2 kişi inşat yerinde sandalyeye oturuyor sandalyenin etrafında bi kaç adam beni görünce insattaki merdiven boşluğuna dusuyorum ve rüzgarı yuzumde hissedip nefes alamayarak rüyadan uyaniyordumEn iyisi kurumdan bilgi alman... Bir dilekçe yaz, ya da bulunduğun ilin Çocuk esirgeme kurumuna başvur. Sana izlemen gereken yolu söylerler, yardımcı olurlar...
Kurumun şiddet gördüğüne dair yalan söylediğini sanmıyorum. Kurum yalana gerek duymaz, neyse odur..
Ve eğer şiddet gördüysen onları hiç arama derim...
Nasıl bir rüya görüyorsun?
2 kişi inşat yerinde sandalyeye oturuyor sandalyenin etrafında bi kaç adam beni görünce insattaki merdiven boşluğuna dusuyorum ve rüzgarı yuzumde hissedip nefes alamayarak rüyadan uyaniyordum
Para sıkıntıSana tavsiyem anne ve babanla görüş ve onları seni hipnoz yapan bir uzmanla görüştürmelerini sağlaman...
O zaman kurumla görüşmelisin, en kısa zamanda. Kafandaki sorular yanıtlarını bulursa rahatlayacak gibisin..Para sıkıntı
borç kalmaz, mirasda soyad aynı olmadığı için bir yığııın mahkeme ...vs... ile kalabilir.17 yaşındayım 14 yaşımda evlatlık olduğumu öğrendim .zonguldak tan antalya ya transfer olmuşum yurt aileme kız ailesinden şiddet görüyordu komşular şikayet etti bizde aldık gibisinden birşeyler söylemişler .önce bakıcı aileye vermişler beni sonra yurt bir yanlışlık oldu evlatlık olarak vermemiz lazım diyerek beni geri almış bakıcı ailem beni sevdikleri için evlatlık almak istemişler 2 yıl mahkeme ailemi aramış bulamamışlar bence bu hikaye birbiriyle uyuşmuyo eğer ailem şiddet uygulasaydı bakıcı aileye verilirdim .büyük ihtimalle tüm aile fertlerim öldü ki evlatlık olarak verildim . yani geçmişim bilinmiyor tek bildiğim bu aileye 3 yasında gelmem konuşmayı zor öğrenmem ve yara bere içinde gelmişim kalıcı olarak kafamda yüzüm de ve kalçamda dikiş izleri var .ailemin tahmini 1999 yılındaki depremde ki bir kazazede olabilirim her neyse sorum şu :
geçmişimi 18 yaşımda mı öğrencem ?
Geçmişimi öğrendiğim de eğer biyolojik ailemden miras veya borç benim üzerime mi kalır ?
tv de de izledim, daha yakın bir zamanda kayıtlara geçmeden alınıp başkalarına verilen bebek bile olmuş, para alarak yada almadanda olmuş.Ben yurdun doğru söylediğine inanmıyorum bazı parçalar eksik
ooowwww yara bere izlerin bunlardanmıydı acaba, offf yaa çok etkilendim ben ayy inşallah öğrenirsiiz herşeyi,2 kişi inşat yerinde sandalyeye oturuyor sandalyenin etrafında bi kaç adam beni görünce insattaki merdiven boşluğuna dusuyorum ve rüzgarı yuzumde hissedip nefes alamayarak rüyadan uyaniyordum
gerçekten şiddet gördüyse zaten sadece mirası merak etsin bence :) dimi ama:)ben nedense borcu değilde mirası merak ediyosun gibi düşündüm
bendeSenin ailen yasal ailen adi ustunde yasal yani biyolojik ailenden sana normal yolla miras kalmaz tabii ki. Evlatlik bi birey icin derdinin bu olmasi enteresan. Ben olsam biyolojik ailemi merak ederdim sadece
17 yaşındayım 14 yaşımda evlatlık olduğumu öğrendim .zonguldak tan antalya ya transfer olmuşum yurt aileme kız ailesinden şiddet görüyordu komşular şikayet etti bizde aldık gibisinden birşeyler söylemişler .önce bakıcı aileye vermişler beni sonra yurt bir yanlışlık oldu evlatlık olarak vermemiz lazım diyerek beni geri almış bakıcı ailem beni sevdikleri için evlatlık almak istemişler 2 yıl mahkeme ailemi aramış bulamamışlar bence bu hikaye birbiriyle uyuşmuyo eğer ailem şiddet uygulasaydı bakıcı aileye verilirdim .büyük ihtimalle tüm aile fertlerim öldü ki evlatlık olarak verildim . yani geçmişim bilinmiyor tek bildiğim bu aileye 3 yasında gelmem konuşmayı zor öğrenmem ve yara bere içinde gelmişim kalıcı olarak kafamda yüzüm de ve kalçamda dikiş izleri var .ailemin tahmini 1999 yılındaki depremde ki bir kazazede olabilirim her neyse sorum şu :
Geçmişimi öğrendiğim de eğer biyolojik ailemden miras veya borç benim üzerime mi kalır ?
17 yaşındayım 14 yaşımda evlatlık olduğumu öğrendim .zonguldak tan antalya ya transfer olmuşum yurt aileme kız ailesinden şiddet görüyordu komşular şikayet etti bizde aldık gibisinden birşeyler söylemişler .önce bakıcı aileye vermişler beni sonra yurt bir yanlışlık oldu evlatlık olarak vermemiz lazım diyerek beni geri almış bakıcı ailem beni sevdikleri için evlatlık almak istemişler 2 yıl mahkeme ailemi aramış bulamamışlar bence bu hikaye birbiriyle uyuşmuyo eğer ailem şiddet uygulasaydı bakıcı aileye verilirdim .büyük ihtimalle tüm aile fertlerim öldü ki evlatlık olarak verildim . yani geçmişim bilinmiyor tek bildiğim bu aileye 3 yasında gelmem konuşmayı zor öğrenmem ve yara bere içinde gelmişim kalıcı olarak kafamda yüzüm de ve kalçamda dikiş izleri var .ailemin tahmini 1999 yılındaki depremde ki bir kazazede olabilirim her neyse sorum şu :
İşte gerçek ailemi öğrendiğimde gerçek yaşamını soy adımı nufusuma gore bir kayidım vardır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?