Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canim görünmüyorsun inşaallah bi sikinti yoktur

canım arkadaşlarım ne oldu size nazaramı geldiniz yoksa hüzün rüzgarları esmiş topiğimizde
inşallah herşey biran evvel düzene girer ve kırgınlıklarınız geçer
dün benim başıma da tatsız bir olay geldi bende dajha önce başka topikten arkadaş olduğum bir bayanla tatsız bir tartışma yaşadım
aslında ikimizde kendimize göre haklıydık ama işte sanal ortam olduğu için yanlış anlaşılmalara çok açık
inşallah hep dostluklarımız güzel ve daim olsun hepimizin

kızlar merhaba,nasılsınız bakim?ben yeni dua listesini bulamadım,cuma günü yayınlanmadı sanırım değilmi?Ayşecim hamileymişsinn çoook sevinndimmm çook,Rabbim herkese nasip etsin.....

Son düzenleme:
kızlar tüpbebek döneminizde yada hamileliklerde akapunktur uygulayan yada bildiğiniz birileri var mı???nasıl uygulanıyor? doktorum bana adetin 3 günü gittiğimde akapunktur tedavisine de başlatacağını söyledi...bu forumdaki yazıyı okudum..bayabir faydası var gözüküyor.bakalım hayırlısı..şimdi çıkıyorum görüşmek üzere.....

sa arkadaşlar ben evimde değilim o yüzden nete giremiyorum bide hastaneye gidecem yarın dua edin inş. hayırlı sonuçlar olur hepiniz allaha emanet olun....

canım tedavin hayırlı olsun inşşş olacakkk....

uuuuu neler olmuş burada ...okuyunca şaşırdım

kızlarr nerelerdesinnn neler yapıyorsunuzz hadi gelinn iki lafın belini kıralımmm

Canımmmm ya çok sevindim buluşmanıza kıskanmadım yani nasıl olsa nasip olursa görüşeceğiz zaten değilmiÇok şaşırdım bende Allah razı olsun Candan AbladanO saatte kolay kolay kimse yapmaz onuKısmete bak dün tanıştınız ve dün buluştunuz yılın buluşması olarak ilan ediyorum Bu arada elin nasıl oldu canım iyisindir inşallah.Kib öpüyorum
Bazen hepimizde olağan şeyler inşallah iyi olursun ve atlatırsın bu sıkıntıları Allah yardımcın olsun ve içindeki vesveseyi kafandan çıkarmaya çalış Allah'a sığın kolay şeyler değil anlıyorum seni ama üstesinden gelirsin inşallah bunların Allah'a emanet ol
Canım ablam ne demek senin yazdıklarının her satırı güzel ve moral vericiÇok teşekkür ederim beni merak edip aradığın için moral verdiğin için Allah senden razı olsun ve en güzeli seni bulsunHaklısın stres sıkıntı bizlere gelmeyebilir kimse için iyi değil stres bazen nefsimize yeniliyoruz.Ama en doğrusu Allah'tan hayırlısını istemek.Allah seninde gönlünce versin Abla ve Seyyanla buluşmanıza sevindim ayrıca inşallh yakın zamanda beraber buluşuruz

Abla iyiki bu topik var ve sizler varsınız.Sadece bizlerle değil seninle de güzel bu topik.İnşallah dahada iyi oluruz
Allah kabul etsin canım sağolasın
Canım helal olsun sende helal et.Lütfen kırılıp incinme.Biz insanoğlu bazen hatalar yanlışlar yapıp yanlış anlaşılmış olabiliriz.Bunu dert etme.Kimse dört dörtlük değil ve burası hepimizin topiği herkez burada ortak birşeyler için buluşuyor.Allah rızası için dualar ediliyor.Üzme kendini gelmek istersen topiğimiz herzman açık ve kimsede kırgın küsgün değil.İnşallah sende bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.Allah'a emanet ol
Canım bizde seni özlüyoruz ve seviyoruzEşin haklıdır kendince sonuçta bir bebek kolay olmuyor bak hepimizin başındaSiz mutlu olun bebeğin sen sağlıklı olunda gönüller bir olsun Ayşeciğim.Ne sen nede burası birbirimizi unutmayız canım yanlışta anlaşılmaz merak etme sen.Kendine ve meleğine dikkat et görüşürüz
sa arkadaşlar ben evimde değilim o yüzden nete giremiyorum bide hastaneye gidecem yarın dua edin inş. hayırlı sonuçlar olur hepiniz allaha emanet olun....

Hayırlı haberler almanı dilerim sende Allah'a emanet ol

Kızlar bugün eşimle ikimizin sorunu için aktara gittik, sözde keçi boynuzu alacaktık sadece eşim için,ama başka şeyler aldık onun yerineBilgili biri olduğu belliydi kitaptanda bize kendide okudu.Çvresinde bir kaç kişi hamile kalamıyormuş onlara bir macun hazırlamış ve kullanımdan sonra hamile olduklarını öğrenmiş.Bize öncelikle bunları önerdi faydası olmazsa karışım macundan yaparım dedi.Bende pko olduğu için bana hayıt suyunu önerdi hayıt tohumunu kaynatmaktansa hazır suyunu al dedi.Bitki çayı olarakta adaçayı ve civanperçemi verdi.Eşiminde sperm değerinin yükselmesi için keçi boynuzu özü verdi pekmezinden çok farklıymış.Bitki çayı olarakta melissa ve karabaş otu önerdi.Çakşır suyu erkekler için çok faydalıymış onuda önerdi.Faydasını okudu bizde internetten arşatırdık.Sperm sorunu olan biri ıhlamur adaçayı vs gibi çayları içmek doğru değilmiş.Birde bayanlar için soğandan bahsetti küçük arpacık soğanını ateşte közleyip kabuğunu soyduktan sonra rahime yerleştirip sırt üstü yatarak 10 15 dk.bekliyormuşuz.Ne kadar iltihap akıntı varsa ona çok iyiymiş.1 hafta yapılıyormuş.Soğan suyunuda önerdi çok faydalı dedi.Hayıt suyunu içmeye başladım bakalım faydası olacakmı?Sizlerle paylaşmak istedim özellikle soğanı ve suyunu deneyin derim.İyigeceler görüşürüz Allah'a emanet olun

çok güzel yazmışın canım ben çok etkilendim şahsen. ama maalesef ben bunları eşime desem "saçmalama kes sesini , git başımdan" der.. çünkü sorun onda çıktığı için daha çocuk falan demiyceksiniz bana diyor.
geçen kayınvalidem biraz açtı konuyu kadına bi bağırdıki çok üzüldü ben de moralim çok bozuldu... imtihan işte sabredeceğiz

canim yanlis hatirlamiyosamsen hamileyin deyilmi karistirdimmi yoksa

Allah yardimcin olsun canim..hic spermmi yokki de o kadar kiziyor,kac yillik evlisin,peki tedavi olmiycakmisin artik...insallah Allahim kendiliginden versin

Allah yardimcin olsun canim..hic spermmi yokki de o kadar kiziyor,kac yillik evlisin,peki tedavi olmiycakmisin artik...insallah Allahim kendiliginden versin

canim biraz tuhaf anlatmisim kendi yazdigimi anlamadim inanki...demek istedigim..esinin problemi sperm olmamasimi okadar kizdigina gore yoksa az felanmi,

kızlar yardım..ben bu lıstede guncelleme yapmak ıstesem kırmızı renk nasıl yapılıyor bılmıyorum..

sağ üstte
kullanıcı kontrol paneli var tıklıyosun...sol tarafta ayarlarım/hesabım kısmındaki seçenekleri düzenle ye tıklıyoruz...gelen sayfadan çeşitli seçenekler başlığı altındakii gelişmiş düzenleyici özelliğini tıklayarak işaretliyosun....son olarakta yaptıklarının aktif olması için sağ alt kısımdaki değişiklikleri kaydet butonuna tıklıyosun...tüm bunlarıı yaptıktan sonra konulara cevap yazma kısmında bir takım özellliklerin olduğu araç çubuğu gelecek....size yazanın sağındaki büyük A ya tıklıyosun ve ordan istediğin rengi seçip yazma işlemine devam ediyosun... yazılmış olan yazıyı fareyle basılı tutup işaretliyosun ve aynı yerden renge tıklıyosun.herhangi boş bir yere tıkladığında işaretin kalkmış ve yazının rengininde değişmiş olduğunu göreceksin...

canım şifa olsun inşallahh bende bişeyler kullanıyorum bu ay olmadı yumurtlamadan sonra başladım çünküü...inşallah önümüzdeki ay sende bende faydasını görürüz ...rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versinn....herkesin hamile kalmasınıı istiyorumm ....allahım çok bekletmesin tez zamanda hayırlı haberler alırızz....

Candan hanim, basınızdan bizim yasadigimiz sıkıntilar gecmemesine ragmen bu kadar derinden bizleri anlayabildiginiz icin sizin cok hassas ve iyi bir insan oldugunuzu tahmin edebiliyorum. İlginize cok tesekkur ederim. Bugun cok daha iyiyim cok şükür.

Sonmezcim, akupunkturu sormussun canim. Ben su an yaptiriyorum. Tedaviden 6-8 hafta once baslanabiliyor. Bahceci kliniginde tedavim sırasinda da 3. Gun, opu ve transfer gunleri, transferden sonrada 3-5. gunler arasida uygulanicak. Ozellikle benim gibi basarisiz tup denemesi cok olanlara tavsiye ediliyor. Rahimdeki kanlanmayi artirici yonde uygulaniyor. İlk baslarda haftada 1 di, simdi 15 gunde bir gidiyorum.

1 yıl 4 aylık evliyiz doktora gideli 1 ay oldu.. spermi var ama az.
hareketi yüzde 20... yani yüzde 60 olması lazımmış. tedavi olmaz, direk tüp bebek yapın diyo doktor. bizde keçiboynuzunu çok duyduk uygulamak istiyoruz ama bişey demeye korkuyoruz. çok etkilendi üzüldü. kendinde sorun olcağını düşünmemişti... inşallah kendi harekete geçer de başlarız tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…