muhatcım sağol arkadaşım.asbelove a da teşekkür ederim merak edilmek güzelmiş.. :)
..transfer için gitmedim ama iyi dileklerin için çoooooooook teşekkürler tatlım..dün istanbula doktoruma muayene oldum..tahlillerimi filmlerim gösterdim.sorun yok dedi..hatta yaşıma göre yumurta rezervimi beğendi...bu ayın 9 da lucrine başlıyorum..uzun protokol olacak...5 gün embriyosu yapalım dedi...genetik testi için kan verdim...adet oluncada 3 .gün tekrar doktora gidecem....bakalım hayırlısı....yani tedaviye başladım....dün yazamadım çooooook yorucu bir yolculuk yaptım zaten hastaydım hemen yattım....
Canımmmm ya çok sevindim buluşmanıza kıskanmadım yani nasıl olsa nasip olursa görüşeceğiz zaten değilmihepinize teşekkür edirim canlarım.şu anda daha iyiyim.ve de şaşkınım.çünkü anlatacaklarım sizi de şaşırtacak!!!!!bu gün ben candan ablayla telefonda ilk görüşmemi yaptım.ardından kısa bir teşekkür yazısı yayınladıydım.gece sizlerle burada sohbet ederken candan abla mesaj attı tel.den.bende cevap yazdım ve topiğe bir bakmasını rica ettim.. bilgisayardan kaynaklı bir problem yaşamış.maillerine bakarken( k.k da yayınlananlar mail olarak geliyor ya.)benim parmağımı sıkıştırdığımı okuyunca beni aradı.veeeee.....bana ilaç ggetirdi.buluştuk ve parmağıma kendi eliyle sürdü.işte bu yüzden şaşkınım..bu zaman da birinin iyilii için sıcak evinden kalkıp hiç üşenmeden yardımına koşan insanlarında varolduğuna şaşırdım!ve tabiki mutlu oldum.bu vesileyle tanışmış olduk.tevafuk.....eşimde tanışmış oldu.ayrıca candan abla çok tatlı.candan ablacım sana çok çok teşekkür ediyorum.Allah o güzel yüreğinin mükafatını iki cihanda da versin sana....ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM.BU ARADA ELİM DAHA İYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Bazen hepimizde olağan şeyler inşallah iyi olursun ve atlatırsın bu sıkıntıları Allah yardımcın olsun ve içindeki vesveseyi kafandan çıkarmaya çalış Allah'a sığın kolay şeyler değil anlıyorum seni ama üstesinden gelirsin inşallah bunların Allah'a emanet olkizlar ben iyi deyilim,sinirliyim,icim daraliyor sigarayi barkali 1 hafta oldu belki sinirim ondandir ama seytan beni resmen alnimdan kasiyor,iyice cekilmez biri oldum yaaa,igneleri vururken aglamak geliyor hep icimden,dua ediyorum Rabbimne olur sonuncu olsun bu diye,kendime igneler batirmak cok canimi yakiyor,acaba hormonlardanmi boyle oldumki,cevremde olumsuz etkiliyor beni,ama kocamla aram iyi deyil,adam gecikse ni geciktin,erken gelse niye erken geldin,hep adama catiyorum onunda sabrini zorluyorum farkindayim ama elimde deyil,kendimi cok acinasi hissediyorum,sigarayi biraktigimin ilk haftasi olur boyle ama,tup bebek tedavisindeyim biliyorsunuz onun gerginligide var,bide bugun kucuk hamile olan gorumcem ileri geri konustu,onlarin yaninda aglayamadimda,goz yaslarimi icime akitmaktan bogazim sisiyor resaman.seytan uyumuyorki uysa biraz rahat ederdik,resmen benimle ugrasiyor fit sokuyor aklima,ama ben ondan gucluyum ve ben onu Rabbinmin izniyle yenerim....ama cok yoruldum hayal kirikligindan korkuyorum ..ben bilmiyorum ne yapmaliyim...Allahim nasil bir acidir bu hiic dinmiyor,agri kesici fayda etmiyor uyusam bitmiyor,ne Olur Allahim ne olur emanetlerinden bizede ver diger kullarina verdigin gibi bizede ver....iyi geceler kizlar...ruyanizda bebeklerinizi gorun insallah
Canım ablam ne demek senin yazdıklarının her satırı güzel ve moral vericiBaharcığım;
Ben senin her okuduğumda çok beğendiğim, her bir arkadaşına hem de hiç atlamadan bir iki satır da olsa mutlaka ama mutlaka güzel güzel yazdığın şeyler kadar güzelini yazamam sana belki, ama sen güçlü ve inançlı bir kızsın, bunu çok iyi biliyorum.
Herşeyin üstesinden gelebileceğine de sonsuz inanıyorum, Allah'ın izniyle. Sen çocuk için çabaladıkça herşeyin ters gittiğine katılmıyorum ama. Bak daha bu sürece yeni başlıyorsun, hem bilemeyiz ki yarın neler getirecek. Bilemeyiz ki, belki de çok ama çok daha iyi ve hayırlı kapılar açmak için kapanmıştır bir önceki kapı. Öyle değil mi?
Gerek senin, gerekse buradaki tüm arkadaşlarının en son ihtiyacı olan şey, üzülmek, stres, sıkıntı... Unutmayın ki; bebekleriniz için verdiğiniz, zaman zaman son derece zorlu bu mücadele ve çabalar ne olursa olsun, sıkıntı ve stres bakımından yoğun olduğunuz müddetçe, sonuç almak biraz daha güçleşebilir.
En azından; bu amaçla da olsa, hepiniz olabildiğince iyi ve güzel beklentilerinize odaklanmayı, günün her vaktinde ve karşılaştığınız tüm olumsuzluklarda, bu olumsuzlukları en kısa sürede hiç olmazsa zihnen bertaraf etmek zorundasınız.
İnşallah, bu hafta sonu sana iyi gelsin. Ve yeni bir haftaya yeni umutlarla başla ve herkes için öyle olsun. Öyle olsun ki; güzel haberleri çok daha çabuk nasip etsin inşallah Yüce Rabbim.
Bu da hepinize olsun.
Öncelikle, bu topikte yer alan listedeki tüm isimlerin yanıbaşına bir an evvel sıra sıra nazar boncuklarını ekleyeceğimiz umut, temenni ve inancımı yinelemek istiyorum.
Tüm dileyenler için de aynı dilek ve temennilerle, arka arkaya hepimizi sevindiren güzel haberlerini almış bulunduğumuz, şu anda adlarının yanındaki nazar boncuklarıyla hepimizi sevindiren ve umutları bir kez daha arttıran anne adaylarına, Yüce Rabbim bebeklerini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.
Henüz belki erken gibi düşünülse de, Esma Hanım'ın takvimini incelediğimde tahminen iki hafta gibi bir süreçte, hatta her an bebeğin hareketlerinin farkedilmesi aşamasında olduğunu okuyunca çok heyecanlandım yine.
Bu arada diğer müstakbel anneler için de, onların takvimlerindeki hızlı gelişmeler devam ediyor. En son Ayşe Hanım eklendi. Ve Allah'ın izniyle böyle böyle devam edecek listemiz.
Sanırım Antisocial arkadaşınız (yanlışım varsa kusuruma bakmayın, gözatabildiğim ve gözüme ilişebildiği kadarıyla yazıyorum çünkü)
Size de geçmiş olsun, inşallah rahatsızlığınızı atlatabilmişsinizdir. Sigarayı bırakan arkadaşınızı ise, belki diğer konuda en fazla ancak empati kurarak onu anlamaya çalışıyor olsam da, sigarasızlıktan ötürü insanın nevrinin nasıl dönebildiği konusunda ise en az onun kadar anlayabiliyorum. Çok zor gerçektin o illetten ayrı kalabilmek ve kurtulabilmek. Ama zoru atlatmışsınız artık. Biraz daha sabır.
Burada okurken beni çok ama en çok duygulandıran şeyi yazmak istiyorum müsaadenizle.
Bir bakıyorum, hepiniz birden içinizden demoralize olan arkadaşınıza her şekilde destek, yardımcı, moral oluyorsunuz, bir bakıyorum aynı satırların altında bu defa kendi gücünüzün tükenmek üzere olduğuna dair duygularınızı paylaşıyorsunuz. Bu döngü böyle devam ediyor.
İşte diyorum, insan olmak, insan olduğunun farkına varabilmek, insan olmanın hakkını verebilmek, insan olmanın gereğini yerine getirebilmek, o güzel yüreklerin tüm güzelliğiyle ortaya dökülmesi böyle birşey olsa gerek. Ne mutlu sizlere.
Böylesi bir imtihanın üstesinden gelmek çok zor gerçekten. Sizler özel insanlarsınız. Kesinlikle çok özel insanlarsınız diye düşünüyorum.
Tabi ki maddi şeylerin hiç bir anlamı yok. Lakin, ortada mevcut bir yaşam gerçeği de devam ediyor, yaşam mücadelesi devam ediyor, bunu sürdürebilmek adına da geçim sıkıntılarımız oluyor öyle değil mi?
İşte bunu da gözönüne alarak; maddi manevi bu denli zorlu süreçlerin üstesinden gelmek hiç de öyle kolay bir iş değil.
Yüce Mevlam inşallah hepinizin haklarında en hayırlısını versin. Hepinizi hiç beklenmedik sürprizlerle sevindirsin tez zamanda inşallah.
Bir müddet tedavilerini ekonomik açıdan ertelemek zorunda kalanlar da lütfen üzülmeyin, gün doğmadan neler doğuyor.
İnşallah siz bu süreçleri atlatmaya çalışırken, bir bakarsınız ki; belki de onlara hiç gerek kalmaz, bir bakarsınız ki; belki de o süreç sürpriz bir şekilde sizinle buluşmuş olacak bebeklerinizin, kendilerinden önce, onlar adına, harcamaları için hazır olmuş bir kolaylık gibi, elinizin altında oluverecektir belki, Allah bilir...
Hepinize daima sağlık, huzur ve bereket diliyorum öncelikle. Ardından da; malum olan muradlarınıza bir an evvel kavuşmanızı diliyorum.
Bu zorlu yolda, Allah daima yar ve yardımcınız olsun, size güç versin inşallah.
Abla iyiki bu topik var ve sizler varsınız.Sadece bizlerle değil seninle de güzel bu topik.İnşallah dahada iyi oluruzBu haftaki dualar;
Bu haftaki dualarımı elimde olmayan nedenlerden ötürü maalesef okuyamamıştım ve bildirmiştim.
Neyse ki gününde bağışlama yapılamamış ve sadece benden kaynaklı bir aksaklık olmadığı için de sevinmiştim.
Payıma düşeni okuduğumda kısmetse haberdar edeceğim.
Çok önemli değil belki ama yine de hatırlatmak istedim listeyi devralan arkadaşa.
Sanırım geçen haftadan benim okuduğumu da, Ayşe Hanım eğer eksik olursa diye eklemek üzere bekletiyordu.
Sadece bilgi açısından paylaşmak istedim.
Hanımlar, epey uzunca mesajlar oldu arka arkaya, farkındayım.
Neredeyse bir aya yakın zamandır yazamamıştım, dua bildirimim haricinde. Hem bu sebepten, hem de ayrı ayrı değinmemi gerektirecek bir kaç şeyin tesadüfen böyle üst üste aynı güne denk gelmesinden dolayı, biraz yoğun oldu yazdıklarım mecburen.
Allah hep birlikte ve tek yürek olup, okuduğumuz, okumaya çalıştığımız ve ettiğimiz tüm duaları; eksik ve kusurlarıyla kabul buyursun ve rahmetiyle, esirgemesiyle, bağışlamasıyla, sevgisiyle, şefkatiyle en hayırlı olan şekliyle icabet edip, tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah.
Hepinize iyi pazarlar ve yeni haftayla birlikte yeni ve güzel başlangıçlar diliyorum. Allah hepinizden razı olsun ve hakkınızı helal edin lütfen.
Sağlıcakla kalın. Sevgimle
Allah kabul etsin canım sağolasınumarım herkes ıyıdır uzak kaldım ben debugun bahar27 arkadasımız ıcın meryem suresını ema ve seyyan arkdaslarımz ıcın bana verılen 15ayetel kursı ve 350 ya varisi bitirdim..yasınler kaldı kızlar okuyabılırsem okucam ınsallah
Canım helal olsun sende helal et.Lütfen kırılıp incinme.Biz insanoğlu bazen hatalar yanlışlar yapıp yanlış anlaşılmış olabiliriz.Bunu dert etme.Kimse dört dörtlük değil ve burası hepimizin topiği herkez burada ortak birşeyler için buluşuyor.Allah rızası için dualar ediliyor.Üzme kendini gelmek istersen topiğimiz herzman açık ve kimsede kırgın küsgün değil.İnşallah sende bebeğine kavuşursun hayırlısıyla.Allah'a emanet olyaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:2:
Canım bizde seni özlüyoruz ve seviyoruzınanın sızlerı okadar ozluyorum kı anlatamam..butun gun bılgısayarın etrafında dolanıp duruyorum eşim dık dık bakıyorgıremıyorum..
şimdi ise alışverıse gıttı bende belım agrıyor dıye gıtmedım fırsattan gırdım..sızler çok sevıyorum..benı merak etmıs dua etmıssıznı allah razı olsun hepinizden..
suna yurekten ınanıyorum kı bıgun hepimiz anne olacağız ..rabbım dualrımıza icebet edendır nasıbimizi evladımızı verecek ıns..sabırla bekleyen kollarımıza..
bu arada dualarımız tamamlanmamıs sanırım kızlar ılgılenbılenler ılgılensın ya da herke okudugunu hemen lısteye guncellesın daha kolay olabılır dıye dusunuyorum..
sizler çok sevıyorum
sa arkadaşlar ben evimde değilim o yüzden nete giremiyorum bide hastaneye gidecem yarın dua edin inş. hayırlı sonuçlar olur hepiniz allaha emanet olun....
çok güzel yazmışın canım ben çok etkilendim şahsen. ama maalesef ben bunları eşime desem "saçmalama kes sesini , git başımdan" der.. çünkü sorun onda çıktığı için daha çocuk falan demiyceksiniz bana diyor.Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı ......farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğini düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı
iyi akşamlar arkadaşlarrrr
ayşecim ben 2 yasin 1 meryem suresi okudum ayetel kürsiyi ve ya varisi de bu akşam okuyacağım girmişken yazayım dedim(bu arada geç kalıyor çünkü sadece hafta sonları okuyabiliyorum o yüzden)
canım geçmişe bakmadım ama bu sayfadan okuduğum kadarıyla hamiş olduğunu öğrendimmm
ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMM
Allahım sağlıcakla tamamına erdirir inşallahhhhhhhh
darısıda bekleyen dileyen herkeslere olur inşallahhhhhh... amin aminnnnnnnn
çok güzel yazmışın canım ben çok etkilendim şahsen. ama maalesef ben bunları eşime desem "saçmalama kes sesini , git başımdan" der.. çünkü sorun onda çıktığı için daha çocuk falan demiyceksiniz bana diyor.
geçen kayınvalidem biraz açtı konuyu kadına bi bağırdıki çok üzüldü ben de moralim çok bozuldu... imtihan işte sabredeceğiz
Allah yardimcin olsun canim..hic spermmi yokki de o kadar kiziyor,kac yillik evlisin,peki tedavi olmiycakmisin artik...insallah Allahim kendiliginden versin
kızlar yardım..ben bu lıstede guncelleme yapmak ıstesem kırmızı renk nasıl yapılıyor bılmıyorum..
Kızlar bugün eşimle ikimizin sorunu için aktara gittik, sözde keçi boynuzu alacaktık sadece eşim için,ama başka şeyler aldık onun yerineBilgili biri olduğu belliydi kitaptanda bize kendide okudu.Çvresinde bir kaç kişi hamile kalamıyormuş onlara bir macun hazırlamış ve kullanımdan sonra hamile olduklarını öğrenmiş.Bize öncelikle bunları önerdi faydası olmazsa karışım macundan yaparım dedi.Bende pko olduğu için bana hayıt suyunu önerdi hayıt tohumunu kaynatmaktansa hazır suyunu al dedi.Bitki çayı olarakta adaçayı ve civanperçemi verdi.Eşiminde sperm değerinin yükselmesi için keçi boynuzu özü verdi pekmezinden çok farklıymış.Bitki çayı olarakta melissa ve karabaş otu önerdi.Çakşır suyu erkekler için çok faydalıymış onuda önerdi.Faydasını okudu bizde internetten arşatırdık.Sperm sorunu olan biri ıhlamur adaçayı vs gibi çayları içmek doğru değilmiş.Birde bayanlar için soğandan bahsetti küçük arpacık soğanını ateşte közleyip kabuğunu soyduktan sonra rahime yerleştirip sırt üstü yatarak 10 15 dk.bekliyormuşuz.Ne kadar iltihap akıntı varsa ona çok iyiymiş.1 hafta yapılıyormuş.Soğan suyunuda önerdi çok faydalı dedi.Hayıt suyunu içmeye başladım bakalım faydası olacakmı?Sizlerle paylaşmak istedim özellikle soğanı ve suyunu deneyin derim.İyigeceler görüşürüz Allah'a emanet olun
Iyi geceler nasilsiniz hanımlar
ii geceler canımm.....sen nasılsınn....bi ii bi kötüü yuvarlanıp gidiyoruzz......
Allah yardimcin olsun canim..hic spermmi yokki de o kadar kiziyor,kac yillik evlisin,peki tedavi olmiycakmisin artik...insallah Allahim kendiliginden versin
Iyi geceler nasilsiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?