asbelove msj kutun doluymus cnm gönderemıyorum
hocam nerdesinnn. valla merak ettim seni.
ben hastalandımm yine olmadııımoralim çok ötüü yine aeolunn
iyiyim esmacım sen nasılsınhayırlı gunler cnm nasılsın?
ayse dun doktora gıdıcektı bende merak edıyorum. eşi izin vermıyo artık bılgısayara ama inş hayrlı haberlerını bıldırır bıze
ben hastalandımm yine olmadııımoralim çok ötüü yine aeolunn
Yapck Biseyt yok btanem taktir rabbimin o bilio saatinicanımmmm...rahat ol üzülme herşeyin başındasın senin en güzel zamanların ....iinşallah olucakkk bir gün....o kırmızıları görmeyecez....allah kucağımızı boş bıraasın
canımmmm...rahat ol üzülme herşeyin başındasın senin en güzel zamanların ....iinşallah olucakkk bir gün....o kırmızıları görmeyecez....allah kucağımızı boş bırakmasın
iyiyim esmacım sen nasılsıninşallah canım benım kötü bişey olmasında başka varsın olsun gelemesin bekleriz onu
hayırlısı olsun canım hakkında
demekkı dogru zaman gelmemiş daha
Oyle cnim tlfndan zor olio yazmk ,,,,,..saolun destek oluyonuz Bana daha yeniyim die azarlayanlar olmustu
iyiyim esmacım sen nasılsıninşallah canım benım kötü bişey olmasında başka varsın olsun gelemesin bekleriz onu
hayırlısı olsun canım hakkında
demekkı dogru zaman gelmemiş daha
canımmmm...rahat ol üzülme herşeyin başındasın senin en güzel zamanların ....iinşallah olucakkk bir gün....o kırmızıları görmeyecez....allah kucağımızı boş bırakmasın
Öyle şey olur mu tatlımmmm Rabbim zamanı gelince yollayacak bebişlerimizi inşallahhhhhh
Allah iyilik versin canımteşekkürler canımm....ii olmaya çalışıyoruz....çok şükür bu halimizede....her işte vardır bir hayır belki tez zamanda bebişin gelir ..kendi çocuğuna bakarsın..oyalanırsın....üzülmeee...hava almak umarım ii gelir sana.....sende allaha emanet ol....görüşürüz...
Aminn canım inşallah teşekkür ederimcanim ya hayirlisi diyelim hayirlisi olsun sikma canini Rabbim bir yol gosterecektir eminim....
Amin canim amin
insallah canim gozlerim dolu dolu okudum o gunler yakindir arkadasim insallah
Evet canım her şeyde bir hayır vardır eminim tabiki.Ama bazen moral bozukluğu oluyor vesveseden ötürü Allah razı olsun inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsunCanım bizim için şer diye bildiğimiz şeyler bazen bizim için hayırdır Rabbim kayırlısıyla kendi evladını büyütmeni nasip eder inşallah bu sefer
Amin canım aminnnnnnn yakındır o günlerde inşallahhhhhhhh
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsınben hastalandımm yine olmadııımoralim çok ötüü yine aeolunn
İnsanı içtenliğiyle içini ısıtan,sevecenliğiyle huzur veren,üslubuyla hayran bırakan,bilgisiyle aydınlatan,tecrübesiyle saygı uyandıran o güzel sese teşekkürler.....Artık aynalar daha bir anlamlı daha bir manidar gözümde!ve içimde tatlı bir huzur bırakan,düşündüren,gülümseten........ iyiki telefonum çaldı ve iyiki duydum o güzel sesi.MUTLUYUM......!
Allah iyilik versin canımÇok teşekkürler evet biraz dışarı çıkmak iyi geliyor inşallah hayırlı iş haberi gelirde yeniden işe başlarım
Aminn canım inşallah teşekkür ederim
Evet canım her şeyde bir hayır vardır eminim tabiki.Ama bazen moral bozukluğu oluyor vesveseden ötürü Allah razı olsun inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın
Ben o telefondaki güzel sesin kim olduğunu biliyorumVe seninle aynı düşüncedeyim Bende konuştuğunuza ve mutlu olmana sevindim canım Allah'a emanet ol inşallah karşılıklı görüşmekte nasip olur sizleri görmeden sevdim kimbilir görüşsek ne güzel arkadaşlık dostluklarımız olur, Allah bozmasın
nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm
Oyle cnim tlfndan zor olio yazmk ,,,,,..saolun destek oluyonuz Bana daha yeniyim die azarlayanlar olmustu
nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm
Allah iyilik versin canımÇok teşekkürler evet biraz dışarı çıkmak iyi geliyor inşallah hayırlı iş haberi gelirde yeniden işe başlarım
Aminn canım inşallah teşekkür ederim
Evet canım her şeyde bir hayır vardır eminim tabiki.Ama bazen moral bozukluğu oluyor vesveseden ötürü Allah razı olsun inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın
Ben o telefondaki güzel sesin kim olduğunu biliyorumVe seninle aynı düşüncedeyim Bende konuştuğunuza ve mutlu olmana sevindim canım Allah'a emanet ol inşallah karşılıklı görüşmekte nasip olur sizleri görmeden sevdim kimbilir görüşsek ne güzel arkadaşlık dostluklarımız olur, Allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?