Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Ay onlar olmasa zaten napardık bilmiyorum
Yılda 1-2gün kar görünce öyle oluyor maalesef canım en güzel zevki evde oturup elinde çayınla camdan izlemek bunu bilir bunu söylerim burda işe gelip giderken hiç bir esprisi kalmıyor
Öldüm korkudan düşerim diye yalnız başıma yürürken çok şükür canım sağolasın
Bu arada dün kırmızı kartı da yedim çok şükür hiç bekletmiyorlar beni hep zamanında gelirler

canım INS TEZ ZAMANDA BITER LISTEN

Son düzenleme:

CANIM SEN BENİM İÇİNDE 1TANE YAZ OKURUM BENDE

asbelove sana okudum ve haberde vermiştim.. bide listede adım geçiyo.. acemiperiye okumadım ben hiç... sadece sana ve ecrine okudum ben..

dikkat edin aman arkadaslar bizim burdada gunes cikti buranin havasi ters hep turkiyeye
Asbelove canim cok yakindir insallah seninde guzel haberini alacagiz insallah

canim bi yasinde bana yaz hatta okudu olarak gec sen garatili olsun Allah kabul etsin

sağolasın canım Allah razı olsun

dikkat edin aman arkadaslar bizim burdada gunes cikti buranin havasi ters hep turkiyeye
Asbelove canim cok yakindir insallah seninde guzel haberini alacagiz insallah

SAğol canım inşallah p.tesi gideceğiz bakalım dr.a aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayin 22 indeydi ama lekelenmem olunca bugune cektiler saat 5 bucukta bakalim saati bekliyorum cok sukur bugun akintim yok :18::18:

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haber ver ama merakta bırakma bizleri canımm

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım haber ver ama merakta bırakma bizleri canımm[/QUOTE]

tesekkur ederim canim insallah guzel haberlerle gelecegim

Annem babam kızkardesım bendeler gıremıyorum..
Sızlerı çok opüyorum
Allaha emanetsınız

senin adina cok seviniyorum canim ne guzel ya anne baba kardes hep birliktesiniz birazcikta kiskandim heralde bende benimkileri cok ozledigimdendir.....sende Allha emanet ol canim

Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm.ins yerlesme kanamasidir

insallah canim oyledir bekleyip gorecegiz Rabbimin izniylede hayirli haberler verecegim insallah

merhaba
kimse bilmiyor mu acaba yeni liste yayınlanıp yayınlamadığınıııııııııııı

amannn ii olmana sevindim bizim sağlığımız herşeyden daha önemlii biz ne kadara iyi olursakk bebişlerimizin gelmeside çabuk olurr inşallah...

o mıknatıslı şeyde neymişş hiç duymadımm memnunsan bende alayım....valla herşeyin kolayı varda biz illa zorunu buluruz....allah hepimizin işinii kolaylaştırsınn...

dün deepremde olmuş....hissseden arkadaşlarımız için çokkk geçmiş olsunn....allah hepimizii korusunn herşeyimiz emanett...

nerdesiniz hanımlarr

ben hastaydım grip olmuşummm evde oturmaktan :)) nerden bulaştıysaaa....muhatım dün resmen yatırdı benii kafamı kaldıramıyordumm...bugün azda olsa iyiyyim şükür....sizler nasılsınız...

kızlar, her dua listemiz 2 haftaya sarkmaya başladı. bir de sayfalar hızlı ilerlediği için listeyi bulup bakmak bile zor oluyor. acaba fazla mı geldi dualar?
ayşecim gene 41 yasine mi dönsek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…