• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık mı

Eee tanımadıkları yerde doğum yapmış dediniz başta ama tanıyorlarmiş. Sık sık gidiyorlarmış diyorsunuz. Her insan farklı 5 aylıkken ülke gezenler var. Niye kalıplara sokuyor ki arkadaşınız? Belki de evlatliktir ama insanın aklına neden gelir ki son durum hariç. Onu anlamaidm.
Hayır başta tanımıyorlarmış bunlar gezmeye gidiyor annesi babası sonra orda doğuruyor habtanede. Orda hastanede çalışan birisi de gelip bizde kalın diyor toparlanınca gidersin diyor. Öylelikle onlarla tanışıyorlar. Sonra sürekli arkadaşım küçükken sık sık gelip gidiyorlar o 2 hafta kaldıkları kişinin evine.yani doğumdan sonra tanışıyorlar. Ayrıca gezme konusu şuan öyle eskiden yokmuş aile yapısı da öyle değilmiş

Olabilir. Babasinin kadinla konuşurken aralarindq gecen diyalogta suphe uyandirici.
Babasının kadınla görüntülü konuşmasından ve annesinin hiç kadınla konuşmaması dikkatini çekmiş. Sonuçta karşısındaki kadın annemle niye konuşmuyor babayla konuşması uygun olmaz diye

Doğum kaydı sorgulama var ya orda mesela bu kadın doğum yapmadıysa da üstüne aldığı için çıkarmı
Çıkar. Evde doğum yaptım demiş olabilir mesela yasa dışı evlat edinme ise. O zaman cıkar. Arkadaşınız kendi bilgilerini sorgulamıyor mu?

Muge anlinin da dedigi gb simdiki ailenle mutluysan gercek aileni aramanin manasi yok, "bekledigini bulamicaksin hayal kirikligindan baska bisi olmucak."
Eger evlatliksa belli bi yasa geldiginde soyleseler ne guzel olurdu. Aile soylemek istemiyo belli ki. Belki kaybetme korkusundan, belki bilsin istemediğinden.

Arkadaşınız niye kurcalıyor ki benim de hiç hastanede fotoğrafım yok. Hic ismim neden bu diye sormadım bir keresinde takvimde gördük demişti annem birkac kere doğum anımı anlatmışlardır o kadar. Hiç de merak etmedim.
İsmi herkeste olmayan farklı bir isim öyle olunca sormuş. Onlarda Teyzemin oğlu öydüğa yıl sen doğdun ismini ondan koyduk demişler ama arkadaşım doğduktan bir yıl sonra teyzesinin oğlu ölmüş

Yasal olmayan evlat edinmeyi edevletten bulamaz tek çaresi dna testi. Ama 94 doğumlu birinin hastanede fotosunun olmaması çok normal. Eskiden herkes gayet rahatmış o zamanlar şimdiki gibi 9 aylıkken şunu yapmıyım dikkat edeyim vs diyen çok az insan var. Hatta doğuma gitmeden cam , kapı siler öyle doğuma giderlemiş. Anlattiklarında çelişkiler olsa da bunlardan hiç biri evlatlık şüphesi değil. Bu arada anne babasına benziyor mu, anne babasında olan genetik hastalıklar kendisinde var mı ? Bir de aile kendisine iyi davrandıysa kendi çocukları gibi baktıysa evlatlık olsa neolacak ? Doğuran mı büyüten mi demişlar.

Yani arkadaşınız bir soğukluk hissederek mı büyümüş? Basta ne olmuş?Çünkü evet bazı şeyler garip ama bazı şeyleri de zorlama düşünüyor
Onları hiç konuşmadık tek çocuk zaten ama mesela annesi babası çok zenginmiş aşırı yani
Babası hiç bişey bırakmamış mal mülk şuan sıfırlamış

İsmi herkeste olmayan farklı bir isim öyle olunca sormuş. Onlarda Teyzemin oğlu öydüğa yıl sen doğdun ismini ondan koyduk demişler ama arkadaşım doğduktan bir yıl sonra teyzesinin oğlu ölmüş
Ya belki ölüm döşegindeydi bilemezsiniz yani annesi sana teyzenin oğlunun ismini koyduk diye de gecistirebilirdi bence mutluysa kurcalamasim

Hiç bir yeri annesine babasına benzemiyor mu illa bir tarafları birine benzer kendi anlayamazsa bile birileri anneye benziyor babaya benziyor demiştir
Babasına biraz benziyor ama onların oralılar halk olarak benzerlik varmış hepsi esmer uzun boylu gibi

Çıkar. Evde doğum yaptım demiş olabilir mesela yasa dışı evlat edinme ise. O zaman cıkar. Arkadaşınız kendi bilgilerini sorgulamıyor mu?
Annesinin e devletinden bakması lazım o zaman çünkü hastane de dogurdum demiş
Zaten kendi üstüne aydırınca zaten aile bilgileri onlarda gözüküyor

Yasal olmayan evlat edinmeyi edevletten bulamaz tek çaresi dna testi. Ama 94 doğumlu birinin hastanede fotosunun olmaması çok normal. Eskiden herkes gayet rahatmış o zamanlar şimdiki gibi 9 aylıkken şunu yapmıyım dikkat edeyim vs diyen çok az insan var. Hatta doğuma gitmeden cam , kapı siler öyle doğuma giderlemiş. Anlattiklarında çelişkiler olsa da bunlardan hiç biri evlatlık şüphesi değil. Bu arada anne babasına benziyor mu, anne babasında olan genetik hastalıklar kendisinde var mı ? Bir de aile kendisine iyi davrandıysa kendi çocukları gibi baktıysa evlatlık olsa neolacak ? Doğuran mı büyüten mi demişlar.
Şüphelendiği hastanede yeni tanıştığı birinin evinde 2 hafta kalmaları altlarında araba varmış kendi evlerine de 1 saat uzaklıkta bir yermiş

Back