- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
kizlar ben iyi deyilim,sinirliyim,icim daraliyor sigarayi barkali 1 hafta oldu belki sinirim ondandir ama seytan beni resmen alnimdan kasiyor,iyice cekilmez biri oldum yaaa,igneleri vururken aglamak geliyor hep icimden,dua ediyorum Rabbimne olur sonuncu olsun bu diye,kendime igneler batirmak cok canimi yakiyor,acaba hormonlardanmi boyle oldumki,cevremde olumsuz etkiliyor beni,ama kocamla aram iyi deyil,adam gecikse ni geciktin,erken gelse niye erken geldin,hep adama catiyorum onunda sabrini zorluyorum farkindayim ama elimde deyil,kendimi cok acinasi hissediyorum,sigarayi biraktigimin ilk haftasi olur boyle ama,tup bebek tedavisindeyim biliyorsunuz onun gerginligide var,bide bugun kucuk hamile olan gorumcem ileri geri konustu,onlarin yaninda aglayamadimda,goz yaslarimi icime akitmaktan bogazim sisiyor resaman.seytan uyumuyorki uysa biraz rahat ederdik,resmen benimle ugrasiyor fit sokuyor aklima,ama ben ondan gucluyum ve ben onu Rabbinmin izniyle yenerim....ama cok yoruldum hayal kirikligindan korkuyorum ..ben bilmiyorum ne yapmaliyim...Allahim nasil bir acidir bu hiic dinmiyor,agri kesici fayda etmiyor uyusam bitmiyor,ne Olur Allahim ne olur emanetlerinden bizede ver diger kullarina verdigin gibi bizede ver....iyi geceler kizlar...ruyanizda bebeklerinizi gorun insallah
Her ne kadar çok istiyor olsam da;
Ayrı ayrı herbirinizle ilgili süreçleri takip edemiyorum. Bir gün bile ara verildiğinde, geriye dönük olarak takip edebilmek zorlaşıyor.
Her birşeyi, her kişinin durumunu aynı ihtimamda okumayı ve aynı ihtimamda birşeyler yazabilmeyi de çok istiyor gönlüm, ancak taktir edersiniz ki bunu yapabilmek için gerçekten çok fazla zaman gerekiyor ve mümkün olmuyor böyle birşey.
Bu nedenle; yakalayabildiğim ve/veya haberdar olabildiğim kadarına yetişebiliyor, o kadarına yorum yapabiliyorum ancak.
Bu anlamda, zaman zaman belki de farkında olmadan veya gözüme ilişmediğinden dolayı; aslında okumuş olsam mutlaka bir iki satır yazmış olmamı gerektirecek bir durum içinde olanlarınız varsa ve oluyorsa, lütfen bu konuda beni mazur görün isterim. Bilin ki, ben içinde bulunduğunuz durumla ilgili yerleri görememişimdir ve onun için birşeyler yazamamışımdır.
Şimdi özellikle, Seyyan'ın bana yazmış olduğunu sms le bildirmiş olduğu ve en az onun kadar kıymetli bir iki satırın yerini bulmaya çalışırken ilk karşılaştığım yorum yukarıdaki alıntı olunca, pas geçmem mümkün değil zaten.
Muhat Hanım, inşallah kötü bir şey yoktur? Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Gerçi şimdi hızlı hızlı da olsa buradan sonrasına bakmaya çalışacağım ve belki de buradaki sorumun yanıtı oralarda bir yerde de mevcut olabilir ancak çok sayfa var, muhtemelen çok dikkatli bir şekilde hepsini okuyabilmem mümkün olmayabilir ve haber varsa da kaçırabilirim düşüncesiyle bu şekilde sormadan devam edemedim.
Neyle ilgili hastaneye gidecekti? Herşey yolundamıymış? Bir haber alabildiniz mi? arkadaşınızdan...
Canndann teşekkür ederim Daha iyiyim.sönmezin dün transferi olacaktı diye hatirliyorum.inşaallah bebeğiyle gelir.yaa seyyanım ben onu da anlıyorum ben muhatada hak veriyorum sizler uuzunn zamandır uurasıyosuunuzz ve olmuyoo ben sizi okadar ii anlıyorum kii ben kimseyi kırmak istemem ama zman yeni gelmişim ve topiğe sok oldum benim muhat ustume gelince sonucta sizdenyascaaa kucuugum ve hata yapmış olabiliirmmm .hee daha yeniyim konusuna gelince bence olmuyycak sizler gibii uzuun uzuun uurasıcam bende bu bellii oluyooo olmammanın yenisii yokk ama yenisin die kenarada atmaz kimse beniii olmuyoo bu acıkkk ve baariiz ve evet umuudumda yok artık biliyorumkii bende bayagııııııı uurasıcamm zaten ARTIKK ÇIKIYORUM TOPİKTEN GİRMİİYCEM DAHAA BEN HERKESİİ ÇOK SEVDİM BUNU DEMEK İÇİİN GİRDİİM HERKES HAKKINI HELAL ETSİNN DAHA GİREMİYCEM AMAA SİZİDE UNUTUUMUYCAMM VARSA Bİ HATAM AFFOLA HEPİNİİZZ ALLAHA EMANET OLUN SEVEN YADA SEVMEYEN......:2:
nekadarzor elekronik sigarayla eşim 2ghaftaya kalmadı bitakti.gorumcen icin kelime israf etmeyeceğim.allah islah etsin.
asenat123 sen yenisin diye bi kenara atilma durumun hic olmadı.ben senden10 gün once üye oldum zaten.hamile kalanlar icin bisi söylemiştiniz konu o sekilde uzamisti.bu topik bana ait degil burdakilerde cocuk degil ki benim lafimla hareket etsinler. bu arada üstüne geldiğimi yazmışsın.sen şaka mısın yaaa....ben senden 2 yaş büyüğüm ve toplasan 10 aydır bebek istiyoruz. beni itham ettiğin şeylere dikkat et. bi taraftan yaparken bi tarafdan yıkıyosun!
bu konu benim için kapanmıştır.
Son düzenleme: