• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlatlığım bilgi almak istiyorum

Dedikleriniz ne kadar birbiriyle çelişiyor farkında mısınız. Önce yaralıymışım bebekken yara bere varmış, dikiş izlerim var, ailem şiddet uyguluyormuş o yüzden verilmişim diyorsunuz, sonra öldüler sanıyorum o yüzden vermişlerdir diyorsunuz, sonra 99 depreminde ölmüşlerdir diyorsunuz ne alaka yani ihç tanımadığınız kişiler üzerinden varsayımlarda bulunuyorsunuz depremde ölseler ya da başka şekilde bu ailen derdi yani ölmüşler diye. Siz benim annem babam kim diye merak edeceğinize borç kalır mı diye düşünüyorsunuz Allah aşkına borç olsa bile sizi kim arayıp bulsun soyadınız başka, hayatınız başka. Hangi ildeler o bile belli değil. Yurdu biliyordur evlatlık alan aileniz gidin yurda sorun mutlaka isimleri vardır araştırın zor değil ama ben olsam borçtan mirastan çok beni dünyaya getiren insanlar kim diye merak ederim. Tutarsızlığınız var.. ölmüşler de deprem de diye varsayımlar filan. Eğer merak etmiyorsanız ailem kim diye boşverin hayatınıza devam edin herşey bitti borç kalacak diye mi korkuyorsunuz kalmaz çünkü onların üzerinde değilsin nüfusta. Hayret valla ya borcu düşünüyor.

Aynen söyledikleri çelişkili geldi banada. Neden borcu mirası düşünüyor onu anlamış değilim.

Yardim etmeye çalışan herkeze teşekkür ederim. Bu gun sosyal hizmetlere gittim 18 yaşımı doldurduğumda geçmişimi mahkeme sürecini öğrenebilirmisim .eğer borç veya miras varsa da bana kalırmıs

Borç kalırsa reddersin. Borç ihtimaline karşı aramaktan vazgeçme. Dilerim hayırlı olur senin için.

Yurt aile tarafından şiddet uygulandığını söyledi ama evlatlık olarak verildim burda bir mantiksizlik var o zaman bakıcı aileye verilirdim ve bu sırada insan geçmişini bilmeden geleceğine yon veremez ben gelecegime dair her şeyi dusunuyorum
Aynen söyledikleri çelişkili geldi banada. Neden borcu mirası düşünüyor onu anlamış değilim.

Yurt aile tarafından şiddet uygulandığını söyledi ama evlatlık olarak verildim burda bir mantiksizlik var o zaman bakıcı aileye verilirdim ve bu sırada insan geçmişini bilmeden geleceğine yon veremez ben gelecegime dair her şeyi dusunuyorum

Ailen verilmene razı olursa evlatlık da verilebilirsin

ailesi depremde vefat etmişse, eminim onlarda isterdi kızlarının kendilerini bulup şayet miras varsa faydalanmasını. Ben şahsen isterdim çocuğumun ben olmasam bile malımı kullanmasını. Ne demişler ölüm hak, miras helal

Back
X