Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben hastalandımm yine olmadııı moralim çok ötüü yine aeolunn

canımmmm...rahat ol üzülme herşeyin başındasın senin en güzel zamanların ....iinşallah olucakkk bir gün....o kırmızıları görmeyecez....allah kucağımızı boş bırakmasın

Kizlar tlfndan giriym esim izn vermiyoartk aglamadm aglayamadm rabbimin gucune gder die ama ym yinne neyse yeni bir ay yine deneme dahaee ne Demis sems OLdugu kadar olmadigi kader

Son düzenleme:
hayırlı gunler cnm nasılsın?
ayse dun doktora gıdıcektı bende merak edıyorum. eşi izin vermıyo artık bılgısayara ama inş hayrlı haberlerını bıldırır bıze
iyiyim esmacım sen nasılsın inşallah canım benım kötü bişey olmasında başka varsın olsun gelemesin bekleriz onu

hayırlısı olsun canım hakkında
demekkı dogru zaman gelmemiş daha

canımmmm...rahat ol üzülme herşeyin başındasın senin en güzel zamanların ....iinşallah olucakkk bir gün....o kırmızıları görmeyecez....allah kucağımızı boş bırakmasın

iyiyim esmacım sen nasılsın inşallah canım benım kötü bişey olmasında başka varsın olsun gelemesin bekleriz onu

Oyle cnim tlfndan zor olio yazmk ,,,,,..saolun destek oluyonuz Bana daha yeniyim die azarlayanlar olmustu

iyiyim cnm bende şükür. degerlerı iyiydi aysenın inşallah hep boyle guzel devam eder

Allah iyilik versin canımÇok teşekkürler evet biraz dışarı çıkmak iyi geliyor inşallah hayırlı iş haberi gelirde yeniden işe başlarım
canim ya hayirlisi diyelim hayirlisi olsun sikma canini Rabbim bir yol gosterecektir eminim....

Amin canim amin

insallah canim gozlerim dolu dolu okudum o gunler yakindir arkadasim insallah
Aminn canım inşallah teşekkür ederim
Evet canım her şeyde bir hayır vardır eminim tabiki.Ama bazen moral bozukluğu oluyor vesveseden ötürü Allah razı olsun inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın

Ben o telefondaki güzel sesin kim olduğunu biliyorumVe seninle aynı düşüncedeyimBende konuştuğunuza ve mutlu olmana sevindim canım Allah'a emanet ol inşallah karşılıklı görüşmekte nasip olur sizleri görmeden sevdim kimbilir görüşsek ne güzel arkadaşlık dostluklarımız olur, Allah bozmasın

nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm

olmaz mı arada bir dibe vuruyoruz ama sonrasında tekrar ayağa kalkıp savaşmamız gerek Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız ..dun dr a gıttım degerlerım guzelmıs onumuzdekı cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olacak dua ıstıyorum ve dualarımdasınız canlarım beınm

çok şükür canımmmm iyi haberler verdin bizeeeeee

Oyle cnim tlfndan zor olio yazmk ,,,,,..saolun destek oluyonuz Bana daha yeniyim die azarlayanlar olmustu

Asenat seni azarlayan yenisin diye azarlamamisti.seni azarlayan başka BIR şeyden ötürü azarlamisti.ve bu topiktekilerin coguda ona hak vermişti. Ben de sana uzulmeye başlamıştım.gerçekten tuhaf bi insansın. Merak eden arkadaşlar geçmişe bakarsa konuyu anlayacaklardır.hala cocuksun sen...........

Arkadaşlar kusura bakmayın.zaten gerginim.bi de asenatin o asılsız yazısını görünce cevap vermeden duramadim.bu tür gerginlik olsun istemem bu topikte.
Canndann in cok uzun yazısı var geçmişte.onu okumanız bile yeterli

Son düzenleme:

Gözün aydın canım güzel olmasına sevindim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

baharcım nasıl oldun canım.biraz moralin bozuktu.inşaallah biraz rahatlamışsındır.üzülme tatlım herşeyde bir hayır vardır.kız bakarsın hamile kalırsın hiçbirşeye gerek kalmadan.o zaman zaten herşey yoluna girer.canım Rabbim gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…