inşallah canımm ..allah kimsenin kucağını bırakmasın....istersen bir doktora gidip eşin ve senin testlerini yaptırabilsen ii olurr sıkıntıı var ya da yokk...hani varsada boşuna senenizin dolmasını beklemeyin....bir arkadaşım 1 yıl doldurup doktora gittiler eşinin spermiaz çıkmışş tedavi görüyormuşş..boşu boşuna beklemişiz diye yakınmıştıı...temizse zaten bekleyin 1 yıl dolmanızıı kendiliğinden oluverir...kafana şuan hiçç takmaa....1 yıl dolmadan olanlarda olduu çevremdee....rabbim kimseyi çok bekletmesinn...bu işler hiç belli olmuyorrr....
Günaydınnnnnnnnnn.....inşallahhhhhhh
günaydın canım.....sayfalarıı okurken cevap vermekk geç olduu....ayşecimm sana cevabı yazmışşş....bende hastayım hala okuyamıyorum...1 kişi için de olsa okuyabilirsen seviniriizz....
Günaydınnnnnnnn....aminnn canım yeni hafta yeni umutlarr...hepimizi içinnn
üzülme canımmm eminim herşey yolundadırr....bunlarr olabiliyormuşşş....hassaass olmanda normall ama akışına bırakk....bebişinin iii haberleriniii alıcazz hep birlikte alllah yardımcın olsunn...
Ne yaniii şeker bayanda mı erkek te mi engell....erkekte ise benim eşim tatlı canavarııı yapmasamda evde ne var ne yok götürüyorr ...çooookk seviyorrrrrr....
Hoşgeldinnnn tabiiii ben yazana kadar kaçırdım seniiii.....bizler iyiyizzz her zamankindennn çok şükürr...asıl sen nasılsın galiba ağrın varmışşş....sen yinede dikkat ett...alllaha emanet oll..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn.....nasılsınnnnn sıkıntı yoktur inşalllahh...
Inşallah herşey gönlünce olurr.....ev sıkıyor ama bebişimiz gelirse tek işim oo olucakkk....
A.s. Canım ilik bizden sen nasılsın??? Oohh manzara süperr desene... Yaa 16. Katta oturmak korkutmuyor muu.....benim yükseklik korkum varrr yüksek binalarda oturmaya çekiniyorumm...hanii bunun cam temizliği falan da varr..bulunduğum yer 2. Katt ama 3. Katt gibii yinede cam silerken korka korkaa...zor alıştım anlıcann:))
evett adet olduğumda üzülsemdeee düzenlii olduğundan bende seviniyorumm....inşallahh seninde düzenli olur...bebişimizde gelir tez zamanda...bu halimizede binlerce şükürr...