• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kizlar ben iyi deyilim,sinirliyim,icim daraliyor sigarayi barkali 1 hafta oldu belki sinirim ondandir ama seytan beni resmen alnimdan kasiyor,iyice cekilmez biri oldum yaaa,igneleri vururken aglamak geliyor hep icimden,dua ediyorum Rabbimne olur sonuncu olsun bu diye,kendime igneler batirmak cok canimi yakiyor,acaba hormonlardanmi boyle oldumki,cevremde olumsuz etkiliyor beni,ama kocamla aram iyi deyil,adam gecikse ni geciktin,erken gelse niye erken geldin,hep adama catiyorum onunda sabrini zorluyorum farkindayim ama elimde deyil,kendimi cok acinasi hissediyorum,sigarayi biraktigimin ilk haftasi olur boyle ama,tup bebek tedavisindeyim biliyorsunuz onun gerginligide var,bide bugun kucuk hamile olan gorumcem ileri geri konustu,onlarin yaninda aglayamadimda,goz yaslarimi icime akitmaktan bogazim sisiyor resaman.seytan uyumuyorki uysa biraz rahat ederdik,resmen benimle ugrasiyor fit sokuyor aklima,ama ben ondan gucluyum ve ben onu Rabbinmin izniyle yenerim....ama cok yoruldum hayal kirikligindan korkuyorum ..ben bilmiyorum ne yapmaliyim...Allahim nasil bir acidir bu hiic dinmiyor,agri kesici fayda etmiyor uyusam bitmiyor,ne Olur Allahim ne olur emanetlerinden bizede ver diger kullarina verdigin gibi bizede ver....iyi geceler kizlar...ruyanizda bebeklerinizi gorun insallah

Her ne kadar çok istiyor olsam da;
Ayrı ayrı herbirinizle ilgili süreçleri takip edemiyorum. Bir gün bile ara verildiğinde, geriye dönük olarak takip edebilmek zorlaşıyor.

Her birşeyi, her kişinin durumunu aynı ihtimamda okumayı ve aynı ihtimamda birşeyler yazabilmeyi de çok istiyor gönlüm, ancak taktir edersiniz ki bunu yapabilmek için gerçekten çok fazla zaman gerekiyor ve mümkün olmuyor böyle birşey.

Bu nedenle; yakalayabildiğim ve/veya haberdar olabildiğim kadarına yetişebiliyor, o kadarına yorum yapabiliyorum ancak.

Bu anlamda, zaman zaman belki de farkında olmadan veya gözüme ilişmediğinden dolayı; aslında okumuş olsam mutlaka bir iki satır yazmış olmamı gerektirecek bir durum içinde olanlarınız varsa ve oluyorsa, lütfen bu konuda beni mazur görün isterim. Bilin ki, ben içinde bulunduğunuz durumla ilgili yerleri görememişimdir ve onun için birşeyler yazamamışımdır.

Şimdi özellikle, Seyyan'ın bana yazmış olduğunu sms le bildirmiş olduğu ve en az onun kadar kıymetli bir iki satırın yerini bulmaya çalışırken ilk karşılaştığım yorum yukarıdaki alıntı olunca, pas geçmem mümkün değil zaten.

Muhat Hanım, inşallah kötü bir şey yoktur? Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Gerçi şimdi hızlı hızlı da olsa buradan sonrasına bakmaya çalışacağım ve belki de buradaki sorumun yanıtı oralarda bir yerde de mevcut olabilir ancak çok sayfa var, muhtemelen çok dikkatli bir şekilde hepsini okuyabilmem mümkün olmayabilir ve haber varsa da kaçırabilirim düşüncesiyle bu şekilde sormadan devam edemedim.

Neyle ilgili hastaneye gidecekti? Herşey yolundamıymış? Bir haber alabildiniz mi? arkadaşınızdan...

yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:(:2:
Canndann teşekkür ederim Daha iyiyim.sönmezin dün transferi olacaktı diye hatirliyorum.inşaallah bebeğiyle gelir.
nekadarzor elekronik sigarayla eşim 2ghaftaya kalmadı bitakti.gorumcen icin kelime israf etmeyeceğim.allah islah etsin.
asenat123 sen yenisin diye bi kenara atilma durumun hic olmadı.ben senden10 gün once üye oldum zaten.hamile kalanlar icin bisi söylemiştiniz konu o sekilde uzamisti.bu topik bana ait degil burdakilerde cocuk degil ki benim lafimla hareket etsinler. bu arada üstüne geldiğimi yazmışsın.sen şaka mısın yaaa....ben senden 2 yaş büyüğüm ve toplasan 10 aydır bebek istiyoruz. beni itham ettiğin şeylere dikkat et. bi taraftan yaparken bi tarafdan yıkıyosun!
bu konu benim için kapanmıştır.

Son düzenleme:
hocam yanlış hatırlamıyorsam bugün hastaneye gidecektiniz. umarım başarılı olmuştur:D

muhatcım sağol arkadaşım.asbelove a da teşekkür ederim merak edilmek güzelmiş.. :)
..transfer için gitmedim ama iyi dileklerin için çoooooooook teşekkürler tatlım..dün istanbula doktoruma muayene oldum..tahlillerimi filmlerim gösterdim.sorun yok dedi..hatta yaşıma göre yumurta rezervimi beğendi...bu ayın 9 da lucrine başlıyorum..uzun protokol olacak...5 gün embriyosu yapalım dedi...genetik testi için kan verdim...adet oluncada 3 .gün tekrar doktora gidecem....bakalım hayırlısı....yani tedaviye başladım....dün yazamadım çooooook yorucu bir yolculuk yaptım zaten hastaydım hemen yattım....

muhatcım sağol arkadaşım.asbelove a da teşekkür ederim merak edilmek güzelmiş.. :)
..transfer için gitmedim ama iyi dileklerin için çoooooooook teşekkürler tatlım..dün istanbula doktoruma muayene oldum..tahlillerimi filmlerim gösterdim.sorun yok dedi..hatta yaşıma göre yumurta rezervimi beğendi...bu ayın 9 da lucrine başlıyorum..uzun protokol olacak...5 gün embriyosu yapalım dedi...genetik testi için kan verdim...adet oluncada 3 .gün tekrar doktora gidecem....bakalım hayırlısı....yani tedaviye başladım....dün yazamadım çooooook yorucu bir yolculuk yaptım zaten hastaydım hemen yattım....

:D ben yanlış hatırlamışım:) canım anlaşılan moralin de tahlillerde iyi. inşallah tedavin bebeğinle son bulur:)

Dua listemiz

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
:nazar::nazar:esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
:nazar::nazar:ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
:nazar::nazar:rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okududilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
:nazar::nazar:KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

:nazar::nazar:redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SARDUNYASİ................................
melek181....................................

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur​

arkadaşım benim adımı listeye yazmışsın ama neleri okuyacağımı yazmamışsın yazarmısın banada lütfenn

:D ben yanlış hatırlamışım:) canım anlaşılan moralin de tahlillerde iyi. inşallah tedavin bebeğinle son bulur:)
Aminnnnnnn inşallah canım..rabbim dileyen herkese nasip etsinn..tabi sizlerin dualarıyla gittim ve geldimmm Allah hepinizden razı olsun...

bu ayın bitmesine 25 gün var. 2 hamiilemiz daha olur inşaallah. heycanla bekliyorum güzel haberinizi:)

arkadaşım benim adımı listeye yazmışsın ama neleri okuyacağımı yazmamışsın yazarmısın banada lütfenn

melekcim, mevcut dualar bi kaç gün içinde bitecek. o zaman neler okuyacağınızı yazacak arkadaşlar.

:1::1::1::1::1::1:
cnım çokmu etkılı bu bılgısayar basında vakıt gecırmek benım bu konuyla alakalı bı bılgım yok

bizim sağlıkçı bi abla var o büyüklüküçüklü kaktüs koymuştu. bi araştırmak lazım.inşaallah işe yarıyordur:D

Dua listemiz

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
..
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
dilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis candan okudu
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis sevıl61 okuudu
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

SARDUNYASİ................................
melek181....................................

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur

Canim çok sevindim inşallah ay sonunda bi hamis haberi daha alırız aminnnnn
radyasyon olayı canım

Canim muhatında dediği gibi kaktus çok faydalı radyasyon icin bu arada yatarken telefonu uzak bir yere koy

canım tekrar hayırlı olsun....inşallah herşey çook güzel olucakk...gelsin bebişler...:emir_bebek:..kendine ii bakk...

canım benım allah razı olsun benım yavrum teyzelerden yana sanslı ...çok merhametlı dıllerı dualı teyzelerı var..
ne çok ısterım görusmeyı sızın gıbı ıyı yureklı ınsanlarla rabbım nasıp eder ıns canım..her namazda duamdasınız hepinize tek tek ısım ısım dua edyorum rabbım kabul eder ıns

canım kaçamakta olsa girebilmişsin...sen ii ol yeterkiiii eşinin endişeli olması çook normall....allah yardımcınız olsunn...sağlıkla kucağınada alıcan inşallahhh....radyasyon olayına gelince bunun ne kadarını engelleyebiliriizkii...heryer digitall alettlerle dolu...hele benim evde 1 tv ..2 bilgisaayar.. 1 ipad .telllerii söylemiyorumm.ev ev değil şirket sanki.:34:allaha emanett....:1:...dualar için yüreğine sağlık....:49:

kizlar size doyum olmaz ben dergaha gec kaldim yufka acacagim...insallah gorusmek uzere,cok konusmayin ama sonra takip etmesi zor oluyor....iyiki varsiniz iyiki sizlerle birlikteyim sisi cooook seviyorum

ohhh kolay gelsinnn ben hala hazır yufka kullanmayı tercih ediyorum...herşey gönlünce olsunn...görüşürüzz...

selam arkadaşlar nasılsınız:16::16::16:

slm canım iii ne olsun pazar pazar pinekliyorumm...hala kendimi dışarı çıkmak için ii hissetmiyorummm onun içinde zincirlerimi kıramadım bir türlüü...:1:kendine ii bakk...allaha emanet ol..

yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:(:2:

canım sen yenii eski olayınıda yanlış anladın sanırım...insanlar bir yıl denedikten sonra tedavilere başlıyorr....1 yıl dolmadan kendiliğinden kalan arkadaşım varr...benim gibii bekleyen varr....bu konulara çok girmeyecemm....sen fazla hassasın ve bunun için olumsuzluğa kapılmanda çok erkenn...biraz relax ol etrafında kimse yok laflardan çokça uzaksın...sıkma kendinii bu kadarrr....inşallah 1 yıl dolmadan kendiliğinden hamiş kalırsın...olmazsa tedaviye başla....bir zamanlarr benn inanların benii boğduğuu için kafama takıpp üzüülüyordumm....bilemedim kendime çok eziyet ettiğimii ama frenlemekte mümkün olmadıı.....yer değiştirdikk ve şuan hiç kimsem yokk ..ne olduu hiç bişeyy ne değiştiiii...herşey bizde bitiyorrkimii zaman düşündüm kimii zaman ağladımm...her ay böyle geçiyorr....sonra buraya takılmaya başladım...kendimii avutucu şeyler bulmaya çalışıyorum....dua ettikçe umudum artıyorr huzur buluyorummm belki rabbim sesimizii duyar diyorum....dua etmeyii unutmuşumm resmenn...eşimdende allah razı olsun hiçç bişey dediği yok...yemek yapmasam neden yemek yapmadın demez....bütün gün pc başında oyun oynuyordum eskidenn canım sıkılıyorduu çünkü....şimii öylemii dualarım yetişsin diyee pc bile açmıyorrum....eşin sen üzülüyosun diye kızmıştır...her eş böyledir...sen nasıl hassassan burdakii herkesin hassasiyetide aynı aslında... ben tv de bebek görsemm gözüm doluyor..aklımdan hiç çıkmıyorr...bunun tarifinii yapmamm mümkün değil....kendinii en ii sen anlarsın....üzülüyorsan uzak durmak istiyorsan senin bileceğin işş....sadece demek istediğimiz biraz daha sabırlı olmann....rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

yokk yok aysee ondan diil esimle kavga ediyoruz buraya girerek pskolojimin bozuldugunu dusunuyoo artık tartısmak istemiyomm inan sizlerden ayrılcagım için uzguunnuuummmmmmm :(((( yapcak bişi yokkk

canımm yazılacak o kadar şey varkii uzun olduğundan kısa kısa bahsetmek ne kadar açıklayıcıı oluyor bilmiyorum....yanlış aksettirmek istemem...bizden çok anyışlı insanı bir türlü yakalayamazsın...içindeki bu duyguyu kontrol edemediğin takdrde....senin psikolojin hep bozuk olucakk...bende dahill neden biliyomuusn duygu ve düşüncemiz o doğrultuda hep...çevre ne düşünürüü bırakk....bir zamamnlar bende tedaviye başlamadığım için kendimi kasıyordum....eşim sırf benim için tüp bebek tedavisiini kabul ettii...herşeyy düzelicekmiş gibii geliyorr...sonuç yok ...zamanı gelmeden hiçbişeyy olmuyorr....onun içi sen ne kadar çırpınırsan çırpın kendini yıpratt faydası yok...ama şimdii duruldum...yine elimden geldiğince tabikii çabalıcamm ama asla kontrol altında tutmakk istemicemm..inan herkes gibii benimde hayalim ve planlarım vardıı...herşeyden vazgeçtimm.. hayata daha farklı bakıyorum...çök şükür ii kii eşimle evliyimm ve onun gibii bir kocaya sahibimm.elimizdekilerin değerini anlamak ,,koca bir hayata mal olmasın...allah hepimizin yüüzünüzü güldürsün.rabbim ol derse olucakk ...

kizlar ben iyi deyilim,sinirliyim,icim daraliyor sigarayi barkali 1 hafta oldu belki sinirim ondandir ama seytan beni resmen alnimdan kasiyor,iyice cekilmez biri oldum yaaa,igneleri vururken aglamak geliyor hep icimden,dua ediyorum Rabbimne olur sonuncu olsun bu diye,kendime igneler batirmak cok canimi yakiyor,acaba hormonlardanmi boyle oldumki,cevremde olumsuz etkiliyor beni,ama kocamla aram iyi deyil,adam gecikse ni geciktin,erken gelse niye erken geldin,hep adama catiyorum onunda sabrini zorluyorum farkindayim ama elimde deyil,kendimi cok acinasi hissediyorum,sigarayi biraktigimin ilk haftasi olur boyle ama,tup bebek tedavisindeyim biliyorsunuz onun gerginligide var,bide bugun kucuk hamile olan gorumcem ileri geri konustu,onlarin yaninda aglayamadimda,goz yaslarimi icime akitmaktan bogazim sisiyor resaman.seytan uyumuyorki uysa biraz rahat ederdik,resmen benimle ugrasiyor fit sokuyor aklima,ama ben ondan gucluyum ve ben onu Rabbinmin izniyle yenerim....ama cok yoruldum hayal kirikligindan korkuyorum ..ben bilmiyorum ne yapmaliyim...Allahim nasil bir acidir bu hiic dinmiyor,agri kesici fayda etmiyor uyusam bitmiyor,ne Olur Allahim ne olur emanetlerinden bizede ver diger kullarina verdigin gibi bizede ver....iyi geceler kizlar...ruyanizda bebeklerinizi gorun insallah

ii geceelr canını asla sıkma ve gerilme sakın....sen ii olursan sen iii düşünürsün etrafındakiler ii olur...ve herşey yolunda gider ...pozitif düşünceyi rol al canım...ben yaptım sen yapma...allah hepimizin dualarını kabul etsinn....sen elinden geleni yapp takdir allahın...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın....sağlıklı ve hayırlıı evlat nasip etsin...ezanlar şahidim.....bazen dalıp dalıp gidiyorummm ve şuan eşim napıyorum diyoo bakıyorr....:34: sabırrrrrrr...kızlarr....bunuda atlatıcaz...

iyi akşamlar arkadaşlarrrr

ayşecim ben 2 yasin 1 meryem suresi okudum ayetel kürsiyi ve ya varisi de bu akşam okuyacağım girmişken yazayım dedim:16::16: (bu arada geç kalıyor çünkü sadece hafta sonları okuyabiliyorum o yüzden)

canım geçmişe bakmadım ama bu sayfadan okuduğum kadarıyla hamiş olduğunu öğrendimmm :49::49::49:
:32::32::32::32::32::32:ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMM:21::21::21::21::21:
Allahım sağlıcakla tamamına erdirir inşallahhhhhhhh:42::42::42::42:
darısıda bekleyen dileyen herkeslere olur inşallahhhhhh... amin aminnnnnnnn

Aminnnnnnnnn asbelove ve supriz06.....inşallah herkesin sağlıklı hayırlı evladı olur.....
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun......

Back
X