neden ailenin kim olduğunu öğrenmek yerine mirasıyla ilgileniyorsun...eğer ailen ölmüş olsaydı öldü derlerdi neden yalan söylensin ki....senin çok başka niyetlerin var bence önce kendini sorgula............
Başka arkadaşlarda konunun başlarında aynı sizin gibi yorum yapmış,sonunun mirasa çıkacağını düşünmemiştim ben de..
Asıl dert miras mı şimdi yoksa geçmişin mi?
Biyolojik ailen mi?
Tam olarak hangisini önemsiyorsun?
aa ciddi mi???????Başka arkadaşlarda konunun başlarında aynı sizin gibi yorum yapmış,
Oda cewap wermiş demiş ki;
Farkındaysanız sadece miras'tan bahsetmedim borçtan da bahsettim demiş
Valla aynen çok ilginçç...aa ciddi mi???????
bu gerçeği öğrenen birinden ilk kez duyuyorum böyle bir şey.
İnsanlar bunalıma giriyor, ailesini merak ediyor, arıyor vs.
Bunun derdi bir tek para demek ki.
Zonguldak tan antalya ya transfer oldum ama beni aldıkları yurt yıkılmış mı taşınmışmı öyle birşeyler olmuş
Başka arkadaşlarda konunun başlarında aynı sizin gibi yorum yapmış,
Oda cewap wermiş demiş ki;
Farkındaysanız sadece miras'tan bahsetmedim borçtan da bahsettim demiş
Miras meselesine takılanlar.Biliyorum hiçbiriniz 17yaşında ergen, toy genç kız olmadınız.Hepiniz aklı başında yetişkin, mantıklı bireyler olarak dünyaya geldiniz.Biliyorum herkesi yargılamaya hakkınız da var sizin.Çünkü birer klavye sahibisiniz.Ama yapmayın bence.Gün olur canınız acır.
mirasa takılanlar 17 yaşında gencecik kız hayalleri var ,belki hayatı türk filmi tadında yaşıyor belki parayı seviyor belki merak ediyor neyi isteyip merak edeceğinide mi siz belirleyeceksiniz.
geçmişi kocaman bir sır belliki o onu dövüp yurda verilmesine sebep olan bir aile yerine o hayat benimdeki gibi zengin kızını bişekilde kaybetmiş bir aile hayal ediyor.
yasal süreç nasıldır hakların ne bilmiyorum kardedşim ama seni büyüten ailenle beraber hareket et büyük hayallerde kurma.
Evet sen de haklısın para hayatımızın merkezi oldu..
Zenginler bir tek hayal kurabilir.
Zenginlerin bir tek güzel hedefleri olabilir. Bunun da tek yolu hayali bir mirasla olur ancak. Allah’ın verdiği aklı kullanmak işe yaramaz.
valla ailesini bulmak yerine ona kalcak olan mirası yada borcu düşünmesi çok yanlış bence...ailesini bulmak istemesi çok doğal..ama borcu mirası düşünmesi hata..........[/QUOTkatılıyorum
okuduğunu anlamamak böyle bişey heralde.
bu dünyada milyarlarca insanın parmak izi hatta yüzü bile farklı iken herkesin olaylar karşısında aynı duygusal tepkiyi vermesini bekleyen birinden kendiyle alakalı olmayan bir yorumdan alıntı yapıp böyle bir cevap vermesi çok mantıklı tabi.
bende diyordum neden kk kavgalar çıkıyor işte böyle tahrikelr sonucu demek ki.
kk da şu moda kk şu şöyle bilmem ne genelleme sizin her satırınızda var psikolg diye ithamlarda bulunup psikolojik analiz yapan size ne deyim ben sevgiler diyorum.Okuduğumu anladığım kesin de bir de kk da şu olay psikologları olmasa yorumlar eksik kalacak cidden.
Olaya bakıyorsun evet kız 17 yaşında ve hiç tanımamış ailesini, yeni öğreniyor. İlk aklına gelen miras ve borç kalıp kalmayacağı. Doğru insanların psikolojileri değişken fabrikadan makinadan çıkış olmuyor. Ama şöyle bir durumda miras ve borç düşünen bir psikolojiyi de genç kızlık hayalleriyle bağdaştırmak takdire şayan.
Evet kk da moda olan akımlar çok tutuyor yerine başkası gelene kadar.kk da şu moda kk şu şöyle bilmem ne genelleme sizin her satırınızda var psikolg diye ithamlarda bulunup psikolojik analiz yapan size ne deyim ben sevgiler diyorum.
(Doğru insanların psikolojileri değişken fabrikadan makinadan çıkış olmuyor) burayıda bana bi izah ederseniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?