginden iceceginden kısma. Kendini heba etme.
Felix cok teşekkür ederim cok..
Rica ederim canım :)
Çeyiz icin endise etme. Firmalar hep düğün paketleri yapiyorlar onlarla mutfak esyalarini halledersin zaten. Bikac taksitte halledersin onları. Hem taki vs ile de kapatirsin borclarını. Küçük bir ev tutsanız yeter fazla masraf da olmaz :)
Sen işe gir biran önce ve evden çık da ceyiz isi her sey kolay olur. :)
Psikolog değilseniz doğuştan psikologsunuzCanım bana kalırsa öncelikle kesinlikle güçlü ve bencil olmalısın. Sen ne yaparsan yap bu insanların aklı başına gelmez. Onlara ders vermeye çalışırsan üzülen yine sen olursun. Domuzla güreşilmez çünkü üstün çamur olur, daha da kötüsü domuzun hoşuna gider. Bu kadın zaten ablandan daha iyi durumda olduğun için ( ondan önce evleneceğin için) çıldırışa geçmiş. Senin ağlaman, kaçman vs sadece onun hoşuna gider çünkü senin "şöyle böyle" olduğunu ispatlamış olur kendince, o zaten deli der. Yaptıklarını iyice haklı görür, deli olan senmişsin de sana tahammül ediyormuş moduna iyice girer.
Biliyorum çok zor ama kendi kabuğuna çekil, elinden geldiğince muhattap olma, ama kırgınlıkla değil, umursamazca yap bunu. Nasıl, neden sorularını kendine sorma artık. O da öyle bir insan işte. Bunu kabullen, senin annen de afedersin ama böyle bir manyak çıkmış işte, kaderinmiş bu senin. Çok yıkıcı ama bu gerçek değişmeyecek hiç bir zaman. Sana bu davranışının altında bir çok değişik sebep olabilir, senin görevin ne bunları tespit etmek ne de tedavi etmek. Düşünme nedenleri hiç.
Bencil ol, evinden telin duvağınla çık. Onlar saçmalasın, bırak onlar rezil olsun. Herkes sana çok iyi dedikçe bırak kudursunlar. Amaçları zaten kendilerinin sana yaptığı manyakça şeyleri haklı çıkarmak için senin deli olduğuna herkesi ikna etmek. Yani onlar kötü olur mu hiç, acaip olan sensin.
Gülümse ve kendini toparla, annesinden bu şekilde şiddet gören sadece sen değilsin. Allah da seni başka yerden güldürür eminim :)