Dedikleriniz ne kadar birbiriyle çelişiyor farkında mısınız. Önce yaralıymışım bebekken yara bere varmış, dikiş izlerim var, ailem şiddet uyguluyormuş o yüzden verilmişim diyorsunuz, sonra öldüler sanıyorum o yüzden vermişlerdir diyorsunuz, sonra 99 depreminde ölmüşlerdir diyorsunuz ne alaka yani ihç tanımadığınız kişiler üzerinden varsayımlarda bulunuyorsunuz depremde ölseler ya da başka şekilde bu ailen derdi yani ölmüşler diye. Siz benim annem babam kim diye merak edeceğinize borç kalır mı diye düşünüyorsunuz Allah aşkına borç olsa bile sizi kim arayıp bulsun soyadınız başka, hayatınız başka. Hangi ildeler o bile belli değil. Yurdu biliyordur evlatlık alan aileniz gidin yurda sorun mutlaka isimleri vardır araştırın zor değil ama ben olsam borçtan mirastan çok beni dünyaya getiren insanlar kim diye merak ederim. Tutarsızlığınız var.. ölmüşler de deprem de diye varsayımlar filan. Eğer merak etmiyorsanız ailem kim diye boşverin hayatınıza devam edin herşey bitti borç kalacak diye mi korkuyorsunuz kalmaz çünkü onların üzerinde değilsin nüfusta. Hayret valla ya borcu düşünüyor.
Aynen söyledikleri çelişkili geldi banada. Neden borcu mirası düşünüyor onu anlamış değilim.