tamam anladım. yani yollamadılar .
burs çıkmış bari. yoksa ablan ona da laf ederdi. para yolluyonuz diye
yaşı da genç . inşallah evlenir de gerçek hayat ile yüz yüze gelir .
o zaman baban anan da çok sıkılacak . cünkü kızları her şeyi onlara taşıyıp huzursuz edecek bence.
çekecekleri var.
sen hiç bi şeye kafanı yorma. iyi insan olmaya devam et.
ne derlerse desinler . mümkünse kimseye laf deme.
kimseye karışma.
odana çekil gerekiyorsa.
çalışıyor musun
hiç olmazsa bi olumlu tarafı varmış . buna da sevindim açıkcası.Para konusunda ablam rahattir annem o konuda rahat değildir. Ablamin bana harcamasini istemez. Benim ablama harcamami ister. Ama allah var ablam o konuda böyle bir yönlendirme yapmaz.
Öyle oluyor zaten ben cok şükür hic bir sey tasimiyorum allah izin versin bir sorunla da karsilasmayalim muhtac olmayayaim.
Ben ne yapayım peki.. hic odadan cikmayip böyle kötü mu gecmeli. Yoksa herseyi yine ben yapıp itiraz etmeden mi yasamaya devam etmeliyim bilemiyorum.
Tarihleri öne alın,erkenden evlen evini kur, hatta çok sıkıntı yaratırlarsa blöf yap kaçarım de çünkü o ihtimalden korkuyorlar belli, ablana sıkıntı olur diye kaçmanı istemiyorlar
Aynen ondan korkuyorlar. Ama ben artık sadece o korku yüzünden bana sıkıntı yapmayacaklarsa...
Bu hafta nisanlimin ailesiyle konuşup bitiriyoruz diyeceklermis düşünebiliyor musunuz? Bende siz bilirisiniz deneyin isterseniz neyle karsilasacaginiz ben değil siz hesab edin dedim.
Hangi sehirde yasiyosunuz bilmiyorum ama yurtta kalmayi dusundunuz mu? Bazi uni. Ogrenci yurtlari calisan kisileri de kabul ediyorlar. Arkadasim ev arkadasi derdinden sikilip yurtta kalmaya basladi. Hem yemek hazir hem elektirik su vs gibi ekstra giderler yok. Dugun zamanina kadar idare edilebilir.
Cekilecek dirum degil cunku
zeyno bir an önce evlensen mi acaba?
Allah yardımcın olsun dilerim çok mutlu bir evliliğin olur. Biraz dayan bakalım bu kadar zaman çekmişsin az kalmış onlar da farkında aslında belkide ablan kıskanıyodur o yüzden annen seni onun gözünde mutlu olma diye böyle davranıyodur anlayış şekilleri bir acayip. Neden böyleler bilmiyorum baban zaten annenin etkisinde onun dolduruşlarıyla sana böyle davranıyor anlamadan dinlemeden. Of çok zor ne diyeceğimi bilemedim dualara sarıl rabbim en doğrusunu sana gösterevektir fevri davranma.
Aynen ondan korkuyorlar. Ama ben artık sadece o korku yüzünden bana sıkıntı yapmayacaklarsa...
Bu hafta nisanlimin ailesiyle konuşup bitiriyoruz diyeceklermis düşünebiliyor musunuz? Bende siz bilirisiniz deneyin isterseniz neyle karsilasacaginiz ben değil siz hesab edin dedim.
Neye dayanarak bitiriyorlarmış? Durup dururken sebep neymiş?
Yok artık ailende abartıyor amaBen o insanlara layik degilmisim babam boşanmayla filan ugrasamazmis. Ben kendilerine yaptığım gibi sofradan ağlayıp kalkarsam boyle adice bir saygisizkik yaparsam beni kapinin önüne koyarlarmis. Gerek yokmus oturacakmisim evimde!
Sen haftaya filan nikah tarihi al. Hemen evlen.Ben o insanlara layik degilmisim babam boşanmayla filan ugrasamazmis. Ben kendilerine yaptığım gibi sofradan ağlayıp kalkarsam boyle adice bir saygisizkik yaparsam beni kapinin önüne koyarlarmis. Gerek yokmus oturacakmisim evimde!
Ben o insanlara layik degilmisim babam boşanmayla filan ugrasamazmis. Ben kendilerine yaptığım gibi sofradan ağlayıp kalkarsam boyle adice bir saygisizkik yaparsam beni kapinin önüne koyarlarmis. Gerek yokmus oturacakmisim evimde!
Acaba diyorum psikolojik destek mi alsaniz bu yasananlar normal değil..Annem böyle davranmasinin temelinde gecen yil yasanan tatsiz bir olay olduğunu iddia ediyor! Gecen 23 yilin hesabini ver o zaman niye böyle davraniyorsun bana dedim.
Yazin cok kötü kavga etmistik. O zaman sesim öyle cok yükselmisti dayanamamistim artik bana insan gibi davran davranmayacaksan al dedim bicagi önüne koydum. Gerizekali terbiyesiz demisti sadece. Kendimden beklemeyecegim kötülükte bir hareketti. Gözüm ofkeden gormemisti ne yaptığimi..
Öfke nobetlerim niye sadece onlara denk geliyor.
Ha onlar sana değil sen onlara layık değilmişsin öyle mi? Ve tek sebep sofradan ağlayarak kalkman? Çok uçuk durumlar bunlar. Ailen resmen sana düşman ve ablan için herşeyi göze almış durumdalar. Diğer evlatlarına karşı nasıllar merak ettim. Bir tek sana mı böyleler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?